Author |
Topic |
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13461 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 31/05/2011 : 12:01:28
|
ah ah..a sta bi rekli da procitate samo prvih par teksova ili zagora po italijanskoj numeraciji a da nikad niste citali nista od tih junaka..pa nikad vise ne bi ni kupili.....sta cu sve cuti... procitali ste prve brendone i dajete sud o celom serijalu....rekao sam vam da pocetne price nisu nesto....ali kasnije su mnogo bolje...treba docekati to....samo strpljenja |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13461 Posts
|
Bat Baterton
Average Member
Serbia
782 Posts
Member since 10/08/2010 |
Posted - 31/05/2011 : 12:50:20
|
quote: Originally posted by dzoni
ah ah..a sta bi rekli da procitate samo prvih par teksova ili zagora po italijanskoj numeraciji a da nikad niste citali nista od tih junaka..pa nikad vise ne bi ni kupili.....sta cu sve cuti... procitali ste prve brendone i dajete sud o celom serijalu....rekao sam vam da pocetne price nisu nesto....ali kasnije su mnogo bolje...treba docekati to....samo strpljenja
Pa ja sam i rekao da ne bih donosio zaključke već sam samo izneo svoju prvu impresiju. Možda naglo promenim mišljenje, zato ću se i potruditi da pročitam sve što ima na Attilinom sajtu. Ali čak i da mi to postane vrhunski serijal, prvi utisak će mi ostati takav kakav je |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 31/05/2011 : 13:09:39
|
Ja ne zelim Brendona... i da pocne izlazit sad krenuo bi jednom u 2 mjeseca sigurno.... znaci do epizode sedam bi dosli za godinu i pol.... tlaka bolje talijanski naucit pa pocet citat |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 31/05/2011 : 13:53:34
|
Ja sam citao Brandon Walsha i sestru mu Brendu na tv-u u teen seriji! Sala! Cuo sam za tog lika,nesto kao DD u futuri..trebamo uzorak,mozda Libellus trobroj! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13461 Posts
Posted - 31/05/2011 : 21:59:13
|
quote: Originally posted by emirem
Ja sam citao Brandon Walsha i sestru mu Brendu na tv-u u teen seriji! Sala! Cuo sam za tog lika,nesto kao DD u futuri..trebamo uzorak,mozda Libellus trobroj!
skini lepo sken, pa proceni |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 31/05/2011 : 23:12:00
|
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by emirem
Ja sam citao Brandon Walsha i sestru mu Brendu na tv-u u teen seriji! Sala! Cuo sam za tog lika,nesto kao DD u futuri..trebamo uzorak,mozda Libellus trobroj!
skini lepo sken, pa proceni
Budem,tnx!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Hexen
New Member
Croatia
190 Posts
Member since 22/02/2011 |
Posted - 12/02/2012 : 11:41:24
|
ah ah..a sta bi rekli da procitate samo prvih par teksova ili zagora po italijanskoj numeraciji a da nikad niste citali nista od tih junaka..pa nikad vise ne bi ni kupili.....sta cu sve cuti... procitali ste prve brendone i dajete sud o celom serijalu....rekao sam vam da pocetne price nisu nesto....ali kasnije su mnogo bolje...treba docekati to....samo strpljenja
Ja ne govorim samo o prvim brojevima. Procitao sam sve specijalce, prve brojeve i dosta kasnijih brojeva (pocevsi od broja 38 pa na dalje, pa sve negdje do broja 80) i formula se NIKAD ne mijenja. Brendon dode u grad, nade neku mladu zenu koja je najcesce progonjena nekakvim demonima i/ili ubojicama i on je spasi u zadnji cas (a nekad i ne). Pritom je obavezno odvuce u krevet. To je to. Procitao si jednog, procitao si ih sve. |
|
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member
420 Posts
Member since 11/10/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 12/02/2012 : 11:51:09
|
quote: Originally posted by Hexen Ja ne govorim samo o prvim brojevima. Procitao sam sve specijalce, prve brojeve i dosta kasnijih brojeva (pocevsi od broja 38 pa na dalje, pa sve negdje do broja 80) i formula se NIKAD ne mijenja. Brendon dode u grad, nade neku mladu zenu koja je najcesce progonjena nekakvim demonima i/ili ubojicama i on je spasi u zadnji cas (a nekad i ne). Pritom je obavezno odvuce u krevet. To je to. Procitao si jednog, procitao si ih sve.
Ček, jel se nisi možda zabunio te pročitao drugi Chiavijev serijal, Dylan Dog? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 12/02/2012 : 13:20:01
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Hexen Ja ne govorim samo o prvim brojevima. Procitao sam sve specijalce, prve brojeve i dosta kasnijih brojeva (pocevsi od broja 38 pa na dalje, pa sve negdje do broja 80) i formula se NIKAD ne mijenja. Brendon dode u grad, nade neku mladu zenu koja je najcesce progonjena nekakvim demonima i/ili ubojicama i on je spasi u zadnji cas (a nekad i ne). Pritom je obavezno odvuce u krevet. To je to. Procitao si jednog, procitao si ih sve.
