Author |
Topic |
perque
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 28/09/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 28/02/2012 : 09:56:57
|
Kaže Mujo Fati nakon svadbe: "Uporedio sam troškove naše svadbe i vrednost tvog miraza!" "I?" upitno će Fata. "Ispadne da sam se oženio tobom iz ljubavi!¨"
Budi se Fata pored Muje ujutro i kaže: "Joj sinoć sam se bila sva naježila." "Bio sam dobar, ha? " pita je Mujo. "Ma ne, nego si ostavio prozor otvoren po ovoj hladnoći."
Pričaju telefonom Mujo i Suljo: "Gdje si ti Suljo?" "Ma, evo me u Norveškoj". "A gdje je to?" "Pa, kako da ti objasnim. Imaš li globus?" "Imam." "E, to ti je odmah ispod šarafa."
Dođe baba u trgovinu i traži maslinovo ulje i pita koliko košta. Prodavačica: "80 kuna litra." Baba: "A to vam je stvarno preskupo." Prodavačica: "Ali gospođo, to vam je djevičansko maslinovo ulje." Baba: "A da nemate možda neko izjebano za 40 kuna ?"
Ulazi Mujo u kuću i kaže Fati: "Izjebo me Inter za sto eura." "Mene Milan" kaže Fata. "Daj da vidim listić" kaže Mujo. "Nije mi ostavio nikakav listić" odgovori Fata.
Razgovaraju dva cigana preko mobitela: "Slušaj brate, nemoj da pričaš na ciganski... naplatit će nam roming..."
Sretnu se dva Cigana. "Alo kume, mnogo ti lepa ova jakna." "Fala ti kume, eto kupio na popust." "Pa kako na popust?" "Popustila pažnja prodavačici!"
Prodavaju cigani robu na pijaci ! Pa stari ciganki neko ukrade bundu. I kaže starom ciganu: "Otišla bunda!" Pita stari: "Po kakvoj ceni?" Odgovara stara: "Po nabavnoj!?" |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 28/02/2012 : 11:37:27
|
Oženjeni BRAČANIN ode NA ISPOVID pa kaze popu:
- Oče, zamalo san zgrišija s tuđom ženom.
Kako to misliš "zamalo"?
- Pa skinili smo se goli, pa smo se trljali, ali onda san ja prekinija.
-Trljati je isto kao i staviti ga unutra. Ne smiješ vise viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si počinio, izmoli 5 očenaša i u škrabicu stavi 500 kuna.
BRAČANIN napusti ispovjedaonicu, klekne i izmoli 5 očenaša, zatim ode do škrabice. Zastane na sekundu pa krene prema izlazu.
Svećenik, koji je sve to odgledao, brzo dotrči do njega: Stani, sve sam vidio! Nisi stavio novac u škrabicu!
- Daaa, ali san protrlja 500 kuna o lemozinu, a to je, ka' sta ste rekli, isto ka' da san ih stavi'a unutra...! |
|
Edited by - bosancicigor on 28/02/2012 11:39:50 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38027 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38027 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 28/02/2012 : 19:40:18
|
Kamion čeka ispred semafora ... Plavuša sva zadihana kuca na prozor: KUC KUC Kamiondžija otvara, a plavuša govori: "Zdravo, zovem se Kiki i sve ti ispada nešto iz kamiona, gubiš teret". Kamiondžija ne reagira i nastavlja vožnju. Na slijedećem semaforu ista stvar. Kuca ona, kamiondžija otvara prozor, a plavuša sva zajapurena: "Zdravo, zovem se Kiki, sve ti nešto ispada iz kamiona, sve ćeš prosut'". Kamiondžija opet ne reagira i nastavlja voziti dalje. Treći semafor i plavuša ponovo kuca. Kamiondžija već vidno ljut otvara prozor, a plavuša već na izmaku snaga ispaljuje rafal: "Zdravo ja sam Kiki, a tebi se sve nešto prosipa iz kamiona!" A kamiondžija odgovara: "Zdravo ja sam Fikret, napolju pada snijeg i ja posipam sol, glupačo jedna!!!" |
always progressive, never conventional! |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 28/02/2012 : 21:13:22
|
quote: Originally posted by Risar_69
Ulazi Mujo u kuću i kaže Fati: "Izjebo me Inter za sto eura." "Mene Milan" kaže Fata. "Daj da vidim listić" kaže Mujo. "Nije mi ostavio nikakav listić" odgovori Fata.
Prodavaju cigani robu na pijaci ! Pa stari ciganki neko ukrade bundu. I kaže starom ciganu: "Otišla bunda!" Pita stari: "Po kakvoj ceni?" Odgovara stara: "Po nabavnoj!?"
predobro |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
Edited by - Zagor-te-nay on 28/02/2012 21:14:02 |
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 28/02/2012 : 22:59:24
|
quote: Originally posted by bosancicigor
Oženjeni BRAČANIN ode NA ISPOVID pa kaze popu:
- Oče, zamalo san zgrišija s tuđom ženom.
Kako to misliš "zamalo"?
- Pa skinili smo se goli, pa smo se trljali, ali onda san ja prekinija.
-Trljati je isto kao i staviti ga unutra. Ne smiješ vise viđati tu ženu. A kao kaznu za grijeh koji si počinio, izmoli 5 očenaša i u škrabicu stavi 500 kuna.
BRAČANIN napusti ispovjedaonicu, klekne i izmoli 5 očenaša, zatim ode do škrabice. Zastane na sekundu pa krene prema izlazu.
