Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40501 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 01/03/2012 : 08:12:57
|
Secas li se Cutuka sa majicama "Ne mogu se oni izmenjati koliko ih ja mogu nastancati" |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 01/03/2012 : 11:59:18
|
quote: Originally posted by wele
Nego,'oce li neko novi zaduziti Ultrasovu uniformu?
Zar ti četvorica nisu dovoljna? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
zlikovski
Senior Member
Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 01/03/2012 : 13:23:35
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by wele
Nego,'oce li neko novi zaduziti Ultrasovu uniformu?
Zar ti četvorica nisu dovoljna?
Dovoljna su i dvojica Pitam samo |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29441 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/03/2012 : 13:34:28
|
Neće više biti novih moderatora. Kad i ako se zadnji od postojećih moderatora povuče, forum će ostati bez moderacije. |
Trouble will find me |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40501 Posts
Posted - 01/03/2012 : 13:41:44
|
quote: Originally posted by Markos
Neće više biti novih moderatora. Kad i ako se zadnji od postojećih moderatora povuče, forum će ostati bez moderacije.
Ala si se ti danas nanervirao :))))) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 01/03/2012 : 13:47:43
|
Ajd da vidimo kakav je Ultras bez pandurske uniforme Znan da je bia legalist dok je bia u službi, ali kakav je civil - ostaje za vidit. |
Trljam ruke. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40501 Posts
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 01/03/2012 : 13:49:52
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Ajd da vidimo kakav je Ultras bez pandurske uniforme Znan da je bia legalist dok je bia u službi, ali kakav je civil - ostaje za vidit.
Ka maćja guza, ka maćja guza |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 01/03/2012 : 14:28:25
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
iz svjetloplavih u tamnoplave zvjezdice. evolucija! XD
Nije, nego degradacija Da vidiš koje je sve alate izgubia, ajme... |
Trljam ruke. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 01/03/2012 : 14:58:11
|
quote: Nije, nego degradacija Da vidiš koje je sve alate izgubia, ajme...
možemo reć i involucija
|
"Nothing lasts forever." |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7920 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 01/03/2012 : 23:05:17
|
quote: Originally posted by cronos six
jedan problem manje u zivotu. extra potez brate ultrase.
Da ga nismo u njegovom rodnom gradu odveli u pravu kafanu jos ne bi ukapirao da je lepse nego na forumu Sad je ukapirao gde je bolje |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4109 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 01/03/2012 : 23:11:05
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by cronos six
jedan problem manje u zivotu. extra potez brate ultrase.
Da ga nismo u njegovom rodnom gradu odveli u pravu kafanu jos ne bi ukapirao da je lepse nego na forumu Sad je ukapirao gde je bolje
Sada ga treba izvuci iz kafane! |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4109 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 01/03/2012 : 23:33:31
|
quote: solar Čestitke na odrađenom poslu i hvala na pomoći.
Hvala, a ti nastavi tamo gde si stao - odličan je topik
quote: supermark sretno u nemoderatorskom životu :)
Hvala, tu je sreća daleko potrebnija nego ovde
quote: Caleb Uvek sam se pitao sta ce nekome moderatorski posao. Najgore je raditi sa ljudima, ima nas svakakvih i nije ni malo lako. Ali Ultras je, po meni, bio pravican. Strpljiv, nije ga mrzelo da kopa po porukama da bi dokazao razlog za izbacivanje, a iznosenje cinjenica je njegova jaca strana Verujem da ces sada mnogo opustenije da provodis vrema na forumu. PS: Evo, kandidujem se za to izbacivanje, ako nema nikog drugog, da odes u velikom stilu
Pozdrav Nikola i hvala na lepim rečima!
quote: Kit Carson Ime, svaka cast i na ovome sto si izdrzao! Banuj Sawitcha bar jednom cisto da mu pokazes snagu severa. Edit: Svaka cast na uredjenju pojedinih topica tipa Tex, Zagor...
Sawića redovno banujem tamo u tipovanju sa po 6:0 Hvala
quote: paro Ček malo, o čemu je riječ ovdje? Iskreno, mislio sam da je sve ovo neka žešća zajebancija, iako nije prvi april. Ultras nas vuče za nos i slične spike, to mi je prvo prošlo kroz glavu. I sad kad malo razmislim, vidim da se niko na ovom topiku od moderatora osim manhuntera nije pozdravio s Ultrasom (dapače s negodovanjem). O čemu je ovdje zapravo riječ?? Ili sam poput lwooda jednostavno previše paranoičan i svuda vidim teoriju zavjere?
Jednostavno stvar mojih principa. "Nikada ne pristaj na kompromis. Čak ni ako to znači armagedon." Roršah (Watchmen, poglavlje XII)
quote: ponki @Ultras, cestitke na dobrom obavljenom moderatorskom poslu,i jos bolje obavljeno uredjivackom poslu na topicima o Zagoru,Dylanu i Texu mada si previse bio popustljiv prema sawitchu slizao se sa tobom kao i sa globinjom
Hvala A svi su primetili Savićevu ulizivačku politiku prema meni. U jednom trenutku mi beše malko neprijatno Čovek namerno promaši sve parove da bih ga dobio... ili to beše iz neznanja. Zaboravio sam
quote: sawitch Secas li se Cutuka sa majicama "Ne mogu se oni izmenjati koliko ih ja mogu nastancati"
Pa gde se sa njim uporedi Ajd sa nekim drugim, al gde se seti Ćutuka
quote: cronos six jedan problem manje u zivotu. extra potez brate ultrase.
