forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/02/2012 : 21:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
što se mene tiče, lovu uzimaju i jedni i drugi

Edited by - Imrahil on 22/02/2012 21:14:22
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/02/2012 : 21:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja ne mogu da verujem da stvarno neko hoce da menja upravu koja ima 4 titule za redom i peta na pomolu.. Boli me kurac za takozvane legende Partizana, bitni su trofeji i mlacenje zvezde...

Pa jel Djura uzeo te titule?Jel Djuric zasluzan za ulazak u LS sa 30000 evra pojacanja?Nemojmo mesati sportski sektor i upravni odbor.UO je tu da obezbedi pare,da poboljsa marketing da se bavi nekim drugim stvarima.Uprava ne dovodi igrace vec samo obezbedjuje pare za njih,igrace dovodi sportski direktor u dogovoru sa trenerom.Uprava ne trenira igrace vec ih trenira trener sa svojim pomocnicima.Ja opet pitam sta je uprava dobro uradila od posla koji je njen?Koje obecanje je ispunjeno?Ono sto su oni uradili to je da su prodali sve sto je vredelo,kako klince tako strance.Ove zime su otisla 3 klinca iz teleoptika!Rasterali su sve bivse igrace Partizana iz kluba osim Nadja.Kvare ugled kluba na svakom koraku,svadjaju se sa ciganima kao deca.Marketing je nula,nema ga.Pare se kradu na veliko.Sto ne objave koliki je plus ili dug kluba trenutno.Stadion nam za par godina nece biti upotrebljiv za Evropu.Jedan najobicniji semafor ne mogu da stave godinu dana!Pozajmljuju pare klubu!!!Ej od tolikih prihoda oni pare pozajmljuju klubu.Da ne pricamo da nisu uspeli generalnog sponzora da nadju.Bacili su 1 milion evra na trenera gde je pritom smenjen bivsi koji je napravio +10 u prvenstvu.Ima jos 1000 stvari zbog kojih nisu dobri za Partizan ali vi ne vidite ni ocigledno.Samo vidite 4 titule koje su uzeli Jokanovic i Stanojevic koje su oterali.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/02/2012 : 21:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:
[i]Originally posted by okiboki

Ma kakva lova,lova je kod alkatraza.Ja cesto posecujem Partizan net(nisam clan) i nema sanse da neko prima lovu.Cak i da prima sajt ima 5000 korisnika,pa nisu valjda svi placeni.Ona skupstina juce jeste sramotna.Rekli su da je radna a oni su sat vremena ogovarali i pljuvali sve redom ko ne misli kao oni.na kraju su usvojili statut koji nije ni procitan.Osnovna kultura je da ne ogovaras i ne pricas o onom ko ne moze da se brani tj nije tu a oni nisu drugo nista ni radili osim sto su pljuvali.
Poslusaj samo onog Ruzica.Pljuje Bogicevica kao radio je kao salterski sluzbenik sto uz to i nije istina a i da jeste pa covece gde je Ruzic radio.Ima 40 godina i ni jednog dana radnog staza.Cim je zavrsio studije uvukao se u partiju i ne radi nista osim lopovluka.On je time pljunuo na obicnog radnika tipa salterski sluzbenik.Znaci mi smo svi budale koji radimo nesto a on je pametan jer se nakrao i lelemuda.

Ma kakav alkatraz ,oni vise ne postoje svi su u zatvoru ili u bekstvu....Pricam sa ljudima koji idu redovno na jug ,Alkatraz se drzi sam od sebe zato sto ih dodje 200,300 koji su mu verni a ovih zabranjenih ne moze da dodje ni toliko .....Dosta normalnih ljudi koji su isli na jug a nisu ni jedni ,ni drugi ne dolaze zbog tih sukoba ...Alkatraz je srce Partizanovog juga i ako ga licno nisam voleo zbog njihovih vodja ,oni su srce juga... To jest nekih 500 do 700 ljudi koji nemaju veze sa malverzacijama...A zabranjeni zna se !!!!!!!!Vodje uzimaju lovu od Bjeke i Zeke + M.Babovic ...

