Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21250 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/01/2012 : 14:46:07
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Za nove izdavače - zdrav razum - Ko oće pravu stvar, to jest, mogućnost da zaradi, bili to Bosanci, Hrvati ili Srbi mora napravit sljedeće: U SC izdanju: N.N. od 1 broja M.M. od prvog broja M.V. od prvog broja Ken Parker od prvog broja.
svaki petak jedan od njih, ritam nek ne popušta, prijevod, kronologija i kvaliteta...i to je to. Uspit će sigurno, jer bi većina ekipe ode kupovala bar jedno od tih izdanja,koje kronološki i sve ostalo napravljenih kako treba,jednostavno nema u SC izdanju.Nemaju svi lovu za libellus i fibru. I to je to. To je sigurno uspjeh.
Mislim da ćemo u sledećih par meseci videti dva junaka od ova četiri u ovakvoj varijanti;a do kraja godine se možda priključi još jedan. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 24/01/2012 : 14:55:20
|
Pjevaj Anto Ja znam samo za jednog od gore navedenih
Inace se ne slazem sa Tellerom ali ovaj put je jedini prikazao realnu sliku
Zagor-te-nay me bas nasmijao |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17829 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/01/2012 : 14:56:41
|
ja bih podržao NN od prvog broja na kioscima ako je cijena do 5 maraka za redovne iako ih vec sve imam |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21250 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/01/2012 : 14:58:36
|
quote: Originally posted by feniks
Pjevaj Anto Ja znam samo za jednog od gore navedenih
Inace se ne slazem sa Tellerom ali ovaj put je jedini prikazao realnu sliku
Zagor-te-nay me bas nasmijao
Ne želim da se oglasim pre samog izdavača, ali čuće se vrlo skoro. Ma prava Boneli eksplozija! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
kasper
Advanced Member
10902 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19006 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/01/2012 : 15:20:31
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by anto Ma prava Boneli eksplozija!
Ko mega Zvezda pred smrt!
s tom ekspanzijom Bonellija taj če se smućiti i onim najzagrijanijima...dobre stvari treba konzumirat umjereno, od prežderavanja se povraća... smirite mustange! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Posted - 24/01/2012 : 15:27:54
|
Da se vratim temi a to je boneli na kioscima bih. Zasad imaju cak 2 sigurna kupca idemo dalje.
Sto se cijene tice 4-5 KM je neka trzisna cijena stripa. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27015 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 24/01/2012 : 15:37:13
|
Zanimljiva najava.Ne u vidu kvaliteta stripa već preslagivanja pozicija među izdavačima. Jednim potezom izbacuje konkurenciju s BIH kioska i penetrira u inozemne striparnice. Hoće li to biti dovoljno za pokrivanje?Ne znam i nije me ni briga.Ako nađem nešto povoljno šta mi se sviđa kupujem. Kako je već netko napisao-Prava Bonelli revolucija(Brandon u SR). |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7738 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 24/01/2012 : 15:39:08
|
možda bude manji tiraž a nešto veća cijena...recimo 2000-3000 komada sa cijenom od oko 5 KM. ne vjerujem da će svi imati isti tiraž...možda sam se malo razočarao jer sam očekivao martina misteriju od prvog broja...njemu još nisam dao šansu kako treba... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27015 Posts
Posted - 24/01/2012 : 15:42:49
|
NEMA SMISLA da ZG maxi košta 49 kn, a 2 miseca kasnije taj isti ZG maxi i još jedan gratis roman koštaju 26 kn! To nema smisla! Isto tako, po pakiranju 3 u 1 za 24 kn dobijete 3 stripa po cijeni od 8 kn koja su prije 2 miseca se prodavala po 18. Ja neznam ko je tu lud. Ajde Berni stavi početnu cijenu 10 kn, pa da vidimo šta će se desit. Stavi A.F. isto 10 kn, uloži koju kunu u marketing, pokušaj nešto, a ne da se prodaja svodi na ovaj i još par foruma? Pa čak su i striparnice većinom u nekim rupama za koje samo frikovi znaju (nije ni čudo da je strip knjižara UTOPIA u splitu se ugasila, bila je u jednom "đardinu" vrata do gej frendi okupljališta??? :-)).
