dark night of the soul by sparklehorse & dangermouse preporuka za slusanje uz ovaj strip, cisto da se ubedacite do maksimalnog maksimuma :<
Jok brale...Za totalno uživljavanje u ovaj uradak dovoljno je samo razmaknuti zastore sa prozora i nakon pročitane svake table samo lagano uputiti pogled ka jednako sjebanoj stvarnosti..
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Dosad nisam stavio niti jedan komentar iako redovito čitam svaku tablu koju objaviš, ali ovaj zadnji strip je za čistu peticu. Čak je i crtež na visokoj razini.