forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 09/02/2012 : 12:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Imrahile, i pre dve godine sam u trci izmedju djure i Save podrzavao Savu, cak mislim da smo na ovom topicu po tom pitanju tada postigli najveci nivo saglasnosti, ne secam se da je neko bio protiv Save, osim onog lika, zaboravih mu sad nick...
Ne zivim u iluziji, naprotiv druze. Sa primanjima koja su daleko ispod proseka u ovoj drzavi, odrzavam i svoju kucu i porodicu, do te mere da je to postalo umetnost prezivljavanja.
Vec sam ranije rekao, ja sam od najsurovijih navijaca Partizana, ne prihvatam izgovore i nemam saosecanja kad su u pitanju igraci, treneri, rukovodioci, pa i navijaci, ako je to sto oni rade daleko ispod zahteva Partizana, u bilo kom sportu. Opet napominjem, da to nijednog jedinog trenutka ne dovodi moju lojalnost i odanost Partizanu u pitanje. Ako sam zbog toga iluzionista i sta ti ja vec znam, neka bude tako.
Citiracu stihove Duska Radovica: Dok publika vrvi, nas Partizan mrvi, jer nam je u krvi, da budemo prvi!

Nasilje u Darkvudu

Edited by - red cloud on 09/02/2012 12:18:55
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41230 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2012 : 12:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I ja sam bio apsolutno za Savu tada...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 09/02/2012 : 12:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

I ja sam bio apsolutno za Savu tada...

Pa jasno.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 14:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Meni nije jasno da neko ko živi u Srbiji, posle svega što smo preživeli, može da veruje u nečija obećanja. Svi nam stalno nešto obećavaju, a budi iskren, koliko se to obećanja ostvare na kraju?
I kažeš da je Partizanovac? Lepo zaista, ali da budemo iskreni, on će pre da gleda svoj interes, nego interes Partizana. Kao što bi uradio i ti na njegovom mestu. Kao što bih i ja uradio, Sale, Oki ili blo ko drugi. Pustimo te priče o ljubavi i sl. Sve to nestane kada pare dođu.

I bio sam za Savu tada. I ne volim Đurića uopšte, ali ko mi garantuje da će ovaj biti bolji?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 15:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Meni nije jasno da neko ko živi u Srbiji, posle svega što smo preživeli, može da veruje u nečija obećanja. Svi nam stalno nešto obećavaju, a budi iskren, koliko se to obećanja ostvare na kraju?
I kažeš da je Partizanovac? Lepo zaista, ali da budemo iskreni, on će pre da gleda svoj interes, nego interes Partizana. Kao što bi uradio i ti na njegovom mestu. Kao što bih i ja uradio, Sale, Oki ili blo ko drugi. Pustimo te priče o ljubavi i sl. Sve to nestane kada pare dođu.

I bio sam za Savu tada. I ne volim Đurića uopšte, ali ko mi garantuje da će ovaj biti bolji?

Pa kazem ti kao i Calebu ajde onda da ostavimo Djuru za svaki slucaj.
Cekaj ajde ovako da ti imas milijardu evra i neko ti ponudi da budes predsednik Partizana za koji navijas i koji volis ti bi naravno prihvatio jer je to stvar prestiza i jer bi hteo nesto dobro da doneses Partizanu.Zasto bi ti krao i zasto bi se brukao za 2-3-5 miliona od Partizana koji volis kad ti mesecno zaradis toliko i vise.Pritom si toliko mocan da svaki politicar moze da te poljubi u dupe jer mozes sve da ih kupis.
Ovom coveku ne trebaju nase pare on ima dosta para,on hoce da dodje zato sto je to stvar prestiza a zasto da ne i iz ljubavi prema Partizanu/Covek je igrao kod nas,povredio se i zavrsio karijeru.Mozda mu je ostala neka zelja da ostavi neki trag tu.Zasto odmah pricati da ce da krade.
Ja iskreno do pre par dana nisam cuo za ovog lika ali sam poprilicno citao po netu sta se pise o njemu.Covek je mnogo jak pa mozda i jaci od samog Miskovica a s obzirom na cenu rude bice sve jaci i jaci.Ljudi ako nam ovaj dodje kasika u med nam je upala zivi bili pa videli.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 15:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
To što si napisao je u fazonu "i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju". Pusti me s tim pričama o dobrotvorima punim para, koji samo žele da pomognu.
Puna zemlja takvih, a nama sve gore..
Ima on para, ali kad dođe, poželeće još, pa će i on da trpa sebi u džep..

edit: I Bjeka i Zeka su igrali kod nas, pa im nije bio problem da prodaju onaj meč sa Izraelcima..

