forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 12:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by red cloud

Bogami, ja se istinski trudim da kada sam u Beogradu (bio juce) vidim negde jugica, i osim onog kojeg ja vozim, ne vidjam druge...

?! Nesto se slabo trudis onda, Yugoslava na ulici koliko hoces.

Inace, jel neko primetio da na svakom pressu kad napadnu Granta, on usput spomene da je doveo Chelsea do finala CL ? :D :D :D Bari, Tokijo, Bari, Tokijo... :D :D :D

Kuper mentalitet

Cuti, da je osvojio mozda bi uzeo Zvezdu, ovako je preuzeo Partizan

Mici ga u picku materinu,na predstavljanju mu je to bila prva recenica.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/03/2012 : 12:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Druze, na ulicama BG-a imas i vise jugica nego porse karera pa ne znaci da su jugici bolji automobili..

Nešto nisi tako govorio onomad kad ste punili Arenu.

Kako se beše zove onaj što se okreće kako vetar duva?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 12:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Saopštenje FK Partizan

Nakon utakmice izmedju FK Partizan i FK Sloboda Point Sevojno, odigrane 10.03.2012. godine, prilikom izlaska igrača sa terena, jedan gledalac je preskočio ogradu na istočnoj tribini i na atletskoj stazi ODGURNUO igrača Lazara Markovića. Iako se radi o pojedinačnom i izolovanom incidentu, koji je odmah prekinut intervencijom klupskog obezbedjenja, taj dogadjaj je sa pravom dobio veliki publicitet u javnosti, jer se radi o jednom od najtalentovanijih i najpopularnijih mladih igrača u Srbiji. Bez sumnje ovakav čin zasluzuje najoštriju osudu javnosti i svih u fudbalskoj organizaciji, pogotovu, jer za njega nije postojao nikakav razlog.

Poslednjih godina je prisutna pojava da je deo navijača posebno strog prema mladim igračima poniklim u školi FK Partizan, kojima se ne prašta nijedna greška i koji su od strane dela navijača izloženi uvredama i omalovažavanjima. Taj trend je kulminirao napadom na Lazara Markovića. Smatramo da ovakav pristup mora da se promeni, jer upravo mladi igrači treba da imaju najveću podršku navijača i javnosti. Takodje, navijači treba da budu svesni, da ni igrači ni klub nisu odgovorni za pojedine natpise u medijima u kojima se bez osnova licitira sa astronomskim ciframa potencijalnih transfera igrača.

Lazar Marković zaslužuje apsolutnu podršku svih fudbalskih struktura i ljubitelja fudbala u Srbiji, a klub će preduzeti mere da predupredi dela svakog neodgovornog pojedinca. Uvereni smo da ovaj dogadjaj neće negativno uticati na dalji razvoj našeg talentovanog fudbalera, koji će uz podršku i razumevanje svih pravih navijača Partizana postići sportske domete za koje je sposoban.

FK Partizan, ovom prilikom zahvaljuje na velikom odzivu i podršci, koju su navijači pružili na početku prolećnog dela prvenstva. Ukoliko nastavimo tim putem, uvereni smo da ćemo se zajedno radovati na kraju sezone, kao i prethodnih godina.

FK Partizan

Cuj ove budale neobavestene.Pa jel se tako stiti dete od 18 godina?Kakvo odgurivanje decku je neka budala odvalila samar,otisao je kuci u suzama.I nije niko uleteo sa istocne nego sa juzne tribine,da podsetim navijaci koje uprava placa

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 12/03/2012 12:38:22
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 13:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Treba da batalimo ovu temu, dizemo frku koja nema veze sa fudbalom i koja odgovara samo "srpskoj Barsi" koja ce sad da nakanta slepce iz Smedereva sa 4-5 gola i od kojih vise nece moci da se zivi. Mi treba da se okrenemo Karburmi! A igraci i uprava i treba da se razmrdaju. I nije dobio samarcinu, vec ga je bukvalno odgurnuo, pricali su mi ljudi koji su bili na 2 metra od toga, ja sam bio malo dalje da bih video u onoj guzvi ko je sta uradio. Ovakvim glupostima samo pomazemo da zvezda osvoji ono sto joj ne pripada.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 13:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Treba da batalimo ovu temu, dizemo frku koja nema veze sa fudbalom i koja odgovara samo "srpskoj Barsi" koja ce sad da nakanta slepce iz Smedereva sa 4-5 gola i od kojih vise nece moci da se zivi. Mi treba da se okrenemo Karburmi! A igraci i uprava i treba da se razmrdaju. I nije dobio samarcinu, vec ga je bukvalno odgurnuo, pricali su mi ljudi koji su bili na 2 metra od toga, ja sam bio malo dalje da bih video u onoj guzvi ko je sta uradio. Ovakvim glupostima samo pomazemo da zvezda osvoji ono sto joj ne pripada.

