forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 18:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

I evo da se zapuse usta svim Lukicevim medijima koji samo rovare ne bi li nas uzdrmali na putu do jamba: http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/211438/Markovic-Nije-bilo-samara-samo-sam-odgurnut

Kako onda objasnjavas ovo:

Marković: Šamar me nije uplašio!
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:370117-Markovic-Samar-me-nije-uplasio

Znaci dan ranije na pitanje novinara u vezi samara izjavljuje ovo a danas prica drugo.Ne zameram mu,dete je to i ne sme da prica o tome,tako su mu rekli.Treba sto pre da bezi odavde glavom bez obzira.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 18:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aman ljudi, uzrok svih problema je Nenad Bjekovic koji je zeleo da preuzme klub i u toj nameri izlozio Krstajica i Stanojevica, a usput jos vise podelio navijace i izazvao sav ovaj haos u klubu. Ko to ne moze sam da shvati ja ne mogu da ga ubedim. Uprava je naterana da smeni trenera amatera i doveli su evropski priznatog trenera(ma sta vi pricali) kako bi priveo sezonu kraju i pokusao nesto vise da uradi u Evropi. Kiksnuo je 2 utakmice, u kojima smo igrali sasvim dobro, jedino su golovi falili, a i kako bi ih bilo kad Stanojevic nije za 3 miliona uspeo da kupi pravog spica. Uprava ima moju podrsku dokle god smo prvi i ako kojim slucajem ne uzmemo ovu titulu bicu najveci borac protiv iste. Sa druge strane, do tada cu igracima davati maksimalnu podrsku i necu dopustati da WC papir Kurir i ciganski mediji kroje moje misljenje. Navijaci su usli na atletsku stazu posle utakmice i to podrzavam jer su i igraci i Grant morali da shvate u kom klubu se nalaze i da neresen ishod nije nesto sto prihvatimo. Mamlaz koji je odgurnuo/osamario/sutnuo u glavu Markovica je klasican retard jer je on poslednji koji je kriv za lose rezultate. Decko igra za smesnu platu, upao je u tim jer bivsi trener i sportski direktor nista pametno u prelaznom roku nisu uradili, pa je umesto 2 dovedena spica morao kao klinac da nas vadi celu polusezonu. Umesto sto kritikujete upravu koja ima 4 uzastopne titule iza sebe, dodjite na stadion i podrzite ekipu sad kad svi daju sve od sebe ne bi li "svetskog sampiona", sa dugovima sa kojima bi ih bilo gde u svetu ugasili i oduzeli bodove, vratili na vrh tabele.

Ja mislim da je za sve kriv hazarski kaganat.
O cemu pricas ti covjece,Bjekovic za sve kriv?Sto ti dodje Djuric pa ga ovako branis?Avram svjetski priznat trener,ko ga to priznaje,ti mozda?Sluzi za sprdnju po Engleskoj.
Zamisli,smo su golovi falili,kao da igramo protiv Liverpula i Arsenala pa smo zadovoljni igrom bez golova.

Da podvucemo,Avram je izgubio vise bodova u prve dvije utakmice nego Stanoje za cijelu polusezonu.
Ti pricaj sto god oces,vidi se da sa fudbalom a i sa mozgom veze nemas.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 18:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

Aman ljudi, uzrok svih problema je Nenad Bjekovic koji je zeleo da preuzme klub i u toj nameri izlozio Krstajica i Stanojevica, a usput jos vise podelio navijace i izazvao sav ovaj haos u klubu. Ko to ne moze sam da shvati ja ne mogu da ga ubedim. Uprava je naterana da smeni trenera amatera i doveli su evropski priznatog trenera(ma sta vi pricali) kako bi priveo sezonu kraju i pokusao nesto vise da uradi u Evropi. Kiksnuo je 2 utakmice, u kojima smo igrali sasvim dobro, jedino su golovi falili, a i kako bi ih bilo kad Stanojevic nije za 3 miliona uspeo da kupi pravog spica. Uprava ima moju podrsku dokle god smo prvi i ako kojim slucajem ne uzmemo ovu titulu bicu najveci borac protiv iste. Sa druge strane, do tada cu igracima davati maksimalnu podrsku i necu dopustati da WC papir Kurir i ciganski mediji kroje moje misljenje. Navijaci su usli na atletsku stazu posle utakmice i to podrzavam jer su i igraci i Grant morali da shvate u kom klubu se nalaze i da neresen ishod nije nesto sto prihvatimo. Mamlaz koji je odgurnuo/osamario/sutnuo u glavu Markovica je klasican retard jer je on poslednji koji je kriv za lose rezultate. Decko igra za smesnu platu, upao je u tim jer bivsi trener i sportski direktor nista pametno u prelaznom roku nisu uradili, pa je umesto 2 dovedena spica morao kao klinac da nas vadi celu polusezonu. Umesto sto kritikujete upravu koja ima 4 uzastopne titule iza sebe, dodjite na stadion i podrzite ekipu sad kad svi daju sve od sebe ne bi li "svetskog sampiona", sa dugovima sa kojima bi ih bilo gde u svetu ugasili i oduzeli bodove, vratili na vrh tabele.

