Author |
Topic |
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 08/02/2012 : 17:16:20
|
quote: Originally posted by okiboki
Tozo jel si ti polepio slicice u tvoj fanzin album?
Ostavio sam sebi dva albuma, u jednom sam polepio slicice, drugi sam ostavio prazan sa pridruzenim kompletom slicica ... Ako nisi lepio, jedan savet: lepi ih tutkalom i prvo zalepi recimo parne strane onda ostavi da prenoci pritisnuto teskim knjigama, pa onda sutra polepi neparne strane i ponovo pritisni knjigama da se osusi ... tako se nece dobiti udubljenje(ispupčenje) tamo gde si lepio ... bar je meni tako super ispalo. |
|
|
Stavrone68
Starting Member
5 Posts
Member since 26/01/2012 |
Posted - 08/02/2012 : 17:21:46
|
Gospodin Toza je svojim samopregornim radom i zalaganjem na polju stripa posta legenda na ovom sajtu..
.. Jedino nije postao legenda na sajtu Limundo..
.. Zasto, mozda se pitate?
..zato.. sto je imao peh da zivi u istom veku sa legendom na Limundu..
..sa mnom..
A kada se udruze dve "legende", ishod istog ce se prepricavati generacijama u krugu stripofilicara i stripofobicara..
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 08/02/2012 : 17:23:40
|
quote: Originally posted by andjelt
quote: Originally posted by okiboki
Tozo jel si ti polepio slicice u tvoj fanzin album?
Ostavio sam sebi dva albuma, u jednom sam polepio slicice, drugi sam ostavio prazan sa pridruzenim kompletom slicica ... Ako nisi lepio, jedan savet: lepi ih tutkalom i prvo zalepi recimo parne strane onda ostavi da prenoci pritisnuto teskim knjigama, pa onda sutra polepi neparne strane i ponovo pritisni knjigama da se osusi ... tako se nece dobiti udubljenje(ispupčenje) tamo gde si lepio ... bar je meni tako super ispalo.
E taman sam mislio da te zezam kako ja imam prazan album sa setom slicicaNisam lepio a ne znam da li da ih lepim.Ma izlepicemo jednom. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 08/02/2012 : 17:24:26
|
quote: Originally posted by Stavrone68
Gospodin Toza je svojim samopregornim radom i zalaganjem na polju stripa posta legenda na ovom sajtu..
..sa mnom..
A kada se udruze dve "legende", ishod istog ce se prepricavati generacijama u krugu stripofilicara i stripofobicara..
Dubok naklon Šerife od Limunza !!! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 17:28:03
|
quote: Originally posted by Stavrone68
..sa mnom..
Dobrodosao Stavrone,nadam se da ces postati i legenda s.com |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 08/02/2012 : 17:28:39
|
quote: Originally posted by okiboki E taman sam mislio da te zezam kako ja imam prazan album sa setom slicicaNisam lepio a ne znam da li da ih lepim.Ma izlepicemo jednom.
... da, samo sto to ne bi bio fazon, kod mene su "negativi" ja bih uvek mogao da napravim još jedan ... a sto se tice lepljenja stoji dogovor |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 08/02/2012 : 17:34:58
|
quote: Originally posted by andjelt
quote: Originally posted by okiboki E taman sam mislio da te zezam kako ja imam prazan album sa setom slicicaNisam lepio a ne znam da li da ih lepim.Ma izlepicemo jednom.
... da, samo sto to ne bi bio fazon, kod mene su "negativi" ja bih uvek mogao da napravim još jedan ... a sto se tice lepljenja stoji dogovor
Njah ali ovo je prvo izdanje,ta dostampavanja ne priznajem |
|
|
Stavrone68
Starting Member
5 Posts
Member since 26/01/2012 |
Posted - 08/02/2012 : 17:47:25
|
Ok Boki .. okibiki..
Ali iz obzirnosti prema Tozi necu da ga ugrozavam..
