Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1851 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 17/02/2012 : 16:06:52
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
izgleda da su odustali od specijala...nema ih već neko vrijeme.
Ne vjerujem..ali zaista se nadam da jeste tako..glupi su mi ti izmisljeni spec |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19073 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/02/2012 : 20:30:27
|
quote: Originally posted by Ferri
quote: Originally posted by zlatan bihac
izgleda da su odustali od specijala...nema ih već neko vrijeme.
Ne vjerujem..ali zaista se nadam da jeste tako..glupi su mi ti izmisljeni spec
zašto? jedina razlika je da su jim rikne/hrbti bijele boje a idu od početka do 20 broja original, tj. to su brojevi koje je Ludens preskočio kad je počeo sa esse-geese serijalom od prvog broja. Kad stignu ti spec do 20 imamo sa redovnim Ludens do sada objavljenih sve objavljeno do trenutno 60 broja original. Sve je dobro da je više Bleka na kioscima...meni ne smetaju ti specijali jer idu od početka i nisu neki ko kod Marka izvučeni iz serijala. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
duck
Junior Member
409 Posts
Member since 26/01/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17176 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Posted - 07/03/2012 : 01:33:33
|
već par dana novi blek u italiji..kako bolje izgledaju ove originalne naslovne od onih šta crta onaj Mastnaaaaa..kako već... |
|
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Member since 01/03/2011 |
Posted - 13/03/2012 : 21:44:43
|
quote: Originally posted by delboj
Nevjerovatno kakav komentar http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/vb-vb-lu-39-gusarsko-blago/31480/0/
Kakav čovek , pa normalno da pišu u stripu, bar bi trebalo. Bar je tako u svim stripovima. Jedino ako Blek nije neki poseban aranžman. Nemam ništa od Bleka u essegesse crtežu i uopšte me ne zanima kao takav. Zato i pitam a vidim da nisam jedini interesant na tom polju. I nisam jedini koji deli bleka na francusko, domaće i essegesse izvođenje.
|
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 13/03/2012 : 21:50:52
|
quote: Originally posted by Villain
Nevjerovatno kakav komentar http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/vb-vb-lu-39-gusarsko-blago/31480/0/
Kakav čovek , pa normalno da pišu u stripu, bar bi trebalo. Bar je tako u svim stripovima. Jedino ako Blek nije neki poseban aranžman. Nemam ništa od Bleka u essegesse crtežu i uopšte me ne zanima kao takav. Zato i pitam a vidim da nisam jedini interesant na tom polju. I nisam jedini koji deli bleka na francusko, domaće i essegesse izvođenje.
Ne budi glup jer u ovom stripu ne pise Razmisli dva puta prije nego nesto izvalis |
Nemam potpis... |
|
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Posted - 13/03/2012 : 21:57:22
|
Čekaj ajd ti budi pametan pa mi odgovorio da ne treba da piše?? Valjda je logično da piše? Idem logikom ne mogu da sanjam ko su crtači jer ne kupujem ludens bleka. Čekam da završe essegesse serijal. Jer sam pričitao da u par specijala ima Francuskog bleka, čak i epizoda sa sva tri crteža a sve je do nedavno bilo essegesse. Uzgred jel ima neko da mi kaže da li u 40ci ima epizoda koje crta Cedroni, Amouriq ili Miton |
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
Edited by - Villain on 13/03/2012 22:03:27 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 13/03/2012 : 22:49:07
|
Vidi druze bez ljutnje pod 1.)Pljuniti na ESSEGESSE je za mene kao da pljujes svoju majku..Tvorca necega da popljujes bez ikakvog razloga(a satro ga volis) ,nikad mi nije bilo jasno niti ce dok sam ziv.. 2>)Ja sam isto pristalica Francuskih radova o Zlatokosom Dzinu,ali pljuvati essg..,je vise nego glupo ...YU blek je po meni najtanji ali mogu da zamislim samo tu ideju i te ljude koji su tradili na njemu ..I mogu samo da izrazim svoje divljenje ....Svaki suvisni negativni komentar o crtacima,scenaristima itd ,od bilo kog junaka nikad nisam shvatao...A i ne verujem da cu ikad shvatiti....Jer ako i nesto volis onda je to TOOO...Ima jedna poslovica Da je prava ljubav kada pocnes da volis mane ,osobe ili stvari koju volis... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 13/03/2012 22:50:34 |
|
|
duck
Junior Member
409 Posts
Posted - 13/03/2012 : 22:57:56
|
