forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/03/2012 : 23:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Ja samo kazem sta je strucnjak rekao, a nadam se da ce upravo Danilovic i Todoric konacno shvatiti da sa Vladom polako ali sigurno rusimo ono sto smo 10 godina pravili i da postajemo lak plen svakakvim slepcima. Vise nas se niko ne plasi, a mi se plasimo svakoga, ja ne pamtim ovakvu situaciju.

Ja ti opet kazem,do god Vlada pravi rezultate on ce ostati u Partizanu.Moze ceo pionir da ga tera on nece otici.Ako zelis da ode pocni da navijas protiv Partizana.Iza coveka stoje rezultati i to mu svako mora priznati voleo ga ili ne.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/03/2012 : 23:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, stvari su izrazito jasne ovde, i samo homer Boki (ne homer kao homer simpson, americki izraz za izuzetno ostrascenog navijaca) ne vidi dalje od toga. Trofeji su kul, ali Vlada je supalj trener, a selekcija tima vam je za posrat otkako je Dule otisao. U sustini, i poslednjih par godina ste se kockali sa Duletom (F4 sezona izuzetno smotano selektirana ali je ispalo sve super), ali otkako Dule ode selekcija je havarija.

Za pocetak, Partizan - znaci, Partizan, regionalni simbol stabilnosti i kosarkaske uspesnosti - tri sezone za redom ulazi u pripreme bez odredjenog startnog pleja (!). Jednom vas usere sa McCalebbom, koji stize bukvalno na vreme da igra protiv Unicaje u Beogradu, izasao iz taksija pet minuta pred podbacivanje, posle debakla sa Miltom (mislim da je sa njime) na pripremama. Drugi put, dovedete Lafayettea, pa vam ne valja, pa dovedete Jerrelsa, koji isto nije odigrao nesto za nezaborav, pa onda ove godine opet cekanje do minut do 12 bezmalo da se dovede pompezno Acie Law, pa onda sut Lawa pa posle neke sapunice stigao James...ranije sam pisao, plej je mozak ekipe, za pocetak ne podrzavam da plej bude promenljiva u sistemu ekipe ali ako vec mora, imajte razuma da ga dovedete mesec dana minimum pred pocetak sezone...jok, to nista. Domaci skauting ? Tragedija, kaze Boki Cakarevic se popravio a "mi gledamo samo poene", pa sta je doveden da radi majke ti, najskuplje domace pojacanje u neko vreme, nisi ga valjda doveo da igra odbranu i faulira po potrebi ? Kad se nadje sam na sutu izgleda kao veverica koja je istrcala na autoput u levu traku a iz kontra smera ide BMW M3 sa 260kmh. Raduljica i Macvan, nek se i do kraja sezone pretvore u Shaqa i Barkleya, ONI IDU ! Znaci, dogodine opet trazite solomonsko resenje da popuni reket, ili mozda imate poverenje u Besovica i tako nekoga. Ako oduzmete Macvana i Raduljicu iz ekipe, Partizan ima selekciju taman da igra za playoff u srpskoj ligi uz neke vizure...Kecman zna kosarku i vrhunski je inteligentan ali ima malo jacu kilometrazu u nogama i ne moze vise da igra minutazu koja Partizanu treba sa njegove pozicije. A trener...koliko puta u EL ste ga gledali kako kao krava mrtvu telad gleda serije protivnika od po 10-12 poena...ma daj...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 11/03/2012 : 23:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ja se samo plasim da Danilovic i Todoric ne ostave Vladu samo iz razloga sto je on preslaba licnost da bi im se mesao u posao, Dule je verovatno uzimao deo kolaca, a ovaj slepac verovatno ne sme ni da pita da i on ucestvuje u nekoj kombinaciji. Deliti pare na 3 i na 2 dela nije isto.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 00:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ljudi, stvari su izrazito jasne ovde, i samo homer Boki (ne homer kao homer simpson, americki izraz za izuzetno ostrascenog navijaca) ne vidi dalje od toga. Trofeji su kul, ali Vlada je supalj trener, a selekcija tima vam je za posrat otkako je Dule otisao. U sustini, i poslednjih par godina ste se kockali sa Duletom (F4 sezona izuzetno smotano selektirana ali je ispalo sve super), ali otkako Dule ode selekcija je havarija.

