forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/02/2012 : 22:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Meni je Džerels bio sasvim ok
i slažem se da je sumnjiva ta priča oko odbijanja da se vrati..
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 10/02/2012 : 22:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Lo je bio los kada je dosao, a uz loseg trenera je postao katastrofa. Dobar je ovaj najnoviji, nadam se samo da nece nazadovati kao ostali igraci od kad ih Vlade trenira.

Nema to veze sa trenerom,Lo jednostavno nije mogao da se navikne na evropsku kosarku.I on bi do kraja sezone igrao dobro ali eto nije hteo da ceka.

Ma ja samo znam da je Vlade uspeo da za 2 godine, sa najvecim budzetom u istoriji KK Partizan, izgubi 3 puta od Radnickog. Uspeo je da nas ubedi da su svi klubovi u Jadranskoj ligi mnogo jaki, da je normalno gubiti od Olimpije, Cedevite, Multivite i ostalih... I ponavljam nisam video da je ijedan igrac napredovao od kad je dosao, cak naprotiv. Pre 2 godine nije mi palo na pamet da 1% sumnjam da neko moze da nam uzme kup, sad od Mute u polufinalu strahujem kao nekada od Zeljka i Panatanaikosa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 22:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Meni je Džerels bio sasvim ok
i slažem se da je sumnjiva ta priča oko odbijanja da se vrati..

Sumnjivo je i meni bilo ali culo bi se da smo ga oterali.Nigde nije objavljeno a jos smo dobili i lovu to je Todoric pricao.Ma neka je otisao,dobar je ovaj.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 22:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Lo je bio los kada je dosao, a uz loseg trenera je postao katastrofa. Dobar je ovaj najnoviji, nadam se samo da nece nazadovati kao ostali igraci od kad ih Vlade trenira.

Nema to veze sa trenerom,Lo jednostavno nije mogao da se navikne na evropsku kosarku.I on bi do kraja sezone igrao dobro ali eto nije hteo da ceka.

Ma ja samo znam da je Vlade uspeo da za 2 godine, sa najvecim budzetom u istoriji KK Partizan, izgubi 3 puta od Radnickog. Uspeo je da nas ubedi da su svi klubovi u Jadranskoj ligi mnogo jaki, da je normalno gubiti od Olimpije, Cedevite, Multivite i ostalih... I ponavljam nisam video da je ijedan igrac napredovao od kad je dosao, cak naprotiv. Pre 2 godine nije mi palo na pamet da 1% sumnjam da neko moze da nam uzme kup, sad od Mute u polufinalu strahujem kao nekada od Zeljka i Panatanaikosa.

Ali je taj isti Vlada u svojoj prvoj sezoni uzeo tri trofeja i usao u top 16 evro lige.Treba coveka pustiti da radi.Mlad je,gresi ali naucice.Vlada ima punu podrsku uprave i dok je tako ja sam za njega.Danilovic i Todoric sigurno bolje znaju od bilo koga drugog sta je dobro za Partizan.
Ja sam prvi nakukavao i nisam tri noci mogao da spavam kad je otisao Dule ali seti se kako je Dule prolazio u Evropi prvih sezona,cak su ga i navijaci terali a posle smo napravili boga od njega.Dule vise nije tu tu je Vlada Jovanovic i coveku treba dati sansu a ne stalno da ga pljujemo.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 10/02/2012 : 22:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Tacno, Dule je bio los u pocetku, imao je problema i sa navijacima, ali ne zaboravi da nije imao nikakav ni budzet ni tim, za razliku od Vlade koga je sve sacekalo na tacni. Ovog leta je on selektirao tim i sta se desilo, gubimo od nekog Zlatnog roga i Radnickog. Nadam se da gresim, ali realno sa njim na F4 ABA lige nemamo sta da trazimo. Ostalo bismo morali da osvojimo makar i bez trenera na klupi.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 23:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tacno, Dule je bio los u pocetku, imao je problema i sa navijacima, ali ne zaboravi da nije imao nikakav ni budzet ni tim, za razliku od Vlade koga je sve sacekalo na tacni. Ovog leta je on selektirao tim i sta se desilo, gubimo od nekog Zlatnog roga i Radnickog. Nadam se da gresim, ali realno sa njim na F4 ABA lige nemamo sta da trazimo. Ostalo bismo morali da osvojimo makar i bez trenera na klupi.

