forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/02/2012 : 11:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

Šajk je materijal od kog se prave zloglasne kape, koje su zbog opasnosti koju predstavljaju zabranjene za nošenje na svim sportskim takmičenjima sem, odnedavno, rukometnim.

jao živote
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 19/02/2012 : 11:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Šajk je materijal od kog se prave zloglasne kape, koje su zbog opasnosti koju predstavljaju zabranjene za nošenje na svim sportskim takmičenjima sem, odnedavno, rukometnim.

jao živote

Koliko sam ja shvatio, zajebava se čovjek.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/02/2012 : 11:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
ups
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 19/02/2012 : 14:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Imrahile, pa što tako ozbiljno? :D
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/02/2012 : 15:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

quote:
Originally posted by o.O 321

quote:
Ajde filozofe reci mi kakve veze ima sa rukometom one kape?Ma sa sportom... zamisli da su hrv. rukometaši izašli sa crnim kapama, što bi onda rekao?!

Te kape nisu ono sto ti smatras da jesu. Jedno je sajkaca, a drugo kokarda

Moze se govoriti o modnom neukusu i dziberisanju, ali konotacija nije ta za koju ti mislis da je

Mislim da je svejedno krajnje jadno i neukusno, provokaciski.

Stvarno ti nisi ni najmanje normalan... Pre nego sto nastavis da tupis gluposti i sto ti se svi zivi ismeju posalji nekom PM da ti objasni o cemu se radi jer meni posle onih gadosti sto si izrekao ne pada na pamet...

Ma znaš što stari moj, obratio sam ti se samo zato što sam mislio da si ok
Ali da se ja tebi klanjam i uvlačim ma ono lik dimi od mene, zaboli me uvo hočeš ti uvažiti moje objašnjenje ili nečeš. A o smijanju o kojem govoriš stari moj pa tebe sprda pola foruma a ostala polovica ne komunicira s tobom to govori dovoljno o tebi. Ne obračaj mi se više.

I ja sam mislio da si ti OK dok nisi istresao one gadosti.. A razlika izmedju mene i tebe je sto ja volim da nasmejem nekog i osecam se lepo zbog toga a ti svojim glupim frustracijama pravis od sebe budalu.. Neko ti je to rekao malo upakovano a ja otvoreno.. A to da li ja govorim sa pola foruma ili ne je stvar principa kojih se ne odricem.. I vise ti se necu obracati, nema problema.. I jos nesto.. Ako ispljunes nesto, drzi se toga a ne izvinjavaj se kao neka baba..

Pa dobro što se čovjek ispričao, znači da priznaje da je pogriješio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/02/2012 : 15:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
.. Ako ispljunes nesto, drzi se toga a ne izvinjavaj se kao neka baba..

Pa dobro što se čovjek ispričao, znači da priznaje da je pogriješio.

Pa kak ne kužiš...Savić se nikome ne ispričava...Savić stoji iza svojih riječi i nikad ne griješi...takvo ti je cijelo Žitište..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2012 : 16:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ne pravite se da ne kontate sta sam mislio reci..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/02/2012 : 16:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Ja se ne ispričavam nikome, kad sam gledao utakmicu vidio sam kako se ponašala kompletna dvorana ili bar jednu 95% ljudi u toj dvorani.
I ono što sam napisao ( zbog čega sam izbačen ) stojim iza svake riječi napisanog.
A ako su dva dotična člana foruma bili na tekmi i bili su među tih 5% koji su se ponašali normalno onda skidam kapu. Kakvo ispričavanje? Ja da se nekom ispričavam a taj neko zviždi na moju himnu i viće o nekakvom klanju?! Ma kakva isprika. Što se tiče tog dotičnog Savića uopće me nije briga za takve ljude za mene kao da ne postoje.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/02/2012 : 16:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
I još nešto ovakvi kao ovaj wele to su ti mulci koji ne znaju tko im nosi glavu sa svojih 19 godina on ne zna ni tko ni zbog čega ni zašto... njemu i sličnima je bitno da viču ustaše četnici i klanje a to što se ni rodio nije tada to nema veze... mulac provocira preko interneta a to je takva ovčica da se boji svakog malo povišenijeg tona i onda se ovdje isfurava brani nešto što ni sam ne zna što je.
Ja mislim kad bi mu čovjek dao dvije triske da bi mami išao plakati doma.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/02/2012 : 16:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

I još nešto ovakvi kao ovaj wele to su ti mulci koji ne znaju tko im nosi glavu sa svojih 19 godina on ne zna ni tko ni zbog čega ni zašto... njemu i sličnima je bitno da viču ustaše četnici i klanje a to što se ni rodio nije tada to nema veze... mulac provocira preko interneta a to je takva ovčica da se boji svakog malo povišenijeg tona i onda se ovdje isfurava brani nešto što ni sam ne zna što je.

