forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2012 : 16:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

EVO TI POCETAK (u pravu je CALEB ,on je izneo svoje misljenja a ja sam ga provocirao } Originally posted by radulovic marko

JA : Debelo retardiran fudbal na jos retardiranijim terenima celo prvenstvo....Dovuce se nekako O.Slonovace do finala i ne bih trebalo da ima problema...Zervinjo je veceras jednim majstorskim potezom resio mucenje...Ocena prvenstva na skali od 1 do 5 je 0 ...

WELE: Ako te ne zanima zaobidji topik.Te ne svidja ti se Premijer liga,te Africki kup...idi bre gledaj Partizan u svim oblicima i velicinama i ne davi po forumu.

ček, ti imaš pravo da se istreseš jer ti je užasan taj fudbal ili bilo koja tema da je u pitanju, ali niko, APSOLUTNO NIKO nema prava da ti kaže da "ne daviš" ili da se smiriš?
Lepo zaista..

Edited by - Imrahil on 18/02/2012 16:45:57
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/02/2012 : 17:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Sto bih meni neko govorio to ,ako ja nikom to ne govorim ,,,ajde nadji negde gde sam nekom rekao da lupa gluposti i da ne smara u bilo kom postu koji je postavio.....O cemu pricas ???????? Sto je istresanje ako kazem svoje misljenje (najgore sto sam bio u pravu ,,posle mene to potvrdilo jos par ljudi)....Imam pravo da kazem sta mislim o bilo kom sportu ili nekoj licnosti iz sporta(Valjda je to svrha svakog foruma)...Jos jednom cu ti ponoviti idi prelistaj sve moje postove na stripovima.I samo jedan nadji gde sam nekom rekao da lupa gluposti ,smara ,kaki,lupa itd...A ja cu ti pokazati gde da gledas pa da vidis suprotno...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 18/02/2012 17:10:21
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2012 : 17:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
A reci mi šta je onda? Samo čekaš da Liverpool kiksne, pa da trčiš na forum, kačiš sliku onog i komentarišeš Kenija i ekipu..
Meni je Zagor recimo sranje od stripa, pa ne trčim po temama i ponavljam to ko pokvarena ploča..
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/02/2012 : 17:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

A reci mi šta je onda? Samo čekaš da Liverpool kiksne, pa da trčiš na forum, kačiš sliku onog i komentarišeš Kenija i ekipu..
Meni je Zagor recimo sranje od stripa, pa ne trčim po temama i ponavljam to ko pokvarena ploča..

Decko ajde lepo sedi i razmisli !!!!Koji bre Liverpul sta me boli uvo za njih ,imam pravo da kazem o njima bilo sta ..Pri tom ne vredjam nikog licno sa ovog foruma TO JE MOJE LICNO MISLJENJE O TOM KLUBU ...Ako neko navija za taj klub jednostavno obidje moj post i cao ..Ne vidim razlog da me hejtuje ...Jer ja to nikom ne radim...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2012 : 17:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ako želiš da veruješ u to, slobodno..
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/02/2012 : 17:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako želiš da veruješ u to, slobodno..

VERUJEM...Dao sam ti slobodu da nadjes gde sam nekog prvi hejtovao za bilo sta ...Evo i WELE-u sam ponudio ruku ,samo brate pusti me i gotovo ,ne diram te, ne diraj me ...Jednostavno i prosto...Ako mislis da nemam pojma o sportu ok ,to je tvoje misljenje ...Ako mislis da treba mi to govoris javno ,onda imamo problem...

Edited by - radulovic marko on 18/02/2012 17:24:01
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2012 : 17:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
pa rekao sam ti, koja je poenta konstantnog pljuvanja na forumu? aj mi reci iskreno, čemu to?
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/02/2012 : 17:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa rekao sam ti, koja je poenta konstantnog pljuvanja na forumu? aj mi reci iskreno, čemu to?