Ako neko moze neka odgovori covjeku, jer i mene interesuje, a posebno da li su ove epizode objavljene u LMS-u,a ne da ga napadate sto je postavio sasvim konkretno pitanje. Inace u ovom broju su dvije epizode. Prema podacima na IF edizioni, prvu crta Cedroni, a drugu Bernasconi, text obe price:Frescura. |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Posted - 13/03/2012 : 23:35:46
|
Ma ne ljutim se, daleko bilo. Ali ni ti mi sada nisi jasan? Recimo lik sa kojim se često menjam ne podnosi francuskog Bleka. I tako smo se menjali za neke LMS essegesse, za miton, amouriq, CC crteže Blek stripova, koje sam kasnije batalio da kupujem, već ih čekam u ludensu. Sa tim razlogom pitam koji su crteži jer sken na sz mnogo kasni pa ne mogu da proverim. Video sam da je od negde od br. 37 krenulo sa crtežima i stripovima koje LMS uopšte nije objavljivao. Ispravi me ako grešim? Možeš ti da se ljutiš koliko god hoćeš ali situacija je takva. Ja jednostavno ne volim essegesse crtež kao ni Yu. A nigde nisam rekao da su oni sranje, glupost iliti ne znam ja šta, ponajmanje za tvorce. Daleko, daleko od toga. Pa Marka imam skoro sve, iako ga čitam kao razbibrigu. |
Edited by - Villain on 13/03/2012 23:36:36 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 13/03/2012 : 23:38:03
|
Ma ne ljutim se, daleko bilo. Ali ni ti mi sada nisi jasan? Recimo lik sa kojim se često menjam ne podnosi francuskog Bleka. I tako smo se menjali za neke LMS essegesse, za miton, amouriq, CC crteže Blek stripova, koje sam kasnije batalio da kupujem, već ih čekam u ludensu. Sa tim razlogom pitam koji su crteži jer sken na sz mnogo kasni pa ne mogu da proverim. Video sam da je od negde od br. 37 krenulo sa crtežima i stripovima koje LMS uopšte nije objavljivao. Ispravi me ako grešim? Možeš ti da se ljutiš koliko god hoćeš ali situacija je takva. Ja jednostavno ne volim essegesse crtež kao ni Yu. A nigde nisam rekao da su oni sranje, glupost iliti ne znam ja šta, ponajmanje za tvorce. Daleko, daleko od toga. Pa Marka imam skoro sve, iako ga čitam kao razbibrigu.
A da mu preporucis nekog dobrog doktora.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19073 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/03/2012 : 11:55:51
|
ESSE-GEESE i MITTON SU PRAVI BLEK, to svi znamo, ostalo je dobrodošlo... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Posted - 15/03/2012 : 13:53:48
|
eto,ja imam dvojicu kolega koji su uzimali bleka do onih brojeva koje su crtali esegese..kasnije su prestali,jer mi to nije više to... znači,uvijek ima ona stara poslovica da o ukusima ne vrijedi raspravljati... |
Edited by - zlatan bihac on 15/03/2012 13:55:47 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 15/03/2012 : 23:46:52
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Vidi druze bez ljutnje pod 1.)Pljuniti na ESSEGESSE je za mene kao da pljujes svoju majku..Tvorca necega da popljujes bez ikakvog razloga(a satro ga volis) ,nikad mi nije bilo jasno niti ce dok sam ziv.. 2>)Ja sam isto pristalica Francuskih radova o Zlatokosom Dzinu,ali pljuvati essg..,je vise nego glupo ...YU blek je po meni najtanji ali mogu da zamislim samo tu ideju i te ljude koji su tradili na njemu ..I mogu samo da izrazim svoje divljenje ....Svaki suvisni negativni komentar o crtacima,scenaristima itd ,od bilo kog junaka nikad nisam shvatao...A i ne verujem da cu ikad shvatiti....Jer ako i nesto volis onda je to TOOO...Ima jedna poslovica Da je prava ljubav kada pocnes da volis mane ,osobe ili stvari koju volis...
Ajme. Fanatizam na nivou jednog ojra... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 15/03/2012 23:52:41 |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
Boris
New Member
Slovakia
191 Posts
Member since 04/12/2001 |
|
ddeki
Advanced Member
3438 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
duck
Junior Member
409 Posts
Posted - 08/06/2012 : 15:09:15
|
Procitao sam danas Ludensov Blek 41. U trecoj (najduzoj) prici pojavljuej se Blekov neprijatelj koji se u Ludensovom izdanju zove Bijesni Bjesnilo. Siguran sam da sam vec u LMS-u citao ovu pricu, odnosnu pricu u kojoj se pojavljuje isti neprijatelj. Zna li neko o kojoj se prici radi? |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 08/06/2012 : 16:00:25
|
quote: Originally posted by Tornadomaster
N° 109
Uh, vidim da ide i Kinowa uz te Blekove, e to bih već htio vidjeti... E, i slažem se da su ove novije bolje o Mastatuonovih. Iznenađuje me što radi tako loše za Bleka, a na Magičnom je radio fantastične! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
|
Topic |
|