Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 30/01/2012 : 11:56:22
|
quote: Originally posted by acestroke
Ako Zagor stvarno bude po originalnom italijanskom formatu (128 stranica prva 23 broja), moguce je da i ja ovo pocinjem uzimat, i da jednostavno odustanem od ostalih Zagora koje trenutno kupujem. Moguce je. :)
Hoće sto posto, to je već utvrđena stvar. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
C Celtic
Average Member
Serbia
894 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 12:33:18
|
Možda ne bi bilo loše napraviti neki poll gde bi se forumaši izjasnili šta ih interesuje od najavljenih serijala , odnosno šta bi od toga kupovali , pa će izdavač imati neku sliku o zainteresovanosti potencijalnih čitalaca koji vise na ovom forumu. Inače moja podrška , mene lično interesuju MV i SL . |
What a long strange trip it's been |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 30/01/2012 : 13:33:59
|
quote: Originally posted by C Celtic
Možda ne bi bilo loše napraviti neki poll gde bi se forumaši izjasnili šta ih interesuje od najavljenih serijala , odnosno šta bi od toga kupovali , pa će izdavač imati neku sliku o zainteresovanosti potencijalnih čitalaca koji vise na ovom forumu. Inače moja podrška , mene lično interesuju MV i SL .
mikijev almanah ako če u deželu, pogotovo na naše kioske |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 15:03:02
|
Jos jedan glas za Zagora od JA turneje. To bi bio najbolji potez u istoriji izdavastva Zagora. Ovo od prvog broja, koliko god da je primamljivo, gubi car kad se covjek sjeti koliko brojeva treba izdati. Jedino ako bi se osmjelili da izdaju cetiri edicije Zagora, 1 broj sedmicno (naravno ne od svake edicije), i to jedna od broja 1, druga od broja 129 (prvi Kandraks), treca od broja 345 (nestali istrazivac) i cetvrta od JA odiseje. Tako bi za dvanaestak godina imali kompletiranog Zagora, u originalnom formatu, koji maltene ne kaska za Italijom. :) |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Posted - 30/01/2012 : 15:04:57
|
quote: Originally posted by Elderane84
Jos jedan glas za Zagora od JA turneje. To bi bio najbolji potez u istoriji izdavastva Zagora. Ovo od prvog broja, koliko god da je primamljivo, gubi car kad se covjek sjeti koliko brojeva treba izdati. Jedino ako bi se osmjelili da izdaju cetiri edicije Zagora, 1 broj sedmicno (naravno ne od svake edicije), i to jedna od broja 1, druga od broja 129 (prvi Kandraks), treca od broja 345 (nestali istrazivac) i cetvrta od JA odiseje. Tako bi za dvanaestak godina imali kompletiranog Zagora, u originalnom formatu, koji maltene ne kaska za Italijom. :)
ili najbolje bi bilo da svaki mjesec izda po deset brojeva zagora u paketu da sto prije dodjemo do talijana |
feka |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7921 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 15:24:58
|
Jos jedan glas za Zagora od JA turneje. To bi bio najbolji potez u istoriji izdavastva Zagora. Ovo od prvog broja, koliko god da je primamljivo, gubi car kad se covjek sjeti koliko brojeva treba izdati. Jedino ako bi se osmjelili da izdaju cetiri edicije Zagora, 1 broj sedmicno (naravno ne od svake edicije), i to jedna od broja 1, druga od broja 129 (prvi Kandraks), treca od broja 345 (nestali istrazivac) i cetvrta od JA odiseje. Tako bi za dvanaestak godina imali kompletiranog Zagora, u originalnom formatu, koji maltene ne kaska za Italijom. :)
lepo receno! brzo i uspesno! potpisujem! |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19051 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 16:31:07
|
čitajući taj intervju samo ovo: SRETNO I PODRŽAT ĆU IZDAVAĆA BAR SA ZAGOROM(bilo kojim)...Magični i Skriveno imam Libellus, pa neću mijenjat kolekciju do kraja...djeluje ozbiljno i otimistično izdavać, pa zašto nebi i mi.?.. sretno BIH BONELLI! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 30/01/2012 : 16:51:01
|
Ja Zagija toliko ne pratim, ali kad već toliko pričate o tome, može malo pojašnjenje što sve spada u tu JA turneju, koji brojevi?? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 30/01/2012 : 17:30:35
|
Možda ne bi bilo loše napraviti neki poll gde bi se forumaši izjasnili šta ih interesuje od najavljenih serijala , odnosno šta bi od toga kupovali , pa će izdavač imati neku sliku o zainteresovanosti potencijalnih čitalaca koji vise na ovom forumu.