A šta ti hoćeš?Da uvijek košta 49 kuna? Oni koji ne mogu čekat kupuju odmah a oni koji mogu i nisu im bitna sitnija oštečenja čekaju i kupuju jeftinije.Zar treba nešto specijalno objašnjavat u vezi toga? Kad bi smanjio cijenu stripa na 10 kuna podiga bi prodaju za možda 100-200 kupaca i time bi gubio.Oni koje zanima određeni strip na kiosku kupit će ga bio on 10 ii 18 kuna. Da sam ja izdavač ja bi lupio 20 ili 22 kune jer stripove ionako kupuju samo fanatici. |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 24/01/2012 : 15:59:15
|
Fanatiče! Marketing jaki,marketing. Pozicija na trafici nije marketing. Danas kad nekome kazes Zagor,Dylan ce ti rec,al to jos uvik izlazi?a covik svaki dan kupije slobodnu na trafici,to ni ne vidi. Al dobro,desit ce se mozda BIZARNOST da sta budu vise tableti i tehnologija napredovali jednog dana stripovi kao "back to the basic" udju opet u modu.mozda. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27015 Posts
Posted - 24/01/2012 : 16:42:46
|
Ma kakvi marketing.Svako koga zanimaju stripovi može ih pronaći bez problema.Možeš cili dan tupiti Zagora na tvu ali ne bi puno diga prodaju.Ljude ne zanimaju stripovi.Osim nas par tisuća komada razlomljenih u frakcije. Jedini spas je ono šareno i u boji + igračke šta sad radi egmont a prije je BG. Time se možda neki klinac i zarazi i počne čitat kad naraste i ozboljnije stripove(tu ne računam Bonelli). |
|
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Posted - 24/01/2012 : 16:49:13
|
quote: Originally posted by jaki
Zanimljiva najava.Ne u vidu kvaliteta stripa već preslagivanja pozicija među izdavačima. Jednim potezom izbacuje konkurenciju s BIH kioska i penetrira u inozemne striparnice. Hoće li to biti dovoljno za pokrivanje?Ne znam i nije me ni briga.Ako nađem nešto povoljno šta mi se sviđa kupujem. Kako je već netko napisao-Prava Bonelli revolucija(Brandon u SR).
Zato nas kupce iz bih bas to interesuje/brine. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/01/2012 : 17:19:52
|
Za nove izdavače - zdrav razum - Ko oće pravu stvar, to jest, mogućnost da zaradi, bili to Bosanci, Hrvati ili Srbi mora napravit sljedeće: U SC izdanju: N.N. od 1 broja M.M. od prvog broja M.V. od prvog broja Ken Parker od prvog broja.
svaki petak jedan od njih, ritam nek ne popušta, prijevod, kronologija i kvaliteta...i to je to. Uspit će sigurno, jer bi većina ekipe ode kupovala bar jedno od tih izdanja,koje kronološki i sve ostalo napravljenih kako treba,jednostavno nema u SC izdanju.Nemaju svi lovu za libellus i fibru. I to je to. To je sigurno uspjeh.