Pa znam ali ne mozes reci da su neki normalni navijaci koji su protiv Djure placenici.Eto ja sam protiv Djure,Red Cloud je protiv Djure,eto vidim i Wicked.Jesmo li mi placenici posto shvatamo neke stvari?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/02/2012 : 21:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

što se mene tiče, lovu uzimaju i jedni i drugi

Slazem se.Od Djure je uzimao alkatraz tj ta prva ekipa a verovatno bi i zabranjeni uzimali kad bi bili prva ekipa.To po meni nisu pravi navijaci,vecina je tu iz nekog interesa ali nema veze.
Fazon sto su ljudi sa sajta Partizan.net najobicniji navijaci tj ljudi koji ne pripadaju navijackim grupama,nesto kao mi ovde.To nisu ni zabranjeni ni alkatraz,cak dosta njih ne ide na utakmice vec su tamo zato sto vole Partizan.Da li vlasnik sajta uzima pare ne znam ali znam da je 95% ljudi tamo protiv Djure.95% je i protiv Bjekovica ali ga kontaju kao neku pomoc jer je Djura gori.50% njih je za Bogicevica a druga polovina je za bilo koga drugog samo ne Djura.Tako da ima itekako podeljenih misljenja i reci da neko uzima pare zato sto misli drugacije je bezveze.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/02/2012 : 22:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Ma kakva lova,lova je kod alkatraza.Ja cesto posecujem Partizan net(nisam clan) i nema sanse da neko prima lovu.Cak i da prima sajt ima 5000 korisnika,pa nisu valjda svi placeni.Ona skupstina juce jeste sramotna.Rekli su da je radna a oni su sat vremena ogovarali i pljuvali sve redom ko ne misli kao oni.na kraju su usvojili statut koji nije ni procitan.Osnovna kultura je da ne ogovaras i ne pricas o onom ko ne moze da se brani tj nije tu a oni nisu drugo nista ni radili osim sto su pljuvali.
Poslusaj samo onog Ruzica.Pljuje Bogicevica kao radio je kao salterski sluzbenik sto uz to i nije istina a i da jeste pa covece gde je Ruzic radio.Ima 40 godina i ni jednog dana radnog staza.Cim je zavrsio studije uvukao se u partiju i ne radi nista osim lopovluka.On je time pljunuo na obicnog radnika tipa salterski sluzbenik.Znaci mi smo svi budale koji radimo nesto a on je pametan jer se nakrao i lelemuda.

Ma kakav alkatraz ,oni vise ne postoje svi su u zatvoru ili u bekstvu....Pricam sa ljudima koji idu redovno na jug ,Alkatraz se drzi sam od sebe zato sto ih dodje 200,300 koji su mu verni a ovih zabranjenih ne moze da dodje ni toliko .....Dosta normalnih ljudi koji su isli na jug a nisu ni jedni ,ni drugi ne dolaze zbog tih sukoba ...Alkatraz je srce Partizanovog juga i ako ga licno nisam voleo zbog njihovih vodja ,oni su srce juga... To jest nekih 500 do 700 ljudi koji nemaju veze sa malverzacijama...A zabranjeni zna se !!!!!!!!Vodje uzimaju lovu od Bjeke i Zeke + M.Babovic ...

Pa znam ali ne mozes reci da su neki normalni navijaci koji su protiv Djure placenici.Eto ja sam protiv Djure,Red Cloud je protiv Djure,eto vidim i Wicked.Jesmo li mi placenici posto shvatamo neke stvari?

Nisam nista za to rekao,samo sam ti rekao za Alkatraz i pare..A ja podrzavam djuru pa isto nisam placenik ,ali djura je u vremenu svog mandata mnoge usrecio ili mozda gresim......

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/02/2012 : 22:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisam nista za to rekao,samo sam ti rekao za Alkatraz i pare..A ja podrzavam djuru pa isto nisam placenik ,ali djura je u vremenu svog mandata mnoge usrecio ili mozda gresim......

