forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

manhunter
Moderator

Switzerland
26031 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/02/2012 : 17:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Mrzi me da vas upozoravam.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 18/02/2012 : 17:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24
Ajde filozofe reci mi kakve veze ima sa rukometom one kape?Ma sa sportom... zamisli da su hrv. rukometaši izašli sa crnim kapama, što bi onda rekao?!

Te kape nisu ono sto ti smatras da jesu. Jedno je sajkaca, a drugo kokarda

Moze se govoriti o modnom neukusu i dziberisanju, ali konotacija nije ta za koju ti mislis da je
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/02/2012 : 17:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Mrzi me da vas upozoravam.

Mislim da nemaš razloga, što radimo a da je zabranjeno? Dali netko spominje politiku? Uvrede? U čemu je problem?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 18/02/2012 : 17:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by o.O 321

quote:
Ajde filozofe reci mi kakve veze ima sa rukometom one kape?Ma sa sportom... zamisli da su hrv. rukometaši izašli sa crnim kapama, što bi onda rekao?!

Moze se govoriti o modnom neukusu i dziberisanju, ali konotacija nije ta za koju ti mislis da je

Mislim da je svejedno krajnje jadno i neukusno, provokaciski.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/02/2012 : 17:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
@Tonka i ja sam mislio isto što i ti, ali sam shvatio da sam bio u krivu. šajkače su narodni simbol, ko kockice za Hrvatsku,
provokacija je bilo, ali ne od strane rukometaša, pa nebi to ihf dopustio.
Ljudi Rat je prošao, kao i to prvenstvo, oladite.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 18/02/2012 : 17:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:
Mislim da je svejedno krajnje jadno i neukusno, provokacijski.

Prema kome?

Rukometne reprezentacije Hrvatske i Srbije su odigrale prijateljsku utakmicu pre par meseci, igraci igraju zajedno u klubovima sirom Evrope. Rec je o medijskoj manipulaciji i namernom preduvavanju
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/02/2012 : 17:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:
Mislim da je svejedno krajnje jadno i neukusno, provokacijski.

Prema kome?

Rukometne reprezentacije Hrvatske i Srbije su odigrale prijateljsku utakmicu pre par meseci, igraci igraju zajedno u klubovima sirom Evrope. Rec je o medijskoj manipulaciji i namernom preduvavanju

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2012 : 17:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

da li ti uopšte znaš kakva je kapa u pitanju?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/02/2012 : 18:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

tonka odakle si ti inače?

Purger, živim u Zadru ubrzo u Rijeci.
Nije bitno odakle si nego kakav si i što si

maloprije ti je bilo bitno.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/02/2012 : 18:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

vunena?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2012 : 20:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

quote:

Stvarno ti nisi ni najmanje normalan... Pre nego sto nastavis da tupis gluposti i sto ti se svi zivi ismeju posalji nekom PM da ti objasni o cemu se radi jer meni posle onih gadosti sto si izrekao ne pada na pamet...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/02/2012 : 20:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

quote:

vunena?

a možda od šajka?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/02/2012 : 20:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:

quote:

vunena?

a možda od šajka?

šta je šajk?

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 18/02/2012 : 20:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Šajk je materijal od kog se prave zloglasne kape, koje su zbog opasnosti koju predstavljaju zabranjene za nošenje na svim sportskim takmičenjima sem, odnedavno, rukometnim.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/02/2012 : 21:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma to san skužia al ima li taj materijal kakav drugi naziv?

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/02/2012 : 21:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

ma to san skužia al ima li taj materijal kakav drugi naziv?

mislim da je sukno, grubo vuneno tkanje..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/02/2012 : 22:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Obracam se iskljucivo sawitchu i acestrokeu.
Momci meni je žao ali probajte se staviti bar na trenutak na obrnutu stranu pa će te znati kako bi se osiječali nakon predstave usred Beograda.
Ostale ne želim komentirati, jer nekima ljudi po Rijeci viču da su g***a i oni podviju rep, nekima žena doma tira strah u kosti, neki su ovdje makroji i razbijači teže vrste a u živo su tulipani i visibabe pa ono prepoznajte se gospodo zar da se sa takvima prepucavam ovdje Ne hvala
Kako bi sad s guštom prozivao i imenovao ali neču iz principa gospoda željna daljnje agresivne komunikacije neka se slobodno obrate na pvt.
Veliki pozdrav za ove virtualne razbijače

Svojim bahatim ponasanjem direktno si uvredio mene i Colta koji smo bili na tom mecu, i Hrvatsku nismo uzeli u usta (osim sto smo sa nekim momkom i curom pored nas na poluvremenu komentarisali kako nas Vori jebe u zdrav mozak).

Ti bi se trebao nama dvojici izviniti.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 18/02/2012 : 23:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

quote:

quote:

Stvarno ti nisi ni najmanje normalan... Pre nego sto nastavis da tupis gluposti i sto ti se svi zivi ismeju posalji nekom PM da ti objasni o cemu se radi jer meni posle onih gadosti sto si izrekao ne pada na pamet...

