XIII mural painting. Author: William Vance and Jean Van Hamme. Location: rue Philippe de Champagne 33, Brussels. Surface: 43 m². Realisation: Oreopoulos G., Vandegeerde D., Kuleczko R. (ART MURAL asbl). Year: September - October 2010.
Uradite kao ja: kompletirajte Marketprintovu XIII-cu, nije loše izdanje i solidna je cena.Pročitate ceo serijal, a kada BG izda neki integral, ubacite ga u kolekciju. Znam da im integral ima "isprane" boje (što meni lično ne smeta mnogo), ali ne verujem da će se bolje izdanje pojaviti u sledećih 10+ godina, a ovaj strip mi je "pod obavezno", tako da ga rado kupujem.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sad kad znamo da će Van Hamme stići u Makarsku, prilično sam siguran da će BG izdati barem jedan, a nadam se i dva integrala do sredine svibnja. Uostalom, stvarno smo dugo čekali, pa kad su Aster i Tanguy dogurali do petica što ne bi i ovo konačno požurilo.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Uradite kao ja: kompletirajte Marketprintovu XIII-cu, nije loše izdanje i solidna je cena.Pročitate ceo serijal, a kada BG izda neki integral, ubacite ga u kolekciju. Znam da im integral ima "isprane" boje (što meni lično ne smeta mnogo), ali ne verujem da će se bolje izdanje pojaviti u sledećih 10+ godina, a ovaj strip mi je "pod obavezno", tako da ga rado kupujem.
A jos ne gubim nadu da ce to da izadje,jebi ga,izbegavam tu soluciju...pored ostalog sto se kupuje zao mi da dupliram stripove.Nadam se da ce ovi "mulci",sad kad Van Hame dolazi u Makarsku izbaciti taj integral da ne crvenimo opet pred svetom
Danas u sam u SNK-u vidio drugi integral XIII., nažalost nisam se financirao za nešto toliko pa nisam mogao kupiti, ali već se skupljaju novčići sa strane...
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!