Ne bih bas rekao da Dule nije imao tim na pocetku a i budzet sada nije mnogo veci nego tad sto je bio.Vlada je prosle godine imao bolji skor u jadranskoj nego Dule u odlazecoj sezoni ako se ne varam pa i ove sezone imamo sasvim solidne rezultate.Nemoj zaboraviti da nam je u sred sezone otisao kljucni igrac Pekovic na kome se gradila igra pa otisao plejmejker pa smo igrali sa Perom na pleju i doziveli neke poraze.Za Zlatorog nema opravdanja tu je Vlada kriv,to stoji ali ne znam sto podcenjujes Radnicki.Radnicki ima ove godine jako dobar tim,ali jako dobar.Protiv nas ih je isao sut a kad ih ide sut tesko da bilo ko moze da ih dobije.Prvu u pioniru smo ih dobili.A za Aba ligu nemamo sanse zbog Makabija i igranja tog F4 u Izraelu,da nije njih osvojili bi glat garantujem.Opet ti kazem,polako.Vlada je opravdao ocekivanja u prvoj sezoni i nema mu se sta zamerati.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/02/2012 : 23:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja vas molim da pogledate ovaj snimak.Tice se i Partizana i Zvezde i uopste stanja u nasim klubovima.Ako neko posle ovoga jos uvek ne razume neke stvari nema pomoci.
Zeljko Pantic novinar lista Danas-Dodjite na stadion
http://www.youtube.com/watch?v=XXfjFCLOVKc&list=UUNlIFrcADIqYBgM7WeGcGhA&index=1&feature=plcp

Nemojte da vas mrzi,odvojite 20 minuta.Vredi!

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 11/02/2012 : 10:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne bih bas rekao da Dule nije imao tim na pocetku a i budzet sada nije mnogo veci nego tad sto je bio.Vlada je prosle godine imao bolji skor u jadranskoj nego Dule u odlazecoj sezoni ako se ne varam pa i ove sezone imamo sasvim solidne rezultate.Nemoj zaboraviti da nam je u sred sezone otisao kljucni igrac Pekovic na kome se gradila igra pa otisao plejmejker pa smo igrali sa Perom na pleju i doziveli neke poraze.Za Zlatorog nema opravdanja tu je Vlada kriv,to stoji ali ne znam sto podcenjujes Radnicki.Radnicki ima ove godine jako dobar tim,ali jako dobar.Protiv nas ih je isao sut a kad ih ide sut tesko da bilo ko moze da ih dobije.Prvu u pioniru smo ih dobili.A za Aba ligu nemamo sanse zbog Makabija i igranja tog F4 u Izraelu,da nije njih osvojili bi glat garantujem.Opet ti kazem,polako.Vlada je opravdao ocekivanja u prvoj sezoni i nema mu se sta zamerati.

A ti nemoj da zaboravis da je Pekovic, bas kao i Macvan pukim slucajem zavrsio u Partizanu, sto znaci da Vlade nije imao nikakav plan letos.

Edited by - Cuvam starudije on 11/02/2012 10:42:48
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 11/02/2012 : 11:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja vas molim da pogledate ovaj snimak.Tice se i Partizana i Zvezde i uopste stanja u nasim klubovima.Ako neko posle ovoga jos uvek ne razume neke stvari nema pomoci.
http://www.youtube.com/watch?v=XXfjFCLOVKc&list=UUNlIFrcADIqYBgM7WeGcGhA&index=1&feature=plcp

Meni su ovakve price u najmanju ruku smesne, SPS kome je navodno u jednom trenutku rejting, odnosno procenat glasova bio 12%?!?, maltretiranje Diare?!?, Miskovicevo dovodjenje igraca koji je presudio Zvezdi je losa stvar za Partizan?!? Kaze budzet Partizana je bio od 8 do u najgorem slucaju 11 miliona?!? Pa zar nije uspeh imati veci budzet?!? Navijaci su, kaze, reagovali kako nikad nisu kad je smenjen Stanojevic?!? Zaboravlja da smo kad smo terali trio fantastiko mesecima bojkotovali utakmice, marsirali ulicama i to bez ikakvog guranja nekog naseg kandidata! Bjekovic, Krstajic i Stanojevic su uspeli po 100. put da nas podele i naprave haos u klubu. Samo se nadam da ce posle 20. sve opet biti normalno.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 12:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni su ovakve price u najmanju ruku smesne, SPS kome je navodno u jednom trenutku rejting, odnosno procenat glasova bio 12%?!?, maltretiranje Diare?!?, Miskovicevo dovodjenje igraca koji je presudio Zvezdi je losa stvar za Partizan?!? Kaze budzet Partizana je bio od 8 do u najgorem slucaju 11 miliona?!? Pa zar nije uspeh imati veci budzet?!? Navijaci su, kaze, reagovali kako nikad nisu kad je smenjen Stanojevic?!? Zaboravlja da smo kad smo terali trio fantastiko mesecima bojkotovali utakmice, marsirali ulicama i to bez ikakvog guranja nekog naseg kandidata! Bjekovic, Krstajic i Stanojevic su uspeli po 100. put da nas podele i naprave haos u klubu. Samo se nadam da ce posle 20. sve opet biti normalno.

