Author |
Topic  |
404 Not found
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
81 Posts
Member since 31/12/2011 |
|
Argus
Junior Member

Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
|
Raven84
Senior Member

Croatia
1326 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 24/01/2012 : 19:40:14
|
invincible iron man omnibus vol . 2 matta fractiona |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
 |
|
404 Not found
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
81 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 25/01/2012 : 08:21:02
|
quote: Originally posted by mamlaz
a zasto se postavljaju skenovi? ajd samo navedi slovima i brojkama za izdanja izdana kod nas.
Bolje stavit sliku sa mobitela ili fotića, dobro možda ne za domaća kiosk izdanja ali svakako za strana idanja koja nemamo svi. Kad pogledamo da odmah vidimo o ćemu se radi. Slova i brojke na prvi pogled ne znaće ništa, tako da u krajnjem slučaju ja sam i za sken. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
 |
|
404 Not found
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
81 Posts
Posted - 25/01/2012 : 10:19:00
|
@mamlaz: Ako to kazes zbog nepreglednosti, zasto je onda dopusteno da neko citira 5-6 postova zaredom?! To isto kvari preglednost foruma.
OK, necu se raspravljati, stariji si. Ubuduce cu samo pisati! |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 25/01/2012 : 10:45:31
|
quote: Originally posted by 404 Not found
@mamlaz: Ako to kazes zbog nepreglednosti, zasto je onda dopusteno da neko citira 5-6 postova zaredom?! To isto kvari preglednost foruma.
OK, necu se raspravljati, stariji si. Ubuduce cu samo pisati!
Ma samo ti postaj i ne obaziri se na mamlaza, sigurno se opet napil sinoć   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 26/01/2012 : 18:17:54
|
Zagor extra br.203.- Horda zla Zagor extra br.204.- Thunderman Zagor extra br.205.- Vuk samotnjak Zagor extra br.206.- Krug života Zagor br.194.- Paklena horda Mark br.37.- Pismo za generala, Dezerter, Afrički totem Mark br.39.- Krvni dug, Čovjek-mamac, Čudnovati lord Tex br.108.- Čovjek koji je došao s rijeke Kapetan Miki br.3.- Vikinška kraljica |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 27/01/2012 15:19:15 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts
Member since 11/06/2011 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 27/01/2012 : 10:42:39
|
@star-duster Ajde baci koju riječ o Locke & Key kada pročitaš. Nešto me interesiraju ovi stripovi pa čisto da čujem što ljudi koji su čitali kažu |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19595 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/01/2012 : 11:25:46
|
TEX 46 ČETIRI BJEGUNCA TEX 47 STAZA USPOMENA kolor TEX 7 TEXOV SIN kolor MISTER NO 54 UZBUNA NA PALUBI MARTI MISTERE 23 UM KOJI UBIJA NATHAN NEVER knjiga 3(reprint epizoda 7,8,9)
ode 100 ojriča ali mi nije žao, odlična izdanja izdavaća iz potpisa. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 27/01/2012 : 13:14:08
|
quote: Originally posted by Amos
@star-duster Ajde baci koju riječ o Locke & Key kada pročitaš. Nešto me interesiraju ovi stripovi pa čisto da čujem što ljudi koji su čitali kažu
Ja iscitao sve za jedan vikend(i sad moram po mesec dana da cekam na nove brojeve  )
Dobra je stvar, u biti je urbani fantazi/horor. Otac porodice Locke je ubijen, oni se sele u gradic Lovecraft gde otkrivaju da je kuca magicna i tako dalje.. Synopsis moze naci bilo gde :P. Ono sto izdvaja ovaj strip je ogromna posvecenost detaljima (moras veoma pazljivo da citas da ne bi nista propustio) i nacin na koji se celo klupo misterije razmotava - sa svakom sveskom saznajes neki novi detalj koji stavlja prosle dogadjaje u drugacije svetlo - i to cini strip zaista veoma zanimljivim stivom. Atmosfera je jos jedna stvar kojem Joe Hill odlicno vlada, posebno u prvom trejdu - stvarno jedan od retkih stripova gde se oceca tolika jeza. Zanimljivo je i eksperimentisanje sa likovima, posebo sa Kinsey od druge knjige nadalje, ali medjuljudski odnosi nekada izgledaju zbrzani i neprirodni jer je nekako fokus vise stavljen na razvijanje misteriozno-magicnog nego ljudskog dela price. ali da se progutati. Crtez je.. moram reci jedinstven i prvo izgleda karikaturan ali kada se naviknes stvarno ne mozes da zamislis strip drugacije nacrtan. 
Eto tolko. Dosta dobar i kvalitetan fantazi.
|
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Posted - 27/01/2012 : 14:38:00
|
Hvala Grujah.  Baš ovakav subjektivni dojam čitača me je i zanimao. Komentari na netu za ovaj strip su većinom američki, a komentar nacije koja pod stripom misli samo na supergaćeše me zaista ne zanima.
