Author |
Topic |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 21/02/2012 : 14:02:46
|
quote: Originally posted by DeeCay
jerry ima sreće što ima svoju ordinaciju pa može pisati recke na poslu.
E to je sreća, 80% recenzije napišem u ordinaciji između vađenja zubi. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/02/2012 : 14:04:11
|
Lako za glasove, hoće li se netko ponuditi da utješi Kingovu ženu? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/02/2012 : 14:04:53
|
quote: Originally posted by Kojot
Kako znas?
Ne znam, nego sam rekao da se odričem svojih glasova u Kingovu korist, pa se računa da si glasao za njega. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 21/02/2012 : 14:12:49
|
Što ti je ovaj forum. Čovjek se može izjadati bez da plati psihijatru. Usput može se znati što radiš King? Glasao za onu regiju zbog koje sam dobio tjedan dana pauze. P.S. Ne bi me začudilo da se danas sutra nečije žene osnuju forum anitstripovi.com
|
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 21/02/2012 : 14:12:55
|
quote: Originally posted by selanne
Kako znas?
Ne znam, nego sam rekao da se odričem svojih glasova u Kingovu korist, pa se računa da si glasao za njega.
Glasao za tebe,jer pises recenzije za stripove koje najvise volim! DeeCay, bez reklamacije molim!Zezam se. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/02/2012 : 14:14:06
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Što ti je ovaj forum. Čovjek se može izjadati bez da plati psihijatru. Usput može se znati što radiš King? Glasao za onu regiju zbog koje sam dobio tjedan dana pauze. P.S. Ne bi me začudilo da se danas sutra nečije žene osnuju forum anitstripovi.com
Legendo! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/02/2012 : 14:15:17
|
Usput može se znati što radiš King?
vjerovao ili ne, ali ja sam ti neka vrsta savremenog Zagora, samo sto sam placen za to. Cirih je moj Darkvud. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:16:14
|
Nisi li ti neki pimp, king, sjećam se da si meni išao nešto sređivati prošle godine... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:18:05
|
Nisi li ti neki pimp, king, sjećam se da si meni išao nešto sređivati prošle godine...
ma jok securitas, ali poslovno sam prinudjen da imam posla sa njima |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:19:19
|
quote: Originally posted by King Warrior
vjerovao ili ne, ali ja sam ti neka vrsta savremenog Zagora, samo sto sam placen za to. Cirih je moj Darkvud.
King,jel radis sam za sebe,ili radis za neku firmu u tom tvom Darkvudu? |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/02/2012 : 14:19:26
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Jedini razlog za dat glas Luci a ne Mati je šta su mi stripovi koje je recenzira Luca draži od stripova koje je recenzira Mate.
Kako si ti to fino postavio... To je kao da glasamo za strip koji je recenziran, a ne za recenziju tog stripa.
Krivo si me razumija. Naravno da ocjenjujen recenzije, a kako su mi odlične recenzije i jednog i drugog odlučija san se za čovika koji je recenzira meni draže stripove. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:20:35
|
vjerovao ili ne, ali ja sam ti neka vrsta savremenog Zagora, samo sto sam placen za to. Cirih je moj Darkvud.
Aha, a žena je zapravo šifra za Chica ili
quote: Originally posted by selanneLegendo!
Mogu je ne voliti, ali to ne znači da neću glasati za njih. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:20:37
|
King,jel radis sam za sebe,ili radis za neku firmu u tom tvom Darkvudu?
radim za firmu, ali imam neke planove...vidjecemo jos |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 21/02/2012 : 14:25:54
|
Čovik glasa sam za sebe. Nisi ti Zagor Kinže, ti si pero kladarac(ko je čita vlak u snijegu zna zašto pero piše malin slovon). |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:31:31
|
quote: Originally posted by Kojot King,jel radis sam za sebe,ili radis za neku firmu u tom tvom Darkvudu?
A jesi li ti kojote čuo koliko je ljudi spasio king? Iz gorućeg automobila na autocesti, ledene smrti u krevetu i tko zna čeg još... Pravi moderni zagor! |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:36:21
|
quote: Originally posted by Kojot King,jel radis sam za sebe,ili radis za neku firmu u tom tvom Darkvudu?