Mogu tebi da budu smesne ali to su cinjenice.Ovo za stadione je prica koja je vrlo dobro poznata vec neko vreme i ovaj Zeljko Pantic prica i pise o tome vec dosta dugo.Problem je sto list Danas nije bas toliko citan a ni SOS gledan pa prica ne dobija neke sire razmere.On je jedan od retkih novinara koji ima muda da prica protiv tajkuna i pomalo se i brinem za njegovo zdravlje.Ne verujes za rejting?Reci mi zasto se onda Ruzic ne pojavljuje vise ni po medijima ni u FK Partizan.Nema ga nigde zato sto je dobio direktivu da iskulira i cak je u vreme smene Stanoja bio van zemlje.Slucaj Diara.Covek koji je doneo Partizanu toliko radosti i postao miljenik navijaca se sad tera iz kluba kao poslednje govno i to za obestecenje od 100 hiljada evra.Teraju ga samo da bi uzeli koji dinar.Pa jebem mu mater ako taj Diara nije zasluzio da ostane do kraja ugovora ne znam ko je.I bas mi je drago sto ih jebe i nece da ode pa makar i ne igrao.Navodi Miskovica kao direktnog krivca za sjebavanje Zvezde a kako se mota po Partizanu.Budzet mozda jeste i 15 miliona ali onda ne moze predsednik da kaze da je 11,neko drugi iz uprave da kaze da je 20 a neko treci da je 26.
Posle 20. ce mozda i biti "normalno" ali posle 1.ce biti idealno.Imacemo novog predsednika!I to bez izbora.Ja i dalje verujem da ce Djura da se povuce kako ne bi bio oduvan na skupstini.Na kraju krajeva svoj posao u Partizanu je zavrsio.Miskovic je dobio dozvolu za gradnju soping mola,mi ga za stadion izduvali i sad moze lepo da se povuce.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 12:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A ti nemoj da zaboravis da je Pekovic, bas kao i Macvan pukim slucajem zavrsio u Partizanu, sto znaci da Vlade nije imao nikakav plan letos.

Pekovic da ali Macvan ne.Trazili smo cetvorku duze vreme i na kraju je dosao Macvan,mogao je i neko drugi.Eto i to sam zaboravio Macvan nije igrao u ABA ligi u prvom delu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/02/2012 : 12:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Jao, jadni Zeka i Bjeka. Da su oni ostali, sve bi bilo savršeno
A sve što Stanoje kaže je sveta istina
Lopurde na obe strane

Edited by - Imrahil on 11/02/2012 12:35:03
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 12:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lopurde na obe strane

Ma ne radi se o Zeki i Bjeki vec o razlogu zasto je Djura u Partizanu i kako je drzava sjebala nasa dva najveca kluba.Kako ne shvatate?Jesi odgledao snimak?
A malo i o Zeki.Zeka je izgradio zemunelo zbog koga smo danas tu gde jesmo i zbog cega smo izdrzali sve ove lopovluke.Ne mogu oni da pokradu koliko teleoptik proizvede.Zvezda nema skolu pa vidimo kako je zavrsila.Zeka jeste pokrenuo pricu o stadionu i napravljen je projekat koji je kasnije stopiran a Zeka sklonjen.Da li je Zeka krao,verovatno jeste ali je ostavio u amanet nesto sto je jako bitno za Partizan.A sta je Djura ostavio?Ni onaj hotel o kome prica vec godinama nije ni pocet da se gradi.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/02/2012 : 12:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Lopurde na obe strane