Stvar me je prvenstveno privukla kada sam vidio da je scenarist Joe Hill jer sam mislio na način "pa neće valjda jabuka daleko od stabla", a budući mi je njegov stari omiljeni pisac, onda će i Locke & Key biti nečemu..
Staviti ću ga na listu za neku skoru nabavu. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 27/01/2012 : 15:53:18
|
Komentari na netu za ovaj strip su većinom američki, a komentar nacije koja pod stripom misli samo na supergaćeše me zaista ne zanima.
Kada bi takva percepcija doista postojala Amerikanci ne bi imali tako bogatu ponudu nesuperherojskih stripova.
Uostalom, par ljudi teško da može predstavljati cijelu naciju. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 27/01/2012 : 15:59:07
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Komentari na netu za ovaj strip su većinom američki, a komentar nacije koja pod stripom misli samo na supergaćeše me zaista ne zanima.
Kada bi takva percepcija doista postojala Amerikanci ne bi imali tako bogatu ponudu nesuperherojskih stripova.
Uostalom, par ljudi teško da može predstavljati cijelu naciju.
Bushido možda griješim, ali velika većina pripada upravo supergaćešima (mislim na stripofile).. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 27/01/2012 16:02:09 |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 27/01/2012 : 16:22:53
|
quote: Originally posted by paro
Bushido možda griješim, ali velika većina pripada upravo supergaćešima (mislim na stripofile)..
Naravno. |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Posted - 27/01/2012 : 16:54:37
|
Dobro, možda sam to rekao pregrubo i trebalo je ispasti kao neka sprdnja na američku zaluđenost supergaćešama... ... ali kada se pogleda presjek njihove strip industrije, to su u ogromnoj većini nabildanci kvadratnih čeljusti i dugonoge sisare u šarenim kostimima, dok je nesuperherojski žanr u znatnoj manjini (iako je u velikoj većini i interesantniji i kvalitetniji od ekipe u tajicama). Budući takve stripove čita većina pa onda ta većina i komentira pa je takvih kometara ujedno najviše, onda je logično da mi nisu nešto posebno zanimljiva njihova mišljenja o stripovima.
Ono što me zanimalo je mišljenje nekoga tko je bliži mome strip backgroundu pa sam zato i postavio ovo pitanje ranije. I inače me zanima što o stripovima koje čitamo misle ljudi iz našeg (ovog slavensko-miteleuropskog) stripovskog kulturološkog kruga, jer nesumljivo bolje razumijem takav mentalni sklop za razliku od američkog i znam što je pjesnik htio reći, pa zato vrlo rijetko, odnosno nikada, ne čitam američke strip forume i komentare na recenzije. No offense... |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Posted - 27/01/2012 : 17:39:39
|
Dobro, možda sam to rekao pregrubo i trebalo je ispasti kao neka sprdnja na američku zaluđenost supergaćešama... ... ali kada se pogleda presjek njihove strip industrije, to su u ogromnoj većini nabildanci kvadratnih čeljusti i dugonoge sisare u šarenim kostimima, dok je nesuperherojski žanr u znatnoj manjini (iako je u velikoj većini i interesantniji i kvalitetniji od ekipe u tajicama).
To je donekle krivi dojam. Mislim da ponuda nesuperherojskih naslova ne zaostaje puno za onom superherojskih. Nesuperherojski naslovi se slabije prodaju i reklamiraju, pa se nekom može činiti da su oni "u manjini".
A drugi dio tvog posta ne bih komentirao. U suprotnom bi se tema brzo našla pod ključem.  |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 27/01/2012 : 17:42:13
|
quote: Originally posted by teller
TEX 46 ČETIRI BJEGUNCA TEX 47 STAZA USPOMENA kolor TEX 7 TEXOV SIN kolor MISTER NO 54 UZBUNA NA PALUBI MARTI MISTERE 23 UM KOJI UBIJA NATHAN NEVER knjiga 3(reprint epizoda 7,8,9)
ode 100 ojriča ali mi nije žao, odlična izdanja izdavaća iz potpisa.
Dobra kupovina  Na pametne stvari si potrošija |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 27/01/2012 : 17:51:57
|
Zagor Redovni br.194 - "Paklena Horda" Zagor Extra br.207 - "Prokleto Blago" |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
Shuckey
Average Member

Croatia
733 Posts
Member since 18/12/2008 |
Posted - 27/01/2012 : 19:09:00
|
U zagrebačkom Profilu, na najgornjem katu, ima stripova 'Belog puta' u pola cijene. Kupio sam 'Šninkela' (115 Kn), 'Tamo gde pogled ne dopire' (115 Kn) i dva trejda 'Hellblazera' (55 Kn i 59 Kn).  |
Hrvoje Bratanic AKA Šuki |
 |
|
hc1012
New Member

Croatia
246 Posts
Member since 10/01/2009 |
Posted - 28/01/2012 : 00:01:38
|
Martin Libellus 21, 22 Agencija Alfa 8 Mister No VČ 33 Alan Ford Klasik 82 i 93 Zagor 194 Zagor Extra 207 Dylan Gigant 9 Dylan 121 |
 |
|
Topic  |
|