forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Fenomen Zagorovog albuma i slicnih ludorija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/02/2012 : 17:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Tozo jel si ti polepio slicice u tvoj fanzin album?

Ostavio sam sebi dva albuma, u jednom sam polepio slicice, drugi sam ostavio prazan sa pridruzenim kompletom slicica ...
Ako nisi lepio, jedan savet:
lepi ih tutkalom i prvo zalepi recimo parne strane onda ostavi da prenoci pritisnuto teskim knjigama, pa onda sutra polepi neparne strane i ponovo pritisni knjigama da se osusi ... tako se nece dobiti udubljenje(ispupčenje) tamo gde si lepio ... bar je meni tako super ispalo.
Go to Top of Page

Stavrone68
Starting Member

5 Posts

Member since 26/01/2012

Posted - 08/02/2012 : 17:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Stavrone68 a Private Message  Reply with Quote
Gospodin Toza je svojim samopregornim radom i zalaganjem na polju stripa posta legenda na ovom sajtu..

.. Jedino nije postao legenda na sajtu Limundo..

.. Zasto, mozda se pitate?

..zato.. sto je imao peh da zivi u istom veku sa legendom na Limundu..

..sa mnom..

A kada se udruze dve "legende", ishod istog ce se prepricavati generacijama u krugu stripofilicara i stripofobicara..

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 17:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

quote:

Tozo jel si ti polepio slicice u tvoj fanzin album?

Ostavio sam sebi dva albuma, u jednom sam polepio slicice, drugi sam ostavio prazan sa pridruzenim kompletom slicica ...
Ako nisi lepio, jedan savet:
lepi ih tutkalom i prvo zalepi recimo parne strane onda ostavi da prenoci pritisnuto teskim knjigama, pa onda sutra polepi neparne strane i ponovo pritisni knjigama da se osusi ... tako se nece dobiti udubljenje(ispupčenje) tamo gde si lepio ... bar je meni tako super ispalo.

E taman sam mislio da te zezam kako ja imam prazan album sa setom slicicaNisam lepio a ne znam da li da ih lepim.Ma izlepicemo jednom.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/02/2012 : 17:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stavrone68

Gospodin Toza je svojim samopregornim radom i zalaganjem na polju stripa posta legenda na ovom sajtu..

..sa mnom..

A kada se udruze dve "legende", ishod istog ce se prepricavati generacijama u krugu stripofilicara i stripofobicara..

Dubok naklon Šerife od Limunza !!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 17:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stavrone68

..sa mnom..

Dobrodosao Stavrone,nadam se da ces postati i legenda s.com

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/02/2012 : 17:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
E taman sam mislio da te zezam kako ja imam prazan album sa setom slicicaNisam lepio a ne znam da li da ih lepim.Ma izlepicemo jednom.

... da, samo sto to ne bi bio fazon, kod mene su "negativi" ja bih uvek mogao da napravim još jedan ...
a sto se tice lepljenja stoji dogovor
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/02/2012 : 17:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

quote:

... da, samo sto to ne bi bio fazon, kod mene su "negativi" ja bih uvek mogao da napravim još jedan ...
a sto se tice lepljenja stoji dogovor

Njah ali ovo je prvo izdanje,ta dostampavanja ne priznajem

Go to Top of Page

Stavrone68
Starting Member

5 Posts

Member since 26/01/2012

Posted - 08/02/2012 : 17:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Stavrone68 a Private Message  Reply with Quote
Ok Boki .. okibiki..

Ali iz obzirnosti prema Tozi necu da ga ugrozavam..