Gurnuo/osamario,dijete je dijete,samo ne znam kako imas obraza da opravdavas taj postupak?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/03/2012 : 13:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
MARKOVIĆA TUKU, UPRAVU NIJE BRIGA

Čelnici Partizana nisu našli za shodno da zaštite mladog fudbalera kome je navijač lupio šamar na kraju utakmice

Sram vas bilo!
Skandal koji se dogodio posle utakmice Partizana i Slobode, kad je jedan od navijača lupio šamar Lazaru Markoviću, koji ima samo 18 godina, čelnike u Humskoj gotovo da i ne interesuje. Niko iz uprave srpskog šampiona nije našao za shodno da osudi takav potez, možda zbog toga što su previše zauzeti brigom o sopstvenim pozicijama, budući da je gotovo svih 20.000 navijača tražilo njihovu ostavku posle novog neuspeha.

Predsednik Dragan Đurić je po ko zna koji put odlučio da se ne pojavljuje u javnosti i da ne daje izjave, član Upravnog odbora Albert Nađ poručio je kako „nije raspoložen za priču“, dok je Ratomir Babić neobavešten.

- Markoviću su lupili šamar? Ne znam ništa o tome, to sad prvi put čujem od vas - rekao je Babić i dodao:

- Ekipa radi dobro i sve je u redu. To što su navijači vikali: „Uprava, napolje!“ stalni je slogan i ne opterećujemo se time. Posle utakmice su nas u loži malo gađali papirima, ali nije bilo ništa strašno.

Babić je potom rekao da će se predsednik Đurić u narednih pola sata pojaviti u sportskom centru u Zemunu, ali se to, naravno, nije dogodilo, već je preko klupskog portparola Nenada Danilovića poručio da neće dolaziti.

Umesto čelnika kluba, u Markovićevu zaštitu stao je trener Avram Grant, koji je, za razliku od Ratomira Babića, znao da se incident dogodio.

- Razumem da su navijači razočarani, ali ne mogu da shvatim da je neko udario Markovića. Za to ne postoji opravdanje. Javnost bi trebalo da se bori protiv toga, a i klub treba da ga uzme u zaštitu - istakao je Grant.

Marković: Nisam spavao

Mladi Lazar Marković nije juče pobegao od novinara, kao što su mnogi mislili, već je, za razliku od onih čiji je posao da ga zaštite, smogao snage da odgovori na pitanja medija.

- Ne želim da pričam o tome i nadam se da me razumete. Sve se dogodilo zbog nervoze, ali ovakve stvari ne mogu da utiču na moj rad - rekao je Marković, a na pitanje da li je spavao posle utakmice, kratko je odgovorio:
- Vrlo malo.

Policija traga za napadačem

Policija je već reagovala i traga se za navijačima Partizana koji su upali na atletsku stazu po završetku meča sa Slobodom, od kojih je jedan udario Lazara Markovića.

- Već su preduzeti koraci. Radi se na identifikaciji počinilaca. Ima elemenata krivičnog dela - izjavio je za Mondo izvor u MUP Srbije.

Takođe, komesar za takmičenje Branislav Delić najavio je kaznu za crno-bele, čiji je navijač udario Markovića.

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/markovica-tuku-upravu-nije-briga-191092.php

Рече неки дан боки да је курир најбољи информативни лист, па ајде да му поверујемо...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 12/03/2012 13:12:10
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 13:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Novi Pazar - 1:1
Sloboda - 0:0

ovako (rezultatima) pomazemo rivalu da se nada tituli, nikako drugacije...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41218 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 13:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
Nešto nisi tako govorio onomad kad ste punili Arenu.

Kako se beše zove onaj što se okreće kako vetar duva?

