forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/03/2012 : 11:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ako bi ovo izlazilo negdje kod nas, najviše nade polažem u Malagmu i Agarthi, jer Ludens zbog tek pokrenutog kolekcionarskog izdanja svakako neće, a Libellus bi stavio tvrde korice i previsoku cijenu od 250 kn kao kod Texa kolorca. Bojim se da nema šanse da bi strip u boji od 270-ak stranica u Hrvatskoj izlazio po cijeni od 7 eura odnosno 50-ak kuna. Pa LL-ov Tex Staza uspomena od 112 kolor-stranica košta 130 kn!!!!!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/03/2012 : 11:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Da libellus bi nabio nemoguču cijenu bez obzira na kvalitetu
Go to Top of Page

filmfanatic
Starting Member

75 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 15/03/2012 : 12:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send filmfanatic a Private Message  Reply with Quote
Naravno vrh su mi Ferri,Donatelli, Dela Monica,Verni...
[/quote]

ti su i moji omiljeni crtaci Zagora (plus Sedioli)
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/03/2012 : 12:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Dobra su ova talijanska izdanja da bar se ludens odvazi na takvo nesto

Odvažio se na "tako nešto", samo što to za većinu nije to... Meni je ok...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/03/2012 : 12:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

broj 5

http://shrani.si/f/2Q/dv/Ynl1K6O/5-1.jpg
http://shrani.si/f/j/d5/4Z2oLaxi/5-2.jpg

Zanimljivo kako ni jedan naslov ovih reprinta nije isti kao u originalnim italijanskim izdanjima.
Hmm...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 15/03/2012 : 14:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Gallieno Ferri

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/03/2012 : 15:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Zanimljivo kako ni jedan naslov ovih reprinta nije isti kao u originalnim italijanskim izdanjima.
Hmm...

to je valjda zbog toga da ne ispadne zbrka tokom online kupovine.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/03/2012 : 15:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Hmm...

Tako je bilo i kod Texa...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47481 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/03/2012 : 15:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da libellus bi nabio nemoguču cijenu bez obzira na kvalitetu

ovo ne bi bilo ispod 300 kn

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/03/2012 : 15:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Istina, bilo bi skupo, pa kako je onda moguce da oni prodavaju onako jeftino? Ako je papir visokog kvaliteta, i sve je u boji, koje stamparije onda ti italijani upotrebljavaju? Je'l to stampaju u Kini po hiljade primjeraka, pa dobiju nekakav diskount? Nemoguce je stampat ovakav kvalitet bilo gdje drugo, i onda prodat za samo 7 Eura... pa gdje im je zarada? Ja i da stampam 50 komada ovih knjiga ovdje u USA, ipak bi ispalo oko $25 ili $30 po komadu... ne kontam kako im cijene ostaju ovako niske.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 16:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Istina, bilo bi skupo, pa kako je onda moguce da oni prodavaju onako jeftino? Ako je papir visokog kvaliteta, i sve je u boji, koje stamparije onda ti italijani upotrebljavaju? Je'l to stampaju u Kini po hiljade primjeraka, pa dobiju nekakav diskount? Nemoguce je stampat ovakav kvalitet bilo gdje drugo, i onda prodat za samo 7 Eura... pa gdje im je zarada? Ja i da stampam 50 komada ovih knjiga ovdje u USA, ipak bi ispalo oko $25 ili $30 po komadu... ne kontam kako im cijene ostaju ovako niske.

tiraz 40.000
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/03/2012 : 16:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ne plaćaju prava, imaju svoju tiskaru i već spomenuti tiraž kao glavno mjerilo cijene.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/03/2012 : 16:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ja sad pit'o jednu Americku stampariju koliko bi kostala knjiga u boji, sa 270 stranica, u Soft Coveru, ako se stampa 40,000 komada. Cijena po knjizi: $28.00

A o hard coveru da i ne govorimo. Izgleda da su evropske stamparije dosta jeftinije, ali pojma nisam im'o da su bas toliko jeftinije.

EDIT:
ako je dcopic u pravu, onda eto odgovora na moje pitanje.

Edited by - acestroke on 15/03/2012 16:14:29
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 15/03/2012 : 16:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Meni nije jasno kako Zagorov Gigant je kostao 7 eura,a svi giganti ostalih strip junaka kostaju 5,80 eura.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 15/03/2012 : 16:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Pa zar nije taj extra 1,20 Eura postanski porez u Darkwoodu...? Kako ocekujes da se Drunky Duck napije?

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/03/2012 : 17:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa zar nije taj extra 1,20 Eura postanski porez u Darkwoodu...? Kako ocekujes da se Drunky Duck napije?

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 15/03/2012 : 17:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hihihihi doobar.
Go to Top of Page

MrWolf
Starting Member

Serbia
29 Posts

Member since 23/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 18:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send MrWolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nije bitno tko crta samo da zagi izlazi. Samo što dalje od onoga P.Segne

Segna je nacrtao par ep. Zagora ali mi njegov crtež liči/podseća na crtež Tarzana legendarnog Burna Hogartha koji je poznat i kao "Mikelanđelo stripa". Zato su mi smešni svi koji ga kritikuju, a nikad nisu nacrtali ni čiča glišu. Da ne pominjem Laurentija koji mu nije ni do kolena.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47481 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/03/2012 : 19:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MrWolf

quote:

Segna je nacrtao par ep. Zagora ali mi njegov crtež liči/podseća na crtež Tarzana legendarnog Burna Hogartha koji je poznat i kao "Mikelanđelo stripa". Zato su mi smešni svi koji ga kritikuju, a nikad nisu nacrtali ni čiča glišu. Da ne pominjem Laurentija koji mu nije ni do kolena.

a kakve veze to ima? šta bi svi tribali crtat da možemo ocjenjivat jel nam se sviđa crtež ili ne?

Go to Top of Page

MrWolf
Starting Member

Serbia
29 Posts

Member since 23/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 19:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send MrWolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kakve veze to ima? šta bi svi tribali crtat da možemo ocjenjivat jel nam se sviđa crtež ili ne?

Care volim te, volim te mnogo i tebe i tvoje istomišljenike. Bez vas bi svet bio jedno jadno mesto. Cmok!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 19:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Care volim te, volim te mnogo i tebe i tvoje istomišljenike. Bez vas bi svet bio jedno jadno mesto. Cmok!

Pogresno si protumacio Zoki. Dobar je lwood
Go to Top of Page

MrWolf
Starting Member

Serbia
29 Posts

Member since 23/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 19:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send MrWolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

quote:

Pogresno si protumacio Zoki. Dobar je lwood

Žao mi je nisam Zoki, što ne znači da ga ne znam. Mislim da se on nikada neće oglasiti ni na jednom forumu.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47481 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/03/2012 : 20:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

čudo od slatkiša.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 15/03/2012 : 20:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stari moj ja nikad nisam crtao niti ću pokušavati jer neman pojma o crtanju ali usporedbe spomenutog i ostalih crtača govore da je spomenuti blaga katastrofa cirkus
Go to Top of Page

MrWolf
Starting Member

Serbia
29 Posts

Member since 23/02/2012

Posted - 15/03/2012 : 20:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send MrWolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Stari moj ja nikad nisam crtao niti ću pokušavati jer neman pojma o crtanju ali usporedbe spomenutog i ostalih crtača govore da je spomenuti blaga katastrofa cirkus

Lepota (lipota) je u oku posmatraca. Da parafraziram, bez uvrede, ako ti se ne sviđa nečija cura, to ne znači da je ona ružna... možda ti preferiraš nešto drugo? Wake me up before u go go?
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.48 seconds. Snitz Forums 2000