forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate VELIKI BLEK-Blek fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/02/2012 : 12:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Novi broj LU 40 "Život za život"

http://www.stripovi.hr/detalji_proizvoda.640a07d9391f41fcb80e7b600cac72fb.blek-040-zivot-za-zivot.aspx

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7776 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 17/02/2012 : 12:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
izgleda da su odustali od specijala...nema ih već neko vrijeme.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1851 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/02/2012 : 16:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

Ne vjerujem..ali zaista se nadam da jeste tako..glupi su mi ti izmisljeni spec
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19073 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/02/2012 : 20:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by zlatan bihac

Ne vjerujem..ali zaista se nadam da jeste tako..glupi su mi ti izmisljeni spec

zašto? jedina razlika je da su jim rikne/hrbti bijele boje a idu od početka do 20 broja original, tj. to su brojevi koje je Ludens preskočio kad je počeo sa esse-geese serijalom od prvog broja.
Kad stignu ti spec do 20 imamo sa redovnim Ludens do sada objavljenih sve objavljeno do trenutno 60 broja original.
Sve je dobro da je više Bleka na kioscima...meni ne smetaju ti specijali jer idu od početka i nisu neki ko kod Marka izvučeni iz serijala.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 19/02/2012 : 09:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Koje su epizode u ovom najnovijem Bleku?
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17176 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/02/2012 : 15:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nevjerovatno kakav komentar http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/vb-vb-lu-39-gusarsko-blago/31480/0/
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7776 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 07/03/2012 : 01:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote

već par dana novi blek u italiji..kako bolje izgledaju ove originalne naslovne od onih šta crta onaj Mastnaaaaa..kako već...
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 13/03/2012 : 21:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Nevjerovatno kakav komentar http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/vb-vb-lu-39-gusarsko-blago/31480/0/

Kakav čovek , pa normalno da pišu u stripu, bar bi trebalo. Bar je tako u svim stripovima. Jedino ako Blek nije neki poseban aranžman. Nemam ništa od Bleka u essegesse crtežu i uopšte me ne zanima kao takav. Zato i pitam a vidim da nisam jedini interesant na tom polju. I nisam jedini koji deli bleka na francusko, domaće i essegesse izvođenje.

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 13/03/2012 : 21:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Villain

quote:

Kakav čovek , pa normalno da pišu u stripu, bar bi trebalo. Bar je tako u svim stripovima. Jedino ako Blek nije neki poseban aranžman. Nemam ništa od Bleka u essegesse crtežu i uopšte me ne zanima kao takav. Zato i pitam a vidim da nisam jedini interesant na tom polju. I nisam jedini koji deli bleka na francusko, domaće i essegesse izvođenje.

Ne budi glup jer u ovom stripu ne pise Razmisli dva puta prije nego nesto izvalis

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 13/03/2012 : 21:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
Čekaj ajd ti budi pametan pa mi odgovorio da ne treba da piše??
Valjda je logično da piše? Idem logikom ne mogu da sanjam ko su crtači jer ne kupujem ludens bleka. Čekam da završe essegesse serijal.
Jer sam pričitao da u par specijala ima Francuskog bleka, čak i epizoda sa sva tri crteža a sve je do nedavno bilo essegesse.
Uzgred jel ima neko da mi kaže da li u 40ci ima epizoda koje crta Cedroni, Amouriq ili Miton

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost

Edited by - Villain on 13/03/2012 22:03:27
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/03/2012 : 22:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vidi druze bez ljutnje pod 1.)Pljuniti na ESSEGESSE je za mene kao da pljujes svoju majku..Tvorca necega da popljujes bez ikakvog razloga(a satro ga volis) ,nikad mi nije bilo jasno niti ce dok sam ziv.. 2>)Ja sam isto pristalica Francuskih radova o Zlatokosom Dzinu,ali pljuvati essg..,je vise nego glupo ...YU blek je po meni najtanji ali mogu da zamislim samo tu ideju i te ljude koji su tradili na njemu ..I mogu samo da izrazim svoje divljenje ....Svaki suvisni negativni komentar o crtacima,scenaristima itd ,od bilo kog junaka nikad nisam shvatao...A i ne verujem da cu ikad shvatiti....Jer ako i nesto volis onda je to TOOO...Ima jedna poslovica Da je prava ljubav kada pocnes da volis mane ,osobe ili stvari koju volis...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 13/03/2012 22:50:34
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 13/03/2012 : 22:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Ako neko moze neka odgovori covjeku, jer i mene interesuje, a posebno da li su ove epizode objavljene u LMS-u,a ne da ga napadate sto je postavio sasvim konkretno pitanje.
Inace u ovom broju su dvije epizode. Prema podacima na IF edizioni, prvu crta Cedroni, a drugu Bernasconi, text obe price:Frescura.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ne napadam samo mi nije jasno...