O cemu pricas ti covjece,Bjekovic za sve kriv?Sto ti dodje Djuric pa ga ovako branis?Avram svjetski priznat trener,ko ga to priznaje,ti mozda?Sluzi za sprdnju po Engleskoj.
Zamisli,smo su golovi falili,kao da igramo protiv Liverpula i Arsenala pa smo zadovoljni igrom bez golova.

Da podvucemo,Avram je izgubio vise bodova u prve dvije utakmice nego Stanoje za cijelu polusezonu.

Alo, indijancu, to sa mozgom mozda ti nemas veze, Bjekovic je oteran, sa mesta gde je trebalo mirno da ode u penziju, upravo zbog izazivanja haosa u klubu. Na TV-u gledas fudbal, citas novine i pravis se pametan. Objasnio sam ti da nemamo spica koji moze da da gol i odlicno znas ko je za to odgovoran. Kao sto rekoh necu raditi nista protiv Partizana jer je atmosfera i onako ocajna, a na kraju sezone cemo lako videti sta i kako.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 18:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Alo, indijancu

Znaći, ono, batice, ti se bavis ćamcima?
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/03/2012 : 18:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
E ovako dacu vam neke informacije koje su dosta blizu istine...Deo Alkatraza misli da postoje igraci koji bojkotoju Granta i upravu,postoji navodno klan koji je veran Stanoju...Neki od njih su resili da im stave do znanja da je Partizan vazniji od svega...Vukic je popizdeo u svlacionici i rekao da ako oseti da neko bojkotuje ,nikad vise se nece skinuti....Videcemo sta ce biti......?????????

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 18:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Alo, indijancu, to sa mozgom mozda ti nemas veze, Bjekovic je oteran, sa mesta gde je trebalo mirno da ode u penziju, upravo zbog izazivanja haosa u klubu. Na TV-u gledas fudbal, citas novine i pravis se pametan. Objasnio sam ti da nemamo spica koji moze da da gol i odlicno znas ko je za to odgovoran. Kao sto rekoh necu raditi nista protiv Partizana jer je atmosfera i onako ocajna, a na kraju sezone cemo lako videti sta i kako.

Ko je odgovoran?Ko je prigrabio pare od transfera,LS,...?
Opet Bjekovic,je li?
Gledaj,ono sto ti mislis i smatras da je tako ne mora da znaci da je stoprocentno istina.
Boze sveti,sa kim se ja natezem...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 18:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Wele,Starudije iskulirajte bre.Mozemo imati razlicito misljenje ali to nije razlog da se svadjamo.Ko ih jebe.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 18:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Wele,Starudije iskulirajte bre.Mozemo imati razlicito misljenje ali to nije razlog da se svadjamo.Ko ih jebe.

Imamo svi svoje misljenje i vidjenje,razumljivo;ali ovaj Cuvar Starudija konstantno soli pamet svima ovdje,rekao bi covjek da je vlasnik Partizana.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 18:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

E ovako dacu vam neke informacije koje su dosta blizu istine...Deo Alkatraza misli da postoje igraci koji bojkotoju Granta i upravu,postoji navodno klan koji je veran Stanoju...Neki od njih su resili da im stave do znanja da je Partizan vazniji od svega...Vukic je popizdeo u svlacionici i rekao da ako oseti da neko bojkotuje ,nikad vise se nece skinuti....Videcemo sta ce biti......?????????

Ovo sam i ja cuo,tj provlaci se kao jedna od teorija.Da su igraci uz Stanoja i da bojkotuju ovu upravu i Granta kako bi ih losim rezultatima oterali.Ne verujem da je istina ali sve je moguce.
Najbliza teorija mi je da Grant nema bele veze sa zivotom sto je u ove dve utakmice taktikom i dokazao.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 19:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imamo svi svoje misljenje i vidjenje,razumljivo;ali ovaj Cuvar Starudija konstantno soli pamet svima ovdje,rekao bi covjek da je vlasnik Partizana.

