forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIH Bonelli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 23/01/2012 : 12:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by all_ba

quote:

Prvo sto mi pade na pamet videvsi naslov topica, nek se braca bosanci ne ljute, kako Zagor i Chico ulaze u indijansko selo i pozdravljaju poglavicu sa "Merhaba Ranjeni Jelene!"

Inace, ic okej bilo koja edicija vise, ali Zagora od pocetka je i meni vise preko glave. Drago mi je samo za "nove klince" koji nekim nesretnim slucajem nisu uspeli doci do prvih brojeva nekih junaka.

@Pijani Patak, ne čini li ti se da si ipak malo pretjerao, jel tebi sve što dolazi iz BiH zajebancija, daj malo se uozbilji. Igrom slučaja znam ko je izdavač i mogu reći da je ozbiljna stvar u pitanju i "momak" je sarajevska urbana raja. Dakle nije u pitanju neki papak iz Čekrčića da eksperimentiše i igra se izdavača.

Ej, bre, nisam ja od onih dezurnuh forum-provokatora, pa da moras tako reagovati. Relax!
Ne, ne mislim da je sve iz BiH zajebancija, ali imam svojih razloga da budem skeptican. Ako sam preterao, priznajem i izvinjavam se, ali ne secam se da sam IKAD rekao nesto protiv zemlje u kojoj ipak zivim.

Momku zelim srecu...trebace mu.

Pa baš zato što znam da nisi provokator, tako sam ti se obratio. Dakle, ipak sam malo "upakovao", da nije tako (da si prvokator) dugačije bih ti se obratio.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/01/2012 : 12:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prvo sto mi pade na pamet videvsi naslov topica, nek se braca bosanci ne ljute, kako Zagor i Chico ulaze u indijansko selo i pozdravljaju poglavicu sa "Merhaba Ranjeni Jelene!"

A jelen ce njemu, bujrum zagore, dobro nam doso u nasu mahalu, jelen'ce bolan daj tufah'je, stig'o zagor i onaj njegov kloc ! jarani, hajdmo pozdravit zagora!

Bez ljutnje naravno...cak bih voleo da ovako bude preveden :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17829 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/01/2012 : 12:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Ako se to izdanje Zagora pojavi na BiH kioscima,logicno je da sa istih nestanu hrvatska i srpska izdanja Zagora.
Zar ne?

gdje logika prestaje tu počinje BiH

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19006 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/01/2012 : 12:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Ako se to izdanje Zagora pojavi na BiH kioscima,logicno je da sa istih nestanu hrvatska i srpska izdanja Zagora.
Zar ne?

baš zgodna sudbina...pojavi se famozni izdavać, izgura Ludens i VČ sa kioska u BIH i izda tri svoja Zagora, zbog nerentabilnosti ugasi izdanja i zbogom Zagor BIH kiosk...za sva vremena...
kako opadne prodaja iz tih razloga i VČ i Ludensu, i ti gase svoja izdanja...blagi bože, ako je to moguće bolje da se to izdanje nikad i ne pokrene...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 23/01/2012 : 12:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Zar ne?

baš zgodna sudbina...pojavi se famozni izdavać, izgura Ludens i VČ sa kioska u BIH i izda tri svoja Zagora, zbog nerentabilnosti ugasi izdanja i zbogom Zagor BIH kiosk...za sva vremena...
kako opadne prodaja iz tih razloga i VČ i Ludensu, i ti gase svoja izdanja...blagi bože, ako je to moguće bolje da se to izdanje nikad i ne pokrene...

Da li sam ja to cuo "kolonizacija"?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/01/2012 : 12:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Inace, ic okej bilo koja edicija vise, ali Zagora od pocetka je i meni vise preko glave. Drago mi je samo za "nove klince" koji nekim nesretnim slucajem nisu uspeli doci do prvih brojeva nekih junaka.

@Pijani Patak, ne čini li ti se da si ipak malo pretjerao, jel tebi sve što dolazi iz BiH zajebancija, daj malo se uozbilji. Igrom slučaja znam ko je izdavač i mogu reći da je ozbiljna stvar u pitanju i "momak" je sarajevska urbana raja. Dakle nije u pitanju neki papak iz Čekrčića da eksperimentiše i igra se izdavača.