Pa ti kazes za ono saopstenje da su to placenici pisali.Eto ja bih potpisao to a nisam placenik.Alkatraz se u ovoj igri drzi po strani,to su i objavili i to je tek sumljivo.Ispada da su uzdrzani pa kad vide ko je pobednik onda ce se prikloniti.
To ti kazem svako ima svoje misljenje i ne treba misliti da ako je neko za ove ili one da je placenik.
Jeste za vreme Djure smo se dosta radovali to stoji ali i dalje mislim da Djura tu ima najmanje zasluga.Zasluge su prvo na Ivanu Tomicu i toj ekipi koja je dovela Moreiru,Zuku i Diaru i pocela da nabija komplekse Zvezdi(Podsecam te da su njih sve oterali a kasnije i tog Moreiru zato sto je covek trazio svoje pare).Kasnije zasluge su Stanojeviceve kad je uveo tim u LS sa 30000 evra pojacanja i bukvalno finasijki,koje od LS koje od prodaje igraca koje je on izbacio, uzdigao klub.I njega su oterali da te podsetim.Pritom je nastavio dominaciju nad Zvezdom jos jacu nego sto je bila.
Ovaj Rasa Babic prica da su Nastasica prodali da bi platili Krstajica koji je bio igrac Partizana.Mislim ja stvarno ne mogu da verujem sta covek prica.On je ili totalno izlapeo ili nije normalan.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/02/2012 : 23:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ti kazes za ono saopstenje da su to placenici pisali.Eto ja bih potpisao to a nisam placenik.Alkatraz se u ovoj igri drzi po strani,to su i objavili i to je tek sumljivo.Ispada da su uzdrzani pa kad vide ko je pobednik onda ce se prikloniti.
To ti kazem svako ima svoje misljenje i ne treba misliti da ako je neko za ove ili one da je placenik.
Jeste za vreme Djure smo se dosta radovali to stoji ali i dalje mislim da Djura tu ima najmanje zasluga.Zasluge su prvo na Ivanu Tomicu i toj ekipi koja je dovela Moreiru,Zuku i Diaru i pocela da nabija komplekse Zvezdi(Podsecam te da su njih sve oterali a kasnije i tog Moreiru zato sto je covek trazio svoje pare).Kasnije zasluge su Stanojeviceve kad je uveo tim u LS sa 30000 evra pojacanja i bukvalno finasijki,koje od LS koje od prodaje igraca koje je on izbacio, uzdigao klub.I njega su oterali da te podsetim.Pritom je nastavio dominaciju nad Zvezdom jos jacu nego sto je bila.
Ovaj Rasa Babic prica da su Nastasica prodali da bi platili Krstajica koji je bio igrac Partizana.Mislim ja stvarno ne mogu da verujem sta covek prica.On je ili totalno izlapeo ili nije normalan.

Pod 1.)Nigde nisam napisao da su saopstenje pisali placenici...Samo sam komentarisao ovo,i ovo je komentar sa partizan net,i ljude koji su ovo pisali.. LJAGA ,ISTINSKI ZALJUBLJENICI

Ovo pise na Patrtizan net.Tok jučerašnje Skupštine FK Partizan osramotio svakog istinskog i iskrenog zaljubljenika u crno-bele boje. Krećemo podhitno da spiramo ljagu i sramotu koja je naneta ugledu našeg kluba…Voleo bih da mi neko objasni ovo ,koja ljaga,koji istinski zaljubljenici u crno -bele boje..Brate ovo je strasno sta se radi ,koliko malo love treba da se kupi navijacka grupa ...

2.)Seti se sta si pricao za skupstinu ,ja sam ti rekao da prica o rukovodstvu nece doci na dnevni red ...Tako je i bilo...Sledece zasedanje ko zna kada ce biti i opet nece nista biti...

3.)Pricas o zaslugama Jokanovca i Stanoja ...Pa ko je njih doveo to jest smenio ...Uprava...Sta mislis da ce partizan nesto izgubiti sto je otisao Stanoje....Sve je to ista zasluga ,samo sto se uprava pita ...

4)Ako nekom verujem sto se tice SPORTSKIH REZULTATA to je DULE VUJOSEVIC .....Njegov nasstup mi je bio dovoljan da potvrdim sebi da sam na pravoj strani....

