forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 10/02/2012 : 12:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Hvala na dobrodoslici.
Ja ne vidm segment u kom treba da budemo nezadovoljni radom ove uprave, ne kazem da nema prostora za napredak, ali realno na svim poljima dobro rade. Nema one masovne rasprodaje u svakom prelaznom roku za saku dolara, igraci nam odlaze za velike pare i to samo 1 do 2 od standardnih po roku, a u ovom nijedan!!!, nema vise depresivnog spustanja niz kaldrmu nakon svakog derbija, nema vise evropskih ponizenja, raznoraznih drugoligaskih senzacija u kupu.... Grabimo ka petoj uzastopnoj tituli i komijama prilazimo na samo jednu titulu razlike, a ljudi bi da menjaju upravu jer je tako rekao Krstajic, podrzao Stanojevic, a smislio Bjekovic. I to sve samo par meseci nakon sto je uprava progutala Samrok knedlu i ostavila ih na svojim mestima, samo zbog starih zaluga. Ponavljam, dokle god uprava i Djuric budu imali rezultate imace moju podrsku.

Edited by - Cuvam starudije on 10/02/2012 12:56:10
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 10/02/2012 : 13:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Na prethodnim stranama topica sam naveo razloge nezadovoljstva, pa ne bih da se vise ponavljam. U redu, vi imate vasu logiku, ja imam svoju i to je to. Uskoro cemo saznati da li su pobede u derbijima djurina zasluga, u kratkom periodu bice ih tri, pa cemo videti...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 10/02/2012 : 17:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Na prethodnim stranama topica sam naveo razloge nezadovoljstva, pa ne bih da se vise ponavljam. U redu, vi imate vasu logiku, ja imam svoju i to je to. Uskoro cemo saznati da li su pobede u derbijima djurina zasluga, u kratkom periodu bice ih tri, pa cemo videti...

Ne osporavam ja Stanojevicu nista od onoga sto je uradio. Hvala mu za sve derbije i za sve trofeje, ali na kraju je postupio kao krajnji amater i zauvek ce mu ta mrlja stajati u biografiji. Kada bi jednom dopustli sportskom direktoru i treneru da rade to sto su Krstajic i Stanojevic radili, onda bi redovno mogli da ocekujemo da trener nece da trenira jer mu se ne svidja neko iz uprave, da igraci nece da igraju jer im se trener ne dopada zbog necega..... Pitam se da li je Krstajic u Nemackoj u bilo kom klubu video da neko toliko narusava hijerarhiju kluba i da je nakon toga i dalje ostao u klubu? Da li je Stanojevic igde u svetu video da trener sa odmora saopstava da nece vise biti trener, ako neko smeni sporskog direktora, da uprava, igraci i navijaci 5 dana pred pocetak priprema ne znaju da li imaju trenera? Ocigledno da se Bjekovic preracunao da ima mnogo vecu podrsku. Ne zelim ni da pominjem spekulacije da se doticni sa tompusom mesao i u sastav tima i da je Stanojevica cesto "savetovao" ko koliku minutazu treba da ima. Djuric rece da je Stanojevic preklinjao da se otarase Petrovica koji postade standardan u najjacoj ligi na svetu, ovaj ni to nije nigde demantovao. Proslog leta on i Krstajic dovedu dva centarfora, a njemu u Evropi igra Scepovic i prosli smo kako smo prosli. Grant je veliko ime i samim tim igraci ce davati sve od sebe. Pogotovo kad pomisle gde covek sve moze da ih proda.
Kako god imaju moju podrsku da uzmu jos te 2 titule pa da se izjednace sa najtrofejnijim klubom u univerzumu, koga svetske sile zla ometaju da se vrati na puteve stare slave.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 18:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Evo coveka koji nas je onomad ujedinio na forumu.Mozda ce neki sad promeniti misljenje.

Milošević: Bogićević je previše dobar za onu prljavštinu u Partizanu

Uz Dejana Stankovića rekorder po broju utakmica za reprezentaciju naše reprezentacije Savo Milošević smatra da je kandidatura Miroslava Bogićevića za mesto prvog čoveka crno-belih odlična stvar, ali i podseća da u Humskoj trenutno vlada nered. Iako, u prvi mah nije ni znao da je aktuelni predsednik Dragan Đurić dobio protivkandidata, Milošević se čini se obradovao tome.