Edited by - Imrahil on 09/02/2012 15:24:13
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 15:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

To što si napisao je u fazonu "i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju". Pusti me s tim pričama o dobrotvorima punim para, koji samo žele da pomognu.

edit: I Bjeka i Zeka su igrali kod nas, pa im nije bio problem da prodaju onaj meč sa Izraelcima..

Videcemo.Ako bude tako neka se tera i on ali dajmo sansu.Gori od Djure i njegovih ne moze.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 15:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Videcemo.Ako bude tako neka se tera i on ali dajmo sansu.Gori od Djure i njegovih ne moze.

Može, sa Đurom bar osvajamo titule kod nas.
Nadam se da neće da ispadnu govna ako dođu i oteraju Granta i postave onog gmaza ponovo..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 15:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
inače, na pripremama nam je skor 3 pobede i gol razlika 11:2. Obećava
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 15:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Ko je Miroslav Bogićević, kandidat za predsednika Partizana?

Sada više nema dileme da će Dragan Đurić imati protivnika koji će na Skupštini Partizana 20. februara pokušati da se nametne kao kandidat za predsednika kluba.
Ko-je-Miroslav-Bogicevic-kandidat-za-predsednika-Partizana

Glavna sportska tema današnjih izdanja štampanih medija upravo je potvrda Miroslava Bogićevića da će se kandidovati za predsednika Partizana.
U detaljima njegove biografije, koji su objavljeni, navodi se da je Bogićević najbogatiji srpski biznismen, odnosno da je njegov imetak čak veći i od onog koji poseduje najpoznatiji srpski tajkun Miroslav Mišković.

Miroslav Bogićević je vlasnik i generalni direktor uspešnih srpskih kompanija "Farmakom MB", "Mlekara Šabac" i "Fabrika akumulatora Sombor". Uz to poseduje i dva rudnika - cinka (Raška) i olova (Medveđa).

Mediji navode i da će Bogićević biti jedan od strateških partnera Vlade Srbije u privatizaciji JAT-a.

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 09/02/2012 : 15:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
Posten covek
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 15:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by o.O 321

Posten covek

Pa naravno da je pošten, ne može u Partizan neki pokvarenjak.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 17:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 09/02/2012 : 17:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
Dizel Arapi

Kakav zrak inteligencije
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 17:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

под Ђуром смо успели оно што нисмо ни под једним председником. Освојили смо 4 титуле за редом, 5. је ту, пар дуплих круна, добијамо Звезду где стигнемо... не бих рекао да од Ђуре не може горе, већ мислим да неће моћи боље

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/02/2012 : 18:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
jes da su fudbaleri, ali ipak imaju pravo da se zezaju
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 09/02/2012 : 18:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Sto se Grant nije slikao?

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/02/2012 : 18:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Чуо је да долази Богићевић, а можда и Станоје, па запалио преко баре

Отишао приватно до Енглеске пре ове шетње по Јерусалиму.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 18:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj tako o ljudskim gromadama Bjeki i Zeki ,retko postenim ljudima..

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 09/02/2012 18:30:19
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 09/02/2012 : 20:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Danas sam prisustvao snimanju jednog dela filma o kosarkaskom klubu Partizan...Do sada nevidjen dokumentarac se sprema...Kako su mi rekli trajace 90 minuta i imace bioskopsku premijeru..Ucestvuju sve legende kluba i jos neki ljudi sa strane...Aleksandar Djordjevic je pronasao sponzore i mogu vam reci da je snimanje na profesionalnom nivou kao kada da se snima neki veliko budzetski film....30 -ak ljudi,ekipa , kamioni ,rasvete ,profi kamere ,ljudi koji brinu o zvuku ,neka digitalna tehnologija strasno kako izgleda...Premijera bih trebala da bude pocetkom maja...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 09/02/2012 20:48:50
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 22:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

под Ђуром смо успели оно што нисмо ни под једним председником. Освојили смо 4 титуле за редом, 5. је ту, пар дуплих круна, добијамо Звезду где стигнемо... не бих рекао да од Ђуре не може горе, већ мислим да неће моћи боље