Edited by - radulovic marko on 22/02/2012 23:16:38
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/02/2012 : 00:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
1.Pa to ti kazem nije to pisala navijacka grupa o tome se radi.A ovo Svakog istinskog zaljubljenika,pa dobro eto nije bas svakog.
2.Jeste ali sam posle rekao da ce se skupstina odrzati normalno ali ce se sazvati vanredna sto mozes skontati iz Vujosevicevog obracanja i sam je to rekao cak je trazio da se poveca broj potpisa koji je potreban.Prpa malo
3.Pricam ti prvenstveno za Tomica,Petrica i Baticu koji su pokrenuli lavinu i poceli dominaciju.Stanojevic je dosao na preporuku Toleta kako bi se progurao jedan mlad trener.A jel ti mislis da bi Partizan nesto izgubio odlaskom Djure?Ne bi.Bicemo prvi sa Djurom ili bez njega a znas zasto?Zato sto su cigani duzni preko 40 miliona i ne mogu da se pokupe sa zivotom.
4.Da ali ovde nije rec o sportskim ili njegovim uspesima.Ne moze da dodje Dule ili bilo ko drugi pa da me pokoleba.Djura je i isao na tu kartu.Dule,vole ga navijaci pa ce da ih preokrene.Soskic,legenda sad ce malo da preokrene navijace.Eno danas predlaze Tumbu za selektora,kao nije sujetan ili mozda ocajnicki treba glasove?

Marko eto ja sam ti odgovorio a sad ti meni reci sta je Djura uradio od kad je tu ali ono sto je u domenu uprave i predsednika?Znaci ok za sportske rezultate,moje misljenje je da su neki drugi zasluzni za to,nego za stvari koje je trebao uraditi.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 07:37:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa jel Djura uzeo te titule?Jel Djuric zasluzan za ulazak u LS sa 30000 evra pojacanja?Nemojmo mesati sportski sektor i upravni odbor.UO je tu da obezbedi pare,da poboljsa marketing da se bavi nekim drugim stvarima.Uprava ne dovodi igrace vec samo obezbedjuje pare za njih,igrace dovodi sportski direktor u dogovoru sa trenerom.Uprava ne trenira igrace vec ih trenira trener sa svojim pomocnicima.Ja opet pitam sta je uprava dobro uradila od posla koji je njen?Koje obecanje je ispunjeno?Ono sto su oni uradili to je da su prodali sve sto je vredelo,kako klince tako strance.Ove zime su otisla 3 klinca iz teleoptika!Rasterali su sve bivse igrace Partizana iz kluba osim Nadja.Kvare ugled kluba na svakom koraku,svadjaju se sa ciganima kao deca.Marketing je nula,nema ga.Pare se kradu na veliko.Sto ne objave koliki je plus ili dug kluba trenutno.Stadion nam za par godina nece biti upotrebljiv za Evropu.Jedan najobicniji semafor ne mogu da stave godinu dana!Pozajmljuju pare klubu!!!Ej od tolikih prihoda oni pare pozajmljuju klubu.Da ne pricamo da nisu uspeli generalnog sponzora da nadju.Bacili su 1 milion evra na trenera gde je pritom smenjen bivsi koji je napravio +10 u prvenstvu.Ima jos 1000 stvari zbog kojih nisu dobri za Partizan ali vi ne vidite ni ocigledno.Samo vidite 4 titule koje su uzeli Jokanovic i Stanojevic koje su oterali.

A sto onda kada ne ide menjamo upravu a ne samo sportski sektor? U firmi koja posluje sa gubicima neces menjati one sto pune salame ili kace svinje vec upravu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 07:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, ja sam placenik jer sam za ovu upravu i verujem u reci Duska Vujosevica i Soskica...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 07:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ko je doveo te "zasluzne" sto ti pricas u Partizan? Ko je dao amin Tomicu da dovede to sto je doveo? Ko je njih sve postavio u klub? Ko je dao priliku Stanojevicu kada niko nije cuo za njega? Ko je dao fotelju nepismenoj pijanduri Krstajicu? I sada su oni zasluzni a ovaj nije... To je isto kao kada bi rekao da Dule nije bio zasluzan za uspehe Partizana vec Kecman, Bozic itd.. Mislim daj..

Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 23/02/2012 : 10:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

A sto onda kada ne ide menjamo upravu a ne samo sportski sektor? U firmi koja posluje sa gubicima neces menjati one sto pune salame ili kace svinje vec upravu...

Citam svaki dan sto pisete i ako mogu da vjerujem Bog me ubio...