Samo što bi ja umjesto NN ili MM stavio Kita Telera sa novim naslovnicima na 272 stranica koji če izači jedanput na svaka dva mijeseca! Zašto opet taj Zagor na sto i jedan način, kada j etoliko stvari još neobjavljenih ili loše napravljenih.... Recimo ja bi isto tako podržao i kupovao Ken Parkera ili MV na kioscima. Treba da bude jeftino kiosk izdanje za mase čitatelja. A ne neki fancy hard cover stripovi...Stripovi su bili a i treba da budu jeftina razonoda dostupna svima. Sve ostalo (paljenje na neki HC i slično su perverzije!). Raditi od stripa umjetnost je isto tako perverzija.Strip je za djecu i za odrasle koji se stripom vračaju u djetinstvo i neka druga (bolja) vremena. Za sve ostalo je ovdje MASTERCARD.... |
|
|
djukak
Senior Member
2942 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 24/01/2012 : 18:57:01
|
Stvarno će, ako izbaci LU i VČ Zagora sa kioska biti katastrofa.... Ja ionako ne planiram uzimati tog Zagora ako se pojavi, a ovako ću morati nastaviti uzimati Ludens preko striparnica i samo još dodatni trošak za poštarinu..... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 24/01/2012 : 19:02:53
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by selanne
Da diskusiju vratimo na pravi put. Postavljam dva pitanja> 1.Koliku ce kostati novo izdanje 2.Sta mislite koliko kupaca imaju kiosk izdanja u bih
Idemo se prebrojati! Jedan!
Da bi urbano Sarajevsko momče,kako ga slikovito opisa all-ba, pokrilo troškove plaćanja licenci,štampanja,distribucije i još k tome eventualno zaradilo za paket žvakaćih guma primjerak bi morao koštati oko 30-tak KM... Ali,nema veze,ja bih kupio,znači DVA! Idemo dalje...
a ti si ono malo više frustriran ili šta? komentari su totalno bezvezni.
ili daj izdavaču podršku il (da proste ostali) odjebi, a ne što svako malo ga nešto podbadaš.
|
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Posted - 24/01/2012 : 19:05:22
|
quote: Originally posted by izivko
Kupovaću Magičnog ako bude 2-3 km, zagora neću taman da je džabaluk.
probaj ti izdavati MV za 2-3km danas. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Posted - 24/01/2012 : 19:09:45
|
Za nove izdavače - zdrav razum - Ko oće pravu stvar, to jest, mogućnost da zaradi, bili to Bosanci, Hrvati ili Srbi mora napravit sljedeće: U SC izdanju: N.N. od 1 broja M.M. od prvog broja
I to je to. To je sigurno uspjeh.
slažem se |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12739 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 24/01/2012 : 20:16:12
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by izivko
Kupovaću Magičnog ako bude 2-3 km, zagora neću taman da je džabaluk.
probaj ti izdavati MV za 2-3km danas.
Ne pada mi napamet! Valjda su ovdje kod nas jeftiniji troškovi proizvodnje, pa bi shodno tome i prodajna cijena trebala biti manja nego u hrvatskoj ili srbiji Budu li cijena veća, neću kupovati. Inače izdavaču želim da mu izdanje bude berićetno |
Have mercy |
|
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Posted - 24/01/2012 : 20:59:03
|
Da diskusiju vratimo na pravi put. Postavljam dva pitanja> 1.Koliku ce kostati novo izdanje 2.Sta mislite koliko kupaca imaju kiosk izdanja u bih
Da bi urbano Sarajevsko momče,kako ga slikovito opisa all-ba, pokrilo troškove plaćanja licenci,štampanja,distribucije i još k tome eventualno zaradilo za paket žvakaćih guma primjerak bi morao koštati oko 30-tak KM... Ali,nema veze,ja bih kupio,znači DVA! Idemo dalje...
ili daj izdavaču podršku il (da proste ostali) odjebi, a ne što svako malo ga nešto podbadaš.
Da li se ovo odnosi na bagija, selannea ili mene ? Zbunio si me |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Posted - 24/01/2012 : 21:05:50
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ono što je sasvim izvesno da veoma, veoma skoro kreće u SC jedan od ovih gore pomenutih serijala od prvog broja.
To bas i nema veze s temom ovog topika. Ali evo moje reakcije |
|
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2511 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 24/01/2012 : 21:08:12
|
Feniks jel to onaj famozni trobroj??? Ambiciozni ljudi 'bem ti krushnu mrvu! |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/01/2012 : 21:40:30
|
Opušteno, opušteno... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|