- Dosta novinara me je zvalo prethodnih dana. Nemam komentar na dešavanja u Partizanu - počeo je Milošević razgovor za SPORTAL.RS.

Zar Vas ne zanima predstojeća Skupština kluba?

- Pa, što bi me zanimala, kad aktuelno rukovodstvo i nema protivkandidata.

Kako nema? Zar ne znate da je Miroslav Bogićević, jedan od najbogatijih Srba i uspešni privrednik, ušao u trku za mesto predsednika?

- Stvarno? Nisam upućen u to, bio sam odsustan prethodnih nedelja. Bogićević je sjajan, ma i predobar čovek za onu prljavštinu tamo - zaključio je Milošević.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/02/2012 : 19:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:
Originally posted by red cloud

Ne osporavam ja Stanojevicu nista od onoga sto je uradio. Hvala mu za sve derbije i za sve trofeje, ali na kraju je postupio kao krajnji amater i zauvek ce mu ta mrlja stajati u biografiji. Kada bi jednom dopustli sportskom direktoru i treneru da rade to sto su Krstajic i Stanojevic radili, onda bi redovno mogli da ocekujemo da trener nece da trenira jer mu se ne svidja neko iz uprave, da igraci nece da igraju jer im se trener ne dopada zbog necega..... Pitam se da li je Krstajic u Nemackoj u bilo kom klubu video da neko toliko narusava hijerarhiju kluba i da je nakon toga i dalje ostao u klubu? Da li je Stanojevic igde u svetu video da trener sa odmora saopstava da nece vise biti trener, ako neko smeni sporskog direktora, da uprava, igraci i navijaci 5 dana pred pocetak priprema ne znaju da li imaju trenera? Ocigledno da se Bjekovic preracunao da ima mnogo vecu podrsku. Ne zelim ni da pominjem spekulacije da se doticni sa tompusom mesao i u sastav tima i da je Stanojevica cesto "savetovao" ko koliku minutazu treba da ima. Djuric rece da je Stanojevic preklinjao da se otarase Petrovica koji postade standardan u najjacoj ligi na svetu, ovaj ni to nije nigde demantovao. Proslog leta on i Krstajic dovedu dva centarfora, a njemu u Evropi igra Scepovic i prosli smo kako smo prosli. Grant je veliko ime i samim tim igraci ce davati sve od sebe. Pogotovo kad pomisle gde covek sve moze da ih proda.
Kako god imaju moju podrsku da uzmu jos te 2 titule pa da se izjednace sa najtrofejnijim klubom u univerzumu, koga svetske sile zla ometaju da se vrati na puteve stare slave.

Свака част

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/02/2012 : 20:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Link za basket.

http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/02/2012 : 20:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovaj crnac moze biti dobar... Igra odbranu sto sam se iznenadio, trudi se da ne gresi, ne srlja, baca lopte na sigurno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/02/2012 : 20:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovaj trener Sirokog je najjaci.. Kada su primili pre kraja poluvremena skoro 50 poena od Zvezde, dolaze mu igraci na tajm aut i on im kaze: "Jebem vas u usta, primili ste 50 poena" :)))))))))))

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/02/2012 : 20:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Dobar je James. Samo da se oslobodi i bice to sve ok.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/02/2012 : 20:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da je ovaj bio umesto one raspaline Loa bilo bi to mnogo bolje.. Bar bismo top 16 videli...

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 10/02/2012 : 20:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ovaj trener Sirokog je najjaci.. Kada su primili pre kraja poluvremena skoro 50 poena od Zvezde, dolaze mu igraci na tajm aut i on im kaze: "Jebem vas u usta, primili ste 50 poena" :)))))))))))

E takav nama treba, a ne ovaj sto mu Muta lupa packe kad god igramo sa Radnickim.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/02/2012 : 21:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ubode i tricu.
Jedva cekam Kup utakmice.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/02/2012 : 21:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Brz je kao zmija.. Samo da se oslobodi i malo uigra sa ekipom.. Par utakmica jos treba.. Jel' on potpisao samo do kraja sezone ili na godinu i po?