Za pocetak, Partizan - znaci, Partizan, regionalni simbol stabilnosti i kosarkaske uspesnosti - tri sezone za redom ulazi u pripreme bez odredjenog startnog pleja (!). Jednom vas usere sa McCalebbom, koji stize bukvalno na vreme da igra protiv Unicaje u Beogradu, izasao iz taksija pet minuta pred podbacivanje, posle debakla sa Miltom (mislim da je sa njime) na pripremama. Drugi put, dovedete Lafayettea, pa vam ne valja, pa dovedete Jerrelsa, koji isto nije odigrao nesto za nezaborav, pa onda ove godine opet cekanje do minut do 12 bezmalo da se dovede pompezno Acie Law, pa onda sut Lawa pa posle neke sapunice stigao James...ranije sam pisao, plej je mozak ekipe, za pocetak ne podrzavam da plej bude promenljiva u sistemu ekipe ali ako vec mora, imajte razuma da ga dovedete mesec dana minimum pred pocetak sezone...jok, to nista. Domaci skauting ? Tragedija, kaze Boki Cakarevic se popravio a "mi gledamo samo poene", pa sta je doveden da radi majke ti, najskuplje domace pojacanje u neko vreme, nisi ga valjda doveo da igra odbranu i faulira po potrebi ? Kad se nadje sam na sutu izgleda kao veverica koja je istrcala na autoput u levu traku a iz kontra smera ide BMW M3 sa 260kmh. Raduljica i Macvan, nek se i do kraja sezone pretvore u Shaqa i Barkleya, ONI IDU ! Znaci, dogodine opet trazite solomonsko resenje da popuni reket, ili mozda imate poverenje u Besovica i tako nekoga. Ako oduzmete Macvana i Raduljicu iz ekipe, Partizan ima selekciju taman da igra za playoff u srpskoj ligi uz neke vizure...Kecman zna kosarku i vrhunski je inteligentan ali ima malo jacu kilometrazu u nogama i ne moze vise da igra minutazu koja Partizanu treba sa njegove pozicije. A trener...koliko puta u EL ste ga gledali kako kao krava mrtvu telad gleda serije protivnika od po 10-12 poena...ma daj...

Ja ovo tvoje kad procitam da ne znam o kom timu pises mislio bi da je u pitanju neki FMP ili Hemofarm a ne tim koji je 10 puta za redom bio sampion i uz to osvojio 5 jadranskih liga i 5 kupova opet za redom.A za tebe bi pomislio da si neki vrhunski strucnjak koji poznaje kosarku bolje od Todorica.
Covece Partizan pravi rezultate.Na koji nacin koga boli tuki.To da li ce u Partizanu igrati neki klinac ili stranac je potpuno nebitno.Gresili su sa plejem prosle godine,pa sta.Uzeli su tri trofeja.Nemamo centra pa sta,sledece godine ce dovesti nekog i zivot ide dalje,trofeji dolaze.Ne vidim problem pogotovo ne tvoj koji cak ni ne navijas za Partizan a pokusavas na svakom koraku da omalovazavas njegove uspehe.KK Partizan je vec 10 godina izvor radosti za svakog navijaca Partizana a Danilovic i Todoric da sutra dovedu Misu Tumbasa za trenera ja bi im verovao.
Reci mi samo kako je Partizan osvojio kup kad je toliko limitiran tim a trener toliko los?Radniski ima dobar tim i Mutu Nikolica,Zvezda ima solidan tim i vrhunskog trenera najkuplje placenog u istoriji.Pa kako je onda Jovanovic uspeo da ih nadmudri?
O jebem ti Srbiju kad su svi treneri i selektori

I za Loa si lupio kao i za sve ostalo.Raspitaj se kad je dosao Lo.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/03/2012 : 00:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Reci mi samo kako je Partizan osvojio kup kad je toliko limitiran tim a trener toliko los?Radniski ima dobar tim i Mutu Nikolica,Zvezda ima solidan tim i vrhunskog trenera najkuplje placenog u istoriji.Pa kako je onda Jovanovic uspeo da ih nadmudri?