Edited by - radulovic marko on 13/03/2012 23:02:05
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 13/03/2012 : 23:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
Ma ne ljutim se, daleko bilo. Ali ni ti mi sada nisi jasan? Recimo lik sa kojim se često menjam ne podnosi francuskog Bleka. I tako smo se menjali za neke LMS essegesse, za miton, amouriq, CC crteže Blek stripova, koje sam kasnije batalio da kupujem, već ih čekam u ludensu. Sa tim razlogom pitam koji su crteži jer sken na sz mnogo kasni pa ne mogu da proverim. Video sam da je od negde od br. 37 krenulo sa crtežima i stripovima koje LMS uopšte nije objavljivao. Ispravi me ako grešim?
Možeš ti da se ljutiš koliko god hoćeš ali situacija je takva. Ja jednostavno ne volim essegesse crtež kao ni Yu. A nigde nisam rekao da su oni sranje, glupost iliti ne znam ja šta, ponajmanje za tvorce. Daleko, daleko od toga. Pa Marka imam skoro sve, iako ga čitam kao razbibrigu.

Edited by - Villain on 13/03/2012 23:36:36
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/03/2012 : 23:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne ljutim se, daleko bilo. Ali ni ti mi sada nisi jasan? Recimo lik sa kojim se često menjam ne podnosi francuskog Bleka. I tako smo se menjali za neke LMS essegesse, za miton, amouriq, CC crteže Blek stripova, koje sam kasnije batalio da kupujem, već ih čekam u ludensu. Sa tim razlogom pitam koji su crteži jer sken na sz mnogo kasni pa ne mogu da proverim. Video sam da je od negde od br. 37 krenulo sa crtežima i stripovima koje LMS uopšte nije objavljivao. Ispravi me ako grešim?
Možeš ti da se ljutiš koliko god hoćeš ali situacija je takva. Ja jednostavno ne volim essegesse crtež kao ni Yu. A nigde nisam rekao da su oni sranje, glupost iliti ne znam ja šta, ponajmanje za tvorce. Daleko, daleko od toga. Pa Marka imam skoro sve, iako ga čitam kao razbibrigu.

A da mu preporucis nekog dobrog doktora..

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19073 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/03/2012 : 11:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ESSE-GEESE i MITTON SU PRAVI BLEK, to svi znamo, ostalo je dobrodošlo...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7776 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 15/03/2012 : 13:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
eto,ja imam dvojicu kolega koji su uzimali bleka do onih brojeva koje su crtali esegese..kasnije su prestali,jer mi to nije više to...
znači,uvijek ima ona stara poslovica da o ukusima ne vrijedi raspravljati...

Edited by - zlatan bihac on 15/03/2012 13:55:47
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 15/03/2012 : 23:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

quote:

Vidi druze bez ljutnje pod 1.)Pljuniti na ESSEGESSE je za mene kao da pljujes svoju majku..Tvorca necega da popljujes bez ikakvog razloga(a satro ga volis) ,nikad mi nije bilo jasno niti ce dok sam ziv.. 2>)Ja sam isto pristalica Francuskih radova o Zlatokosom Dzinu,ali pljuvati essg..,je vise nego glupo ...YU blek je po meni najtanji ali mogu da zamislim samo tu ideju i te ljude koji su tradili na njemu ..I mogu samo da izrazim svoje divljenje ....Svaki suvisni negativni komentar o crtacima,scenaristima itd ,od bilo kog junaka nikad nisam shvatao...A i ne verujem da cu ikad shvatiti....Jer ako i nesto volis onda je to TOOO...Ima jedna poslovica Da je prava ljubav kada pocnes da volis mane ,osobe ili stvari koju volis...

Ajme. Fanatizam na nivou jednog ojra...

Wtf?

Edited by - bagi on 15/03/2012 23:52:41
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/03/2012 : 09:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote

Mislim da je vreme za Dzombastog Bleka od Veselog Cetvrtka ...Ali ozbiljno...

Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2514 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 06/04/2012 : 19:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote

N° 109

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Boris
New Member

Slovakia
191 Posts

Member since 04/12/2001

Posted - 30/04/2012 : 15:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Boris a Private Message  Reply with Quote
Da li je Ludens stigao sa Blekom do izdanja LMS 312 "Besmrtni bizon" ?
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3438 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/06/2012 : 14:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
Nisam znao da je Mauro Laurenti crtao i Bleka. Evo i obojene slike:

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153

Edited by - ddeki on 06/06/2012 14:56:30
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 08/06/2012 : 15:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam danas Ludensov Blek 41.
U trecoj (najduzoj) prici pojavljuej se Blekov neprijatelj koji se u Ludensovom izdanju zove Bijesni Bjesnilo.
Siguran sam da sam vec u LMS-u citao ovu pricu, odnosnu pricu u kojoj se pojavljuje isti neprijatelj.
Zna li neko o kojoj se prici radi?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/06/2012 : 16:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

N° 109

Uh, vidim da ide i Kinowa uz te Blekove, e to bih već htio vidjeti...
E, i slažem se da su ove novije bolje o Mastatuonovih. Iznenađuje me što radi tako loše za Bleka, a na Magičnom je radio fantastične!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7776 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 16/06/2012 : 15:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
http://ifedizioni.it/if/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=BLEK63P.jpg&newxsize=180&newysize=237&fileout=
ovo bi trebao biti novi broj u prodaji,br. 42.
navodno osim bleka ima još jedan strip unutra...lik se zove Stormy Red, ili slično..
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000