Author |
Topic |
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2211 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
pwild
New Member
117 Posts
Member since 11/09/2011 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/02/2012 : 22:30:59
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by mpavin
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by mpavin
I sad umjesto da ponovo pojačaju gigante, maxije i specijalce oni idu raditi ovo.
Pa da ih vrate na staro kako su i bili, dvaput godišnje. Da ti nema smajlića ne bi zna ni kako ostaviti post.
a bolje i smajliće nego lupat bez veze i logike
ok, zajebao se s pojacavanjem giganata i specijala - jer ih ne moze biti nego jednom godisnje vise (osim ako i to ne pocne reprintati).
ali kao da ovo s chicom ima ikakve veze s vezom i logikom. jer si dobar s njim ne moras mu braniti jadne poteze koje neprestano vuce samo da strpa koju sugavu kunu vise u dzep! ovo vec sve ima spremno (nebulozan prijevod nepismenima ne smeta, tako da ni to ne treba dirati), samo daj u tisak i bog, velika mudrost. fuj!!!!!!!!!!!!
ps evo, neki ce ih uzeti zbog drukcije boje slova (iako je deklinirati rijec hrbat pretezak zadatak za iste)!! blago Bernardu s njegovim stadom, da je bar Isus bio takve sreće! ma samo neka udre, dok je ovakve publike moze i prazne stranice prodavati. povlacim sve gore. imaju sto zasluzuju! |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7821 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 01/02/2012 : 22:34:40
|
Nisan misli samo na Zagorove specijale i gigante jer znan da ih više nema, nego i na Tex maxije, DD, i almanahe. Samo triba biti dovoljno pametan da bi se to zaključilo, a neki ovdje to očito nisu pa samo spamaju smajlićima. |
Edited by - mpavin on 01/02/2012 22:35:38 |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/02/2012 : 22:41:25
|
aha, da. dobro, malo u kontekstu JEST ispalo da si mislio na zagora. ali pazi, ove druge treba prevesti i pripremiti, i to jos i, zamisli, platiti. eh... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 02/02/2012 : 08:25:16
|
quote: Originally posted by pwild
jel ovaj novi detektiv chico ima plava ili crvena slova na hrbatu?
plava.
evo, svima u inat, ja ga sinoć kupio |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 02/02/2012 : 08:27:57
|
ijoj, dakle ni boju se nije promenilo da bi bilo jednako ostalima. Nemam ništa protiv reprinta ali berem to se trebalo srediti |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 02/02/2012 : 11:48:42
|
ZoranC Starting Member
63 Posts
Member since 20/09/2010
Posted - 02/02/2012 : 11:15:36 Vidim na Snk sajtu odmah na prvoj strani kad se otvori "domaci Bonelli" da nude Detektiv Chico za 25 kuna(mislim da su prije toga nudili za 50). Da to nije neki tajni znak da ce u sljedecoj turi HC (ako je bude) biti objavljena i ta tri preskocena Chica. I u klasiku su zadnji put na brzinu ufurali Crnog seika i Sultanovu ruku. Mozda se dogodi cudo. Maloumnici iz Ludensa nisu u stanju izracunati da bi mnogi od nas kupili HC da nije osakacen. Losa poslovna politika. Ja ostavio ovaj post na topiku "Gdje je nestao Ludens HC", kad ono...Zajebavate se...Chico reprint? Sta ce reprintovati za mjesec dana: Devil Mask? Idioti. Ovo me tjera na odluku koju ne zelim, a to je da prestanem citati stripove. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/02/2012 : 09:52:49
|
quote: Originally posted by Tutta
a specijalni brojevi od kom.marka?
to če LUDENS u tri u jedan kad dođe vrijeme(kod 100 broja if edizione original)a možda i prije kako kod specijala Ludens pravi preskoke,,,ako su objavili "lažne"originale, zašto nebi one prave? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 06/02/2012 : 15:11:27
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Tutta
a specijalni brojevi od kom.marka?
to če LUDENS u tri u jedan kad dođe vrijeme(kod 100 broja if edizione original)a možda i prije kako kod specijala Ludens pravi preskoke,,,ako su objavili "lažne"originale, zašto nebi one prave?