Ma pusti ga,vidis da ne zna o cemu prica.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/02/2012 : 01:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
@Tonka24:
Mairosu je u pravu, meni ne dugujes izvinjenje. Ja ti predlazem ovo: ako hoces da ostanes aktivan clan ovog foruma i ako neces da imas buduce tenzije sa nekim cijenjenim clanovima koje si uvrijedio, treb'o bi da se izvines svim srbima zbog onog sto si napis'o, i da polako pocne vrijeme oprostanja (naravno, neki ce ti htjet oprostit, neki nece, ali uglavnom bi bilo fino da to uradis, i da budes iskren, pa onda nek bude sta god).
Ovo je samo predlog; ti radi sta god hoces. Svi smo krivi svakakih gluposti i greski u zivotu, bog zna koliko sam ih sam pocinio u svom zivotu (i koliko cu ih tamo vamo jos uvijek ponekad cinit). Ti si ipak mlad, naucices od ovog, ispaces pametniji zbog ovog iskustva, i nadam se neces vake stvari pisat ili govorit bilo gdje. Nema nikakve poente imat ovoliki broj neprijatelja na forumu zbog tvojih izjavi, zato sto sam siguran da su vecina razumni ljudi, i oprostice ti ako vide sa se kajes.
Sve zavisi od tebe.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 19/02/2012 : 01:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
ako sad pocnete se jedno drugim izvinjvat,nece biti vise interesantno. nastavite punom parom!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/02/2012 : 03:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma znaš što stari moj, obratio sam ti se samo zato što sam mislio da si ok
Ali da se ja tebi klanjam i uvlačim ma ono lik dimi od mene, zaboli me uvo hočeš ti uvažiti moje objašnjenje ili nečeš. A o smijanju o kojem govoriš stari moj pa tebe sprda pola foruma a ostala polovica ne komunicira s tobom to govori dovoljno o tebi. Ne obračaj mi se više.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/02/2012 : 03:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

quote:

tonka odakle si ti inače?

Purger, živim u Zadru ubrzo u Rijeci.
Nije bitno odakle si nego kakav si i što si

maloprije ti je bilo bitno.

Niti maloprije niti ikada
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/02/2012 : 03:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Obracam se iskljucivo sawitchu i acestrokeu.
Momci meni je žao ali probajte se staviti bar na trenutak na obrnutu stranu pa će te znati kako bi se osiječali nakon predstave usred Beograda.
Ostale ne želim komentirati, jer nekima ljudi po Rijeci viču da su g***a i oni podviju rep, nekima žena doma tira strah u kosti, neki su ovdje makroji i razbijači teže vrste a u živo su tulipani i visibabe pa ono prepoznajte se gospodo zar da se sa takvima prepucavam ovdje Ne hvala
Kako bi sad s guštom prozivao i imenovao ali neču iz principa gospoda željna daljnje agresivne komunikacije neka se slobodno obrate na pvt.
Veliki pozdrav za ove virtualne razbijače

Svojim bahatim ponasanjem direktno si uvredio mene i Colta koji smo bili na tom mecu, i Hrvatsku nismo uzeli u usta (osim sto smo sa nekim momkom i curom pored nas na poluvremenu komentarisali kako nas Vori jebe u zdrav mozak).

Ti bi se trebao nama dvojici izviniti.

Nema problema ja se izvinjavam ako je doista tako i svima ( jako jako rijetkima ) koji nisu onoliko zviždali na himnu i vikali što su vikali.
Možda jesam bahat ali i znam kad sam pogriješio i nije mi teško ispričati se ako sam nekoga neopravdano uvrijedio.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/02/2012 : 03:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

@Tonka24:
Mairosu je u pravu, meni ne dugujes izvinjenje. Ja ti predlazem ovo: ako hoces da ostanes aktivan clan ovog foruma i ako neces da imas buduce tenzije sa nekim cijenjenim clanovima koje si uvrijedio, treb'o bi da se izvines svim srbima zbog onog sto si napis'o, i da polako pocne vrijeme oprostanja (naravno, neki ce ti htjet oprostit, neki nece, ali uglavnom bi bilo fino da to uradis, i da budes iskren, pa onda nek bude sta god).
Ovo je samo predlog; ti radi sta god hoces. Svi smo krivi svakakih gluposti i greski u zivotu, bog zna koliko sam ih sam pocinio u svom zivotu (i koliko cu ih tamo vamo jos uvijek ponekad cinit). Ti si ipak mlad, naucices od ovog, ispaces pametniji zbog ovog iskustva, i nadam se neces vake stvari pisat ili govorit bilo gdje. Nema nikakve poente imat ovoliki broj neprijatelja na forumu zbog tvojih izjavi, zato sto sam siguran da su vecina razumni ljudi, i oprostice ti ako vide sa se kajes.
Sve zavisi od tebe.

Evo ovako jasno i glasno počevši od tebe na dalje: " moja isprika svim srbima koji su bili u dvorani a da nisu zviždali na Hrv. himnu i da nisu vikali šalji slobo salate...za one koji su vikali poruka koju sam napisao tada, takvima želim i poručujem tri puta gore stvari. "
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2012 : 09:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ma znaš što stari moj, obratio sam ti se samo zato što sam mislio da si ok
Ali da se ja tebi klanjam i uvlačim ma ono lik dimi od mene, zaboli me uvo hočeš ti uvažiti moje objašnjenje ili nečeš. A o smijanju o kojem govoriš stari moj pa tebe sprda pola foruma a ostala polovica ne komunicira s tobom to govori dovoljno o tebi. Ne obračaj mi se više.

I ja sam mislio da si ti OK dok nisi istresao one gadosti.. A razlika izmedju mene i tebe je sto ja volim da nasmejem nekog i osecam se lepo zbog toga a ti svojim glupim frustracijama pravis od sebe budalu.. Neko ti je to rekao malo upakovano a ja otvoreno.. A to da li ja govorim sa pola foruma ili ne je stvar principa kojih se ne odricem.. I vise ti se necu obracati, nema problema.. I jos nesto.. Ako ispljunes nesto, drzi se toga a ne izvinjavaj se kao neka baba..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000