forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/02/2012 : 14:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
A najjače je što Pešić nije ni očekivao da osvoji kup sa ovakvom ekipom.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 21/02/2012 : 15:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Пратиое Пантела лоптање под обручима фазон жућкова левица помоћно средство лопта колорита оранж.Има ту неке симиларности са фудбалом у виду изгарања по терену.Треба дати опоненту екстремитет врсте рука методом пружања,фазон фер плеи.Сећам се кацмо играли баскетице ја и Жигара против Станкеле и Гавранче,узо Жигара води лопту,а не куцка.Станкела полудео тај неки кари Пешић зонфић,а ја смиривање синтагмом "лаганезе браћони дивиш дае то Жигара".

Жућкова левица неверуе,Ковињало транс,а Шаренац кома!
Љубац величине грчког дефицита! :*
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/02/2012 : 15:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

A najjače je što Pešić nije ni očekivao da osvoji kup sa ovakvom ekipom.

Ma da kako da ne Pesic je mogao ali nije hteo da uzme kup
Pustite me tih prica,tim Crvene Zvezde Beograd ima tim pribliznog budzeta kao i Partizan.Koliko je plata samo Pesicu a kolika Jovanovicu.To uopste niti je jeftin niti je neiskusan i toliko mlad tim kao sto se predstvavlja.Uzmite samo prosek godina jedne i druge ekipe igraca koji su igrali u finalu kupa pa cete videti o cemu pricam.Gde je bio Nedovic,gde je Milutinovic dva mlada i perspektivna igraca.Koliko su poena dali?Andjusic je za 12 minuta dao 13 poena i odneo MVP titulu.
Vidim ja da se ime promenilo ali navike nikad.Uvek cete biti KK Sledeca sezona.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/02/2012 : 15:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pešić je rekao da eventualni poklon niko nije lud da odbije, ali da je nerealno očekivati da Zvezda osvoji kup. Bar sam tako ja shvatio iz njegovih izjava na konferenciji za štampu.
Nema veze što Zvezda ima i starije igrače, šta vredi kad nisu kvalitetni na poziciji centara gde se odlučivala utakmica. Ne možeš porediti propalog Popovića sa Raduljicom, nikako. Mile Ilić nikad neće biti centar kakvog su očekivali da će postati, jednostavno negde je tu zapelo u njegovom razvoju.
Nedović? Večiti talenat, ali pogubljen u odlučujućim trenucima.
Videćemo do kraja šta će Pešić učiniti sa ovom ekipom, ali dobro znam da je rekao da od ove sezone ništa i ne očekuje.
Realno, odigrati egal utakmicu do 5 minuta pred kraj, za Zvezdu je uspeh, verovao ti ili ne u ovo što pišem.

Edited by - srdjandj on 21/02/2012 15:48:55
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 21/02/2012 : 15:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Eno majmuni izdali saopstenje kao Lukic u kome pljuju po Duletu... Nabijem ih na kurac sve...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/02/2012 : 16:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pešić je rekao da eventualni poklon niko nije lud da odbije, ali da je nerealno očekivati da Zvezda osvoji kup. Bar sam tako ja shvatio iz njegovih izjava na konferenciji za štampu.
Nema veze što Zvezda ima i starije igrače, šta vredi kad nisu kvalitetni na poziciji centara gde se odlučivala utakmica. Ne možeš porediti propalog Popovića sa Raduljicom, nikako. Mile Ilić nikad neće biti centar kakvog su očekivali da će postati, jednostavno negde je tu zapelo u njegovom razvoju.
Nedović? Večiti talenat, ali pogubljen u odlučujućim trenucima.
Videćemo do kraja šta će Pešić učiniti sa ovom ekipom, ali dobro znam da je rekao da od ove sezone ništa i ne očekuje.
Realno, odigrati egal utakmicu do 5 minuta pred kraj, za Zvezdu je uspeh, verovao ti ili ne u ovo što pišem.

Sigurno je da Partizan ima kvalitetniji tim ali Pesic je Pesic,izvukao je iz ovog tima ne 100 nego 150 Posto.
Ne slazem se da se utakmica odlucivala na centrima,cak sta vise i Raduljica i Macvan su u napadu odigrali jako lose dok je mene Mile Ilic odusevio.Odigrao je jako dobro sto se videlo i po minutazi,Popovic je bas malo igrao.Mislim da je utakmicu odlucila odbrana,tj jaca odbrana Partizana.Ipak spustiti tim na 51 poen je neverovatno.A za Nedovica ne znam sta da mislim kontam da Pesic zna sta radi sa njim ali mislim da je morao da ima mesta pored Covica.Ovako ga je Pesic stavio na dvojku da bi oslobodio mesto Filipu a ovaj je vezara nevidjena.Iako Pesic ima jako veliki autoritet mislim da je ipak to neki dogovor izmedju Covica i Pesica.