Koje pljuvanje ,to je moje licno misljenje ...Sto se tice liverpula jeste da ih ponizavam , jer su uspeli da od jednog velikog giganta ,velikog engleskog kluba naprave luzerski klub....Opet to je moje misljene ,ako ti se ne svidja odgovori mi bez vredjanja i gotovo ...Ne moras da mi govoris da lupam,kakim itd...Africki kup je bio odvratan i to je moje misljenje o tom takmicenju...Iskreno ne vidim problem !!!!!!!!

Edited by - radulovic marko on 18/02/2012 17:45:06
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2012 : 17:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Jbg, i meni je sasvim logično kad ti neko, posle svega, kaže da ne daviš..

kako hoćeš, ja se povlačim iz diskusije..
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/02/2012 : 18:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

GLASAJ ZA ĐURIĆA, ILI ĆEŠ U ZATVOR

Ljudi iz vrha kluba prete zaposlenima i delegatima da će snositi posledice ukoliko budu za promene

Teške pretnje neistomišljenicima u FK Partizan.
- Dobićete otkaz ako budete glasali protiv nas! Tako su nam rekli. Ne smem da kažem ko, naravno, ali su pred nekima od nas mahali blanko otkazima - re­kao nam je zapo­sle­ni u klubu koji nas je molio da ostane anoniman.

Pojedinim članovima Skupštine FK Partizan zaprećeno je da će završiti u zatvoru, a članovima Radne zajednice da će ostati bez posla ukoliko na predstojećem zasedanju ovog tela glasaju protiv aktuelnog predsednika Dragana Đurića, saznaje Kurir. Pretnje je uputilo najuže rukovodstvo crno-belih, koje se poziva na svoje veze u vrhu države, pre svega u policiji.

Clanovima Radne zajednice zaprećeno je da će dobiti otkaz ukoliko budu glasali za promene na predstojećoj sednici Skupštini, a čak su im pokazana i otkucana rešenja o prestanku radnog odnosa. Međutim, to nije najteža pretnja, budući da je nekim delegatima zaprećeno da će završiti u zatvoru, a to je potkrepljeno isticanjem dobrih veza u policiji, uz koje će biti pronađen način da se to i ostvari.

Isti izvori navode da aktuelno rukovodstvo na sve načine pokušava da spreči dolazak „opozicionih kadrova“ na sednicu Skupštine koja je zakazana za ponedeljak, pa preti i lobira da svaki od tih delegata tog dana ima „neodložne obaveze“. Upravo zbog toga treba očekivati da, ukoliko do do glasanja dođe, rezultat bude veoma tesan, mada nije isključeno ni to da se ceo postupak odloži za vanrednu sednicu Skupštine, koja bi mogla da bude održana u narednih mesec dana.

Đurić: Budalaštine!

Aktuelni predsednik Partizana Dragan Đurić juče nije želeo da komentariše naša saznanja da ljudi iz klupskog vrha prete određenim delegatima da će imati problema ukoliko budu glasali za njegovu smenu. On je kratko poručio da su u pitanju budalaštine, o kojima nema svrhe raspravljati.

- Ispod mog nivoa je da komentarišem takve budalaštine - bilo je sve što nam je rekao Đurić.

Bogićević bez komentara

Miroslav Bogićević, koji figurira kao jedini protivkandidat Dragana Đurića na predstojećim izborima, u ovoj priči drži se sasvim po strani. On kaže kako nije na njemu da komentariše ove navode i da zbog toga ne želi da se oglašava.

- Zaista nemam nikakav komentar i ne bih pričao ništa o tome - kazao je Bogićević.

Gradi se Akademija

Čelnici kluba zapo­čeli su izgradnju Akademije Partizan. Reč je o projektu izgradnje internata za mlađe kategorije, koji će činiti 33 sobe, bazen i sala za sastanke. Objekat će biti povezan tunelom s Teleoptikom, a projekat će biti predstavljen na klupskoj skupštini.