Ma ne radi se o Zeki i Bjeki vec o razlogu zasto je Djura u Partizanu i kako je drzava sjebala nasa dva najveca kluba.Kako ne shvatate?Jesi odgledao snimak?
A malo i o Zeki.Zeka je izgradio zemunelo zbog koga smo danas tu gde jesmo i zbog cega smo izdrzali sve ove lopovluke.Ne mogu oni da pokradu koliko teleoptik proizvede.Zvezda nema skolu pa vidimo kako je zavrsila.Zeka jeste pokrenuo pricu o stadionu i napravljen je projekat koji je kasnije stopiran a Zeka sklonjen.Da li je Zeka krao,verovatno jeste ali je ostavio u amanet nesto sto je jako bitno za Partizan.A sta je Djura ostavio?Ni onaj hotel o kome prica vec godinama nije ni pocet da se gradi.

Vidim kako proizvodimo, igrači nam idu, a da ne odigraju ni jedan meč za prvi tim.
i znam ja sve to za Đuru, ali ne boj se, tako će biti i da dođe ovaj Bogićević. i kakav bre Zeka, koliko voli Partizan, videlo se kad je prodao meč sa onim Izraelcima..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 13:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Lopurde na obe strane

Vidim kako proizvodimo, igrači nam idu, a da ne odigraju ni jedan meč za prvi tim.
i znam ja sve to za Đuru, ali ne boj se, tako će biti i da dođe ovaj Bogićević. i kakav bre Zeka, koliko voli Partizan, videlo se kad je prodao meč sa onim Izraelcima..

Znaci izmedju Djure i Bogicevica ti biras Djuru
Zeka je bio zlo ali je ostavio barem dosta dobrih stvari a Djura nije ostavio nista,samo nas je unazadio.Pa eno dali smo BSK-u iz Borce autobus i ne znam sta jos da odu na pripreme zato sto nisu dali ratu za Savica.Pa jel to normalno da nas toliko brukaju.Od tolikih para da duguju
I kad si vec spomenuo jel se secas da je neki igrac za vreme Zeke i Bjeke otisao a da nije odigrao minuta u prvom timu ili posle samo 6 meseci?Evo ove zime su nam otisla dvojica u Rumuniju,pa Nastasic,Gulan,Sulejmani...

Edited by - okiboki on 11/02/2012 13:06:47
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 11/02/2012 : 13:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ja ti kazem da nema nista od smene Djurica, a to ces videti za manje od 10 dana. A Zecevic nije sklonjen ni zbog kakvog stadiona vec iskljucivo zbog svojih gresaka, 2-5 na JNA od neke Tikve, lupetanje da Partizan nema nista od ucesca u UEFA kupu. Isao je cak dotle da su navijaci Partizana bili jedini u Evropi i svetu koji nisu mogli da okace zastavu na svojoj tribini iz bezbednosnih razloga?!? Da podsetim Zecevica su oterali navijaci koji ja garantujem zivotom nisu bili instrumentalizovani ni od koga. Prozivali su nas po medijma da guramo Filipa Ceptera, pa kad su videli da to nikome nije palo na pamet niko to vise nije pominjao. Da li se Bjekovic pojavio igde u medijima da demantuje da je hteo da napravi puc u Partizanu? Zbog cega nije? Sad je nasao novog aduta i gle cuda vec posle par dana neki "grobari" sinoc na kosarci vec nose majice sa likom nekog privatnika iz Sapca, pa to je vise nego smesno i providno.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/02/2012 : 13:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

On bih igrao dobro,nemoj da me zezas ...Jesi gledao EFES - OLIMPIJAKOS sad u sredu ,zamalo da im ukenjea pobedu ,svojim glupostima doveo efes na prag pobede ,jedan sut ih delio da izjednace ili pobede...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 11/02/2012 13:11:44
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 13:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ti kazem da nema nista od smene Djurica, a to ces videti za manje od 10 dana. A Zecevic nije sklonjen ni zbog kakvog stadiona vec iskljucivo zbog svojih gresaka, 2-5 na JNA od neke Tikve, lupetanje da Partizan nema nista od ucesca u UEFA kupu. Isao je cak dotle da su navijaci Partizana bili jedini u Evropi i svetu koji nisu mogli da okace zastavu na svojoj tribini iz bezbednosnih razloga?!? Da podsetim Zecevica su oterali navijaci koji ja garantujem zivotom nisu bili instrumentalizovani ni od koga. Prozivali su nas po medijma da guramo Filipa Ceptera, pa kad su videli da to nikome nije palo na pamet niko to vise nije pominjao. Da li se Bjekovic pojavio igde u medijima da demantuje da je hteo da napravi puc u Partizanu? Zbog cega nije? Sad je nasao novog aduta i gle cuda vec posle par dana neki "grobari" sinoc na kosarci vec nose majice sa likom nekog privatnika iz Sapca, pa to je vise nego smesno i providno.