Edited by - okiboki on 21/02/2012 16:09:18
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/02/2012 : 16:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
A ne misliš možda da je odlučilo veće iskustvo igrača Partizana u ovako bitnim i teškim utakmicama? Koliko je značilo igranje u Evro ligi, videlo se u finalnoj utakmici. I jača odbrana, takođe laki poeni posle izgubljenih lopti. Partizan je to bolje iskontrolisao i dobio.
Slažem se, malog Čovića bih usranom motkom oterao, zajedno sa Petrom Popovićem, čak i ovaj drugi Bojan, mi se ne sviđa.
No, to je tim sa kojim raspolaže Pešić i vedećemo šta će biti do kraja, mada ja nisam optimista!

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/02/2012 : 16:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ne misliš možda da je odlučilo veće iskustvo igrača Partizana u ovako bitnim i teškim utakmicama? Koliko je značilo igranje u Evro ligi, videlo se u finalnoj utakmici. I jača odbrana, takođe laki poeni posle izgubljenih lopti. Partizan je to bolje iskontrolisao i dobio.
Slažem se, malog Čovića bih usranom motkom oterao, zajedno sa Petrom Popovićem, čak i ovaj drugi Bojan, mi se ne sviđa.
No, to je tim sa kojim raspolaže Pešić i vedećemo šta će biti do kraja, mada ja nisam optimista!

Naravno i mnogo vece iskustvo tj vise ovakvih utakmica.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/02/2012 : 16:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Вујошевић за нек ствари лепо говори, а за неке сере ко фока. Нико није чист у свему овоме, ни управа, ни Дуле, ни бунтовници.
Само су ми смешни навијачи који су од њега правили Бога, а сада му јебу све по списку

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 21/02/2012 16:57:34
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/02/2012 : 17:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Вујошевић за нек ствари лепо говори, а за неке сере ко фока. Нико није чист у свему овоме, ни управа, ни Дуле, ни бунтовници.
Само су ми смешни навијачи који су од њега правили Бога, а сада му јебу све по списку

Dule Vujosevic je zivi primer jedne bozije zapovesti a to je da ne treba praviti idola.Evo vidimo sta se desi

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/02/2012 : 18:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Partizan pobedio, Eduardo se ispromašivao...

Fudbaleri Partizana imali su danas četvrtu proveru na pripremama u Antaliji. Protivnik je bio kineski Đangsu, koji sa klupe predvodi Dragan Okuka, a za koji nastupa i Aleksandar Jevtić, bivši napadač Crvene zvezde. Crno-beli trijumfovali sa 2:0, golovima Babića i Babovića, Eduardo se propisno ispromašivao...
Od samog početka Partizan je imao više od igre, a već u 5. minutu Eduardo propušta kolosalnu šansu da crno-bele dovede u vođstvo. Izašao je sam pred protivničkog golmana, koji je uspeo da zaustavi udarac po zemlji Partizanovog napadača.
Osam minuta kasnije još jedan pokušaj Brazilca, ovog puta posle kornera je glavom šutirao pored gola.
Ipak, nije se dugo čekalo na vođstvo Partizana. U 17. minutu Lazevski je probio po levoj strani, lepo uposlio Babića, koji iz prve šutira i pogađa mrežu kineske ekipe - 1:0.
Usledio je novi neuspešan pokušaj Eduarda, zatim je i Manga bio neprecizan, a u 37. minutu Đangsu ostaje bez isključenog Danalačea, koji je prigovorio sudiji. To je izazvalo veliko nezadovoljstvo trenera kineske ekipe Dragana Okuke, koji je ušao u teren i izazvao prekid od nekoliko minuta.
Do kraja prvog poluvremena beležimo i šanse Andersona posle kornera i Smiljanića, koji je šutirao sa dvadesetak metara.
U poluvremenu je ipak došlo do dogovora trenera i sudije, pa je kineski tim nastavio sa jedanaest igrača i pored isključenja Danalačea.
I u drugih 45 minuta crno-beli su bili bolji rival, šanse su propuštali Vukić, Tomić, Babović, da bi zatim na drugoj strani i Jevtić ''zagrejao dlanove'' golmana crno-belih Stojkovića.
Ipak, ponovo je u najboljoj prilici bio Eduardo u 86. minutu, kada ga je Manga lepo uposlio, Brazilac je potpuno sam ispred protivničkog golmana, ali je gađao preko gola.
Da pobeda bude ubedljivija na kraju su se pobrinuli Ninković i Babović. Talentovani fudbaler crno-belih u 90. minutu sjajno je proigrao iskusnijeg saigrača, a Babović ne greši - pobeda Partizana od 2:0.
Partizan:
I poluvreme: Petrović, Ostojić, Anderson, Stanković, Lazevski, Saša Marković, Smiljanić, Babić, S. Ilić, Dijara, Eduardo.