Nisam vlasnik, ali sam dao tom klubu vise nego sto ce mu i narednih 10 tvojih pokolenja dati, dok sam se ja borio protiv placenika na Jugu ili dok sam se tukao sa muslimansko/hrvatskom policijom i navijacima Zrinjskog samo jer smo se drznuli da udjemo na stadion, ti si grickao semenke i sedeo kod kuce. Odlicno i sada znam sta se desava u klubu i vrlo sam kompetentan da govorim ono sto govorim.
A sto se tice bojkota trenera zbog Stanojevica, licno bih proganjao svakog igraca za kog se ispostavi da sabotira Partizan iz bilo kog razloga.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/03/2012 : 19:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by radulovic marko

Ovo sam i ja cuo,tj provlaci se kao jedna od teorija.Da su igraci uz Stanoja i da bojkotuju ovu upravu i Granta kako bi ih losim rezultatima oterali.Ne verujem da je istina ali sve je moguce.
Najbliza teorija mi je da Grant nema bele veze sa zivotom sto je u ove dve utakmice taktikom i dokazao.

Nisam ja rekao da je istina ili teorija ,samo sam ti rekao da deo Alkatraza tako misli (ovo je istina) ....Sto se tice Avramovog znanja fudbala ,ja ne bih prerano iznosio zakljucke i ubacivao teske reci(covek je ipak igrao finale l.s.)...Sad sto je ovo smrdljiva liga i sto se sve vrti oko namestanja i zavera ,tu je on najmanji problem ....Partizan je igracko duplo jaci od bilo kog tima u ligi ,plus ako se zatvaraju utakmice sa srodnim klubovima ,samo degenerik bih izgubio ligu....Moje misljenje da Grant nije degenerik....A Stvari koje se igraju oko partizana od pocetka sezone me zabrinjavaju....Zvezda nije tutule videla sad ce decenija ,a u novinama i medijima se predstavlja kao barselona...Partizan ove godine i dalje ima 6 bodova vise ,pobedu u derbiju i opet se omolovazava...Postoje razne stvari oko fudbala u Srbiji ,sto kriminal,sto politika itd ,sa stvarima koje nisu blizu sporta.....Ali jedno se mora sacuvati....Za nas obicne navijace PARTIZAN treba da je SVETINJA ,ko ga vodi i ko trenira moze da nas pogadja licno ili ljudski...Ali ne smemo da zalutamo i da budemo srecni sto JE AVRAM prosuo 4 boda...PARTIZAN JE NAJVAZNIJI ,boli me kurac sto je VUJOSEVIC DJUBRE OD COVEKA ,STO JE DJURA BIO TAKSISTA I KROJAC,STO JEW STANOJE TRENER POCETNIK,STO JE AVRAM OTERAO NEKE KLUBOVE U 2 LIGU....Zanima me PARTIZAN i svako ko misli da je pametniji od bilo koga neka sacuva teske reci za sebe .....Sad nije trenutak za to,,,AKO CEMO DA DOZVOLIMO RASPALOJ ZVEZDI DA NAM UZME OVE GODINE SVE ,,,ONDA JEBO SVE OVO.....

Edited by - radulovic marko on 12/03/2012 19:19:47
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 19:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisam vlasnik, ali sam dao tom klubu vise nego sto ce mu i narednih 10 tvojih pokolenja dati, dok sam se ja borio protiv placenika na Jugu ili dok sam se tukao sa muslimansko/hrvatskom policijom i navijacima Zrinjskog samo jer smo se drznuli da udjemo na stadion, ti si grickao semenke i sedeo kod kuce. Odlicno i sada znam sta se desava u klubu i vrlo sam kompetentan da govorim ono sto govorim.
A sto se tice bojkota trenera zbog Stanojevica, licno bih proganjao svakog igraca za kog se ispostavi da sabotira Partizan iz bilo kog razloga.

Izvini Rambo,nisam te prepoznao.
Zasto bi ih proganjao?Imaju momci pravo da dignu glas protiv uprave i maskote od trenera jer ova situacija nikome ne odgovara.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 19:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nisam vlasnik, ali sam dao tom klubu vise nego sto ce mu i narednih 10 tvojih pokolenja dati, dok sam se ja borio protiv placenika na Jugu ili dok sam se tukao sa muslimansko/hrvatskom policijom i navijacima Zrinjskog samo jer smo se drznuli da udjemo na stadion, ti si grickao semenke i sedeo kod kuce.

Naivni navijac Partizana u Mostaru Sta si bogu zgresio
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41222 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/03/2012 : 19:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, kulijana.. Na kraju sezone se svode racuni a sada se daje podrska klubu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 19:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ljudi, kulijana.. Na kraju sezone se svode racuni a sada se daje podrska klubu...

Ja to sve vreme i pricam. Podlezemo atmosferi, pljujemo klub i svadjamo se, a neki si time slade i bodre svoj klub, dok u isto vreme podrzavaju seljacinu predsednika, trenera bez licence i imaju 6 bodova manje, uz minus 30 i kusur miliona evra na racunu.