Sto kazu: Necu da se sirim k'o 50 grama salame na kilo hleba..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2012 : 20:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by lwood

quote:

znam da je 3 eura puno, ali i na tu moju ponudu mi se ljudi nikako javljaju:(

slabo toga ima mamlaze.ja od zagora iman samo 1 živu sličicu

jel bi prodao ili ju mijenjao za nesto drugo?

a ča če ti samo 1 sličica?? inače broj 185

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/02/2012 : 21:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ocu slicicu:( meni, meni. jedna po jedna i mozda ih skupim:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/02/2012 : 23:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ne dolazi u obzir. :D

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40311 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2012 : 08:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Idi u Q.. Za 3 eura po slicici ima da se ubijem da ti nadjem slicice :))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 09:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Idi u Q.. Za 3 eura po slicici ima da se ubijem da ti nadjem slicice :))

pa ako ti to nesto znaci evo i ja ti nudim pare da pronadjes ... doduse ja nudim manje : 20 € za ovih sedam slicica 006,056,104,108,188,198,210
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40311 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2012 : 09:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
:))) Kod tebe je suzen izbor... Kod Mamlaza to nije slucaj :))

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/02/2012 : 09:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

:))) Kod tebe je suzen izbor... Kod Mamlaza to nije slucaj :))

Pa da, za njega dupla cena, 6 evra po komadu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/02/2012 : 10:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
sic mrcine:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 09/02/2012 : 15:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima, onako usput, koliko vrijedi u kolekcionarskom smislu neotvorena vrećica sa sličicama? Imao sam nekad davno po nekoliko od Zagora, Bleka, K. Mikija i Marka, ali izgleda da su se negdje zagubile.

A ovi planovi da se sličice polijepe u dubokoj starosti... Čisto sumnjam da će ljepilo biti tako čvrsto
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 09/02/2012 : 15:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Čisto sumnjam da će ljepilo biti tako čvrsto

stršljen spašen
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 18:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene zanima, onako usput, koliko vrijedi u kolekcionarskom smislu neotvorena vrećica sa sličicama? Imao sam nekad davno po nekoliko od Zagora, Bleka, K. Mikija i Marka, ali izgleda da su se negdje zagubile.

A ovi planovi da se sličice polijepe u dubokoj starosti... Čisto sumnjam da će ljepilo biti tako čvrsto

Daj se u potragu ,i javi se ako nadjes, misim da cemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Rick Deckard
Starting Member

Croatia
20 Posts

Member since 02/08/2007

Posted - 09/02/2012 : 20:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick Deckard a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim da hrpi ljudi nije jasno zašto je dosta vredniji "glanc" album i posebno sličice nego popunjen album; da objasnim: u svijetu kolekcionarstva sve ima i to nekad višestruku vrijednost kad se nalazi u stanju kako je kupljeno. To znaći da bi paketiči sličica imale posebnu vrijednost, ali samo za one "zagrižene" kolekcionare koji su svjesni šta znaći autentičnost i koji se zamaraju sa takvim stvarima.

BTW; ne daj nikom paketiče dok te ne počmu molit za njih i ponude pristojnu cifru.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/02/2012 : 21:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Daj se u potragu ,i javi se ako nadjes, misim da cemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo...

javi se i meni pa ce zadovoljstvo biti vece:) ili ih stavi na aukcije.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 22:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rick Deckard

quote:

Vidim da hrpi ljudi nije jasno zašto je dosta vredniji "glanc" album i posebno sličice nego popunjen album; da objasnim: u svijetu kolekcionarstva sve ima i to nekad višestruku vrijednost kad se nalazi u stanju kako je kupljeno. To znaći da bi paketiči sličica imale posebnu vrijednost, ali samo za one "zagrižene" kolekcionare koji su svjesni šta znaći autentičnost i koji se zamaraju sa takvim stvarima.

BTW; ne daj nikom paketiče dok te ne počmu molit za njih i ponude pristojnu cifru.

Hvala bogu da neko shvata o čemu pričam

Edited by - andjelt on 09/02/2012 22:25:52
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 22:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma to nije retko to može lako da se nadje ...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40311 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/02/2012 : 07:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

javi se i meni pa ce zadovoljstvo biti vece:) ili ih stavi na aukcije.

I ja sam tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBAVEZNO!!!!!!!!!!!

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 10/02/2012 : 09:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Ma šta će ti to Sale, zar nisi juče rekao da si "kolekcionar albuma sa slicicama koji ne tezim tome" ?
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000