Brate moj Sawitchu, zamisli lijepo situaciju, bilo koje normalne firme( pod ovim mislim na 90% firmi kod nas, pa bi tako lako mogao napisati i neneormalne jer nije u redu ali je tako) u kojoj radnici budu izrabljivani, i u krvi i znoju proizvode i doprinose , dok se direktor bahanalise na milion nacina... Jesi ikad bio u slicnoj situaciji ? Znas li koliko je takvih firmi danas u stecaju?
Prvi i osnovni problem je zamjena teza i uloga...
Sta su Djuricevi uspjesi ? Dje je 40 miliona samo od kupoprodaje?
Njegov uspjeh je sto smo usli u LS, sa 30000 eura pojacanja?
Pa Zeta ima veci budzet za pojacanja od 30000 eura.
Tim koji osvoji 7 od 8 trofeja , nema generalnog sponzora ???
Dje je njegova odgovornost sto je tog Krstajica, nepismenu pijanicu, postavio tu dje ga je postavio ?
Da li je moguce da su i Stanojevic i Krstajic i Stevanovic i Milosevic i Jokanovic i Petric i Mirkovic i Tomic budale ili bitange koje , apsolutno svi, gledaju samo svoj interes ?
Da se zadrzimo kod Tomica ... U jednom prelaznom roku je doveo tri anonimusa koji su usli u najboljih 5 stranaca koji su ikad igrali na ovim prostorima... U samo jednom prelaznom roku !!!!
Dje je tu Djuriceva zasluga? Aminovao je kupovinu? Pa i u zvijezdi aminuju pa se sjeti samo njihovih promasaja?
Dje mu je odgovornost sto je davao tolike pare Krstajicu i na racun toga "morao" da proda Nastasica?
I to je aminovao? Ovaj trazi i ovaj da, nema problema ?
Dje mu je obraz da to spominje ? Pregovore koje je vodio i na kraju ugovorom ON potpisao, nabija na nos Krstajicu, koji je trazio koliko misli da vrijedi? Oce li tebi neko dati kad trazis posao onoliko koliko ti trazis ?
Ne ide to tako brate...
Skupstina ... Pa zamisli da ja kazem , necu da pricam sa Sawitch pa on nije nasao krsteni posao zadnjih 5 godina. Omalovazavanje covjeka koji nije tu, koji nije vrijedjao nikoga koji ama bas nikakavog povoda za to nije dao ? Cojski i junacki ?
Bahatost u vidu krstenja statuta, kvoruma i ne davanja novca klubu, nego javno isticanje toga, bas reprezentativno !!!
Oni zajmaju pare klubu? Ima li tu logike ako su napravili plus ?

Cika Sole? Upoznao si covjeka par minuta kad ti je potpisivao knjigu, na lebac da ga mazes, i to znaci da je u pravu?
Pa ja i ti smo proveli zajedno bar par sati u caskanju, i ti si na lebac da te coek maze, pa ne znaci da si u pravu.
Da se razumijemo nisam ni ja sigurno u pravu za sve ali ljudi nema nikakve logike u tome sto prica Djuric i vasi pokusaji odbrane istog...
Njegova sreca je samo ta sto se pojavio u doba kad je komsinica pri izdisaju pa moze da se q.rci. Pa zadnjih 5 godina smo ja i ti mogli biti presjednici bez posledica po klub.
U najgorem slucaju, nebi imali sponzora i marketing , al titule bi bile tu. Zvuci poznato ?
Sta njega i drugove sapatnike kvalifikuje da su tu dje su prije mene i tebe. Ni mi ne damo pare klubu, necemo da pravimo marketing a volimo Partizan Milion puta vise od njih.
Nisu Krstajic i Stanojevic sveci i o njima moze da se diskutuje naveliko i nasiroko, al u poredjenju sa ovima su beznacajni i oni su bar SVOJ posao radili kako treba.

Auh...

Edited by - DrB on 23/02/2012 10:30:13
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 10:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jebem te luda.. Evo ovako cemo:

1. I ja sam kivan na Djurica sto nije nasao generalnog sponzora i sto pozajmljuju pare Partizanu umesto da upumpaju bar neka sredstva... Kivan sam i sto se pokacio sa Tomicem, Moreirom i Stanojevicem.. Kivan sam sto je prodao Savica i Nastasica i sto nije nasao nacin da primora onog malog sto je otisao u Sporting da potpise ugovor, kivan sam sto nije ni pocet nov stadion..

