Author |
Topic |
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 06/03/2012 : 00:17:46
|
Mujo na vojnoj regrutaciji... Upita ga tip: - Vaše ime? Mujo: Mujo! - Rođen? Mujo: DA! |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:19:02
|
nasuka se brod i samo Mujo preživi... ulovi ga pleme i odvede u selo a Mujo vršti: najebo sam ! najebo sam ! kad mu se obrati Bog : nisi najebo, uzmi nož i zakolji poglavicu sela Mujo uzme nož i zakolje ga kad če njemu Bog :-e, sad si najebo! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:19:38
|
Prodaje čovjek voće na nudističkoj plaži i u jednom trenutku mu dolazi zgodna gola žena i kaže: - Kilu jagoda i kilu bresaka molim !A čovjek samo bulji u nju, ne skidajući pogled s nje .- Šta je, nikad nisi vidio pi*ku? - Ma nije to, nego gledam od kud ćeš izvući pare |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:20:00
|
Uhvatio Mujo zlatnu ribicu. Kaže mu ribica: - Ako me pustiš, ispuniću ti tri želje! !- Mujo: Hocu novog Audija Q7 - Kaže ribica: 'očeš na kredit ili na lizing? - Mujo: 'OČEŠ TI NA ULJE ILI NA MAST??? |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:21:38
|
Na palubi broda zatekli se Japanac i Crnogorac, kad odjednom brod naleti na stijenu i počne tonuti! Japanac trči lijevo-desno i viče: ''Šta da radim, šta da radim?!'' a dođe Crnogorac legne na ležaljku i kaže:''Mamicu ti tvoju, vi Japanci bi stalno nešto radili! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:22:06
|
Pojavi se jedno jutro zet kod punice. -Sjecate li se kad ste sinoć rekli da bi dali pola života za lubenicu? -Sjecam. Evo,donio sam vam dvije! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:23:25
|
Radio neki frizer u nekom gradu u nekoj državi u svijetu.
Jednog dana mu uđe cvjećar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, cvjećar pita koliko košta. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može da primi pare. Cvjećar ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je na pragu prelijep buket od 20 cvijetova. Drugog dana mu uđe pekar u radnju i kad ga je ovaj ošišao, pekar pitakoliko košta. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može da primi pare. Pekar ode sav sretan. Sutradan kad je frizer došao na posao našao je na pragu 20 krafni. Trećeg dana mu uđe Hercegovac u radnju i kad ga je ovaj ošišao, Hercegovac pita koliko košta da bi mu platio. Frizer odgovori da on to radi iz hobija i da ne može da primi pare. Hercegovac ode sav sretan. Sutra kad je frizer došao na posao našao je ... 20 Hercegovaca pred vratima koji koji čekaju na šišanje |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:23:48
|
Policija ima akciju na alkoholizirane vozaće. Naravno, smjeste se ispred najprometnije birtije i čekaju. Oko fajrunta krenuli svi van, promatraju policajci i primjete jednogkoji izlazi na parking i pokušava naći svoj auto... proba jedan odključat, proba drugi, pada, pa se opet nekako digne... i nakon dobrih pola sata padanja po parkingu i traženja svog auta, u međuvremenu parking se ispraznio, pronalazi auto i kreće kući. Naravno, ophodnja koja ga je promatrala odmah ga zaustavi i gurnu mualkotest koji pokaže 0,0. Gleda njega policajac zbunjeno i u nevjerici i veli:Pa daj kako imaš 0,0 a tu padaš po parkingu već više od pola sata? Vozać odgovara:Jebiga decki, sorry, večeras sam ja morao biti mamac.... |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:25:23
|
Mladic je upravo polozio vozacki, pa je molio oca, inace pastora, da se dogovore oko koristenja jedinog auta u obitelji.
Otac ga je odveo u radnu sobu i rekao: ''Ovako cemo: popravi ocjene, proucavaj malo vise Bibliju i skrati kosu, pa cemo razgovarati o automobilu.'' Mjesec dana kasnije otac, videci napredak svoga sina, rece: ''Sine, ponosim se tobom: ocjene si popravio i Bibliju citas vise nego ikada. Ali, jos se nisi osisao.'' ''Znas, tata'', odgovori ovaj, ''malo sam razmisljao o tome. Vidis, Samson je imao dugu kosu, pa Mojsije, Noa... pa cak i Isus.'' ''Tako je'' rece otac. *''I kamo god su isli - isli su pjesice.''* |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:26:15
|
Zapao prvi snijeg......Kamion.......Semafor crveno.........Plavuša sva zadihana lupa po staklu....
Kamiondžija otvara vrata...... ona reče:
»Zdravo, ja sam Lidija, teret ti pada iz kamiona«
Na semaforu zeleno.....auti iza trube....kamiondžija ne reagira, zatvara vrata...kreće dalje
Slijedeći semafor....crveno.... Plavuša sva zadihana dotrči do kamiona....lupa po staklu....kamiondžija otvara vrata.... Zdravo, ja sam Lidija, teret gubiš!!!!!
Kamiondžija ništa...ne reagira.....mrtav hladan kreče dalje....
Opet semafor...opet crveno...opet plavuša, sva oznojena...zadihana lupa po staklu Zdravo, ja sam Lidija, teret gubiš!!!!!
Kamiondžija, živčano :"Ja sam Fikret, pada snijeg i sipam sol, pizda ti materina! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:26:49
|
KAKO POČINJU SVAĐE...