Pa sve je lakse ako malo pojacas protivnike. Radnicki je toliko dobar da je sam sebe izbacio iz eurokupa briljantnim partijama protiv nekakvih zlatoroga i njima slicnih, na Zvezdu nemam komentar. Kako je krenulo, pocni vec unapred da pises o teskom plej-ofu u Srbiji koji predstoji. Da vas ostale podsetim, ovo je covek koji je svojevremeno izjavio da je "Milisav pokazao zasto je doveden u Partizan" kad je dao tipa 20 poena Zvezdi.

Mada, kad malo bolje razmislim, tebi je ekstra. :D Ovakvo razmisljanje garantuje miran san i dosta zivaca u rezervi. Dobro ste ispali iz Eurolige, jer bi vam ionako smetala u pripremi za odbranu kupa i prvenstva, a sada i kad vas ispenale sa Jadrana mocicete na miru da razradjujete strategiju kako da ukrotite Bojana & Petra Popovica. Nezavidan zadatak za strucni stab sampiona, ali, snacice se vec nekako, teske bitke tek predstoje...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 01:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa sve je lakse ako malo pojacas protivnike. Radnicki je toliko dobar da je sam sebe izbacio iz eurokupa briljantnim partijama protiv nekakvih zlatoroga i njima slicnih, na Zvezdu nemam komentar. Kako je krenulo, pocni vec unapred da pises o teskom plej-ofu u Srbiji koji predstoji. Da vas ostale podsetim, ovo je covek koji je svojevremeno izjavio da je "Milisav pokazao zasto je doveden u Partizan" kad je dao tipa 20 poena Zvezdi.

Mada, kad malo bolje razmislim, tebi je ekstra. :D Ovakvo razmisljanje garantuje miran san i dosta zivaca u rezervi. Dobro ste ispali iz Eurolige, jer bi vam ionako smetala u pripremi za odbranu kupa i prvenstva, a sada i kad vas ispenale sa Jadrana mocicete na miru da razradjujete strategiju kako da ukrotite Bojana & Petra Popovica. Nezavidan zadatak za strucni stab sampiona, ali, snacice se vec nekako, teske bitke tek predstoje...

Brinite vi vase brige a mi cemo se vec snaci

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 01:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Markovića šamaraju navijači, klub ćuti

Beograd - Kriza šampiona dobija na ubrzanju. Fudbaleri Partizana popravili su utisak s prolećne premijere u Novom Pazaru, ali su i protiv Slobode Point prosuli dva boda.

Trener Avram Grant nas je u analizi novog remija ponovo podsetio da je fudbal nepredvidiva igra u kojoj nema garancija, kao da nije lošom taktikom i zakasnelim izmenama kumovao još jednom kiksu crno-belih, a navijači su horski tražili ostavke ljudi koji su smenili trofejnog Aleksandra Stanojevića i buntovnog sportskog direktora Mladena Krstajića, a pre njih oterali mnoge bivše igrače sa klupe i iz fotelja, za par godina prodali silne talente, neke i bez minuta u prvom timu, kršili Statut i bahatili se na razne načine....