Dovoljno je reci Kurir. A sto se tice Djurica, ja ne verujem da on radi u korist Prtizana, vec znam jer je covek osvojio sve sto je bilo moguce od kada je dosao, pobedio komsinicu svaki put, a na kraju i izmislio Stanojevica koji bi sada bio niko i nista da ga nije doveo u Partizan.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2012 : 18:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kako smo prosli sa Horsensom?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/02/2012 : 18:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/remi-crno-belih-protiv-danaca-68333.html
quote:
Originally posted by sawitch

Kako smo prosli sa Horsensom?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2012 : 20:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ubismo Radnicki u drugom poluvremenu..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/02/2012 : 20:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
ja zaboravio potpuno

kakva bila igra? kakav je james bio?
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/02/2012 : 20:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Igraci su ipak, i bez pravog trenera, uspeli sami da pobede Radnicki. Sutra 30 razlike protiv CZBGDIVA i zavrsen posao.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2012 : 20:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dobar bio Dzejms.. Igrali smo tako da zatvorimo suteve za 3 poena i visok igrac je konstantno cuvao Pavkovica.. Sajmon brzo napravio 3 licne i bio ispod svog nivoa.. Milosavljevica oterati iz mesta... A i Lucic je tu negde...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/02/2012 : 20:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Koliko god postovao Duleta ali ovo je verovatno istina zbog dobrog odnosa Duleta sa Ruzicem.

Или можда за добробит Партизана?

Zar ti stvarno mislis da Djuric radi za dobrobit Partizana?Mislis da ga bas boli dupe za Partizan?Dule ima dobre odnose tj ranije usluge Ruzica i Dodika(koji je isto ukljucen u pricu sa Djuricem i Miskovicem oko gradnje trznog centra Delta-Zekstra u Banja Luci)koje sad verovatno mora da vrati.

Ко је помињао Ђурића. Па ти си писао о Дулету и о томе како се залаже за Ђуру, само да би остао добар са Ружићем. Само сам питоа, да можда Дуле не ради то зато што хоће да помогне Партизану, а не из неког интереса илити добрих односа са политичарима.
Немам мишљење о овоме, само ми је чудно како је Дуле супер, али сада када је подржао Ђуру, одједном не ваља и сл.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 18/02/2012 20:24:51
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/02/2012 : 20:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobar bio Dzejms.. Igrali smo tako da zatvorimo suteve za 3 poena i visok igrac je konstantno cuvao Pavkovica.. Sajmon brzo napravio 3 licne i bio ispod svog nivoa.. Milosavljevica oterati iz mesta... A i Lucic je tu negde...

A ko je izdominirao? Pokupio sve lopte posle promasaja, izbacio sve centre zbog penala...

https://striposlavija.blogspot.com/

Edited by - wesskowaz on 18/02/2012 20:47:15
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/02/2012 : 21:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Igraci su ipak, i bez pravog trenera, uspeli sami da pobede Radnicki. Sutra 30 razlike protiv CZBGDIVA i zavrsen posao.

Znaci kad pobedjujemo to su igraci a kad gubimo onda je Jovanovic

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/02/2012 : 21:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam.. Niko se nije posebno isticao... Svi su odigrali solidno osim nasa dva "bisera srpske kosarke" Milosavljevica i Lucica... Moracu da se javim u SOS kos da Grbovicu kazem koju rec...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/02/2012 : 21:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Koliko god postovao Duleta ali ovo je verovatno istina zbog dobrog odnosa Duleta sa Ruzicem.

Или можда за добробит Партизана?

Zar ti stvarno mislis da Djuric radi za dobrobit Partizana?Mislis da ga bas boli dupe za Partizan?Dule ima dobre odnose tj ranije usluge Ruzica i Dodika(koji je isto ukljucen u pricu sa Djuricem i Miskovicem oko gradnje trznog centra Delta-Zekstra u Banja Luci)koje sad verovatno mora da vrati.