2. Da vidimo sada sta se tu realno moglo uraditi..
- Generalni sponzor se morao naci - tezak kiks uprave
- Pozajmljivanje para - Smejurija, tezak kiks uprave ali dobra strana je sto je to opet bolje od kamatnih kredita..
- Pokacio se sa Tomicem, Moreirom i Stanojevicem.. - Kiksevi sva trojica.. Tomic ispao car a ova dvojica srozali ugled. Tomic je pokazao da je grobarcina jer nije hteo da uzme pare od Partizana.. Za Moreiru su procenili da ne vredi te pare i da za njih mogu da igraju 3-4 igraca.. Dobro su procenili samo sto je Mo bio i ostao ljubimac navijaca pa nas to boli.. Stanojevic je klasican pucista sto kaze Dule, i uradio je nesto za sta bi u Begeju iz Zitista dobio otkaz a ne u Partizanu..
- Prodat Savic i Nastasic i sa klincem nije potpisan ugovor - Dobra odluka da se Savic proda jer je dat u zamenu za dvogodisnji budzet kluba, a sa ovih prostora prodati igraca za 10 miliona je naucna fantastika, a pogotovo odbrambenog... Zajebao se vec dva puta pre toga sa Obradovicem i Fejsom.. I tu je Partizan dosta izgubio, ali to niko ne komentarise.. Obradovica je ostavio za kvalifikacije gde smo prosli ocajno i opala mu cena za 50% a Fejsa se povredio i prodat je 3 puta manje nego sto vredi.. Tako da se za ove pare nije bilo kockati.. I nije Partizanu odbrana toliko skripala jer je otisao Savic vec zato sto se Krstajic povukao u fotelju.. Nastasiceva prodaja je ruglo i samar navijacima i takodje tezak kiks... Isto tako i nepotpisivanje ugovora sa onim klincem, tako smo pukli i za Sulejmanija, ali tu tesko da neko moze nesto da uradi kada su roditelji 'alapljivi i mozda je klinac debil...

To su kiksevi uprave.. A sta cemo sa dobrim stvarima? Meni su ipak 4 titule bolje i peglanje cigana draze od svih tih kikseva i potpisao bih naredne cetiri godine isti uspeh... Drzava ne donosi zakon o privatizaciji, zemljistu itd. koci ti izgradnju novog stadiona, trunu projekti i sta sve ne.. Nije niko svemoguc.. I kada jos vidim ko je stao na stranu ove uprave siguran sam milion posto da nisam pogresio... Dule, Soskic i mnogi drugi..

Neuspeo puc i idemo dalje... Meni se stvarno ne dira nesto sto funkcionise dobro... Sirotinjska smo zemlja i moramo ziveti od prodaje igraca i to ce nam uvek biti trn u oku, sto taman neko postane ljubimac i adios.. Ali klubova koji tako ne funkcionisu imamo mozda 7-8 na celom svetu...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/02/2012 : 11:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Uspesi kod Stanoja su pod znakom pitanja. Svaka mu čast za Ligu šampiona, ali je to sve sjebao ove sezone sa Šamrokom. Domaće prvenstvo nije neko merilo, tu normalnu konkurenciju nemamo. A kao trener je nula.

Krstajić kao sportski direktor nema nikakve uspehe.

Za Đurića nisam, ali nisam ni za to da se klub urušava iznutra jer se Stanoju i Krletu i onome ko je iza njih digao kurac, pa misle da su popili svu pamet ovog sveta. A srpskih biznismena koji samo žele da pomognu mi je muka odavno.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/02/2012 : 11:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vujošević odgovorio Bogićeviću

Predsednik SD Partizana preko sajta fudbalskog kluba poslao poruku Miroslavu Bogićeviću. Sad u igri etika, mudrovanje, razularenost...

Duško Vujošević je odgovorio Miroslavu Bogićeviću u formi obraćanja na Partizanovom klupskom sajtu.

On je poručio poznatom biznismenu koji pretenduje da postane predsednik Partizana da se ne uznese u dobru i ne ponizi u zlu, ali ga i optužio da ponižava sa pozicija novca.

Prenosimo integralni tekst objavljen na partizan.rs, oficijelnom sajtu FK Partizan.