Politicar!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/03/2012 : 13:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Treba da batalimo ovu temu, dizemo frku koja nema veze sa fudbalom i koja odgovara samo "srpskoj Barsi" koja ce sad da nakanta slepce iz Smedereva sa 4-5 gola i od kojih vise nece moci da se zivi. Mi treba da se okrenemo Karburmi!

A, koju poziciju ti igras ? :D

A za ovo nije samar nego odgurnuo...sjajno...covek je uskocio u teren i napao igraca, neka mu je i rekao "druze, ajmo na pice", to je tezak prekrsaj i kolaps u obezbedjenju...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 13:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Treba da batalimo ovu temu, dizemo frku koja nema veze sa fudbalom i koja odgovara samo "srpskoj Barsi" koja ce sad da nakanta slepce iz Smedereva sa 4-5 gola i od kojih vise nece moci da se zivi. Mi treba da se okrenemo Karburmi!

A, koju poziciju ti igras ? :D

A za ovo nije samar nego odgurnuo...sjajno...covek je uskocio u teren i napao igraca, neka mu je i rekao "druze, ajmo na pice", to je tezak prekrsaj i kolaps u obezbedjenju...

Apsolutno.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 14:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
@SrdjanDj
Kurir je jedan od retkih listova koji otvoreno pise protiv ove uprave zato zasluzuju respekt.
Ovo sto si kopirao je sve istina.Ovaj deo bi izdvojio i to je sustina svega:
"Sram vas bilo!
Skandal koji se dogodio posle utakmice Partizana i Slobode, kad je jedan od navijača lupio šamar Lazaru Markoviću, koji ima samo 18 godina, čelnike u Humskoj gotovo da i ne interesuje. Niko iz uprave srpskog šampiona nije našao za shodno da osudi takav potez, možda zbog toga što su previše zauzeti brigom o sopstvenim pozicijama, budući da je gotovo svih 20.000 navijača tražilo njihovu ostavku posle novog neuspeha."

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/03/2012 : 14:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Mene jos uvek zanima ko je pokrenuo ovu lavinu u Partizanu. Ne verujem nikako da je to Zvezda jer za ovakav kolaps potrebna je mnogo kompetentnija intervencija - da si Lukica i Adzica postavio u Orasac 1804. i dao im u ruke pusku i barjak, knezevi bi se vratili kuci i na ustanak bi cekali jos 15 godina.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 14:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mene jos uvek zanima ko je pokrenuo ovu lavinu u Partizanu. Ne verujem nikako da je to Zvezda jer za ovakav kolaps potrebna je mnogo kompetentnija intervencija - da si Lukica i Adzica postavio u Orasac 1804. i dao im u ruke pusku i barjak, knezevi bi se vratili kuci i na ustanak bi cekali jos 15 godina.

Ja mislim da je politicki sukob.Partizan pripada SPS-u a DS bi da se umesa u uzimanje kolaca.Ovo su pretpostavke.Zvezda na celu sa Lukicem?Nema sanse.Djura do leta ide 100% a ono sto treba da brine Grobare je moguca prodaja titule zbog mira u kuci pred izbore.Druga teorija je da igraci u dilu sa drugom stranom buse trenera kako bi imali lose rezultate i kako bi Djuru lakse oterali.Vec se prica da je protiv NP namesteno na X zbog njihovog opstanka.Ma ko zna sta se desava to su mnogo velike stvari za nas obicne smrtnike.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 12/03/2012 : 14:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Inicijalna kapisla je bila izjava Djurica nakon zavrsene polusezone, gde je napao sportski sektor, posle beja sta beja...nisam bas siguran da je ovo bilo organizovano, cini mi se, bar na prvu loptu, da je pocelo neocekivano i neplanirano...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/03/2012 : 14:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Ja mislim da je politicki sukob.Partizan pripada SPS-u a DS bi da se umesa u uzimanje kolaca.

Tesko, ako uzmemo u obzir Tadicevu indirektnu umesanost i Rasimovu direktnu. Nisam siguran.

MIslim da je vise konflikt necijih licnih interesa. Uvek popularna tema je "miniranje privatizacije radi", al ni to mi ne pije vodu nesto.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 14:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

Ja mislim da je politicki sukob.Partizan pripada SPS-u a DS bi da se umesa u uzimanje kolaca.

