forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 POKAŽITE SE!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 82

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/02/2012 : 22:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ne morate mi vjerovati, ali ja sam više manje ovako zamišljao Kinga nekako mi je njegov avatar to nagovještao.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/02/2012 : 22:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Budući da dosad nisam bio izbacivan, nisam znao kakva je procedura, pa sam sebi sve po spisku jer nisam mogao vjerovati da sam zaboravio šifru. Ali kad sam pročitao što si napisao, iznenadio sam se.
Dobro si mi spustio...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/02/2012 : 22:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/02/2012 : 22:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Sad se mogu hvaliti da sam i ja među ovim buntovnicima koji su bili izbacivani.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 15/02/2012 : 22:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam kako ću te lijepo oprati kad se vratim da nemaš nimalo smisla za humor, a ispade totalno suprotno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/02/2012 : 22:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

kako da ne . punih 7 minuti. buduči vođa revolucije

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/02/2012 : 23:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Buntovnik bez . Give me a rebel yell!

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21732 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/02/2012 : 11:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

slobodan si opet, nije 7 dana vec 7 minuta
joj da mi je samo znati sta si mi sve po spisku za ovih nekoliko minuta kada si primijetio da imas katanac
bez ljutnje, malo zajebancije mora biti

bravo za potez; ili što bi rekli ovde - moša!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12611 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/02/2012 : 12:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=KrkwgTBrW78
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/02/2012 : 23:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Uff, ovo je dobra masa i definicija, vidi se da se trudiš. I ja sam nekad vježbao (dizao sam i 120 na benču) ali sad se nema vremena

ja mogu jos uvvijek, iako sam malo vise trenirao ima pa i 10 godina. ne znam zasto, ali konjsku snagu jos uvijek imam, a i misicna masa je jos uvijek prisutna, iako, kako rekoh, max tri puta odem u podrum pa po pola sata vjezbam samo za moju dusu. Valjda je genetski. Otac i stricevi su svi bili nenormalno jaki, a nisu trenirali. Prije sam imao manje kila, ali super definicju. Ipak, drago mi je da trenutno i sa 95 kg jos uvijek imam six-pack. ovako otpilike trenutno izgledam:

Ma sve je to super vidi se da imas masu isto. Ali, sorry man, ali to nije 6 pack.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/02/2012 : 23:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

nesto mi zaspostavljas deadliftove,
a squatovi su ti impresivni, mogao bi komotno u powerliftere

Ozljedio ledja vise puta pa moram paziti. Squat nije los. Moze to i bolje.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/02/2012 : 23:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

quote:

trenutni prvak u powerliftingu u hr ima nesto veci squat, odnosno 706 lbs, tako da uopce nije lose
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 17/02/2012 : 00:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
OOOOO...Marče...
Vidim ja Supermarče, da će žene u Makarskoj na plaži padat u afan ako im se smiljuješ i malo zaboraviš na pazarenje u meteora i pokažeš moćni torzo malo ispred meteora, na plaži.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/02/2012 : 00:20:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
malo je reći da sam najljepši ovdje :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 17/02/2012 : 00:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Ako si upola lip ko tvoj avatar onda nemaš konkurencije.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/02/2012 : 01:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

OOOOO...Marče...
Vidim ja Supermarče, da će žene u Makarskoj na plaži padat u afan ako im se smiljuješ i malo zaboraviš na pazarenje u meteora i pokažeš moćni torzo malo ispred meteora, na plaži.

jedino ako ih nokautira

to ti je sve do izbora muzike,prije je sluša maju šuput a onda je priša na ovo:

http://youtu.be/EssXEwi9Tos

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/02/2012 : 01:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

malo je reći da sam najljepša ovdje :D

a ko zna,stavi sliku

Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 17/02/2012 : 01:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

stršljen spašen
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/02/2012 : 02:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Uzalud supermarku svi utezi ovog svijeta..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/02/2012 : 04:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

trenutni prvak u powerliftingu u hr ima nesto veci squat, odnosno 706 lbs, tako da uopce nije lose

Huh. Interesantno. Kako samo 706 lbs. Nemoj mi reci da digne jedan-dva put? Jebi ga neko moze dignuti veliku masu u odredjenim vjezbama. Meni je to izgleda squat. Npr ja nikako bicep curls da dignem nesto impresivno. A i kad dizem vecu tezinu koristim nepravilnu tehniku. Ne znam zasto ali i sa manjim tezinama imam problem pravilno raditi biceps curls sa barbell.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19501 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/02/2012 : 09:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Uff, ovo je dobra masa i definicija, vidi se da se trudiš. I ja sam nekad vježbao (dizao sam i 120 na benču) ali sad se nema vremena

ja mogu jos uvvijek, iako sam malo vise trenirao ima pa i 10 godina. ne znam zasto, ali konjsku snagu jos uvijek imam, a i misicna masa je jos uvijek prisutna, iako, kako rekoh, max tri puta odem u podrum pa po pola sata vjezbam samo za moju dusu. Valjda je genetski. Otac i stricevi su svi bili nenormalno jaki, a nisu trenirali. Prije sam imao manje kila, ali super definicju. Ipak, drago mi je da trenutno i sa 95 kg jos uvijek imam six-pack. ovako otpilike trenutno izgledam:

i tako teller nađe ljubav svog života!!!!!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/02/2012 : 09:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Huh. Interesantno. Kako samo 706 lbs. Nemoj mi reci da digne jedan-dva put? Jebi ga neko moze dignuti veliku masu u odredjenim vjezbama. Meni je to izgleda squat. Npr ja nikako bicep curls da dignem nesto impresivno. A i kad dizem vecu tezinu koristim nepravilnu tehniku. Ne znam zasto ali i sa manjim tezinama imam problem pravilno raditi biceps curls sa barbell.

samo 706 lbs? pa to je 320kg! to je vrhunski rezultat
inače, sličan mu je učinak i u deadliftu

a jebeš te izolirajuće vježbe, kao što je taj curl, compound su te koje se broje :)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/02/2012 : 09:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

OOOOO...Marče...

jedino ako ih nokautira

to ti je sve do izbora muzike,prije je sluša maju šuput a onda je priša na ovo:

nije istina!

nikad nisam prestao slušati Maju
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/02/2012 : 10:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Ne morate mi vjerovati, ali ja sam više manje ovako zamišljao Kinga nekako mi je njegov avatar to nagovještao.

Ja sam ga ovako zamisljao cim sam procitao da je Bosanac koji se lozi na BMW i Mercedes i radi u obezbedjenju u Svajcarskoj. Samo me je razocaralo odsustvo zlatnog krsta precnika 30cm :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 17/02/2012 : 11:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma sve je to super vidi se da imas masu isto. Ali, sorry man, ali to nije 6 pack.

[/quote]

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 17/02/2012 11:48:49
Go to Top of Page
Page: of 82 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000