Predložio sam svojoj ženi u supermarketu da kupimo gajbu piva za 90 KN. Rekla je da ne dolazi u obzir i onda je bez riječi kupila kremu za lice za 250 KN. Rekao sam joj da bi ljepše izgledala uz gajbu piva nego uz kremu...
I tako je počela svađa.
Prije neki dan pitao sam ženu gdje bi voljela da idemo za godišnjicu braka. Rekla je: "Negdje gdje nikad nisam bila." Predložio sam joj kuhinju.
I tako je počela svađa.
Dok sam gledao svoju omiljenu emisiju, žena je sjela kraj mene i pitala: "Šta ima na TV-u?" - "Prašine...", rekao sam joj.
I tako je počela svađa.
Žena mi je izrazila želju za rođendanski poklon. Rekla mi je "Želim nešto crveno što ide 0 do 100 za 3 sekunde." Kupio sam joj crvenu vagu.
I tako je počela svađa.
Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi: "Osjećam se užasno; imam višak kila i tamne podočnjake. Odmah da si mi dao kompliment!" Rekao sam joj da joj je vid savršen.
I tako je počela svađa.
Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih nije prestajao nizati čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje. "Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno, i kad smo se razišli počeo je piti i od tada nije prestao." Kažem ja: "Tko bi rekao da će toliko dugo slaviti..."
I tako je počela svađa.
|
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:27:07
|
Pitaju Cigu kakvu bi zenu volio imati
Cigo:-Paranormalnu!
-"Zasto paranormalnu?"
Cigo:-pa ono, da ima para i da je normalna |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:27:59
|
Kako Mujo psuje sina? Kad je mali: JEBEM TI MATER! Nakon 10 godina: JEBAT CU TI MATER! Nakon 20 godina: JEBO SAM TI MATER! Nakon 30 godina: JEBO TI PAS MATER! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:28:30
|
Imali policajci predavanje o pusenju, kako je to stetno za zdravlje. Kaze im profersor: Pusenje je jako stetno za zdravlje i skracuje zivot... evo dat cu vam primjer... jucer je umro covjek pusac star 50 godina... da nije pusio imao bi 60! OK, policajci to shvatili i idu kuci kad jedan policajac na ulici vidi nekog klinca kako pusi. Pita ga:- mali pusis vec, pa koliko ti imas godina? kaze klinac: 10! -E vidis, da ne pusis imao bi 20!!! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:28:49
|
Ucili u skoli kako je alkohol stetan za zdravlje. Uzme profesorica 2 case i jednu napuni vodom a drugu alkoholom. Uzme glistu i baci ju u casu s vodom. Nakon par minuta izvadi glistu, a glista normalno, ziva i zdrava ko i prije nego je zavrsila u casi. Zatim istu tu glistu baci u casu s alkoholom i nakon par minuta ju izvadi van. Glista crknula i pocela se raspadat. Pita profesorica: djeco sta ste zakljucili iz ovoga? Javi se Ivica: Pa to da mi koji pijemo alkohol, nemamo gliste!!! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:29:12
|
Setaju 2 plavuse pored jezera i vide labuda kad jedna kaze - gle patka!!! kaze druga:- nije to patka, to je pelikan, znas od njih ti penkale delaju. |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:29:38
|
Pita cigareta sibicu: -Znas nekoga tko dobro pusi? Sibica; -Ne znam. Meni je samo bitno da me netko dobro kresne! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:29:58
|
Zasto muski spolni organ ne moze u radni odnos?
Ima glavu al nema mozak, kao suradnik je krut, ne moze raditi 8 sati u komadu a i ono sto napravi uprska. |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:30:24
|
Dosao Mujo kod doktora i kaze: -Doktore pomozite stalno imam proljev.Nikako da prestane. -Jeste li probali s limunom? -Jesam al kad ga izvadim opet pocne |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:31:08
|
Deda unuku: - "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!" Unuk dedi: - "Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro!" |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:32:40
|
Načelnik policije drži govor povodom dana bezbjednosti: - "Gdje god je nepravda, haos,lopovluk, kriminal, ugrožavanje osnovnih ljudskih prava i remećenje javnog reda i mira, naći ćete nas!" |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:33:40
|
Djeco, životinje nikako ne simjete da ljubite, tako se prenosi zaraza! - kaže učiteljica djacima - prvacima. - Jeste, učiteljice! tako je moja tetka poljubila svog psa, a on je posle dvije nedelje uginuo! - potvrdi mali Perica |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:34:10
|
-Uđu Mujo i Haso u crkvu, Muja se saplete i padne pa kaže: A u pičku materinu! -Haso onaku ljut: Mujo jebo te bog u crkvi smo!! |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 06/03/2012 : 00:34:31
|
okupi svecenik opatice u samostanu i kaze: -jucer sam ispod oltara pronasao kondom!
viknu opatice: GROZNO!!!! a jedna iz zadnjeg reda: HIHIHIHIHIHIHHI!
-primjetio sam i da je kondom bio pun sperme, sto je dokaz da je u samostanu bio nepoznati muskarac.
viknu opatice: GROZNO!!!! opet jedna iz zadnjeg reda: HIHIHIHIHIHI!
nastavi svecenik- primjetio sam i da je kondom na jednom mjestu probusen...
vikne jedna iz zadnjeg reda: GROZNO!!!!!! a ostale: HIHIHIHIHIHIHIHII!!!!!! |
|
|
Topic |
|