Lijepa naslovna. Prvo sto sam pogledao je da li pise 18 kn ili je poskupio. Nekako u zadnje vrijeme sve poskupljuje (pogotovo gorivo) pa samo cekam trenutak kada ce i na stripovima dignut cijenu. Kupujem cim ga vidim.
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Ah, koliki su poginuli pa se kasnije vratili... A možda doista nema veze s njim. Sjećam se takve metalne ruke s bodežom iz te priče s alkemičarem pa pomislih da je ovo njegov comeback.
Svakako jedna od boljih priča, i odličan crtež pok. Donatellija. Šteta da ga više nema. Chiarolla će mi samo pokvariti ugođaj priče (ako je doista alkemičar u pitanju).
Ah, koliki su poginuli pa se kasnije vratili... A možda doista nema veze s njim. Sjećam se takve metalne ruke s bodežom iz te priče s alkemičarem pa pomislih da je ovo njegov comeback.
Da,u pitanju je povratak Greja
Odlicno! Moram onda sutra u nabavu da procitam strip. Bas me zanima kako je prezivio
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Dobar Zagor...onako da prođe vrijeme... Ferri za naslovnicu solidan, Chiarolla dobar (najlošije crta baš Zagora)ostalo(pejsaži pogotovo) odlično... Buratini? pa, za početak ok...malo uvoda, Chiko/Trampi zgoda,zaplet...nije loše za početak..
nekih 7.5/10 za moj ukus.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
koji kralj burattini...ne samo da svako malo nešto objašnjava - trampi čiko fore čak...i najavljuje na koji način će se grey osvetiti...kralj je doslovno prepisao prvih 20 strana...
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"