"Ako gospodin Bogićević u svom životu nije stigao da se bavi filozofijom morala ili etikom, onda je barem morao čuti narodnu poslovicu: ,,U dobru se ne uznesi, u zlu se ne ponizi“. On je prekršio i jedno i drugo. U dobru se uzneo, a u zlu se još ponizio. On očito smatra da će nekoga ko je celi svoj život proveo u takmičenju, čiji je osnovni princip viteštvo, impresionirati svojim materijalnim bogatstvom. I još pri tome uzima sebi slobodu da i one koji su se najčasnije u životu bavili sportom ponižava sa pozicije novca i proglašava ih plaćenicima. U imenu i tradiciji našeg sportskog društva sadržan je princip koji je suprotan ovakvoj razularenosti čoveka koji pretenduje da bude jedan od njegovih visokih rukovodilaca.

Ja ne znam odakle mu ovakvo mudrovanje, jer njegov život očigledno nije ni skup ni težak", piše u poruci Dušana Vujoševića.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/02/2012 : 11:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
DrB objasnio pa da se ne ponavljam

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/02/2012 : 11:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Evroliga na vidiku

Partizan neće dobiti ni ove godine "A" licencu, ali mu ona nije ni potrebna za narednu sezonu pošto su crno - beli već u Evroligi.
Partizan je pred učešćem na fajnal foru Jadrana, što garantuje novih 30 bodova. Praktično, crno - beli su nedostižni i naredne godine će igrati u Evroligi.

Iako su "A" licencu zaslužili, ona će ponovo otići u tatarske ruke, to jest Uniksu iz Kazanja.

Ostalim srpskim timovima ne cvetaju ruže u regionalnom takmičenju, nekim bodovima najbliži je Radnički, makar bliže od Zvezde, dok je Hemofarm daleko.

Što se domaćeg šampionata tiče, Superliga donosi veliki broj poena, ali čak i kad bi Partizan ispao u polufinalu, što je ipak nerealna kombinacija bio bi verovatno ispred rivala i igrao u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Jebes mi mater ako su ovi normalni.Nema,para vrti gde burgija nece

Edited by - okiboki on 23/02/2012 11:53:36
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/02/2012 : 12:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Jbg, surova realnost.

Inače, hokejaši izgubili u četvrtom meču, ne znam jel spomenuto. Majstorica u Pioniru.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 12:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
U subotu i tu titulu da overimo :)

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 23/02/2012 : 13:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
nečete jer dolazi prva ekipa Olimpije :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 13:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ais? Pa kako to moze?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 23/02/2012 : 14:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Jbg, surova realnost.

Inače, hokejaši izgubili u četvrtom meču, ne znam jel spomenuto. Majstorica u Pioniru.

Znas sta je moguce.Da oni cekaju da vide da li imamo bodove za sledecu godinu.Kad su bodovi obezbedjeni onda daju licencu nekom drugom posto mi vec igramo.Boli ih uvo da nam daju jos jedno mesto u kvalifikacijama ali kad se slucajno ne bi plasirali verovatno bi dobili neku pozivnicu.Mozda i nije tako ali ko zna.Pa ove godine smo mislim bili prvi na toj listi za dobijanje licence.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/02/2012 : 14:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa bili smo prethodnih 5 godina sigurno..

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/02/2012 : 23:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Babić: Zbog Krstajićeve plate morali smo da prodamo Nastasića!

Clan Upravnog odbora Ratomir Babić je uzvikivao u mikrofon razne optužbe na račun Krstajića, Stanojevića, Bjekovića i Bogićevića. Govoreći kako politiku Partizana neće krojiti mediji i citirajući izjave Bogićevića da je spreman da vodi Partizan.

- Ivan Tomić mi je rekao da Krstajić hoće platu pola miliona evra kada smo ga doveli. Pita sada za Nastasića zašto je prodat za dva i po miliona... Pa da bismo isplatili njegovu platu. Priča se kako ova uprava tera legende. Pa nisu legende, uz dužno poštovanje, Ivan Tomić, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović i Stevanović. Legende su oni koji imaju preko 400 utakmica u klubu - Moca Vukotić, Nikica Klinčarski, Blagoje Paunović, Vladica Kovačević, Ivan Ćurković i Saša Ilić - govorio je Babić.

Edited by - radulovic marko on 23/02/2012 23:30:31
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12047 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 23/02/2012 : 23:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Koliko je Babic sakupio utakmica?
Jebe mi se za ova prepucavanja oko uprave, ali govnari poput Babica, Ruzica, Vukadinovica moraju da odu iz naseg kluba.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000