Ко је помињао Ђурића. Па ти си писао о Дулету и о томе како се залаже за Ђуру, само да би остао добар са Ружићем. Само сам питоа, да можда Дуле не ради то зато што хоће да помогне Партизану, а не из неког интереса илити добрих односа са политичарима.
Немам мишљење о овоме, само ми је чудно како је Дуле супер, али сада када је подржао Ђуру, одједном не ваља и сл.

Pa ja nisam rekao da ne valja.Dule je dao Partizanu jako puno da bi ga ja mrzeo sad zbog ovoga.Uostalom svako ima pravo na svoje misljenje.Evo Sawic je recimo za Djurica,on misli da je Djura dobar za Partizan ja ne mislim ali to ne znaci da ja njega sad mrzim ili manje postujem.Kao kad bih mrzeo nekog zato sto ne navija za Partizan,glupost.Ja stvarno ne mogu da shvatim da neko poistovecuje pljuvanje nekog kluba sa necim licnim.Recimo ja pljujem Zvezdu i onda dodje neko i vredja me licno.To je skroz bolesno.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/02/2012 : 21:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam.. Niko se nije posebno isticao... Svi su odigrali solidno osim nasa dva "bisera srpske kosarke" Milosavljevica i Lucica... Moracu da se javim u SOS kos da Grbovicu kazem koju rec...

Ih,nije kosarka samo koliko je ko poena dao.Tako si pricao i za Cakarevica pa je danas on bio najzasluzniji za preokret.Lucic mozda nije imao dan ali je dosta puta bio jedan od boljih.Milosavljevic je tu prvensveno zbog odbrane mada videcemo sutra,voli on izgleda ZCBG da puni

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/02/2012 : 21:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

IN MEMORIAM: Zvezdan Čebinac

Nekadašnji jugoslovenski fudbalski reprezentativac i igrač Partizana Zvezdan Čebinac preminuo je u Arauu u Švajcarskoj u 72. godini. Roden 1939. godine u Beogradu gde je počeo karijeru u timu čuvene generacije "Partizanovih beba", zajedno sa Milutinom Šoškićem, Veliborom Vasovićem, Fahrudinom Jusufijem, Milanom Galićem i drugima.

Sa tim timom osvojio je tri šampionske titule u Jugoslaviji, od 1961. do 1963. godine. Za reprezentaciju SFRJ odigrao je 20 utakmica. Na vrhuncu karijere u nacionalnom dresu nije učestvovao na Svetskom prvenstvu u Čileu 1962. godine, jer se plašio letenja avionom. Karijeru je nastavio u inostranstvu, najpre u PSV Ajndhovenu, a potom u nemačkim klubovima Nirnbergu i Hanoveru.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/02/2012 : 22:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Slohokej: Slovenci uzvratili udarac Partizanu

Hokejaši Partizana poraženi su u Ljubljani od Olimpije u drugom meču finalne serije plej-ofa Slohokej lige.
"Zmajčeki" su se revanširali srpskom timu za poraz od pre dva dana i slavili sa 1:0 (1:0, 0:0, 0:0).
Jedini gol na utakmici postigao je Gregor Režek u 19. minutu, kada se našao na pravom mestu posle udarca Luke Ščapa.

Interesanto je da su ova dva igrača bili strelci i na prvom meču u Beogradu.

Ovom pobedom hokejaši Olimpije obezbedili su još jedan meč pred svojim navijačima i finalnu seriju, u kojoj je trenutni rezultat 1:1, produžili makar za još dve utakmice.

Treći meč finalne serije na programu je već u ponedeljak, 20. februara u 17.30 časova u ledenoj dvorani „Pionira“.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/02/2012 : 23:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Sutra nabijamo cigane 30 razlike. Lagano...

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.17 seconds. Snitz Forums 2000