forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/02/2012 : 17:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Počela druga sezona Sherlocka. I dalje je odličan

Koliko prva sezona ima epizoda?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 01/02/2012 : 17:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Tri.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sherlock_episodes

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/02/2012 : 17:17:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by mr murdoc

Tri.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sherlock_episodes

Onda sam pogledao kompletnu prvu
Vec sam mislio da su je sviceri prepolovili na dva izdanja da vise zarade na dvd-u.
Svida mi se lik M na kraju trece epizode..sasvim nesto novo i osvjezavajuce u galeriji psihopata

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9550 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/02/2012 : 17:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
yeap, zanimljiv koncept modernog Sherlocka. evo za kraj 2012. najavili treću sezonu

a za Breaking Bad preporuka i od mene.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 04/02/2012 : 11:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote

može li serija u kojoj je joey biti gledljiva?
izgleda da može
dapače, baš je dobra

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/02/2012 : 16:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
The Borgias

Upravo zavrsih prvu sezonu.
Neil Jordan je napravio prilicno dobar posao i uspio me “zavezati“ za seriju do zadnje epizode.
Posebno izdvajam François Arnaud u ulozi Cesare Borgia i Holliday Grainger kao njegovu filmsku sestru Lucreziu, predivnu Lotte Verbeek u ulozi Giulia Farnese i fantasticnog Michel Muller u ulozi Charles VIII: King of France .
Jeremy Irons kao Papa je naravno klasa za sebe.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 05/02/2012 : 17:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Obitelj Borgia me odmah podsjeti na Assassin's Creed, taman bih ga mogao ponovo prelaziti u ove zimske dosadne dane.
Nego, kakva je serija, je li vuče na sapunicu s milijun ljubavnih zavrzlama?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 05/02/2012 : 17:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Errol Flynn je pravi Robin Hood, svi ostali glumci koji su glumili lik Robina Hooda su prodavači bikovih muda.

ok, ako je sudit po kritikama, Flynnova verzija je ona klasična (to ću isto ić pogledat), a ona sa Douglasom Fairbanksom starijim i ona sa Seanom Conneryjem su čisto ok ispale. ali ovo...
što se TV serija tiče, čini se da je "Robin of Sherwood" daleko bolja od ove koju sam ja gledao. usput, kolega, preporučujem ti da pogledaš taj BBC-jev uradak, čisto zbog smijeha!

Mah, dobar je RH s Kevinom Costnerom i dobar mi je Brooksov "Men in Tights", ali Errol Flynn mi je najviše ostao u sjećanju jer sam ga gledao kao klinjober. Yeb'ga, nostalgija. Charlie Chaplin, John Wayne, James Cagney, James Stewart i Errol Flynn tada su bili carevi malih ekrana, a danas klinci jedva da su čuli za Chaplina.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/02/2012 : 17:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Obitelj Borgia me odmah podsjeti na Assassin's Creed, taman bih ga mogao ponovo prelaziti u ove zimske dosadne dane.
Nego, kakva je serija, je li vuče na sapunicu s milijun ljubavnih zavrzlama?

Dvorske spletke, politicke igre i puno nasilja i sexsa..bas po mjeri

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7666 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 05/02/2012 : 17:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Sad ionako završavam Dextera, poslije njega slijedi Breaking Bad, trebat će dosta da Borgije dođu na red. Uglavnom, hvala ti na informaciji.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/02/2012 : 10:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

tu Disneyevu verziju nisam gledao, ali bih mogao, premda sam siguran da nije baš nešto s obzirom da je generalno gledano era nakon Waltove smrti pa do početka Disneyeve renesanse (od 1967. do 1989.) sranje, film inače nije baš ni od kritičara nešto dobro prošao. a sam film je niskobudžetan, i to se vidi po kvaliteti animacije i likovima, Little John je čisti precrtani Baloo iz Knjige o džungli (jebote, čak mu i Phil Harris, koji je glumio Balooa, ovdje posuđuje glas), a Sir Hiss je također precrtani piton Kaa, također iz knjige o džungli.

Ja nikako ne bih rekao da je razdoblje nakon Waltove smrti sranje, daleko od toga. Složio bih se da je drukčije, manje bajkovito, manje plesa i pjesama, a više mračnije i donekle ozbiljnije.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40928 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2012 : 10:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja bio otvorio topic o Bordzijama... Meni odlicna serija.. Druga sezona krenula, odmakla ili nije jos nista?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/02/2012 : 10:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja bio otvorio topic o Bordzijama... Meni odlicna serija.. Druga sezona krenula, odmakla ili nije jos nista?