Sto kazu: Necu da se sirim k'o 50 grama salame na kilo hleba.. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/02/2012 : 20:32:46
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by lwood
znam da je 3 eura puno, ali i na tu moju ponudu mi se ljudi nikako javljaju:(
slabo toga ima mamlaze.ja od zagora iman samo 1 živu sličicu
jel bi prodao ili ju mijenjao za nesto drugo?
a ča če ti samo 1 sličica?? inače broj 185 |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/02/2012 : 23:47:14
|
ne dolazi u obzir. :D |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40311 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/02/2012 : 08:40:23
|
ocu slicicu:( meni, meni. jedna po jedna i mozda ih skupim:)
Idi u Q.. Za 3 eura po slicici ima da se ubijem da ti nadjem slicice :)) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 09/02/2012 : 09:43:28
|
quote: Originally posted by sawitch
ocu slicicu:( meni, meni. jedna po jedna i mozda ih skupim:)
Idi u Q.. Za 3 eura po slicici ima da se ubijem da ti nadjem slicice :))
pa ako ti to nesto znaci evo i ja ti nudim pare da pronadjes ... doduse ja nudim manje : 20 € za ovih sedam slicica 006,056,104,108,188,198,210 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40311 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/02/2012 : 09:56:04
|
quote: Originally posted by sawitch
:))) Kod tebe je suzen izbor... Kod Mamlaza to nije slucaj :))
Pa da, za njega dupla cena, 6 evra po komadu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 09/02/2012 : 15:16:19
|
Mene zanima, onako usput, koliko vrijedi u kolekcionarskom smislu neotvorena vrećica sa sličicama? Imao sam nekad davno po nekoliko od Zagora, Bleka, K. Mikija i Marka, ali izgleda da su se negdje zagubile.
A ovi planovi da se sličice polijepe u dubokoj starosti... Čisto sumnjam da će ljepilo biti tako čvrsto |
|
|
goran split
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 21/09/2010 |
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 09/02/2012 : 18:24:17
|
quote: Originally posted by wolf
Mene zanima, onako usput, koliko vrijedi u kolekcionarskom smislu neotvorena vrećica sa sličicama? Imao sam nekad davno po nekoliko od Zagora, Bleka, K. Mikija i Marka, ali izgleda da su se negdje zagubile.
A ovi planovi da se sličice polijepe u dubokoj starosti... Čisto sumnjam da će ljepilo biti tako čvrsto
Daj se u potragu ,i javi se ako nadjes, misim da cemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
Rick Deckard
Starting Member
Croatia
20 Posts
Member since 02/08/2007 |
Posted - 09/02/2012 : 20:29:22
|
A ovi planovi da se sličice polijepe u dubokoj starosti... Čisto sumnjam da će ljepilo biti tako čvrsto
Vidim da hrpi ljudi nije jasno zašto je dosta vredniji "glanc" album i posebno sličice nego popunjen album; da objasnim: u svijetu kolekcionarstva sve ima i to nekad višestruku vrijednost kad se nalazi u stanju kako je kupljeno. To znaći da bi paketiči sličica imale posebnu vrijednost, ali samo za one "zagrižene" kolekcionare koji su svjesni šta znaći autentičnost i koji se zamaraju sa takvim stvarima.
BTW; ne daj nikom paketiče dok te ne počmu molit za njih i ponude pristojnu cifru. |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 09/02/2012 : 21:00:39
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Daj se u potragu ,i javi se ako nadjes, misim da cemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo...
javi se i meni pa ce zadovoljstvo biti vece:) ili ih stavi na aukcije. |
Mrzim mrznju! |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 09/02/2012 : 22:21:19
|
quote: Originally posted by Rick Deckard
Vidim da hrpi ljudi nije jasno zašto je dosta vredniji "glanc" album i posebno sličice nego popunjen album; da objasnim: u svijetu kolekcionarstva sve ima i to nekad višestruku vrijednost kad se nalazi u stanju kako je kupljeno. To znaći da bi paketiči sličica imale posebnu vrijednost, ali samo za one "zagrižene" kolekcionare koji su svjesni šta znaći autentičnost i koji se zamaraju sa takvim stvarima.
BTW; ne daj nikom paketiče dok te ne počmu molit za njih i ponude pristojnu cifru.
Hvala bogu da neko shvata o čemu pričam |
Edited by - andjelt on 09/02/2012 22:25:52 |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 09/02/2012 : 22:22:21
|
ma to nije retko to može lako da se nadje ... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40311 Posts
Posted - 10/02/2012 : 07:59:42
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Daj se u potragu ,i javi se ako nadjes, misim da cemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo...
javi se i meni pa ce zadovoljstvo biti vece:) ili ih stavi na aukcije.
I ja sam tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBAVEZNO!!!!!!!!!!! |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
|
Topic |
|