Hvala, mudri vraču Cronose
quote: Tex Willer Da ga nismo u njegovom rodnom gradu odveli u pravu kafanu jos ne bi ukapirao da je lepse nego na forumu Sad je ukapirao gde je bolje
Kleveta !
quote: Kojot
Sada ga treba izvuci iz kafane!
Još jedna!
quote: Kojot Sretno Zvezdasu! Ti znas,sta je za tebe najbolje!
Hvala druže
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 01/03/2012 : 23:36:51
|
quote: Originally posted by Ultras
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/03/2012 : 01:36:13
|
quote: Originally posted by mamlaz
apokalipticna buducnost:)
i ne samo za ovaj forum |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 30/10/2012 : 23:58:26
|
Ultras - 10 hiljada postova i 4 godine od učlanjenja. Olimpijski ciklus je zatvoren, vreme je za proslavu jubileja :)
Šalim se, naravno, ali sam malo razmišljao o tome i evo šta bih (na prvu loptu) izdvojio kao (za mene) bitne stvari na forumu/sajtu.
Ovaj forum je prvi na koji sam se registrovao i veoma sam ponosan zbog toga. Zašto? Prvenstveno zbog dobrog druženja. Forume nisam podnosio i smatrao sam ih gubljenjem vremena (može li drugačije?), a ispalo je da sam ovde učukao sate i sate - i postao jedan od najaktivnijih članova. Trenutno forum broji 8027 članova. Postovalo je nas 3325 a od tog broja je samo 21 forumaš ostavio više postova od mene (Obi-wan me je pretekao pre nekoliko dana i sada ima 10015 postova). Uh, ti likovi su tek fanatici i zgubidani
Culfis je najveći krivac što sam se uopšte i registrovao, a druženje na Sajmu knjiga te 2008. je samo pojačalo želju da i sa drugima diskutujem o stripovima. Slikao sam stripovsku bandu te godine na tribini Veselog četvrtka i tako je krenulo...
Tada, uz Zlatkove stripvesti.com ovo je bio najjači portal posvećen stripu. Ni danas nije drugačije. Može se komotno reći: to su dva najznačajnija portala u regionu ikada. Naravno, računam samo portale posvećene stripu. Njihov uticaj na razvoj strip scene u regionu je ogroman, čak revolucionaran.
Značaj foruma stripovi.com na okupljanje ljubitelja stripa, kolekcionara, izdavača i autora je nemerljiv. O tome se tek može pričati/pisati danima. Zajedno smo pokrenuli veliki broj tema, diskutovali o najrazličitijim stripovima i zašto ne reći i ovo: dali vetar u leđa nekim novim izdavačima i direktno učestvovali u stvaranju novih okupljanja stripadžija koji su prerasli u festivale i konferencije. Mnoge hvale vredne inicijative su krenule upravo sa ovog foruma, i nema šanse da ih neko sve nabroji... Bez njih strip scena u regionu bi bila daleko siromašnija i izolovana do krajnjih granica.
Na takvom forumu sam sa velikim zadovoljstvom moderirao pune dve godine. Čak sam izabran za forumaša godine iako sam obavljao moderatorsku funkciju (klik i klik). Čik da neko to ponovi
2010. mi je bila posebno berićetna jer sam izabran i za naj sportistu foruma Čak sam i nagradu dobio (klik, klik, klik i klik)
Eto do čega može dovesti dokoličarenje na forumu. A evo i nekih konkretnih ludila koje smo zajedno organizovali na forumu a na koje sam posebno ponosan:
Strip konferencija "Kragujevac godine nulte" http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37387&whichpage=1
Najviše na ovaj post: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=54&TOPIC_ID=37387#1155796 Tada nas je bilo 190 za kompjuterima u istom trenutku!!!
Sada je rekord posećenosti foruma veći samo iz razloga što je produženo vreme za brojanje "protoka ljudi" na forumu. Tada, kada se računala samo trenutna posećenost, naše okupljanje u Kragujevcu je privuklo najviše posetilaca Ima li veće satisfakcije od toga?
Možda bi to samo bila ova stvar vezana za "Godinu nultu"... Pre nekoliko meseci, na "Godini drugoj" čovek (koji je redovan na našim okupljanjima ali ga ne znam lično) mi prilazi, pruža ruku i kaže: "Ti si Nebojša? Hoću da ti se zahvalim što si mi omogućio pre dve godine da upoznam ovde kod nas u KG-u Baneta Kerca."
Tema o Dylanu (klik) mi je jedna od omiljenih koje sam otvorio. Ako gledamo teme nevezano za stripove najdraže su mi one Zvezdi (naravno) kao i ove tri: klik, klik, i klik.
I tako... šta reći koju poruku poslati? 4 godine je prošlo ... Ej! Omatorilo se definitivno. Trenutno ne znam šta bih još pomenuo... možda neki drugi put...
Odoh da čuvam decu, živeo stripovi.com.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Topic |
|