Svećenik, koji je sve to odgledao, brzo dotrči do njega: Stani, sve sam vidio! Nisi stavio novac u škrabicu!
- Daaa, ali san protrlja 500 kuna o lemozinu, a to je, ka' sta ste rekli, isto ka' da san ih stavi'a unutra...!
Super! |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 28/02/2012 : 23:07:18
|
Čuo pop da Mujo mnogo psuje boga kada ode u lov. Da bi najbolje ukazao Muji na greh koji pravi, ode ti on sa njim u lov. I tako, šetaju ti oni šumarkom kad Mujo spazi zeca. Uze pušku u ruke, nanišani i BLAM! Promaši -Pu! Jebem ti i pušku, i nišan, i zeca, i boga! -Mujo, sine, nemoj psovati Boga, greh je, a on sve čuje Nastave oni dalje, kad naleteše na jelena. Mujo uze pušku u ruke, nanišani i BLAM! opet promaši -Pu! Jebem ti i pušku, i nišan, i jelena, i boga! -Nemoj, Mujo sine, čuće te Bog Iznenada se naoblači, počela je gadna oluja, kiša vetar munje blablabla pa su se njih dvojica sklonili ispod jednog drveta na brežuljku. Tada munja opali sa neba pravo u to isto drvo. Pop ostade mrtav na mestu, Mujo zbunjeno gleda sta se dešava kad se začu glas sa neba: -Pu! Jebem ti i pušku, i nišan, i popa... |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 28/02/2012 : 23:54:45
|
Student je dobio nula bodova na ispitu ,a na sva pitanja tocno odgovorio!!!
1. U KOJOJ BITCI JE UMRO NAPOLEON? U svojoj posljednjoj bitci.
... 2.GDJE JE POTPISANA DEKLARACIJA O NEOVISNOSTI? Na dnu stranice.
3.KOJI JE GLAVNI RAZLOG ZA RAZVOD? Brak.
4.STO NIKADA NE MOZES POJESTI ZA DORUCAK? Rucak i veceru.
5. STO LICI NA POLA JABUKE? Druga polovica.
6.STO CE SE DOGODITI AKO BACIMO CRVENI KAMEN U PLAVO MORE? Postat ce mokar.
7. KAKO COVJEK MOZE IZDRZATI 8 DANA BEZ SNA? To nije problem. Moze spavati nocu.
8.KAKO MOZES DIGNUTI SLONA S JEDNOM RUKOM? Ne postoji slon s jednom rukom.
9.STO IMAS AKO TI U LIJEVOJ RUCI STOJE 3 JABUKE I 4 NARANCE, A U DESNOJ 4 JABUKE I 3 NARANCE? Imas jako velike ruke.
10.AKO JE OSMORICI LJUDI TREBALO 10 SATI DA SAGRADE ZID, KOLIKO TREBA CETVORICI DA GA SAGRADE? Ne treba im uopce vremena jer je zid vec izgraden.
11.KAKO DA ISPUSTITE JAJE NA BETON A DA SE NE POLOMI? Kako god hocete. Beton je vrlo cvrst i ne puca tako lako. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 29/02/2012 : 00:02:37
|
Mujo je došao kod doktora te predao zdravstvenu knjižicu i čeka da mu zakažu. Poslije nekog vremena izlazi medicinska sestra i pita Muju: - "Što Vas boli?" Mujo: - "Kurac." Sestra: - "E baš ste nevaspitani. Ne možete tako pred ljudima. Kada budete dolazili na pregled, meni lepo recite da vas boli grlo, a doktorici što vas stvarno muči." I zakaže mu pregled za pet dana. Poslije pet dana dolazi Mujo, te ga sestra ponovno pita: - "Što Vas boli?" Mujo uljudno odgovori: - "Grlo." A sestra: - "Jel' kad gutate?" Mujo: - "Ne, kad jebem'' |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 29/02/2012 : 17:27:35
|
dosao crnogorac kod doktora doktor pita - sta je problem ovaj kaze - sa mojom k**om nesto doktor gleda dole,pa pita jel te boli..ne kaze ovaj jel te ziga..ne opet ovaj jel te svrbi..ne kaze crnogorac pa sta je onda???? ovaj kaze - a vidju kako je lijep,jadan ne bio!!!! |
Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 29/02/2012 : 18:20:32
|
Kakva je razlika između snijega i sniga? Snijeg se čisti, a snig - ne. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 29/02/2012 : 19:22:32
|
Dolazi prodavač usisivača kod jedne starice na vrata, - Evo imamo nove…. - Nemam ja para sinko! - Ma, samo mala demonstracija. Uđe on i iz vreće istrese gomilu smeća babi na tepih, - Ako usisivač ovo ne pokupi do zadnje mrve, ja ću to pojesti! - E, Boga mi sinko 'očeš! Meni jučer isključili struju! |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 02/03/2012 : 17:47:05
|
quote: Originally posted by Poli
Why stop there?
Tits or GTFO - Please show us your bossoms or leave U mad bro? - Did I make you angry, old chap? Y U NO _____ - Why don't you _____ is beyond me I can fap to this - I find it easy to masturbate to this Fuck that - Oh, forget about that |
My username was a mistake. |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 02/03/2012 : 19:51:15
|
quote: Originally posted by Stari borac
Ne mogu se prestati smijati! |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Member since 03/02/2012 |