Ček, jel se nisi možda zabunio te pročitao drugi Chiavijev serijal, Dylan Dog?
Da baš i ja to pomislih. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13461 Posts
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Posted - 12/02/2012 : 21:22:26
|
ukusi su razliciti...meni se svidja ovaj junak...i njegove price,,,kome se nesvidja nece kupovati i to je to...svaka roba nadje svog kupca |
|
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
|
nikia
Junior Member
Serbia
405 Posts
Member since 22/11/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/02/2012 : 20:03:42
|
quote: Originally posted by Imrahil
Ja sam do sad iščitao ovo što ima skenirano i slažem se potpuno sa onim što je Hexen napisao.
I ja sam pre desetak dana skinuo sa strip zone ovo sto je skenirano, procitao, nisam nesto odusevljen, ali kupovacu kao podrska izdavacu. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/02/2012 : 19:49:14
|
brendon....sc bice 300 din..a hc 600 din...po najavama ljudi bliskih izdavacu...nije bonelli format vec nas standardni
Jedva cekam, znas li mozda hoce li u narednih nedelju-dve? Bilo bi bezveze da s ovakvim naslovom (Rodjen 31.februara) ne izadje u februaru
Od mene puna podrska izdavacu, lepo bi bilo da se javi ovde |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 14/02/2012 : 20:26:20
|
Zamoljen sam da prosledim ovo na sajt:
quote: BRENDON je jos u subotu predat u stampariji, medjutim zbog vremenskih (ne)prilika, kamion, koji treba da donese papir, na kome se stampa strip, ne moze da pridje stampariji. Usput, prestojeci praznici (Sretenje) ce dodatno oduziti izlazenje Brendona, tako da mozemo ocekivati premijerno izlazenje tek sledece nedelje !!! Prvo ce se pojaviti sc izdanje (ofset beli 80g i ofset zuti, na taj nacin ce ljubitelji stripa moci da biraju koji im papir vise odgovara), a posle nekoliko dana i hc izdanje na belom ofset papiru! Cena za sc bice 300 din, a hc 600 din u maloprodaji! Hvala na razumevanju!
|
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
Edited by - legaz on 14/02/2012 20:26:43 |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 15/02/2012 : 09:11:19
|
ukusi su razliciti...meni se svidja ovaj junak...i njegove price,,,kome se nesvidja nece kupovati i to je to...svaka roba nadje svog kupca
Slažem se-ukusi jesu različiti, i sigurno će Brendon naći svoje kupce i kolekcionare. Još uvijek jako dvojim kupovati-ili ne!? No najvjerojatnije ne, iako- kiosk izdanje, bilo bi lijepo imati. Pročitao sam prvih 9 epizoda + specijali 1 i 5. Nazalost nijedna epizoda nije me pretjerano oduševila i ostala u nekom sjećanju. Od nabrojanih najbolji je spec.5 'Znakovi zla'. Ne znam, možda sam previše očekivao sudeći po svim naslovnicama. Sve je to kao neka mješavina nekog srednjeg vijeka u budućnosti pomiješana sa puno elemenata iz Mad Max-2 i filozofije iz Dylana Doga, te kraj u kojem Brendon na svom konjiću Falstafu odjaše u suton kao Talični Tom iliti L.Luke. Par epizoda uopće nisam shvatio, a neke horror teme na kraju se pretvore u neko sanjarenje i filozofski sretan kraj. Akcije nešto ima, a negativci su tipa- što ružniji, nabildani narkomani, pustinjaci, čarobnjaci, čak i vanzemaljci. Ali sve je to nekako neiskorišteno. Svima radi usluge, kao pravi vitez, čak ni Demian nije takav cavalier! |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 15/02/2012 : 15:33:57
|
''Cena za sc bice 300 din, a hc 600 din u maloprodaji''! pa ko hoće luksuz,platiće duplo više... baš me zanima kako bi se libellus prodavao da ima uz onih 500 komada HC,jedno 300-tinjak komada SC,ali u pola cijene? takvi bi prvi se prodali.. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 15/02/2012 : 16:19:17
|
quote: Originally posted by legaz
Prvo ce se pojaviti sc izdanje (ofset beli 80g i ofset zuti, na taj nacin ce ljubitelji stripa moci da biraju koji im papir vise odgovara), a posle nekoliko dana i hc izdanje na belom ofset papiru! Cena za sc bice 300 din, a hc 600 din u maloprodaji!
Biranje između žutog i bijelog papira i između sc i hc Šteta šta mi je Brandon loš strip a baš bi izabrao žuti papir. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/02/2012 : 00:06:32
|
Corrado Roi mi je jako drag u Dylanu i nekim Martinima, često i izvrstan, pa prvi broj svakako spremam na policu, a za dalje će ovisiti o kvaliteti. Nadam se barem pristojnom serijalu, makar po nekim komentarima ovdje u to baš i ne vjerujem... |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Topic |
|