Davno je to bilo 2004. ili 2005. još kad ga je štampao System.Kao i svaki put kad dođem pričamo,komentarišemo šta se kome sviđa i ko šta čita.Znam da u to vreme nije radila ova ekipa.Ukusi su različiti tako da i kad ti netko nešto preporuči ne znači da će ti se svideti i obrnuto.
Tu si u pravu kad je reč o preporukama. Nekome je nešto dobro, dok drugome nije i obrnuto. Što se tiče MV možda se u pitanju bilo ne poznavanje dovoljno junaka, ili ti ne kontanje na prvu Vreme je pokazalo da je MV jedan od najkvalitetnijih Boneli serijala i svakako zaslužuje svu pažnju.
Istina je negde izmedju. Sam serijal ima par pikova, a bogami i padova sto je i prirodno. Sva sreca pa je serijal prekinut, sad zbog pada tiraza il je autor tako nameravao ostace nama smrtnicima vecita enigma.
Istina je negde izmedju. Sam serijal ima par pikova, a bogami i padova sto je i prirodno. Sva sreca pa je serijal prekinut, sad zbog pada tiraza il je autor tako nameravao ostace nama smrtnicima vecita enigma.
Jbg, jedan od boljih serijala koji čak nije dobio ni specijalac, maxi, almanah i sl.
Originally posted by bjelolasica Jbg, jedan od boljih serijala koji čak nije dobio ni specijalac, maxi, almanah i sl.
Sta ce mu? Nema tu srece u specijalcima, gigantima, maxijima. Treba gurati sto bolje redovnu seriju, ovo ostalo je samo istiskivanje para. Dobro, bilo je tu bisera medj Gigantima, narocito u pocetnim brojevima, al i to je vremenom postalo besmisleno (sem kod Texa).
Svaki serijal ima uspone i padove.Tko može napisati 100 odličnih priča jednu za drugom?Bolje ja kad serijal ima početak i kraj.Između ostalog time dobije nekako na vrednosti,ne novčanoj.Autor može da krene na nešto novo,drugačije i pokaže nam svoju sposobnost.
Jbg, jedan od boljih serijala koji čak nije dobio ni specijalac, maxi, almanah i sl.
Ima jedan specijalac:
Inače, šteta što je ugašen. Trenutno ugašen, nadam se, tješim se.
Zanimljivo ipak da na SBE drze da je to broj 131. Jeste specijalac, kao suma sumarum na kraju, ali ipak nije sasvim "pravi" specijalac. ;)
Sve mi se čini da će biti još takvih "specijalaca"... Zbog pojedinih stripova mi dođe da upišem brzi tečaj talijanskog jer, tko će ih dočekati na hrvatskom?
nece ih biti...ovo je poslednji osvrt u kome se vidi sta je bilo sa nasim junacima mnogo godina posle u 20 veku...kraj shvatite...poseban kraj,posebnog serijala...zaokruzena prica..i ostaje serijal da ga uvek iznova citamo kad pozelimo