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/02/2012 : 21:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Samo do kraja.
Jbg, ne treba suditi na osnovu jedne utakmice, ali ako bude ovakav pristup, valjalo bi potpisati i za sledecu. Lova mora da se nadje.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/02/2012 : 21:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Steta sto mu pobeze ona lopta...da podigne publiku na noge.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41229 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/02/2012 : 21:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovi jadnici odigrali trecu cetvrtinu kao mi u Evroligi :)))

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 10/02/2012 : 21:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
13p, 5 asis.

Super i Bertans odigrao. Pravice Dzejms svojim prodorima mnogo prostora za sutere, pa ocekujem da to Bertans iskoristi. Za Cakarevica je izmislio kosarku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/02/2012 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ja gledao samo zadnju, deluje dosta eksplozivniji i drčniji od Loa, samo da nastavi ovako..
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 10/02/2012 : 21:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Lo je bio los kada je dosao, a uz loseg trenera je postao katastrofa. Dobar je ovaj najnoviji, nadam se samo da nece nazadovati kao ostali igraci od kad ih Vlade trenira.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 22:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Odlicna partija cele ekipe(racunam drugo poluvreme).Treca cetvrtina i jednostavno savrsena odbrana a cim je takva odbrana odmah smo se odlepili.James me je pozitivno iznenadio.Brz je,prodoran,ima dobar ulaz i solidan sut uz to igra odlicnu odbranu i naviknut je na evropsku kosarku.Odlicno pojacanje!Niko ne spominje Raduljicu koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.Rekao sam vam ja da ce svi zeleti da on ostane.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 22:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Lo je bio los kada je dosao, a uz loseg trenera je postao katastrofa. Dobar je ovaj najnoviji, nadam se samo da nece nazadovati kao ostali igraci od kad ih Vlade trenira.

Nema to veze sa trenerom,Lo jednostavno nije mogao da se navikne na evropsku kosarku.I on bi do kraja sezone igrao dobro ali eto nije hteo da ceka.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/02/2012 : 22:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Niko ne spominje Raduljicu koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.

Još uvek mi je u glavi kako je igrao prošle godine, pa i ne želim da ga spominjem..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 22:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by okiboki
Niko ne spominje Raduljicu koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji.

Još uvek mi je u glavi kako je igrao prošle godine, pa i ne želim da ga spominjem..

Bio je ocajan ali svaki igrac se mora sacekati.Taj Raduljica nije igrao godinu dana,bio je povredjen,dosao kod nas i bio tu kad i Pekovic,tj bio u njegovoj senci.Od prvog dana sam znao da ce proraditi jer covek zna da igra.I bice jos bolji siguran sam.Nazalost na vrhuncu ce da ode nazad u Efes.
Nego gde nam je Mairosu,garant je otisao da se napije posle ove pobede nad Sirokim.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/02/2012 : 22:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Зато га наивни Дуда доведе у Олимпијакос. И човек није био толико лош, а статистика коју је имао у Евролиги је сасвм солидна. Чини ми се негде 12 поена по мечу, 5 асистенција, што је више него коректно. Али, јбг, кола су свалили на њега, под изговором да није хтео да се врати, у шта чисто сумњам.

Аи Џерелс је много потцењен. Одличан је играч и игра доста добро у Фенеру.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 10/02/2012 22:21:30
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 22:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Зато га наивни Дуда доведе у Олимпијакос. И човек није био толико лош, а статистика коју је имао у Евролиги је сасвм солидна. Чини ми се негде 12 поена по мечу, 5 асистенција, што је више него коректно. Али, јбг, кола су свалили на њега, под изговором да није хтео да се врати, у шта чисто сумњам.

Аи Џерелс је много потцењен. Одличан је играч и игра доста добро у Фенеру.

Pa naravno kad je proveo polu sezonu kod nas.On je dobar igrac ali treba vreme.Dzerels takodje pa i Lafajet koga smo oterali.Svim tim amerima treba vreme navikavanja na evropsku kosarku.
Nije hteo da se vrati 100%,nemoj da si naivan.Da smo ga oterali platili bi mu,ovako smo jos izvukli pare za njega a ovog doveli dzabe.Zajeban je Todoric igrac

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.18 seconds. Snitz Forums 2000