Poštovani čitaoci, ovo je tema u kojoj ćemo Vas obaveštavati o aktuelnostima iz izdavačke kuće Komiko, o prodaji, planovima, izdanjima u pripremi, prodajnoj mreži. Za sva Vaša pitanja smo tu, a posetite nas i na:
Poštovani čitaoci, ovo je tema u kojoj ćemo Vas obaveštavati o aktuelnostima iz izdavačke kuće Komiko, o prodaji, planovima, izdanjima u pripremi, prodajnoj mreži. Za sva Vaša pitanja smo tu, a posetite nas i na:
Rasprodata izdanja: 1. Zlatno doba #1: Maksim u Beogradu 2. Zlatno doba #2: Don Kihot
Izdanja koja će uskoro biti rasprodata: 1. D. Perović: Brek 2. Novi srpski strip (2009.) Izdanja u pripremi: - Klouvs: Svet duhova - Zlatno doba #9: Dirigovana planeta - Kramb: Lude godine- Fior: 5000 kilometara u sekundi - Tompson: Habibi
Naravno, uvek će biti iznenađenja, neke će stvari izaći brže nego što smo planirali, neke sporije, ali sve će izaći.
sjajno!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sada sva naša izdanja možete kupiti i u knjižari Bulevar Books u Novom Sadu, u zgradi Aleksandar, Bulevar oslobođenja 65. Knjižara je lepa, prostrana, i otvorena za buduća stripofilska dešavanja...
Ovo za Blankets je više moje pitanje i želja,čitao sam ga malo u PDF-u na Eng.i ono malo mi je dovoljno da mi se svidi. Kupujem ga,ma ko ga izda na "našem" jeziku.
Bravo za transparentnost još jednom podsjećanje da se sva izdanja izdavačke kuće Komiko mogu pronaći da dobro poznatoj adresi http://stripovibanjaluka.blogspot.com/ ko čita vredi
- Darko Perović: Brek - Novi srpski strip - Zlatno doba #3: Leteća viljuška - Sudija Dred: Presuda je smrt! - Harold Foster: Srednjovekovni zamak - Robert Kramb: Knjiga mudrosti Gosn. Prirodnog