Sorry brate, ali mislin da si ode falia cilu branku
Nije da glumin nekog welinog odvjetnika, ali san siguran da wele nije ništa od ovoga što si navea.
Možda je momak nagao, ponekad i bahat, voli tu i tamo podbost, ali siguran san da nije nacionalist. + što drži do onog što je reka, a i zajebant je žešći Pičkica nije, viruj mi...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 19/02/2012 16:58:39
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/02/2012 : 16:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajd ćao.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/02/2012 : 17:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ajd ćao.

Di ćeš?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/02/2012 : 17:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

[/quote]

Pitanje je dal je uopće ikad pogodio?

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/02/2012 : 17:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Zlotvor

Pitanje je dal je uopće ikad pogodio?

Nešto ovako?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/02/2012 : 18:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Imrahile, pa što tako ozbiljno? :D

a jbg, nešto sam nadrndan ceo dan, pa ne razmišljam uopšte
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/02/2012 : 19:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
zašto je zatvoren topic o filmu?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 19/02/2012 : 19:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Slaba posecenost
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 19/02/2012 : 19:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
quote:

nije, evo ga: http://www.forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41485

http://typotecture.net / http://www.klada.hr
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/02/2012 : 20:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

Nek ostali uporede moje i tvoje nastupanje na forumu i lako ce zakljuciti ko zna o cemu govori a ko ne.
Digao si dva tega i pojeo dvije banane i mislis da se svi plase od tebe?Muda ne rastu u teretani.Uostalom,sto ocekivati od nekog kome je idol Kristijan Golubovic.
A za ovo plakanje...bjese li ti onaj sto je javno plakao jer ga maltretira susjed?Inace,ne znam sto su triske,ali pretpostavljam da se radi o nekom vidu batina;dodji da mi ih das,nije problem.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 19/02/2012 : 21:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
tonka24 i wele,smirite se. ostavite se prijetnji. cemu to vodi? nicemu!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 19/02/2012 : 21:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Pusti,da vidimo sto ce Plonka da odgovori.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/02/2012 : 21:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Neće ti ništa odgovorit, jer je očito dobio raus sa foruma.
I dalje mi nije jasno šta je pjesnik htio reći, vrati se, ispriča se, pa povuče ispriku, pa odmah uvrijedi Mairosu i Colta koji su bili na tekmi, pa mu se treba objasnit šta je šajkača, pa ne znam dal je uopće skužio stvari oko šajkače, pa otvori topik s Anđelinom Žoli s očitom namjerom da provocira, pa izjavi da su Splićani gori od Srba, a globinjo začudo ne reagira, pa se prijeti svima, naziva sve virtualnim razbijačima i makroima (?), pa se prijeti weletu i naziva ga četnikom il čime već...Potraži pomoć Tonka, nikad nije kasno, inače ti nažalost ne gine prdekana, gdje ćeš svaku večer prije spavanja slušat pucketanje vlastitog čmara.
Pazi na se..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/02/2012 : 22:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kreso_stanic

quote:

nije, evo ga: http://www.forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41485

taj nikog i ne zanima

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/02/2012 : 22:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

I dalje mi nije jasno šta je pjesnik htio reći, vrati se, ispriča se, pa povuče ispriku, pa odmah uvrijedi Mairosu i Colta koji su bili na tekmi, pa mu se treba objasnit šta je šajkača, pa ne znam dal je uopće skužio stvari oko šajkače, pa otvori topik s Anđelinom Žoli s očitom namjerom da provocira, pa izjavi da su Splićani gori od Srba, a globinjo začudo ne reagira, pa se prijeti svima, naziva sve virtualnim razbijačima i makroima (?), pa se prijeti weletu i naziva ga četnikom il čime već...Potraži pomoć Tonka, nikad nije kasno, inače ti nažalost ne gine prdekana, gdje ćeš svaku večer prije spavanja slušat pucketanje vlastitog čmara.
Pazi na se..

to s makroima mi nikako nije jasno

Edited by - lwood on 19/02/2012 22:15:11
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41169 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2012 : 22:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:

Pazi na se..

Hahahaha.. Ovo ti je najjaci post.. A kad ovo sve pretvoris u IQ bodove, saberes i oduzmes dobijes..... Ges vat!? :-)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000