To svakako nije zasluga Djurica.To je iskljucivo zasluga sportskog sektora i zasluga ocajne Zvezde sto naravno ne umanjuje vrednost tih titula.Tim i igrace selektira sportski direktor i trener a ne uprava.Pobede donosi trener i igraci a ne uprava.Derbije i plasman u LS(od koje smo dobili dobre pare opet zaslugom sportskog sektora) su dobili igraci i trener koji ih je u tom momentu stavio a ne uprava.Mislim da je to sve jasno.U nijednom ozbiljnom klubu se uprava ne mesa u rad SD i trenera a ove nase su kocili kad god su stigli.
Ono sto je Djuric trebao da uradi,ono sto svaka normalna uprava radi to je da dovede generalnog sponzora i manje sponzore,da se klub ne finansira 95% od prodaje igraca,da oni kao uprava kao sto je i rekao na pocetku daju po 200 hiljada godisnje(svaki clan) a ne da pozajmljuju pare klubu pa posle uzimaju kamatu.Ono sto je ova uprava morala da uradi je to da smo mi trebali sad biti svetlosnim godinama ispred Zvezde i Vose u rezultatskom,finansijskom,organizacionom i svakom drugom smislu.Mi jesmo ispred njih ali jako malo,taman toliko da uzimamo titule.I ispred Zvezde smo samo zato sto se oni iz dugova ne iscupaju nikad a ne zaslugom Djure.Sa parama koje su se slile u klub za vreme Djure mogli smo biti kao kiparski Apoel a ne da stagniramo i da smo vecito na pozitivnoj nuli.Ono sto je Djura trebao da uradi to je pokretanje price o stadionu a ne da projekat drzi u fioci zarad Miskovica.Napravio je od Partizana export import preduzece i sponzora Zekstre i SPS-a.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 22:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Danas sam prisustvao snimanju jednog dela filma o kosarkaskom klubu Partizan...Do sada nevidjen dokumentarac se sprema...Kako su mi rekli trajace 90 minuta i imace bioskopsku premijeru..Ucestvuju sve legende kluba i jos neki ljudi sa strane...Aleksandar Djordjevic je pronasao sponzore i mogu vam reci da je snimanje na profesionalnom nivou kao kada da se snima neki veliko budzetski film....30 -ak ljudi,ekipa , kamioni ,rasvete ,profi kamere ,ljudi koji brinu o zvuku ,neka digitalna tehnologija strasno kako izgleda...Premijera bih trebala da bude pocetkom maja...

Ovo je lepo.I vreme je bilo.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 09/02/2012 : 23:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Мирослав Богићевић: Бићу председник Партизана!

Мирослав Богићевић је озбиљан, не шали се – жели да постане председник Партизана и верује да ће то ускоро и бити. Спортски Журнал је телефоном разговарао са власником Фармакома. Био је самоуверен и уверљив.
Господине Богићевићу, најављујете да ћете постати председник Партизана, имате ли подршку тих 22, или 33, колико је већ потребно чланова Скупштине?
– Имам довољан број људи који ће ме подржати…