II poluvreme: Stojković, Miljković, Rnić, Stanković, Volkov, Kamara, Babović, Vukić, Tomić, L. Marković, Dijara (Eduardo od 72′).

Edited by - okiboki on 21/02/2012 18:18:02
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/02/2012 : 18:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

To mi je najlepše u svemu vrištao sam od smeha kad sam čitao šta pišu na partizan.net

A što se tiče idola, jbg, koliko je trofeja doneo, zaslužio je potpuno
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/02/2012 : 18:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Inače, kad počinje prolećni deo? jedva čekam
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/02/2012 : 18:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Danas sam dosta ramisljao o terminu Partizan je iskusnija ekipa,to je najveca glupost koja moze da izadje iz necijih usta ...Kome nije jasno neka sedne i dobro razmisli o tome...Jebote slusam evo drugi dan takve gluposti da covek ode automatski na WC Solju...E PESIC se nije nadao trofeju (realno za povracanje)..Stekao sam utisak da smo pobedili i da je to kao svaki navijac zvezde znao ,pa jebiga partizan je iskusniji i igra evro ligu ,poklonili smo im pobedu svojim greskama(BLJAK)...... Auuuuu samo kada se setim subote i prica da je ovo pocetak partizanovog kraja,kako zvezda ima sanse ,kako ce nas dobiti ,pa cak i ovaj poster sa vujaklije .....STRASNO....

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 21/02/2012 18:57:24
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/02/2012 : 21:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
PSV u Humskoj na oproštaju Kežmana?

Nekadašnji reprezentativac ovih dana aktivno radi na organizovanju duela između Partizana i holandskog PSV-a u Beogradu, kojim bi se i simbolično oprostio od aktivnog igranja.

Naime, Mateja Kežman je u izjavi za novosti.rs otkrio da je na tu temu već razgovarao sa čelnicima Partizana, a da bi meč bio organizovan na leto, uoči starta kvalifikacija za Ligu šampiona.

''Svoju ideju preneo sam predsedniku Partizana Draganu Đuriću i potpredsedniku Branku Ružiću. Videćemo koliko je sve ovo realno, obzirom da tek treba da obavim razgovore i sa čelnicima PSV-a. Uskoro putujem u Ajndhoven tim povodom'', izjavio je Kežman.

Duel ekipa u kojima je Kežman tokom igračke karijere ostavio najupečatljiviji utisak bio bi i neka vrsta generalne probe uoči evropskih iskušenja koja ih na leto očekuju. Kežman bi nastupio i za jedne i za druge u ovom meču.

''Odigrao bih po pet minuta i za Partizan i za PSV. Preostali tok meča bio bi posvećen pripremi ove dve ekipe za učešće u evropskim takmičenjima'', poručio je Kežman.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/02/2012 : 21:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote

Edited by - radulovic marko on 21/02/2012 21:56:17
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/02/2012 : 11:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

quote:

Eno majmuni izdali saopstenje kao Lukic u kome pljuju po Duletu... Nabijem ih na kurac sve...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 22/02/2012 : 15:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://partizan.net/srpski/?p=6276

Ako si mislio na ovo, ja stvarno ne vidim gde je ovde pljuvacina. A u pravu su sto posto, za razliku od Duleta, koji je rekao neke stvari koje nemaju vezu sa vezom...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/02/2012 : 16:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Teska pljuvacina ali malo upakovana..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/02/2012 : 18:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo pise na Patrtizan net.Tok jučerašnje Skupštine FK Partizan osramotio svakog istinskog i iskrenog zaljubljenika u crno-bele boje. Krećemo podhitno da spiramo ljagu i sramotu koja je naneta ugledu našeg kluba…Voleo bih da mi neko objasni ovo ,koja ljaga,koji istinski zaljubljenici u crno -bele boje..Brate ovo je strasno sta se radi ,koliko malo love treba da se kupi navijacka grupa ...