Pa taj Bjekovic je bio u klubu do pre mesec dana to je cinjenica,ne vidim da ga je neko oterao.Sad odjednom ne valja Djuricu.Ocigledno su se Djura i Bjeka posvadjali ali je Djura time zakucao ekser u svoj sanduk.Bjekovic ima ogroman uticaj i kandidovanjem najuspesnijeg srpskog privrednika to je i dokazao.Ti mislis da bi se covek kao sto je Bogicevic zajebavao sa nama da nije siguran u ishod?Videcemo,ti tvrdis da Djura ostaje,ja verujem da ce sam otici verovatno ne 20.vec malo kasnije.Blizu je to pa cemo videti.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 11/02/2012 : 13:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa taj Bjekovic je bio u klubu do pre mesec dana to je cinjenica,ne vidim da ga je neko oterao.Sad odjednom ne valja Djuricu.Ocigledno su se Djura i Bjeka posvadjali ali je Djura time zakucao ekser u svoj sanduk.Bjekovic ima ogroman uticaj i kandidovanjem najuspesnijeg srpskog privrednika to je i dokazao.Ti mislis da bi se covek kao sto je Bogicevic zajebavao sa nama da nije siguran u ishod?Videcemo,ti tvrdis da Djura ostaje,ja verujem da ce sam otici verovatno ne 20.vec malo kasnije.Blizu je to pa cemo videti.

Ja ti kazem da Djura 100% ostaje, a zar si mislio da ce se i Savo zajebavati a da nije bio siguran u ishod? A nisu se Djura i Bjeka posvadjali, nego su Krstajic i Stanojevic poceli iz cista mira da lupetaju po medijima i bilo je lako sabrati 2 i 2 i shvatiti ko iza toga stoji. Ne mozes da krivis Djurica valjda za Sulejmanija koji je otisao pre 5 godina, Nastasic je otisao jer je svakako bolje da ode neko ko tek treba da se dokaze i ko ce tek mozda da postane igrac, nego neko od standardnih igraca. Neko svakako mora da se proda jer klub od toga zivi. Ne znam na koga mislis da je zimus otisao? Na Jovancica i ostalu boraniju? Nijedan igrac od standardnih nije otisao, sto ja ne pamtim da se dogodilo od kad pratim Partizan. Osvojili smo 4 uzastopne titulu, idemo ka petoj i kazes da ova uprava ne radi nista dobro. Pa to je najblaze receno nerealno razmisljanje. Diara ima jak ugovor, tj. visoka primanja, a na leto postaje slobodan igrac i necemo dobiti ni dinar za njega. A i realno nam ne treba pa potpuno razumem sto su hteli da ga prodaju.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/02/2012 : 13:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zeka je bio zlo ali je ostavio barem dosta dobrih stvari a Djura nije ostavio nista,samo nas je unazadio.Pa eno dali smo BSK-u iz Borce autobus i ne znam sta jos da odu na pripreme zato sto nisu dali ratu za Savica.Pa jel to normalno da nas toliko brukaju.Od tolikih para da duguju
I kad si vec spomenuo jel se secas da je neki igrac za vreme Zeke i Bjeke otisao a da nije odigrao minuta u prvom timu ili posle samo 6 meseci?Evo ove zime su nam otisla dvojica u Rumuniju,pa Nastasic,Gulan,Sulejmani...