Други проблем за Ваш избор јесте чињеница да нисте члан Скупштине?
– Знамо процедуру и испоштоваћемо је. Протеклих дана био сам на путу у Италији, и сада сам у Москви, то је разлог што нисам имао времена да поново седнем са људима који ме желе за председника и договоримо се о наредним потезима. С обзиром да се већ у суботу враћам у Србију, неће бити проблем да се припремимо за Скупштину…
Да ли је реално да постанете члан Скупштине до 20. фебруара?
– Могуће је и раније и тада… Можда и касније… Све се може ако знате како и шта хоћете…
Да ли то значи да би седница Скупштине 20. фебруара могла да прође без питања поверења актуелном председнику Драгану Ђурићу, а да ваши људи после тога затраже ванредну – изборну седницу?
– И то је могуће, можда и реално. Најбитније је да се неке ствари покрену и промене…
Већ сте били спонзор Партизана, због чега сте га напустили, да ли због неслагања, или нечег другог?
– Не, имао сам коректне односе са руководством клуба, али је истекао уговор и нисмо га продужили.
Господин Драгољуб Вукадиновић је изјавио да сте обавестили Партизан да због економске кризе „Фармаком” не може да спонзорише клуб?
– То је рекао господин Вукадиновић? Истекао је уговор, то је био разлог… Ја сам и данас спонзор многих спортских клубова. Где год имам фабрику, спонзоришем и спортске клубове: у Сомбору фудбалски клуб, у Медвеђи кошаркашки, у Шапцу фудбалски – Мачву и кошаркашки… Већ три године сам генерални спонзор рукометног клуба Партизан, постао сам спонзор Тениског савеза Србије…
Помињали сте проналажење генералног спонзора који недостаје Партизану. Због чега нисте Ви постали генерални спонзор? Имате ли већ планирану неку фирму?
– Мислим да генерални спонзор тако великог фудбалског клуба какав је Партизан треба да буде реномирани произвођач спортске опреме. Због везе са великим клубовима из Европе. Верујем да је то најбоље решење. Партизан је доминантан у Србији, овде му нема равног, али као навијач желим да нешто направи и у Европи! Да стално игра у Лиги шампиона и победи некога…
Како ћете формирати Управни одбор ако постанете председник Партизана, да ли по принципу претходних председника или са људима који ће донети новац у клуб?
– Не, чланови Управног одбора не треба да дају новац. Они треба да буду ту јер имају способност руковођења. Неки се људи теже, а неки лакше раздвајају од пара. Хоћемо великог спонзора који ће обезбедити финансије. Уосталом ја сам могу да дам новац у клуб уместо свих њих – јасан је Мирослав Богићевић.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 09/02/2012 : 23:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Koliko god da zelite da Djura ode, od toga nema nista. Sigurno se ne bi zaleteo toliko i oterao Bjekovica i druzinu da nema apsolutnu vecinu u skupstini. Ovaj Bogicevic da stvarno zeli da pomogne Partizanu dosao bi kao sponzor, a ne kao Bjekovicev mali od palube pravo u fotelju. Ne zelim ni sa kim da se raspravljam, ali Djura ce imati moju podrsku dokle god Partizan bude bio sampion. Protiv Bjekovica sam se godinama aktivno borio i ne pada mi na pamet da podlegnem novinarskim lupetanjima i pristanem da nam taj covek opet kroji sudbinu. Dovoljno je reci Partizan-Petah Tikva 2:5 da me glava zaboli.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 10/02/2012 : 07:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Koliko god da zelite da Djura ode, od toga nema nista. Sigurno se ne bi zaleteo toliko i oterao Bjekovica i druzinu da nema apsolutnu vecinu u skupstini. Ovaj Bogicevic da stvarno zeli da pomogne Partizanu dosao bi kao sponzor, a ne kao Bjekovicev mali od palube pravo u fotelju. Ne zelim ni sa kim da se raspravljam, ali Djura ce imati moju podrsku dokle god Partizan bude bio sampion. Protiv Bjekovica sam se godinama aktivno borio i ne pada mi na pamet da podlegnem novinarskim lupetanjima i pristanem da nam taj covek opet kroji sudbinu. Dovoljno je reci Partizan-Petah Tikva 2:5 da me glava zaboli.

Dobrodosao na topic!

Za eru Bjeka-Zeka-Cure, pored Makabija, neoprostivo je Kroacija, Slijema, BSK, Rapid, Timok, Slavija, godine i godine bez pobeda u derbiju, godine i godine bez pogodka u derbiju...Imaju oni na dusi mnogo vise od Tikve...Protiv njih sam bio jos od 2001 godine posle pucanja u Becu od Rapida, ali su me i tada kao i sada vecina partizanovaca uveravala kako bolju upravu nikad necemo imati, kako je Zeka zasluzan sto imamo kintu, titule, sto cesce nego ranije pobedjujemo zvezdu i slicno...U godinama nakon te 2001 godine, dozivesmo jos nekoliko brodoloma ali tek nakon brodoloma 2005 godine, vecina je progledala...rekao bih kasno, jer neke poraze ne mozes izbrisati iz klupske istorije...
Sada je situacija slicna kao i te 2001 godine, ja protiv uprave kluba, a vecina me ubedjuje kako je ovo ekstra uprava, kako nam obezbedjuje ekstra lovu, titule...Daj Boze da se ne ponovi scenario iz doba tria fantastika, sto se tice rezultata koji su usledili...
Ili jos bolje, da to nikad ne saznamo jer cemo dobiti novog predsednika.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000