Glasao sam za Lucu_Torellia jer su mi njegove recenzije najviše približile recenzirane stripove, a nešto od tih stripova sam naknadno pročitao i jednino šta mogu reći kapa dolje majstore. Što se tiče ostalih recenzenata svaka čast svakome ko je bilo šta napisao i nadam se da je King zadovoljan kvantitetom, a ovo kažem u svjetlu događaja kad je bio protiv ocjenjivanja zvjezdicama:)) dee = pojam za recenziju. Van svake konkurencije si majstore, količina i kvaliteta tekstova koje si napisao svaka čast. Za ovu godinu bi volio pročitati koju recenziju člana Johnny Difool jer se po postovima vidi da zna dosta o stripovima, a pismenost mu je vrh. I za kraj, nadam se da će ovi moji Splićani sa foruma malo mrdnut ruku i napisati nešto (slovom: jaki i NESVRSTANI:))) jer znam koliko znaju i mogu samo su linčine po tom pitanju:))
I za kraj, nadam se da će ovi moji Splićani sa foruma malo mrdnut ruku i napisati nešto (slovom: jaki i NESVRSTANI:))) jer znam koliko znaju i mogu samo su linčine po tom pitanju:))
Koliki je honorar? Možda se i potrudin. Sad bez zafrkancije. Ja laprdat i filozofirat mogu satima, ali čin nešto triba stavit na papir- cvrc milojka, jednostavno neman mota za pisat. Nije to od jučer. Iako san bija više nego Ok kroz školu, već u to vrime jedino šta mi je bija problem su bile zadaće iz hrvatskoga, odnosno pisanje sastava na bilo koju temu. Možda se jednog dana i odvažin, ali strah me DeeCay-a.
Ne moraš staviti na papir, šalješ u Wordu DeeCayu.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
I za kraj, nadam se da će ovi moji Splićani sa foruma malo mrdnut ruku i napisati nešto (slovom: jaki i NESVRSTANI:))) jer znam koliko znaju i mogu samo su linčine po tom pitanju:))
Koliki je honorar? Možda se i potrudin. Sad bez zafrkancije. Ja laprdat i filozofirat mogu satima, ali čin nešto triba stavit na papir- cvrc milojka, jednostavno neman mota za pisat. Nije to od jučer. Iako san bija više nego Ok kroz školu, već u to vrime jedino šta mi je bija problem su bile zadaće iz hrvatskoga, odnosno pisanje sastava na bilo koju temu. Možda se jednog dana i odvažin, ali strah me DeeCay-a.
Dobro si rekao zeznut je tip taj dee A honorar je osobna satisfakcija, tako da si nakon par tekstova u moralnoj satisfakciji bogatiji od Ž.K.-a A sad bez zafrkancije, samo trebaš krenut pisati. I da pišeš u wordu
Recenzije ne citam pa nisam hteo da dajem glas bezveze ali ovde sam glasao za Deea jer po njegovom "nepristrasnom" izvestaju ispada najplodonosniji... Pa sam postavio kao merilo kvantitet...
Recenzije ne citam pa nisam hteo da dajem glas bezveze ali ovde sam glasao za Deea jer po njegovom "nepristrasnom" izvestaju ispada najplodonosniji... Pa sam postavio kao merilo kvantitet...
hehe, dobro si ga skužio Saviću, da je ovakvu kampanju organizirao za forumaša godine, di bi mu bio kraj
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Što ćeš, za te titule na ovom sajtu treba se borit nogama i rukama... King je išao na sažaljenje, ja na kvantitetu. Mislim, čovjek se zamisli kakvi nam to ljudi pišu tekstove! (e, ovaj smajli još nisam rabio, baš je kul)
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by DeeCay King je išao na sažaljenje, ja na kvantitetu.
Taktika propala, nijedan glas nisam dobio od tada. Izgleda da stvarno starim.
Što nisi postao neku svoju sliku gdje se vide muskulatura, ili onaj tekst iz novina nakon što spasiš one nesretnike iz auta? Zar ti ja moram biti PR, cccc...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
E moji dečki, da je došlo do toga da vas pere lik sa samo 7 recenzija na papiru...ufff... teška vremena..zaista..
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Vidi ti njega...jel se on to nama ruga, nama koji trazimo kakvu takvu rupu u nizu dobrih zagijevih epizoda...bezuspesno? A kada budem recenzirao epizode koje poput "znaka zla" mogu dobiti samo ostre kritike i niske ocene, na topicu ZAGOR ce me proglasavati izdajnikom mrzozagorcem! ccc
Dal je ovo završilo konačno? Prvo, hvala dvojici luđaka koji su glasali za mene Čestitke Danijelu na pobijedi i ove godine... i slijedeće i one iza