forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIH Bonelli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/01/2012 : 15:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Ovo je poslednja opomena - dosta mi je toga !

Nađite sebi politički orjentisan forum pa tamo trubite o tome koliko vas je volja.
Prvi koji se ne bude pridržavao ovoga biće banovan a tema zaključana.
Pa izvolite, upropastite izdavaču topik a ujedno i sebi napravite problem.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2942 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 29/01/2012 : 15:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Još jednom ću reći:

Mene jedino i isključivo interesuje da se na kisku u Banjaluci mogu kupiti i Ludens i Strip Agent i Veseli četvrtak i Agarti..... I onda neka kupuje ko šta hoće. Ja uzimam izdanja od sva tri izdavača (normalno ne duplam tako da uzimam redovnog Zagora od LU, a ne od VČ, ali veliku većinu uzimam. Tako će biti i sa Agartijem. Uzimaću od njih ono što me bude interesovalo, ono što ne neću. Ali, ako krenu od prvog broja sa Zagorom, a istovremeno izbace sa kioska LU i VČ (redovnog Zagora koji je trenutno na 500+ originalnom broju i Agartiju će trebati oko 40 godina da dođe do tih brojeva) nebuloza je...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 29/01/2012 : 15:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Haha vi ste svi ludi (haj banujte me ja cu lako prezivjeti i kad me neko banuje ja se nikad ne vracam) koji negirate bosanski jezik, a i crnogorski sto da ne dok god ima srskog, hrvatskog onda ce imati i bosanskog jezika..zato se ne pravite glupi i imate pravo da se ne slazete..sad je druga stvar sto bi najbolje bilo da se ti jezici zovu jednim imenom ali to nije do nas nego lingvista i vlada kad bi htjele da nadju neko zajednicko ime itd

Nekima kao ne interesuju ova potencijalna izdanja a ubacuju se na temu posto vidjose hajvani da nedje pise bosanski,..kako bosanski kuku ljudi, koje grehote bosanski jooj, dje je to ljudi..a zive u toj zemlji..hehe ludost
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 29/01/2012 : 15:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks
Napisao si ako se ispune pregovori&dogovori, znas i sam da kod nas ni ugovore ne postuju.

Pa ako se ne budu poštovali, onda te ionako briga jer te ne zanimaju Agarthina izdanja. Ako Agartha ne zaživi, i dalje će na glavnim mjestima na trafikama biti tvoji najdraži stripovi i tebi lijepo.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 29/01/2012 : 15:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
"Zagor kreće na kioske tek krajem septembra, pa se još nismo odlučili da li će ritam izlaženja biti isti kao i za Magičnog i Skriveno lice – dakle, svake tri sedmice ili ćemo ga ubrzati. Još uvijek postoji mogućnost i da Zagora pokrenemo u dvije različite edicije, jedna od prvog broja, a druga od nekog novijeg broja. U osnovi, ideja je da se napravi komplet Zagora, da se izdanje ubrza, da se napravi kvalitet veći od Ludensovih izdanja, a da se cijena spusti na što je moguće manju cifru.
Htio bih naglasiti da ćemo stripove na kioscima zaštititi na sve moguće načine, upakovat ćemo ih u folije i neće se pakirati sa žičanim uvezom. S naše strane, truditi ćemo se da izbjegnemo bilo kakva ostećenja. "

Zar vam ovo nije povod da uzimate ova izdanja?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27022 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/01/2012 : 15:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Ništa što se ovdje iznosilo o Almirovoj potencijalnoj distributerskoj politici nije tačno. Neću ništa govoriti jer on sam nije pričao o tome dok ne riješi sve probleme koji su neminovni i koji se rješavaju sa milion nekih drugih u hodu. Ali mogu reći ovo: ako se ispune svi pregovori i dogovori koje je pokrenuo, Agartha će biti i više nego prava konkurencija hrvatskim i srpskim izdavačima jer je dobro proučio stanje i pravila na tržištima i svjesno ulazi u bitku. Kao što je, na kraju krajeva, VČ ušao u bitku sa Ludensom u BiH.