A jesi li ti kojote čuo koliko je ljudi spasio king? Iz gorućeg automobila na autocesti, ledene smrti u krevetu i tko zna čeg još... Pravi moderni zagor!
Treba on spašavati ženu, a ne pisati recenzije.
|
Edited by - bjelolasica on 21/02/2012 14:36:39 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:38:22
|
[/quote] pa to sam i uradio. bas me interesuje kako to dee izvodi sve ove godine, mora da joj naspe nesto u pice da zaspe dok on kljuca po tastaturi |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:41:12
|
A jesi li ti kojote čuo koliko je ljudi spasio king? Iz gorućeg automobila na autocesti, ledene smrti u krevetu i tko zna čeg još... Pravi moderni zagor!
Pa predpostavljam,ali volio bih ga videti na delu,recimo kako nekom udara samar,nekom nevaljalcu koji onako pijan spopada djevojke,ili pravi probleme. Ima li toga King? |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:41:14
|
pa to sam i uradio. bas me interesuje kako to dee izvodi sve ove godine, mora da joj naspe nesto u pice da zaspe dok on kljuca po tastaturi [/quote]On piše recke, radi djete, hebe se s tuđim reckama, ide na posao. On nije Zagor on je Bek stena. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 21/02/2012 : 14:45:48
|
Pa predpostavljam,ali volio bih ga videti na delu,recimo kako nekom udara samar,nekom nevaljalcu koji onako pijan spopada djevojke,ili pravi probleme. Ima li toga King?
naravno da nema. Nikad ne udaram ljude prvi, samo se branim u slucaju napada, izbjegavam nasilje. 99% slucajeva se mogu rijesiti dijalogom, tvrdjim ili meksim, ali eto, ima stvarno i takvih radnih kolega koji jedva docekaju belaj da bi nekog polomili. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/02/2012 : 15:38:15
|
bas me interesuje kako to dee izvodi sve ove
i think there's more than one |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 21/02/2012 : 15:40:27
|
Glasao sam za sebe iz ovog razloga: sjebao sam se proslu godinu poprilicno sa tim reckama, napisao 34 komada za osam mjeseci, cak sam imao vise svadja sa zenom zasto provodim vise vremena sa reckama nego sa njom u krevetu.(haha, dobro bi bilo da je vic, ali nije, nazalost) Sjecam se da sam najmanje dva puta zakasnio na posao jer sam bio udubljen u recku. jeste da je Dee napisao vise recki u toku godine, ali on je ovu titulu uzeo prosle godine, pa tako ionako ne bih za njega glasao vec za nekog drugog. Dosta mu jedna titula za sada. Ma valjda cu barem drugi biti, da ga jebem sta sam sve prosao zbog tih recenzija, da ne spominjem "umjetnicku krizu" kada sam popunjavao rupe nenapisanih recki kod Zagora, pa buljim tako sat vremena u monitor i ne znam ni kako niti sta da pocnem, niti o cemu da pisem. Eto, ja onako bas iskreno, iz dubine duse.
King puknuo pod pritiskom...ko bi reko.. Eto, Dee isto doma ima sranja zbog recki, pa ne cmizdri ko curica na muci se poznaju junaci |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 21/02/2012 : 17:30:28
|
Glasao sam za sebe iz ovog razloga: sjebao sam se proslu godinu poprilicno sa tim reckama, napisao 34 komada za osam mjeseci, cak sam imao vise svadja sa zenom zasto provodim vise vremena sa reckama nego sa njom u krevetu.(haha, dobro bi bilo da je vic, ali nije, nazalost) Sjecam se da sam najmanje dva puta zakasnio na posao jer sam bio udubljen u recku. jeste da je Dee napisao vise recki u toku godine, ali on je ovu titulu uzeo prosle godine, pa tako ionako ne bih za njega glasao vec za nekog drugog. Dosta mu jedna titula za sada. Ma valjda cu barem drugi biti, da ga jebem sta sam sve prosao zbog tih recenzija, da ne spominjem "umjetnicku krizu" kada sam popunjavao rupe nenapisanih recki kod Zagora, pa buljim tako sat vremena u monitor i ne znam ni kako niti sta da pocnem, niti o cemu da pisem. Eto, ja onako bas iskreno, iz dubine duse.
Iskreno |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
Topic |
|