Tesko, ako uzmemo u obzir Tadicevu indirektnu umesanost i Rasimovu direktnu. Nisam siguran.

MIslim da je vise konflikt necijih licnih interesa. Uvek popularna tema je "miniranje privatizacije radi", al ni to mi ne pije vodu nesto.

Ne znam.Mozda je Red Cloud u pravu da je sve krenulo bez nekog plana i slucajno.
Ma privatizacija nije sigurno nece se nasi klubovi nikad privatizovati.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41218 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 14:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kasnije: "Eto nas a eto nama rata s nama"

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 15:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Posle sramnih događaja po okončanju meča Partizan - Sloboda i šamaranja mladog Lazara Markovića na atletskoj stazi od strane takozvanog navijača, juče su se oglasili sam Marković, trener Grant i kapiten Saša Ilić, ali novinari nisu uspeli da dobiju nijednu zvaničnu izjavu od čelnika kluba, ako ne računamo Rašu Babiću, koji je istakao kako "ne zna ništa o tome".

Upravo s namerom da čuju kakve će Partizan preduzeti korake povodom neslavnog čina predstavnici "sedme sile" su jutros na stadionu u Humskoj "startovali" Dragana Đurića, prvog čoveka crno-belih...
"A o čemu da pričamo? Može li sutra?", upitao je Đurić.

Dok su ga pratili do parkinga, novinari su mu objasnili da bi predsednik kluba morao da se oglasi u ovoj situaciji, a Đurić je tek onda smekšao.

"Klub stoji iza njega (Lazara Markovića, prim.aut.), učinićemo sve da nađemo taj... I zaštitimo dete. Postoji snimak. Partizan nikada nije imao takvih problema u istoriji. Igrači su uvek bili zaštićeni. I on nije ošamaren, nego gurnut. Svi to kažu."

Usledilo je pitanje: "Da li se igrači posle ovoga plaše?"

"Loše je to što se desilo, ali to su navijačke strasti. Nama je najvažnije da to nije siledžijstvo. Razgovarao sam s detetom oko pola 1 te noći, a bio je i Adi (Albert Nađ, prim.aut.) kod njega i njegovih roditelja. Nije to tek tako pušteno da prođe. Razgovarao sam i sa starijim igračima. Dešavalo se to i ranije. Dešavalo se da ih vuku za uši... Ali ovaj sada nije hteo da prebije Markeca."

Pitanje: "Ko će preuzeti odgovornost? Igrač je napadnut na atletskoj stazi, na svom radnom mestu? Otkud tu navijači?"

"Naravno da mu nije mesto na atletskoj stazi. On je utrčao sa istočne tribine, obezbeđenje je odmah reagovalo, ali je tad već bilo kasno."

Pitanje: "Utrčali su i navijači s Juga?"

"Nije niko ušao s južne tribine. Ko to kaže? Bio sam na utakmici i stvarno to nisam video."

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 15:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Trener Slobode: Smenili Stanojevića, a doveli drugorazrednog poluevropskog propaliteta

Trener Slobode, Ljubiša Stamenković Piskavac, javno je u subotu prozvao kolegu sa klupe Partizana za nesportsko ponašanje.
On je tada zemerio Izraelcu što mu ovaj posle meča nije pružio ni ruku da se pozdravi.

Ipak, mnogo oštriji trener Slobode bio je u komentaru koji je dao na svom Fejsbuk profilu.

- Avram Grant ne zna ko je Piskavac? Čega se pametan stidi, budala se time ponosi! E moj Avrame, sad zapamti ko je Piskavac, taktički sam te dobio na JNA. Čista k'o suza trenerska pobeda - stoji u komentaru.

Popularni Piskavac se, međutim nije zadržao samo na tome.

- Žalosno je što onakvog čoveka i stručnjaka kao što je Stanojević smenjuju i za ogromne pare dovode raznorazne drugorazredne poluevropske propalitete.

Edited by - okiboki on 12/03/2012 15:31:28
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 15:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
B92:

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje povodom incidenta sa meču sa Slobodom u kojem je dao podršku svom igraču Lazaru Markoviću.

U saopštenju se navodi da je deo navijača „crno-belih“ posebno „strog prema mladim igračima i da im se ne praštaju greške“.