Dao Bog Emire da Agharti bude konkurencija LU i VČ ne samo u BIH već i HR i SR.To me je zanimalo kako će se rasplesti bitka za kioske a ne pojedini jezici.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 29/01/2012 : 16:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Pa ako je već dogovoreno da se ta izdanja plasiraju na hrvatske i srpske kioske, onda je tu velika konkurencija, no ono što ne razumijem da li je to već dogovoreno ili se još dogovara? Almir je izjavio da će ići na fair-play.

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 29/01/2012 : 16:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:
Originally posted by feniks
Napisao si ako se ispune pregovori&dogovori, znas i sam da kod nas ni ugovore ne postuju.

Pa ako se ne budu poštovali, onda te ionako briga jer te ne zanimaju Agarthina izdanja. Ako Agartha ne zaživi, i dalje će na glavnim mjestima na trafikama biti tvoji najdraži stripovi i tebi lijepo.

Nisi me shvatio, ako se Agarta bude prodavala na kioscima susjednih drzava onda ce se VC i Lu moci i dalje kupovati u bih. Bar ja tako razumjeh izdavacevu izjavu?
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/01/2012 : 16:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Raymond je banovan.
Ostalima hvala na razumevanju i poštovanju upozorenja.

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 29/01/2012 : 18:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

pre nego šta sam počeo da nabavljam Ludensa,SA,BG,Fibru završio sam kraći tečaj hrvatskog jezika.
sad ću to isto i uraditi i sa bošnjačkim, nisu skupi osnovni kursevi, ovde u čačku.
ako se pojavi neka crnogorska izdavačka kuća sa meni interesantnim naslovima,naučiću i crnogorski, barem opšti nivo.
zahvaljujući stripovima postaću poliglota.

BIG LIKE!!! jednostavno sam morao!!! najbolji post u cijelom topiku!!! ubjedljivo!!!
moje skromno misljenje je da nije bitno na kojem jeziku ce izlaziti stripovi - BITNO JE DA IZLAZE I DA SU PRISTUPACNI SA CIJENAMA!!!
sto se tice ove price oko "izbacivanja" pojedinih izdavaca sa trzista - SMIJESNO!!! bezpotrebno je pricati o tome, sve ce ostati isto - 10000% sam uvjeren!! samo neka nama stripova, kome god naumpadne da izdaje bilo sta sto meni fali ima moju potpunu podrsku!!! samo naprijed!! zelim svim nasim: Bernard-ima, Dadama, Darkwood-ima, Veselim Cetvrtcima, Ludens-ima, Marko-vima, Phenix press-ovima, Almirima, Fibra-ma, Libellus-ima i ostalim NASIM izdavacima dug rad i dobru prodaju!!!

nemam potpis!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7656 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/01/2012 : 19:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nakon ovoga, antin post više nije najbolji.
Uglavnom, ovo što si napisao je i moje mišljenje.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 29/01/2012 19:28:35
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 29/01/2012 : 19:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Kupovacu i Magicnog i Skriveno Lice, samo da podrzim izdavaca ne bi li poceo sa Martijem. Skriveno Lice mi je i ovako zanimljivo, a Magicni i nije bas, ali ajde da pokusam jos jednom sa citanjem.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17136 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 29/01/2012 : 20:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Magičnog i Skriveno lice sigurno neću kupovati, nisam to ni čitao ni u jednom izdanju. Ionako je stripova previše, i ove slabo čitam, a nemam gdje ni da ih slažem. Zagora opet vjerovatno ne, ima gomila izdanja, ne znam šta će mi. E nešto drugo bi moglo da dođe u obzir, kao taj Mikijev almanah. Možda bi bilo najisplativije samo to i objavljivati. Djeca će kupovati bar malo više nego Bonelija.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27022 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/01/2012 : 20:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Pa ako je već dogovoreno da se ta izdanja plasiraju na hrvatske i srpske kioske, onda je tu velika konkurencija, no ono što ne razumijem da li je to već dogovoreno ili se još dogovara? Almir je izjavio da će ići na fair-play.