Edited by - radulovic marko on 22/02/2012 18:31:11
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/02/2012 : 18:55:22  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Ovo pise na Patrtizan net.Tok jučerašnje Skupštine FK Partizan osramotio svakog istinskog i iskrenog zaljubljenika u crno-bele boje. Krećemo podhitno da spiramo ljagu i sramotu koja je naneta ugledu našeg kluba…Voleo bih da mi neko objasni ovo ,koja ljaga,koji istinski zaljubljenici u crno -bele boje..Brate ovo je strasno sta se radi ,koliko malo love treba da se kupi navijacka grupa ...

Ma kakva lova,lova je kod alkatraza.Ja cesto posecujem Partizan net(nisam clan) i nema sanse da neko prima lovu.Cak i da prima sajt ima 5000 korisnika,pa nisu valjda svi placeni.Ona skupstina juce jeste sramotna.Rekli su da je radna a oni su sat vremena ogovarali i pljuvali sve redom ko ne misli kao oni.na kraju su usvojili statut koji nije ni procitan.Osnovna kultura je da ne ogovaras i ne pricas o onom ko ne moze da se brani tj nije tu a oni nisu drugo nista ni radili osim sto su pljuvali.
Poslusaj samo onog Ruzica.Pljuje Bogicevica kao radio je kao salterski sluzbenik sto uz to i nije istina a i da jeste pa covece gde je Ruzic radio.Ima 40 godina i ni jednog dana radnog staza.Cim je zavrsio studije uvukao se u partiju i ne radi nista osim lopovluka.On je time pljunuo na obicnog radnika tipa salterski sluzbenik.Znaci mi smo svi budale koji radimo nesto a on je pametan jer se nakrao i lelemuda.
E posle toga pogledajte jucerasnje intervjue sa Bogicevicem koji sasvim odmereno prica i ne zeli da se spusta na taj nivo pljuvanja i omalovazavanja a mogao bi.Da li je toliko posten ne znam ali je za ove gospodin covek.
Po jucerasnjoj skupstini se tacno moze videti koliko su oni uplaseni od njega i koliko se brinu za fotelje.Da im ne moze nista ne bi ga ni spominjali.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/02/2012 : 19:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu da verujem da stvarno neko hoce da menja upravu koja ima 4 titule za redom i peta na pomolu.. Boli me kurac za takozvane legende Partizana, bitni su trofeji i mlacenje zvezde...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/02/2012 : 19:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/soskic-pisao-bogicevicu-68833.html

Evo ko je legenda Partizana.. Stanojevic i Krstajic su go kurac za Soleta...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/02/2012 : 19:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
To je legenda
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/02/2012 : 21:05:50  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by okiboki

Ma kakva lova,lova je kod alkatraza.Ja cesto posecujem Partizan net(nisam clan) i nema sanse da neko prima lovu.Cak i da prima sajt ima 5000 korisnika,pa nisu valjda svi placeni.Ona skupstina juce jeste sramotna.Rekli su da je radna a oni su sat vremena ogovarali i pljuvali sve redom ko ne misli kao oni.na kraju su usvojili statut koji nije ni procitan.Osnovna kultura je da ne ogovaras i ne pricas o onom ko ne moze da se brani tj nije tu a oni nisu drugo nista ni radili osim sto su pljuvali.
Poslusaj samo onog Ruzica.Pljuje Bogicevica kao radio je kao salterski sluzbenik sto uz to i nije istina a i da jeste pa covece gde je Ruzic radio.Ima 40 godina i ni jednog dana radnog staza.Cim je zavrsio studije uvukao se u partiju i ne radi nista osim lopovluka.On je time pljunuo na obicnog radnika tipa salterski sluzbenik.Znaci mi smo svi budale koji radimo nesto a on je pametan jer se nakrao i lelemuda.

Ma kakav alkatraz ,oni vise ne postoje svi su u zatvoru ili u bekstvu....Pricam sa ljudima koji idu redovno na jug ,Alkatraz se drzi sam od sebe zato sto ih dodje 200,300 koji su mu verni a ovih zabranjenih ne moze da dodje ni toliko .....Dosta normalnih ljudi koji su isli na jug a nisu ni jedni ,ni drugi ne dolaze zbog tih sukoba ...Alkatraz je srce Partizanovog juga i ako ga licno nisam voleo zbog njihovih vodja ,oni su srce juga... To jest nekih 500 do 700 ljudi koji nemaju veze sa malverzacijama...A zabranjeni zna se !!!!!!!!Vodje uzimaju lovu od Bjeke i Zeke + M.Babovic ...

Edited by - radulovic marko on 22/02/2012 21:09:41
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.19 seconds. Snitz Forums 2000