Iako se na snimku sa meča vidi da su na atletsku stazu ušli navijači sa južne tribine, u saopštenju se navodi da je sa istočne strane i da je u pitanju jedan gledalac.

Takođe, klub kaže da je Marković odgurnut, a zapravo je ošamaren.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12048 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/03/2012 : 15:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
"U subotu su ljudi reagovali, bacali su na nas nekakve papire, vređali nas, ali to nas ne opterećuje. Nastavljamo da radimo dobro, ne sekiram se..."

Ratomir Babić za "Sportski žurnal"

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 15:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Idemo dalje.Bravo novinari samo prcajte Djuru i ostala govna.
SPORTSKA CENTRALA

U Humskoj izgubili kompas

Dva dana je trebalo čelnicima Partizana da izdaju saopštenje kojim će osuditi napad navijača na Lazara Markovića, a kako su ga sročili, bolje da se nisu ni oglašavali.

- Prilikom izlaska igrača sa terena, jedan gledalac je preskočio ogradu na istočnoj tribini i na atletskoj stazi odgurnuo igrača Lazara Markovića, napisaše crno-beli u saopštenju, dajući zapravo svima koji tvrde da su Đurić i kompanija izgubili kompas.

Svi koji su bili na utakmici videli su da je grupa navijača čija želja je bila da prevaspitavaju igrače, došla sa južne tribine. Uostalom i kapiten crno-belih Saša Ilić je izjavio da "konstruktivan razgovor sa najvatreninijim navijačima nije ništa novo", ali je i dodao da je za osudu šamaranje Lazara Markovića.

Ostaje samo da neko objasni čelnicima kluba iz Humske gde se nalazi koja tribina. Nije teško zapamtiti i kada je kompas u kvaru. Semafor je na južnoj tribini, na suprotnoj strani je sever. Lože iz kojih rukovodstvo Partizana posmatra utakmice je na zapadu, tamo gde zalazi sunce. Gde li je istok?

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 17:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Aman ljudi, uzrok svih problema je Nenad Bjekovic koji je zeleo da preuzme klub i u toj nameri izlozio Krstajica i Stanojevica, a usput jos vise podelio navijace i izazvao sav ovaj haos u klubu. Ko to ne moze sam da shvati ja ne mogu da ga ubedim. Uprava je naterana da smeni trenera amatera i doveli su evropski priznatog trenera(ma sta vi pricali) kako bi priveo sezonu kraju i pokusao nesto vise da uradi u Evropi. Kiksnuo je 2 utakmice, u kojima smo igrali sasvim dobro, jedino su golovi falili, a i kako bi ih bilo kad Stanojevic nije za 3 miliona uspeo da kupi pravog spica. Uprava ima moju podrsku dokle god smo prvi i ako kojim slucajem ne uzmemo ovu titulu bicu najveci borac protiv iste. Sa druge strane, do tada cu igracima davati maksimalnu podrsku i necu dopustati da WC papir Kurir i ciganski mediji kroje moje misljenje. Navijaci su usli na atletsku stazu posle utakmice i to podrzavam jer su i igraci i Grant morali da shvate u kom klubu se nalaze i da neresen ishod nije nesto sto prihvatimo. Mamlaz koji je odgurnuo/osamario/sutnuo u glavu Markovica je klasican retard jer je on poslednji koji je kriv za lose rezultate. Decko igra za smesnu platu, upao je u tim jer bivsi trener i sportski direktor nista pametno u prelaznom roku nisu uradili, pa je umesto 2 dovedena spica morao kao klinac da nas vadi celu polusezonu. Umesto sto kritikujete upravu koja ima 4 uzastopne titule iza sebe, dodjite na stadion i podrzite ekipu sad kad svi daju sve od sebe ne bi li "svetskog sampiona", sa dugovima sa kojima bi ih bilo gde u svetu ugasili i oduzeli bodove, vratili na vrh tabele.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 18:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
I evo da se zapuse usta svim Lukicevim medijima koji samo rovare ne bi li nas uzdrmali na putu do jamba: http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/211438/Markovic-Nije-bilo-samara-samo-sam-odgurnut
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/03/2012 : 18:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ako je Đura tako naredio, onda nije bilo šamara...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.31 seconds. Snitz Forums 2000