Ej, bre, nisam ja od onih dezurnuh forum-provokatora, pa da moras tako reagovati. Relax!
Ne, ne mislim da je sve iz BiH zajebancija, ali imam svojih razloga da budem skeptican. Ako sam preterao, priznajem i izvinjavam se, ali ne secam se da sam IKAD rekao nesto protiv zemlje u kojoj ipak zivim.

Momku zelim srecu...trebace mu.

Pa baš zato što znam da nisi provokator, tako sam ti se obratio. Dakle, ipak sam malo "upakovao", da nije tako (da si prvokator) dugačije bih ti se obratio.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 23/01/2012 : 12:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
@PP,mi smo i prije ove "replike" bili dobre kolege, tako će i ostati. Bitno je da se razumijemo i uvažavamo.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19006 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/01/2012 : 12:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
a ako nešto to i znaći?...na sajtu SBE licence podijeljene za Zagora nema navedenog eventualnog izdavaća iz BIH..tako da ili nisu ažurirane licence, ili je to patka ili če čovjek raditi pirate...mene se ne tiče ali bi bilo stvarno šteta da ljubitelji Zagora zbog nekog neozbiljnog izdavaća budu uskračeni za dosta redovna i kvalitetna izdanja Zagora od VČ i Ludensa.Mene iskreno Zagor na slovenskom nebi dotako nimalo, slovenski Alan Ford je bio živi užas, stvar je to navike jer taj
kao strani jezik nama je uvijek bio domač...zahvaljujući stripovima...znao sam srb-hrv i prije sam ga učio u školi...
a mladi čitaju ili ništa ili engleski, tako da...boli me za slovenskog Zagora kako i za BIH Zagora, dok postoji na meni razumljivom jeziku.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/01/2012 : 12:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

@PP,mi smo i prije ove "replike" bili dobre kolege, tako će i ostati. Bitno je da se razumijemo i uvažavamo.:)

Kao sto rekoh, relax. Taj moj post je odrazio malo vecim sarkazmom nego sto sam hteo, a tvoj odgovor me nije nimalo naljutio ili nesto slicno. Ljudi smo nismo...dezurni forum-provokatori

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/01/2012 : 12:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ako nešto to i znaći?...na sajtu SBE licence podijeljene za Zagora nema navedenog eventualnog izdavaća iz BIH..tako da ili nisu ažurirane licence, ili je to patka ili če čovjek raditi pirate...mene se ne tiče ali bi bilo stvarno šteta da ljubitelji Zagora zbog nekog neozbiljnog izdavaća budu uskračeni za dosta redovna i kvalitetna izdanja Zagora od VČ i Ludensa.Mene iskreno Zagor na slovenskom nebi dotako nimalo, slovenski Alan Ford je bio živi užas, stvar je to navike jer taj
kao strani jezik nama je uvijek bio domač...zahvaljujući stripovima...znao sam srb-hrv i prije sam ga učio u školi...
a mladi čitaju ili ništa ili engleski, tako da...boli me za slovenskog Zagora kako i za BIH Zagora, dok postoji na meni razumljivom jeziku.

Mozda su razgovori u toku, ko ce ga znati.

A patke nemoj da mi diras!!!

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19006 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/01/2012 : 12:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by o.O 321

quote:

Pa i BiH Zagora bi razumeo?

Ne azuriraju redovno sajt.

bi, kako nebi, meni su ti jeziki toliko slični da.....
ali ako moram birat, radije bi uzeo BIH Zagora od slovenskog....
možda ču i uzet ako krenu neke novije epizode, prvog Zagora imam u tri varijante i to mi je dovoljno...sretno izdavaću, ako ne drugo valja mu priznati da mu hrabrosti ne manjka.

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 23/01/2012 : 14:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Za BiH i Ludens i VC imaju prava za Zagora, pa sto ne bi i taj treci.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17130 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/01/2012 : 14:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Nije to baš tako.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/01/2012 : 14:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:

Zar ne?

Bravo.Odlično sročeno.Žalosna istina...

Wtf?
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
767 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 23/01/2012 : 17:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Koliko ja znam, mislim da VČ nema prava nikako za BiH i uvijek sam se cudio kako to salju po trafikama ali eto...