I sve su to manje, više očekivane posledice višemesečne bure u Humskoj i oko nje, ali najjači utisak subotnje večeri nisu apsolutna dominacija „parnog valjka“ u posedu lopte (87:13) i broj udaraca na gol (23:2), pa ni klicanje Stanojeviću, već šamar maloumnog navijača Lazaru Markoviću, na atletskoj stazi posle utakmice. Takve stvari su nažalost česta praksa u fudbalskoj nedođiji zvanoj Srbija, bilo ih je u svlačionicama, na parkinzima i u klupskim autobusima i u drugim klubovima, ali niko pre nije digao ruku na igrača na njegovom radnom mestu i to momku od svega 18 godina, detetu pitomog karaktera i gospodskog vaspitanja, koji je i u duelu sa Užičanima, kao jedini špic, izginuo od borbe s „bunkerom“ rivala.

- Izvinite, ali ne mogu da pričam o tome što mi se dogodilo. To se verovatno desilo zbog nervoze, jer nismo uspeli da postignemo gol i pobedimo - nedužni momčić skupio je snage da izađe pred novinare.

Za razliku od koordinatora za sportska pitanja Alberta Nađa, koji je odlazeći sa sumornog treninga samo dobacio „ne mogu danas da pričam“. Iza Markeca su zato stali kapiten Saša Ilić, komentarom da su takve stvari „nedopustive“, i šef Grant, rekavši da „nema opravdanja“ za ono što se desilo najskupljem klincu crno-belih. A, onih koji su, uz blagonaklon stav policije i sudstva, dozvolili da se razni huligani i kriminalci šetaju Humskom, juče nije bilo u Zemunelu da pruže podršku detetu, od čije prodaje će danas, sutra zaraditi najmanje milione evra.

- Ne znam šta se desilo Markoviću, sada od vas čujem za to - kao po običaju, pravio se lud Ratomir Babić, član Upravnog odbora crno-belih.

I, zato ne bi trebalo nikoga da začudi ako Markec već ovog leta zatraži ispisnicu i ode daleko od kluba, navijača i zemlje koji ga ne zaslužuju.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 07:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Ja se samo plasim da Danilovic i Todoric ne ostave Vladu samo iz razloga sto je on preslaba licnost da bi im se mesao u posao, Dule je verovatno uzimao deo kolaca, a ovaj slepac verovatno ne sme ni da pita da i on ucestvuje u nekoj kombinaciji. Deliti pare na 3 i na 2 dela nije isto.

Ma kakvog kolaca? Prodamo Marica, najboljeg igraca Evrope u PAO za 500.000 eura...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 09:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Brinite vi vase brige a mi cemo se vec snaci

Mairosuu je svaka zlatna sto napisa na ovoj strani.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 09:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Emisija "Poredjenje" na nasem omiljenom topicu svakog ponedeljka u prepodnevnim satima.

Sezona 2011/2012 jesen protivnik Sloboda

Amater Stanojevic
Uzice 1:2 prvenstvo (poraz)

Sezona 2011/2012 prolece protivnik Sloboda

Svetsko trenersko ime
Beograd 0:0 prvenstvo (nereseno)

Nastavice se...
[/quote]

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 10:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Evo, Grant je ovde bolje prosao..

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 11:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Pa to sam ti rekao kod prvog posta.
E sad, Stanoje je posle ovog poraza nanizao sve pobede...plus one u kupu...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 11:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Valjda ce se ponoviti sve... :)

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 11:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ono sto me najvise nervira su izjave igraca po medijima. Kako kenjaju, pa to je strasno. Osilili se posle remija u Pazaru, kao sad kad krenu, sta ce onda biti. Valjda ce ovaj rezultat imati kao pozitivnu stranu to da ce prestati da se kurce po novinama, vec da pricaju tamo gde se to jedino ceni, na terenu.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 11:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Stvarno lose igramo.. Ali bas lose.. Nismo dobru sansu imali u dve utakmice... Ovakvih prilika bismo trebali da imamo 90 po utakmici... Stopostotne sanse 0.. Katastrofa... Zasto nije ubacio Aksentijevica umesto ovog debila Miljkovica.. Malog bar lopta vuce napred non-stop.. On je Slobodi i dao golcinu u Uzicu u prvom delu prvenstva.. Zasto nije probao malog Ninkovica umesto ove dve drtine...