Ovo se apsolutno slažem, tako da Almire, šalji ovamo i na druge forume saradnike da pišu pollove. |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 18:31:57
|
To bi bilo odlično, ali relnije je da će biti od br.1 i od JA odiseje |
Edited by - Bruce Springsteen on 30/01/2012 18:37:43 |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 30/01/2012 : 18:36:22
|
quote: Originally posted by selanne
Ja Zagija toliko ne pratim, ali kad već toliko pričate o tome, može malo pojašnjenje što sve spada u tu JA turneju, koji brojevi??
JA (Južnoamerička) odiseja kreće od originalnog broja 552 i trajaće nekih tridesetak brojeva (oko deset zasebnih priča) Zagor po prvi put putuje u Južnu ameriku i svakako to je prekretnica u njegovom serijalu, posle ovog ili se definitvno gasi ili nastavlja kao u stara dobra vremena Inače sada se u Italiji očekuje br.559 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4424 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 30/01/2012 : 18:48:26
|
Možda ne bi bilo loše napraviti neki poll gde bi se forumaši izjasnili šta ih interesuje od najavljenih serijala , odnosno šta bi od toga kupovali , pa će izdavač imati neku sliku o zainteresovanosti potencijalnih čitalaca koji vise na ovom forumu.
Što se mene tiče: Skriveno lice i Shangai devil. Zagora ima sa svih strana i stvarno ne vidim potrebe za njim. |
Bok, kako si.
|
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 30/01/2012 : 18:53:36
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
JA (Južnoamerička) odiseja kreće od originalnog broja 552 i trajaće nekih tridesetak brojeva (oko deset zasebnih priča) Zagor po prvi put putuje u Južnu ameriku i svakako to je prekretnica u njegovom serijalu, posle ovog ili se definitvno gasi ili nastavlja kao u stara dobra vremena Inače sada se u Italiji očekuje br.559
Nikakvo gašenje nije predviđeno, a "stara dobra vremena" postoje samo u glavama nostalgičara. Što bi to uopće trebalo značiti? Danas izlazi duplo više stranica stripa nego prije dvadeset godina, besmisleno je uspoređivati Donatellija i Gambu s Della Monicom, Rubinijem i ostalima, priče su povezanije i kompleksnije. Danas je Zagor saga, prije trideset godina bio je hrpa nepovezanih priča o indijancima i trgovcima viskijem. Jedino je naklada danas niža, ali serijal zbog toga nije upitan. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 30/01/2012 : 18:59:45
|
Bruce, puno ti hvala. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19051 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/01/2012 : 19:54:48
|
quote: Originally posted by Zagor12
Neće se gasiti poslije turneje, ima još materijala (već nacrtanog).
čestitke za 2222 post...naravno da se neće gasit, prije će se ugasit svetlo za polovinu foru.....aša nego Zagor. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Posted - 30/01/2012 : 20:08:24
|
quote: Originally posted by Pavel
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
JA (Južnoamerička) odiseja kreće od originalnog broja 552 i trajaće nekih tridesetak brojeva (oko deset zasebnih priča) Zagor po prvi put putuje u Južnu ameriku i svakako to je prekretnica u njegovom serijalu, posle ovog ili se definitvno gasi ili nastavlja kao u stara dobra vremena Inače sada se u Italiji očekuje br.559
Nikakvo gašenje nije predviđeno, a "stara dobra vremena" postoje samo u glavama nostalgičara. Što bi to uopće trebalo značiti? Danas izlazi duplo više stranica stripa nego prije dvadeset godina, besmisleno je uspoređivati Donatellija i Gambu s Della Monicom, Rubinijem i ostalima, priče su povezanije i kompleksnije. Danas je Zagor saga, prije trideset godina bio je hrpa nepovezanih priča o indijancima i trgovcima viskijem. Jedino je naklada danas niža, ali serijal zbog toga nije upitan.
To je moje mišljenje. Zagorov serijal je uvek bio povezan Što se tiče kompleksnosti, naravno da su kompleksnije od priča na 50 strana koje su bile na početku serijala |
Edited by - Bruce Springsteen on 30/01/2012 20:09:04 |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Posted - 30/01/2012 : 23:22:36
|
Jang, sad možeš promijeniti naslov topica, ovako izgleda nekako neprofesionalno. Agarthi Comics bi zvučalo puno bolje, a ljudi su ionako dovoljno privučeni. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 31/01/2012 : 01:53:45
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Ovo se apsolutno slažem, tako da Almire, šalji ovamo i na druge forume saradnike da pišu pollove.
Neeee samo pollove neeeeeee |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Topic |