Edited by - Cuvam starudije on 12/03/2012 19:30:02
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/03/2012 : 19:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

:D Samo u Srbiji "navijac" moze da ima beneficirani staz.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/03/2012 : 19:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sawitch

Ja to sve vreme i pricam. Podlezemo atmosferi, pljujemo klub i svadjamo se, a neki si time slade i bodre svoj klub, dok u isto vreme podrzavaju seljacinu predsednika, trenera bez licence i imaju 6 bodova manje, uz minus 30 i kusur miliona evra na racunu.

Ovo je zombi Slobe Novakovica, sve je izvesnije.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 19:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Jos malo pa ce dobiju nacionalnu penziju
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 19:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A na osnovu cega si ti mogao da zakljucis da sam u zivotu dobio dinar od kluba?
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/03/2012 : 19:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Jos malo pa ce dobiju nacionalnu penziju

Boracku
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/03/2012 : 19:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 12/03/2012 : 20:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Sto se basketa tice, stvarno je krajnje vreme da oteramo Danilovica i Todorica, kao i njihovog poslusnika Vladu Jovanovica, pa da nam konacno krene...da osvojimo i mi nesto.
Apropo inostranih pojacanja, isti ljudi rade na njima sada kao i za vreme Duleta - imali su nekoliko pogodaka u nizu: Palasio, Lazme, Mekeleb, Gist, Dzerels; zatim je doslo i do par kikseva (Lafajet, Dzavai, Lo) u kombinaciji sa odredjenim kasnjenjima pri angazovanju.
Sve to nije nista strasno, to je sastavni deo kosarke poput pobeda i poraza...e sad, sto smo vec zaboravili neke Duletove neugodne i iznenadjujuce poraze, to je druga stvar.
Zaboravili smo i visesezonska grcanja u Evropi samo zato sto je kasnije uspostavljen sistem koji je donosio uspeh.
A kako je uspostavljen?
Sigurno ne zbog toga sto smo tada smenili Duleta nakon par poraza, vec zbog strpljenja uprave.
Sada se trazi glava coveka koga je par poena delilo od drugog uzastopnog plasmana u Top 16, coveka koji je za sezonu i po osvojio 4 trofeja.
Podsecam da je Partizan u eri V.J. u jednakoj situaciji kao i dok je Dule bio tu - nosioci igre se ne zadrzavaju duze od jedne sezone, pritisak javnosti i navijaca je ogroman, para ne previse.
U takvoj situaciji mladi trener pliva i vise nego dobro, a to sto posle ko zna koliko godina (najverovatnije) necemo odbraniti sve trofeje, zaista nije razlog da mu se maliciozno spocitavaju 1 izgubljena cetvrtina protiv Mege, ili zbunjenost pri jednom tajmautu.
Ko je napredovao od igraca ove sezone? Pa Pekovic.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/03/2012 : 20:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

Sto se basketa tice, stvarno je krajnje vreme da oteramo Danilovica i Todorica, kao i njihovog poslusnika Vladu Jovanovica, pa da nam konacno krene...da osvojimo i mi nesto.
Apropo inostranih pojacanja, isti ljudi rade na njima sada kao i za vreme Duleta - imali su nekoliko pogodaka u nizu: Palasio, Lazme, Mekeleb, Gist, Dzerels; zatim je doslo i do par kikseva (Lafajet, Dzavai, Lo) u kombinaciji sa odredjenim kasnjenjima pri angazovanju.
Sve to nije nista strasno, to je sastavni deo kosarke poput pobeda i poraza...e sad, sto smo vec zaboravili neke Duletove neugodne i iznenadjujuce poraze, to je druga stvar.
Zaboravili smo i visesezonska grcanja u Evropi samo zato sto je kasnije uspostavljen sistem koji je donosio uspeh.
A kako je uspostavljen?
Sigurno ne zbog toga sto smo tada smenili Duleta nakon par poraza, vec zbog strpljenja uprave.
Sada se trazi glava coveka koga je par poena delilo od drugog uzastopnog plasmana u Top 16, coveka koji je za sezonu i po osvojio 4 trofeja.
Podsecam da je Partizan u eri V.J. u jednakoj situaciji kao i dok je Dule bio tu - nosioci igre se ne zadrzavaju duze od jedne sezone, pritisak javnosti i navijaca je ogroman, para ne previse.
U takvoj situaciji mladi trener pliva i vise nego dobro, a to sto posle ko zna koliko godina (najverovatnije) necemo odbraniti sve trofeje, zaista nije razlog da mu se maliciozno spocitavaju 1 izgubljena cetvrtina protiv Mege, ili zbunjenost pri jednom tajmautu.
Ko je napredovao od igraca ove sezone? Pa Pekovic.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/03/2012 : 23:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Upravo tako .Bravo Morisone!

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/03/2012 : 23:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Mene niste ubedili, i dalje tvrdim da je Vlade neznalica i da samo propadamo u svim segmentima dok je on tu.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000