Neznam..serija je dobra, ali se ne bi usudio nazvati je odlicnom..za sada mi je u istom rangu sa The Tudors...cekam drugu sezonu i konacni zaplet
Druga sezona krece 3. April 2011..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40928 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2012 : 10:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Znaci princip kao i kod Igre prestola.. Pa zar nije logicno da je picnu zimi kada su svi kuci, a ne aprila... To mi nije jasno bas...

A meni su i Tudori odlicni.. Uf...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/02/2012 : 11:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci princip kao i kod Igre prestola.. Pa zar nije logicno da je picnu zimi kada su svi kuci, a ne aprila... To mi nije jasno bas...

A meni su i Tudori odlicni.. Uf...

i meni su Tudori dobri.
Sto se tice datuma..radi se o visokobudetnoj produkciji koja mora opravdati ulozeni novac i zato je rad oko postprodukcije duzi i intenzivniji..nista se ne prepusta slucaju.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40928 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/02/2012 : 11:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Aha.. Nisam znao.. Nikad mi nije bilo to jasno... Ali zar se opet nije sve moglo pomeriti unazad malo ili unapred cak pa da bude u spicu sezone za serije!?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/02/2012 : 13:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha.. Nisam znao.. Nikad mi nije bilo to jasno... Ali zar se opet nije sve moglo pomeriti unazad malo ili unapred cak pa da bude u spicu sezone za serije!?

Trenutno je veliki boom visokobudetnih serija, tako da niti jedna TV kuca koja je ulozila masu love u to ne zeli da njihov adut starta istovremeno sa nekim drugim takmacem koji ima istu kvalitetu ili potencijal.
Cisti marketing , bas kao i kod visokobudetnih filmova .

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/02/2012 : 17:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nikako ne bih rekao da je razdoblje nakon Waltove smrti sranje, daleko od toga. Složio bih se da je drukčije, manje bajkovito, manje plesa i pjesama, a više mračnije i donekle ozbiljnije.

probaj bacit pogled na filmove iz ovog studija koji su nastali u periodu od 1937. do 1967., zatim na one iz perioda 1989. - 1999., i probaj koparirat s filmovima iz ere 1968. - 1988. koji filmovi ti već po nazivu zvuče poznatije?

da me ne bi krivo shvatio: mislim da i ta rana post-Disney era ima zanimljivih uradaka, ali sve je to (po meni) ispod kvalitete onih na kojima je radio osobno Disney.
jest da je bilo manje songova i sličnih sranja, ali bilo je i tih stvari u Waltovo doba (101 dalmatinac npr.)

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 07/02/2012 17:23:00
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/02/2012 : 23:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

probaj bacit pogled na filmove iz ovog studija koji su nastali u periodu od 1937. do 1967., zatim na one iz perioda 1989. - 1999., i probaj koparirat s filmovima iz ere 1968. - 1988. koji filmovi ti već po nazivu zvuče poznatije?

Taj argument ne vrijedi ništa nekome tko je cijelu Disneyjevu produkciju prošao bar jedno 500 puta.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/02/2012 : 00:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pogledao sam prvu sezonu borgia i bezveze mi je
ne vjerujem da ću gledat dalje

onaj francuski kralj mi je jedina svijetla točka
i špica mi se sviđa

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/02/2012 : 00:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taj argument ne vrijedi ništa nekome tko je cijelu Disneyjevu produkciju prošao bar jedno 500 puta.

ok, ima i u Disneyevoj eri filmova koji nisu baš nešto (meni bar), ali se vidi u tom post-Walt Disney periodu da producenti koji su preuzeli njegovo mjesto jednostavno nisu mogli sprovest jednako kvalitetnu produkciju ko sam Disney.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/02/2012 : 18:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Zna li neko gdje mogu da skinem linkove za seriju "Breaking Bad" (season 4)? Trebaju mi sve epizode, ako je moguce. Unparijed hvala.
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 13/02/2012 : 20:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa na PBay-u. Stisneš da ti sortira po najviše seedera (SE gumb), i odma ti je na vrhu cijela 4. sezona.
Ili skidaš epizodu po epizodu (čak brže). Sve su ti na prvoj strani.

Inače, svi koji još niste gledali Sherlocka, trk tamo gdje već nabavljate serije, i pogledajte.
Predobra serija.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/02/2012 : 17:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote

Dal se isplati trošit vrijeme na ovu obitelj superheroja?
Da je gledao neko?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27512 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/02/2012 : 18:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ne.
da.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000