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 11:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

- Ne znam šta se desilo Markoviću, sada od vas čujem za to - kao po običaju, pravio se lud Ratomir Babić, član Upravnog odbora crno-belih.

Da li znas da smo uopste igrali utakmicu u subotu? Da li uopste znas da je poceo nastavak prvenstva? Da li znas da se nasa razlika u odnosu na rivala prepolovila posle samo dva kola proleca? Ili i za to cujes prvi put?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 11:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Stvarno lose igramo.. Ali bas lose.. Nismo dobru sansu imali u dve utakmice... Ovakvih prilika bismo trebali da imamo 90 po utakmici... Stopostotne sanse 0.. Katastrofa... Zasto nije ubacio Aksentijevica umesto ovog debila Miljkovica.. Malog bar lopta vuce napred non-stop.. On je Slobodi i dao golcinu u Uzicu u prvom delu prvenstva.. Zasto nije probao malog Ninkovica umesto ove dve drtine...

jbg Sale, kola su krenula nizbrdo, i tu se najteze zaustavljaju. Evo u sredu ce nam komsijski stadion postaviti novi rekord u poseti ove sezone, a mi dajemo veliki doprinos tome svojim rezultatima. I pored loseg rezultata u prvom kolu, na stadion dodje preko 20000 ljudi, a posle svega, sledeceg vikenda nas nece biti ni 2000. Ali, ko nam je kriv?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 11:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Druze, na ulicama BG-a imas i vise jugica nego porse karera pa ne znaci da su jugici bolji automobili.. Izuzev mog..

Ja se bojim ove utkmice sa OFK-om sada..

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 12:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druze, na ulicama BG-a imas i vise jugica nego porse karera pa ne znaci da su jugici bolji automobili.. Izuzev mog..

Ja se bojim ove utkmice sa OFK-om sada..

Bogami, ja se istinski trudim da kada sam u Beogradu (bio juce) vidim negde jugica, i osim onog kojeg ja vozim, ne vidjam druge...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/03/2012 : 12:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Bogami, ja se istinski trudim da kada sam u Beogradu (bio juce) vidim negde jugica, i osim onog kojeg ja vozim, ne vidjam druge...

?! Nesto se slabo trudis onda, Yugoslava na ulici koliko hoces.

Inace, jel neko primetio da na svakom pressu kad napadnu Granta, on usput spomene da je doveo Chelsea do finala CL ? :D :D :D Bari, Tokijo, Bari, Tokijo... :D :D :D

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 12:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Inace, jel neko primetio da na svakom pressu kad napadnu Granta, on usput spomene da je doveo Chelsea do finala CL ? :D :D :D Bari, Tokijo, Bari, Tokijo... :D :D :D

Kuper mentalitet
Cuti, da je osvojio mozda bi uzeo Zvezdu, ovako je preuzeo Partizan
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41214 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 12:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neko cupanje mora biti.. :)) Valjda ce se okanuti njegovih kvalifikacija.. Da ne vredi ne bismo znali svi za njega... Tako da..

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 12:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hmmm, kada sam upao juce kao u crtanom filmu, oko mene sve neke zverine od automobila, moj jugo ko mravic medju njima.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 12:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neko cupanje mora biti.. :)) Valjda ce se okanuti njegovih kvalifikacija.. Da ne vredi ne bismo znali svi za njega... Tako da..

Da vredi, ne bi bio tu gde jeste...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 12:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da li znas da smo uopste igrali utakmicu u subotu? Da li uopste znas da je poceo nastavak prvenstva? Da li znas da se nasa razlika u odnosu na rivala prepolovila posle samo dva kola proleca? Ili i za to cujes prvi put?

Zna ne boj se.Bio je na utakmici a na kraju su ga gadjali sa hiljadu plasticnih casa i ispolivali uz povike koji nisu za ovaj forum.Naravno metuzalema boli briga za to,on je na to sve rekao "A,navijaci ko navijaci".Debilcina!

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.15 seconds. Snitz Forums 2000