Nisam ja za Đuru, ali što da navijam da nova lopurda dođe u klub?
I moje mišljenje je da Zeka i Bjeka imaju udela u klubu i dalje, kakve bre bajke da smo ih oterali
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 14:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja ti kazem da Djura 100% ostaje, a zar si mislio da ce se i Savo zajebavati a da nije bio siguran u ishod? A nisu se Djura i Bjeka posvadjali, nego su Krstajic i Stanojevic poceli iz cista mira da lupetaju po medijima i bilo je lako sabrati 2 i 2 i shvatiti ko iza toga stoji. Ne mozes da krivis Djurica valjda za Sulejmanija koji je otisao pre 5 godina, Nastasic je otisao jer je svakako bolje da ode neko ko tek treba da se dokaze i ko ce tek mozda da postane igrac, nego neko od standardnih igraca. Neko svakako mora da se proda jer klub od toga zivi. Ne znam na koga mislis da je zimus otisao? Na Jovancica i ostalu boraniju? Nijedan igrac od standardnih nije otisao, sto ja ne pamtim da se dogodilo od kad pratim Partizan. Osvojili smo 4 uzastopne titulu, idemo ka petoj i kazes da ova uprava ne radi nista dobro. Pa to je najblaze receno nerealno razmisljanje. Diara ima jak ugovor, tj. visoka primanja, a na leto postaje slobodan igrac i necemo dobiti ni dinar za njega. A i realno nam ne treba pa potpuno razumem sto su hteli da ga prodaju.

Pa taj Nastasic je sad standardan u Fiorentini,redovno igra celu utakmicu a nije odigrao ni minut kod nas.Da je odigrao sezonu mozda bi dobili kao za Savica.Zimus niko nije otisao zato sto im gori pod nogama i nemaju podrsku,pa sta bi tek bilo da su prodali pola tima.Titule nisu zasluga Djurica,ono sto je Djuricev posao on to nije uradio.Mi smo najuspesniji FK u regionu i nemamo generalnog sponzora pa jel to normalno?Nemamo nijednu legendu u klubu,marketing nam je ravan nuli,95% budzeta je od prodaje igraca.Stadion nam preti da postane neupotrebljiv za evropska takmicenja,nijednu stvar koju je obecao on nije ispunio a navescu malo kasnije i koje su to stvari.To je sve posao uprave a ne osvajanje trofeja.
I Krstajic je poceo da lupeta zato sto je Djuric uspehe pripisao sebi a za neuspehe osudio sportski sektor.Pa cekaj ako si zasluzan za trofeje onda si isto tako i krivac za neuspeh,tako to valjda ide.I ne mozes porediti jednog Milosevica i Bogicevica.Milosevic koji je bivsi igrac i nista vise i Bogicevic koji moze da kupi celu tu skupstinu.Ne znam sta bi coveku trebalo da se bruka i da narusava sopstveni ugled ako nije siguran u pobedu.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 14:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam ja za Đuru, ali što da navijam da nova lopurda dođe u klub?
I moje mišljenje je da Zeka i Bjeka imaju udela u klubu i dalje, kakve bre bajke da smo ih oterali

Zeka nema ali je Bjeka do juce imao i imace i dalje.Covek je previse jak i uticajan samo sto to ne izgleda tako.On cuti vec mesec-dva i to ti je pokazatelj da se opasno nameracio da rastera ove.
E sad nijedan bogatas nije bez putera na glavi ali dovoljno je pogledati firme koje vodi Bogicevic i koje vodi Djuric.Sve firme imaju nezabelezenu dobit od kad je on preuzeo a Djuric je vec upropastio nekoliko.Djurini radnici strajkuju i kukaju a kod ovog su vecinom zadovoljni.Djura je tajkun koji se obogatio preko noci a ovaj je bio bogat od pamtiveka,roditelji su mu bili bogati i on je uvecao bogatstvo.Djura nije dao dinara Partizanu a ovaj je sponzorisao prvo FK a sad je generalni sponzor RK koji stoji odlicno i igra ligu sampiona.Sto je najbolje od svega covek je nas bivsi igrac i navija za Partizan.Mislim da sam ti dao dosta argumenata ko je bolji pa makar obojica bili lopovi.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/02/2012 : 14:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ti argumenti su rekla kazala. Nit imam dokaze da radnici ovog obožavaju, nit imam dokaze da ovaj toliko voli Partizan da ne bi dinara uzeo..
Za mene su svi lopovi i nemam želju da gledam još jednog..

A verujem da je Zeka i dalje tu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/02/2012 : 14:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti argumenti su rekla kazala. Nit imam dokaze da radnici ovog obožavaju, nit imam dokaze da ovaj toliko voli Partizan da ne bi dinara uzeo..
Za mene su svi lopovi i nemam želju da gledam još jednog..

A verujem da je Zeka i dalje tu.

Ali nisu rekla kazala poslovanja njihovih firmi.To mozes da proveris vrlo lako

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/02/2012 : 14:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
I Mišković je uspešan biznismen, pa vidi šta je uradio sa Zvezdom
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000