Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
dcopic
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Pavel
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 31/01/2012 : 17:14:32
|
quote: Originally posted by dcopic
![](icon_smile_big.gif) Libellus bi bio najbolji; bilo bi to moćno izdanje. Samo, ako to itko bude objavljivao nadam se da će biti kiosk SC.
Prava za Zagora drži Ludens i sigurno im nije na kraju krajeva prepustiti ih nekom drugom, tako da ništa od toga. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/aragorn2.gif)
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 31/01/2012 : 17:24:05
|
quote: Originally posted by Pavel
![](icon_smile_big.gif) Libellus bi bio najbolji; bilo bi to moćno izdanje. Samo, ako to itko bude objavljivao nadam se da će biti kiosk SC.
Prava za Zagora drži Ludens i sigurno im nije na kraju krajeva prepustiti ih nekom drugom, tako da ništa od toga.
Pa, ne mora da znaci. Ludens drzi prava i za Dylan Doga, ali Libellus je uzeo prava za Dylan Doga u boji, tako da je moguce da isto urade i sa Zagorom u boji. Zar ne? |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
Pavel
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1233 Posts
Posted - 31/01/2012 : 17:26:31
|
quote: Originally posted by acestroke
Prava za Zagora drži Ludens i sigurno im nije na kraju krajeva prepustiti ih nekom drugom, tako da ništa od toga.
Pa, ne mora da znaci. Ludens drzi prava i za Dylan Doga, ali Libellus je uzeo prava za Dylan Doga u boji, tako da je moguce da isto urade i sa Zagorom u boji. Zar ne?
Na tome nema para, kao ni na Texu. Na Zagoru bi bilo, osim toga takvo što bilo bi izravna konkurencija onom besmislenom kolekcionarskom izdanju. |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Attila77
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/ZS-Animated-64b(1).gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Posted - 31/01/2012 : 17:36:12
|
quote: Originally posted by Attila77
Ovo stvarno odlično izgleda. ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif)
Da li se zna kada počinju sa ovom edicijom?
16. veljače (četvrtak). Isti dan izlazi posljednji broj reprinta Tex giganta u boji. Cilj je navući dio tih kupaca na novo izdanje ![](icon_smile_cool.gif) |
|
pwild
New Member
![](icon_star_gold.gif)
118 Posts
Member since 11/09/2011 |
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Posted - 31/01/2012 : 18:12:38
|
quote: Originally posted by pwild
zna li netko kolika je cijena poštarine kada se naručuje iz italije?
Ne može se naručiti Glupa Repubblica ne dostavlja u inozemstvo, a Bonelli nema ništa s distribucijom, s njihova sajta se ni ne može naručiti. Tak je bilo za Texa. Najbolje ti je da si nađeš nekog u Italiji tko će ti kupovat, a ti mu uplatiš na račun. Kasnije lako preuzmeš. Ja sam to tako riješio. |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 31/01/2012 : 18:18:30
|
ja znam ljude u Italiji koji bi mi ovo mogli uzeti i poslati, ali postarina je skupa, tako da mi ne pada na pamet. Plus, ne znam Italijanski, a imam ovu epizodu vec prevedjenu na engleskom, tako da mi je stvarno nepotrebno. Sigurno ce uskoro biti i na eBay aukcijama, pa ces i tamo moci da ga uzmes ako hoces. |
Edited by - acestroke on 31/01/2012 18:19:10 |
|
Solid Snake
Senior Member
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
pwild
New Member
![](icon_star_gold.gif)
118 Posts
|
Attila77
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/ZS-Animated-64b(1).gif)
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 31/01/2012 : 20:40:07
|
Libellus bi bio najbolji; bilo bi to moćno izdanje.
Tako je! Sve ostalo bi bilo tracenje ove edicije. |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
![](AvatarUpload/magic.jpg)
5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 31/01/2012 : 21:12:25
|
quote: Originally posted by King Warrior
Libellus bi bio najbolji; bilo bi to moćno izdanje.
Tako je! Sve ostalo bi bilo tracenje ove edicije.
Libellus, svakako HC, ali tu je i cena. Ipak najbolje da to neko izda kao u originalu u SC![](icon_zagor.gif) |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/02/2012 : 20:49:58
|
zelene rikne, ovo izgleda fantastično. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
pwild
New Member
![](icon_star_gold.gif)
118 Posts
Posted - 04/02/2012 : 22:04:15
|
zna li netko kolika je cijena poštarine kada se naručuje iz italije?
Ne može se naručiti Glupa Repubblica ne dostavlja u inozemstvo, a Bonelli nema ništa s distribucijom, s njihova sajta se ni ne može naručiti. Tak je bilo za Texa. Najbolje ti je da si nađeš nekog u Italiji tko će ti kupovat, a ti mu uplatiš na račun. Kasnije lako preuzmeš. Ja sam to tako riješio.
jesi siguran da se s bonelijeve stranice ne može naručit?
evo ja sam sad probao onog color texa naručit sa sergiobonellieditore.it. piše da dostavljaju u inozemstvo. upisao sam neke bezvezne podatke kao adresu i odabrao državu hrvatsku, samo da vidim koliko će ispasti cijena poštarine. uglavnom, strip košta 5 eura, a poštarina 30 eura. ne mogu vjerovati.
btw, spominjete ebay. nisam nikada ništa naručivao odatle. je li preko toga poštarina jeftinija? i koliko jeftinija?
ne bih baš volio kupovati rabljene stripove kad imamo ovako priliku kupovati aktualne brojeve koji izlaze, ali ako je poštarina puno jeftinija onda vjerojatno neću imati izbora. |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
Posted - 04/02/2012 : 22:31:15
|
btw, spominjete ebay. nisam nikada ništa naručivao odatle. je li preko toga poštarina jeftinija? i koliko jeftinija?
ne bih baš volio kupovati rabljene stripove kad imamo ovako priliku kupovati aktualne brojeve koji izlaze, ali ako je poštarina puno jeftinija onda vjerojatno neću imati izbora.
eBay ti ovisi kako se dogovoris s prodavacem. Evo bas jucer sam narucio neke stripove od jednog talijanskog prodavaca. Za 17 Bonelli stripova do Amerike platio sam postarinu samo 10.5 eura! On to salje brodom, ali ipak.![](icon_smile_approve.gif) |
https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 04/02/2012 : 22:32:16
|
ja se samo pitam kako je moguce sve ovo stampat i izdati za jedan Euro, pa haman ce oni da izgube pare u ovom slucaju, o zaradi nema ni govora... I ne vjerujem da ce izlazit posle 30-og broja, osim ako su vec nekog zaposlili da farba one ostale epizode koje nisu izasle u Mercury ediciji... sumnjam, ali eto, zivi bili pa vidjeli. ;) |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|