Author |
Topic |
djukak
Senior Member
2944 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/02/2012 : 16:06:31
|
quote: Originally posted by acestroke
Pa jbt, ja sad procita da Zagor u Bosni nece krenuti do Septembra... znaci nacekat cemo se dok i to sada vidimo... a ja se nado da ce uskoro s tim, pa da se vise odlucim kojeg Zagora da uzimam... eh
gde si procitao??? |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
djukak
Senior Member
2944 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/02/2012 : 16:18:57
|
Da, da.... Pogresno sam procitao. Mislio sam da si napisao da nece krenuti od septembra.... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/02/2012 : 22:27:50
|
Dobio sam poruku od izdavaca ovog izdanja, covjek potvrdjuje sve sto je ovdje vec receno, pogotovo sto se tice Zagora: prva 23 broja ce biti 128 stranica, a naslovi na koricama ce biti ona 'divlja' slova, kao u italijanskim izdanjima, i onim Ludens redovnim brojevima, a ne kao Zagor Extra, u onim bijelim kvadraticima. Znaci, upravo onako kako su ovo vec trebali objavit prije jedno 16 godina, sad ce bit kako treba. Odrecem se svih ostalih Zagor izdanja, i prelazim na ova, bez imalo razmisljanja. :) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
pwild
New Member
118 Posts
Member since 11/09/2011 |
Posted - 04/02/2012 : 22:31:11
|
Dobio sam poruku od izdavaca ovog izdanja, covjek potvrdjuje sve sto je ovdje vec receno, pogotovo sto se tice Zagora: prva 23 broja ce biti 128 stranica, a naslovi na koricama ce biti ona 'divlja' slova, kao u italijanskim izdanjima, i onim Ludens redovnim brojevima, a ne kao Zagor Extra, u onim bijelim kvadraticima. Znaci, upravo onako kako su ovo vec trebali objavit prije jedno 16 godina, sad ce bit kako treba. Odrecem se svih ostalih Zagor izdanja, i prelazim na ova, bez imalo razmisljanja. :)
kakvi će biti hrbati? i što se tiče boje na naslovnicama, hoće li uzeti one popravljene boje sa tutto izdanja ili one ružne sa originalnih izdanja. |
|
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 04/02/2012 : 22:33:30
|
Dobio sam poruku od izdavaca ovog izdanja, covjek potvrdjuje sve sto je ovdje vec receno, pogotovo sto se tice Zagora: prva 23 broja ce biti 128 stranica, a naslovi na koricama ce biti ona 'divlja' slova, kao u italijanskim izdanjima, i onim Ludens redovnim brojevima, a ne kao Zagor Extra, u onim bijelim kvadraticima. Znaci, upravo onako kako su ovo vec trebali objavit prije jedno 16 godina, sad ce bit kako treba. Odrecem se svih ostalih Zagor izdanja, i prelazim na ova, bez imalo razmisljanja. :)
Znaš li od kojega broja kreće? |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/02/2012 : 22:34:26
|
quote: Originally posted by pwild
kakvi će biti hrbati? i što se tiče boje na naslovnicama, hoće li uzeti one popravljene boje sa tutto izdanja ili one ružne sa originalnih izdanja.
Sto se tice hrbata, to ih nisam pitao, ali eto, smatram da ako ce sve ostalo biti po originalu, predpostavljam da ce i hrbati biti kako trebaju, bijeli sa plavim slovima (Ludens redovni Zagor). Isto sa bojama na naslovnicama, to mi jednostavno nije palo na pamet da ih pitam, zaboravio sam, ali mozda im posaljem jos jedan mail i pitam. :) |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/02/2012 : 22:36:42
|
@Pavel: Definitivno od prvog broja. Jos uvijek ne znaju hoce li imati jedno ili dvije Zagor numerologije istovremeno, imace od pocetka sigurno, ali ne znaju hoce li istovremeno da objave Zagora, na primjer, od broja 250 ili 300, pa da obadva izlaze. Onda kad ona prva numerologija stigne drugu, ta se ukida, i nastavlja se ona druga. |
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
pwild
New Member
118 Posts
Posted - 04/02/2012 : 23:05:23
|
najveći problem mislim da će izdavaču predstavljati hrbati. teško će se odlučit što će s njima. ne znam koliko je pametno da imaju iste hrbate kao i ludens redovni. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/02/2012 : 23:09:31
|
najveći problem mislim da će izdavaču predstavljati hrbati. teško će se odlučit što će s njima. ne znam koliko je pametno da imaju iste hrbate kao i ludens redovni.
Ludens redovni hrbati su isti kao i italijanski original. Zasto bi to bio problem? Pa sta ako su isti? Makar ce hronologija da bude pravilna, Ludens redovni brojevi nemaju veze s originalima (sto se tice hronologije). |
|
|
pwild
New Member
118 Posts
Posted - 04/02/2012 : 23:14:37
|
stavi se u poziciju izdavača. na jednoj strani ludens izdaje zagora sa plavo bijelim hrbatom, veseli četvrtak izdaje sa neki drugim hrbatom i dođe treća izdavačka kuća i ima dizajn kao i ludens. u očima običnih kupaca ( koji ne posjećuju forume, ne brinu za kronologiju, a takvih je većina ) to će izgledati kao kopiranje ludensa što ne vjerujem da će ići u prilog novom izdavaču. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/02/2012 : 23:19:21
|
stavi se u poziciju izdavača. na jednoj strani ludens izdaje zagora sa plavo bijelim hrbatom, veseli četvrtak izdaje sa neki drugim hrbatom i dođe treća izdavačka kuća i ima dizajn kao i ludens. u očima običnih kupaca ( koji ne posjećuju forume, ne brinu za kronologiju, a takvih je većina ) to će izgledati kao kopiranje ludensa što ne vjerujem da će ići u prilog novom izdavaču.
Druze, mislim da ovdje grijesis. Poenta ovog BiH izdanja je to da kopira ORIGINAL, a ne Ludens. Original Zagor ima bijele hrbate sa plavim slovima (tu je Ludens kopirao original, i samo tu, nigdje drugo). Pa izgledace isto sto se tice boje hrbata i slova, ali ce makar brojevi da budu razliciti, to jest, pravilni.
|
|
|
pwild
New Member
118 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
feniks
Senior Member
1923 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27102 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 05/02/2012 : 00:41:52
|
svaka čast strpljiv si. a koji će sken ići?iz zenitha ili tutto serije? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 05/02/2012 : 01:44:16
|
quote: Originally posted by jaki
svaka čast strpljiv si. a koji će sken ići?iz zenitha ili tutto serije?
Ovo ne znam, zaboravio sam ih pitat u vezi toga |
|
|
kenan92
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
388 Posts
Member since 26/01/2010 |
Posted - 05/02/2012 : 02:09:56
|
Je li ima kakva internet stranica o tome, mrzi me da sada trazim po svim stranicama? |
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
kenan92
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
388 Posts
Member since 26/01/2010 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7921 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 05/02/2012 : 17:01:14
|
ne znam kako misli vecina al ja jedva cekam navedena izdanja.uh kad ce taj septembar!!!
ratosiljao bi se k.izdanja v.c kad bi krenuo tex od keca s galepovim naslovnicama i jos u bonelli formatu!!! |
Juznjak! Tex Willer.
|
Edited by - cronos six on 05/02/2012 17:08:38 |
|
|
Topic |
|