hvala. a znas li radi onih 11 brojeva sto je vec izdao vc? pozz dezeli |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 09/02/2012 : 19:13:41
|
Izlazi ponovo chico... A netko pita kakve je boje hrbat...<sarkazam smajli>
Znači 236 ljudi bi kupvali strip koji već imaju( doslovno u svemu isti,upitne scn. kvalitete - Bure,gamba) nego novi nikad izašli Tex, Dylan?? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 09/02/2012 : 19:22:47
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Znači 236 ljudi bi kupvali strip koji već imaju( doslovno u svemu isti,upitne scn. kvalitete - Bure,gamba) nego novi nikad izašli Tex, Dylan??
Chico je religija. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
feniks
Senior Member
1922 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 09/02/2012 : 19:24:16
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Znači 236 ljudi bi kupvali strip koji već imaju( doslovno u svemu isti,upitne scn. kvalitete - Bure,gamba) nego novi nikad izašli Tex, Dylan??
Nazalost da. Poslije se pitamo zasto se ukidaju izdanja |
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 09/02/2012 : 20:31:20
|
Evo jedno pitanje (možda glupasto). Kolike su šanse da Ludens krene sa tex specijalima (onako nešto kao što Zagor ima)? Ili su to oni extra skupi GIGANTI?? Ili Tex almanah,ali kiosk izdanje? hvala |
|
|
feniks
Senior Member
1922 Posts
Posted - 09/02/2012 : 21:29:34
|
quote: Originally posted by dicmanjac
Evo jedno pitanje (možda glupasto). Kolike su šanse da Ludens krene sa tex specijalima (onako nešto kao što Zagor ima)? Ili su to oni extra skupi GIGANTI?? Ili Tex almanah,ali kiosk izdanje? hvala
Nikakve, nema specijala Teksa. Almanahe izdaje Libelus, tako da nece na kioske. Nisu ti Teksoni toliko skupi
|
|
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Posted - 09/02/2012 : 21:36:21
|
quote: Originally posted by feniks
Evo jedno pitanje (možda glupasto). Kolike su šanse da Ludens krene sa tex specijalima (onako nešto kao što Zagor ima)? Ili su to oni extra skupi GIGANTI?? Ili Tex almanah,ali kiosk izdanje? hvala
Nikakve, nema specijala Teksa. Almanahe izdaje Libelus, tako da nece na kioske. Nisu ti Teksoni toliko skupi
Nisu skupi?? hahaha, GIGANT je 120 kuna, ja bih više preferirao neki specijal SC od 29.99. :D e i hvala ti, sad znam da cu bankrotirat dok ne pohvatam Texa. lol |
|
|
feniks
Senior Member
1922 Posts
Posted - 09/02/2012 : 21:57:20
|
Nisu skupi?? hahaha, GIGANT je 120 kuna, ja bih više preferirao neki specijal SC od 29.99. :D e i hvala ti, sad znam da cu bankrotirat dok ne pohvatam Texa. lol
Skupis Teksone a dignes ruke od svih ostalih teksovih izdanja. Maksi izlazi jednom godisnje a redovnog imas 10 br godisnje(racunajuci LU i VC)
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 09/02/2012 : 22:00:06
|
Nisu skupi?? hahaha, GIGANT je 120 kuna, ja bih više preferirao neki specijal SC od 29.99. :D e i hvala ti, sad znam da cu bankrotirat dok ne pohvatam Texa. lol
Skupis Teksone a dignes ruke od svih ostalih teksovih izdanja. Maksi izlazi jednom godisnje a redovnog imas 10 br godisnje(racunajuci LU i VC)
Ja sam se zbog Zagora odrekao svega: kuće, žene, ljubavnice, posla baš svega. I sada me Zagor odlično grije u ove hladne dane. Mislim doslovno jer palim Zagora ispod mosta da se ugrijem. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dicmanjac
Senior Member
Croatia
1048 Posts
Posted - 09/02/2012 : 22:52:57
|
Lako mi je za redovnog i maxi, to i imam sve. za VC redovni se još nisam odlučio,neznam odkud to kreće. kolika je razlika Ludensa i VC u originalnim brojevima?
A što misliš pod Teksone? |
|
|
Topic |
|