Ali kao sto je kolegao rekao, gdje logika prestaje tu pocinje BiH..!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19006 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 23/01/2012 : 17:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
a kako se meni čini Ludens ima prava za Zagora u Sloveniji,Hrvatskoj i BIH...bar se tako pričalo...iako Graf-art ima sjedište u Sloveniji a njihov Zagor i ne dolazi ovamo osim kod Bucha...nema logike izgleda i van BIH.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7817 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 23/01/2012 : 19:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
kao prvo, nakon ovih silnih kuknjava, žalopojki, predviđanja kraha i propasti, smaka svijeta od dežurih pesimista i čega sve ne, da poželim ekipi okupljenoj iza ovog projekta puno sreće, strpljenja i živaca. bit će i više nego kilavo, ali od sveg srca im želim da uspiju, OPSTANU i da se ne daju pokolebati.

nadam se da će zagor krenuti makar nešto ispred VČ, ako već ne može previše ispred. i nadam se da neće ostati na ta tri junaka, neka se proba i sa nathanom i texom.

ali najsmješnije od svega mi je da braća slovenci prije saznaju i obave ovu fenomenalnu vijest, nego mi ovdje u BiH. :D

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Edited by - I like girlz on 23/01/2012 19:34:32
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 23/01/2012 : 19:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

kao prvo, nakon ovih silnih kuknjava, žalopojki, predviđanja kraha i propasti, smaka svijeta od dežurih pesimista i čega sve ne, da poželim ekipi okupljenoj iza ovog projekta puno sreće, strpljenja i živaca. bit će i više nego kilavo, ali od sveg srca im želim da uspiju, OPSTANU i da se ne daju pokolebati.

nadam se da će zagor krenuti makar nešto ispred VČ, ako već ne može previše ispred. i nadam se da neće ostati na ta tri junaka, neka se proba i sa nathanom i texom.

ali najsmješnije od svega mi je da braća slovenci prije saznaju i obave ovu fenomenalnu vijest, nego mi ovdje u BiH. :D

javio mi Vronski na mail
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17829 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/01/2012 : 20:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
znao sam ja da je vrongski upleten u sve to :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/01/2012 : 20:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

ili recimo krenu sa Južnoameričkom odisejom,

Upravo tako! Sve drugo ne bi imalo smisla.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 23/01/2012 : 22:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Uopste ne kapiram forumase iz BiH. Konacno ce i tu krenuti kiosk-izdavastvo SBE a vecina komentara je takva da prognoziraju propast/nadaju se istoj pre nego sto je sve i pocelo...

Krenuti hoce, ali ce stati kada izdavac uvidi da ima 5 % kupca od predvidjenog minimuma. Sada da li ce izdavacki poduhvat trajati 3 ili 12 mjeseci manje je bitno.
Forumase, koji kupuju stripove, vise brine da li ce to uticati na distribuciju Ludens i VC.
Izdavac ce doci i proci a ljubitelji stripova ostaju.
Razumijes?

Spomenuo si prognoze, evo moje.
Magicni vjetar 100-300 kupaca
Skriveno lice 100-200
Zagor 400-1000

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 23/01/2012 : 23:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

quote:

quote:

Zar ne?

Ne slazem se ali dobro, svako ima pravo na svoje misljenje.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/01/2012 : 23:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

quote:

quote:

quote:

Zar ne?

Kolega,tvoje oči su širom zatvorene što se tiče pogleda na dragu nam i napaćenu be-ha...

Wtf?
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 23/01/2012 : 23:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zar ne?

Kolega,tvoje oči su širom zatvorene što se tiče pogleda na dragu nam i napaćenu be-ha...

Nemamo isto misljenje i to je to.
Reagovao sam zato sto se prica o stripovima pocela siriti i to na pol.teme.

Da diskusiju vratimo na pravi put. Postavljam dva pitanja>
1.Koliku ce kostati novo izdanje
2.Sta mislite koliko kupaca imaju kiosk izdanja u bih
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 23/01/2012 : 23:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da diskusiju vratimo na pravi put. Postavljam dva pitanja>
1.Koliku ce kostati novo izdanje
2.Sta mislite koliko kupaca imaju kiosk izdanja u bih

Idemo se prebrojati! Jedan!

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000