forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Otvoren konkurs za dizajn grba (50 eura nagrada)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 16:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pijani, kikboks i tajlandski boks je u pitanju.. Za sada.. Mada mislim da ce na tome i ostati.. Pa neka to bude baza..

Starudije, sanestrpljenjem cekamo svaki grb!!! :-)

Jaki, Paro i Starudije, stvarno prestanite da spamujete ovo sto je meni i mojim prijateljima jako bitno..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/03/2012 : 16:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
Onda bi ladno tematski mogao i Stallone da padne

Salim se, naravno

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 02/03/2012 : 17:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Cuvam starudije, smiri se, ne spamuj coveku topic, mani se pametnijih od sebe i umukni dok ti je obraz jos uvek makar visi sa lica.
Pricas gluposti, iskreno da ne moze biti iskrenije.

Evo jos jednog pametnog.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/03/2012 : 17:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch
[
Jaki, Paro i Starudije, stvarno prestanite da spamujete ovo sto je meni i mojim prijateljima jako bitno..

Ma kako ti imaš obraza drugog opominjati za spam?
Di su sad moderatori da miču ovo u svaštaru?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/03/2012 : 17:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Cuvam starudije, smiri se, ne spamuj coveku topic, mani se pametnijih od sebe i umukni dok ti je obraz jos uvek makar visi sa lica.
Pricas gluposti, iskreno da ne moze biti iskrenije.

Evo jos jednog pametnog.

Ne ocekuj odgovor, ne da mi se da se ponavljam

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 02/03/2012 : 17:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:
Originally posted by jaki

quote:

Opet se dusebriznici javljaju. Idi covece nadji neku zenu, a ovde svrati po nekad da se zabavis, eventualno nekoga nasmejes, ako uopste to umes ili slicno. Batali to mracenje i smaranje.

Šta je?Propa plan pa si nervozan?

Cimni onog Para pa izblejite negde, mozda vam se nakon toga pojavi osmeh na licu. Pucate od kompleksa sto niste moderatori.

Magneto, ajd se vrati Iksmenima i prestani spamat po forumu..... osim toga znaš da smo jaki i ja beskrajno ljubomorni i zavidni na prodavače magneta.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 02/03/2012 : 17:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:

quote:
Pucate od kompleksa sto niste moderatori.

Ti si onaj koji je puca od ponosa kad bi ga stavili za desetara u vojsci,pardon moderatora na forumu.

Neplacene funkcije me nikada u zivotu nisu privlacile, a i inace forum mi sluzi za zabavu, a ne za glumljenje ludila i drzanje predavanja drugim forumasima. Cinkarenje i pozivanje moderatora tek ne mogu da razumem.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8587 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/03/2012 : 17:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Neplacene funkcije me nikada u zivotu nisu privlacile, a i inace forum mi sluzi za zabavu, a ne za glumljenje ludila i drzanje predavanja drugim forumasima. Cinkarenje i pozivanje moderatora tek ne mogu da razumem.

Još uvijek cmizdriš i glupetaš?
Fascinantno..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 02/03/2012 : 17:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

Fascinantno..

90% mojih postova su odgovori, a dzabe me pratis, mene muskarci ne zanimaju, a cinkarosi cak ni kao prijatelji i poznanici.
Ajd sad opet malo: Moderatori, moderatori!!!

Edited by - Cuvam starudije on 02/03/2012 17:34:44
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 02/03/2012 : 17:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Crtači su u autorskom topicu :)

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8587 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/03/2012 : 17:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Fascinantno..

90% mojih postova su odgovori, a dzabe me pratis, mene muskarci ne zanimaju, a cinkarosi cak ni kao prijatelji i poznanici.
Ajd sad opet malo: Moderatori, moderatori!!!
[/quote]

Ti si taj koji stolka i provocira jakija i mene cijelo vrijeme, recimo cijeli ovaj dan npr..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 17:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

upozorio sam vec jednom, evo i postavljac topica vas upozorava.
slijedeci put ide ban bez upozorenja.
dajte molim vas, unististe covjeku temu.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/03/2012 : 18:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Savicu koje boje?

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 18:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Boje po zelji..

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/03/2012 : 19:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 19:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hvala Masni.. I tvoj grb ce biti prosledjen na uvid.. Lep je... Samo sto je po meni trebao biti uokviren u neku formu.. I 2011 bih ja stavio ispod Zitiste jer je 2011. godina osnivanja a KBS SPARTANAC ZITISTE bi trebao biti jedan red.. Ali to je moje licno misljenje.. Siluete su odlicne..

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/03/2012 : 20:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
ovo sam se ja samo malo igrao. Nemam ja zivaca za detaljisanje, a i sada su moderni grbovi bez previse detalja. kao sto vidis nesto mi i ne rade slova ž i č pa sam dao bez toga inace sam hteo cirilicom pisati ali je mali iybor cirilicnih fontova

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/03/2012 : 20:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message

bolje_

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27117 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/03/2012 : 20:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Tebe triba upozorit jer ovo nije topic o stripovima i nema nikakve veze sa stripovima i zato neka ide u svaštaru gdje mu je i mjesto.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1373 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 02/03/2012 : 20:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
Saviću, očekuj od mene pobednički dizajn
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/03/2012 : 21:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

Tebe triba upozorit jer ovo nije topic o stripovima i nema nikakve veze sa stripovima i zato neka ide u svaštaru gdje mu je i mjesto.

Cenim da si ti jedan od onih sa kojima se deca nikad nisu htela druziti pa si se trpao nepozvan i nepozeljan...

Masni.. Meni se grb svidja.. Ali videcemo koji ce izabrati ekipa..

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 02/03/2012 : 23:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message

a moze i ovako

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4114 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 02/03/2012 : 23:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
Ovo bas super izgleda!
Svaka cast!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/03/2012 : 23:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
masni, stvarno odlično, mislim da imaš veliku šansu pobijediti...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40537 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/03/2012 : 00:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Masni, ocena 10 od mene!

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000