Nije dogovoreno(kako se vidi iz izjave Aghartija).Fair play nema veze sa biznisom a budimo realni izdavanje stripova je biznis.Tu će svatko svakoga nastojati izbaciti/nadjačati s tržišta.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 29/01/2012 : 20:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ma meni bi super odgovaralo da bude kod nas na kioscima jer bih onda dosta lakše nabavljao izdanja. U striparnicama će biti sigurno ali kažem, lakše je uzimati na kioscima... Mislim da će to biti teško izvedivo jer je Tisak dosta zeznut zadnje dvije godine kod tih stvari. Ali ne znam je li to do Tiska? Stripoteka se recimo izdaje bez problema kod nas, ali to je druga priča...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2012 : 21:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Magičnog i Skriveno lice sigurno neću kupovati, nisam to ni čitao ni u jednom izdanju. Ionako je stripova previše, i ove slabo čitam, a nemam gdje ni da ih slažem. Zagora opet vjerovatno ne, ima gomila izdanja, ne znam šta će mi. E nešto drugo bi moglo da dođe u obzir, kao taj Mikijev almanah. Možda bi bilo najisplativije samo to i objavljivati. Djeca će kupovati bar malo više nego Bonelija.

Probaj bar Skrivenog, kratak serijal, 14 brojeva i kraj price. Ok, glavni junak nastavlja svoje putovanje u Shanghai Devilu ali moze se to citati i odvojeno (tako izgleda). Te je poprilicno kvalitetan serijal. Isto vazi i za Magicnog, samo je tu puno vise komada u pitanju pa ti mozda dođe kao problem gdje to sve staviti. Tu ti stoji "izgovor."

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 29/01/2012 : 21:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
zagora od juznoamericke odiseje,to bi bio odlican potez
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17136 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 29/01/2012 : 21:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by delboj

Probaj bar Skrivenog, kratak serijal, 14 brojeva i kraj price. Ok, glavni junak nastavlja svoje putovanje u Shanghai Devilu ali moze se to citati i odvojeno (tako izgleda). Te je poprilicno kvalitetan serijal. Isto vazi i za Magicnog, samo je tu puno vise komada u pitanju pa ti mozda dođe kao problem gdje to sve staviti. Tu ti stoji "izgovor."

Teško, pitanje je i šta će mi finansijska situacija dozvoliti
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/01/2012 : 22:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Uh,trebalo mi je dugo da pročitam što se je sve pisalo na ovom topicu zadnjih dana.
A što reći, drago mi je da ima ljudi koji u ovako teškim vremenima svoje vrijeme i novac ulažu u izdavanje stripova.

Na žalost, podršku neću moći dati jer Magičnog, Skriveno lice i Zagora imam sve što je izašlo. Ali Zagora ću uzimati, ako me uspiju impresionirati sa samim izdanjem i iznutra i izvana. Recimo npr da bude skoro isto kao talijansko!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2012 : 23:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da bi im to bio mudar potez da uz Zagora od prvog broja idu i od JA turneje. Nekako između redaka se to moze i naslutiti, pa i po svim thumbs upima forumasa je to sigurno dobro primljena edicija. Jos da i ostave regularne brojeve na rikni kako je Almir rekao...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

pwild
New Member

118 Posts

Member since 11/09/2011

Posted - 29/01/2012 : 23:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send pwild a Private Message  Reply with Quote
ne vjerujem da će krenuti od JA turneje budući da planiraju imati brz ritam izlaženja ( brži od talijana ).

po meni bi bila najbolja opcija da krenu od zasjede u šumi i od nestalog istraživača.

ritam izlaženja svaka 3 tjedna, originalna numeracija, originalan bonelli format, stripovi u zaštitnim vrećicama... kupovao bih svaki broj u 2 primjerka pri čemu jedan ne bih nikad izvadio iz vrećice :D
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 29/01/2012 : 23:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

. Ali Zagora ću uzimati, ako me uspiju impresionirati sa samim izdanjem i iznutra i izvana. Recimo npr da bude skoro isto kao talijansko!

Obećali su da će se striktno držati originala, i ja im vjerujem.

Go to Top of Page

pwild
New Member

118 Posts

Member since 11/09/2011

Posted - 30/01/2012 : 00:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send pwild a Private Message  Reply with Quote
jedino što ne bih volio da bude kao kod talijana je numeracija od broja 52.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 30/01/2012 : 00:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pwild

jedino što ne bih volio da bude kao kod talijana je numeracija od broja 52.

Ma kakvi, neće toga biti. Pa neće izdavati Zenith gigante biblioteku nego Zagora. Znači, ići će od broja 1.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 30/01/2012 : 01:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
dzoni
zagora od juznoamericke odiseje,to bi bio odlican potez

Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000