Nemamo svi isti prag tolerancije,ja smatram da nisam pretjerao,neko drugi kaže da jesam.Vjerovatno bi bilo drugačije da su neke druge osobe umiješane,ili ne,ko bi znao... U slučaju bana bar bih zamolio da se vrati post,to bi bilo pošteno... Neću više kvariti ovaj topic,izvinite,odoh prvo u autorski izlog pohvaliti thorgala a onda u svaštaru nervirati ojra...
Iskreno, da je ono bila fotošopirana fotka mene, ja bih umro od smijeha, al stvar je u tome da neko zna prihvatit zajebanciju na svoj račun, a drugi baš i ne. Taština je mnogo zajebana stvar. Upravo zato ja ispoštujem i ako mi neko kaže da brišem fotku na kojoj ga sprdam, ja je odmah brišem.
EDIT: Saviću, kad su rezultati??
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ma sprdnja, bagi stavio fotku Kinga s grbom na leđima, pa King obriso.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
još bolje ti je, da prije nego kažeš koji je pobijednički, staviš slike i otvoriš pool glasanje, pa da možemo mi ovdje glasati, pa češ nam kasnije reči koji je pobijedio. Tako češ vidjeti da li i drugi ljudi (forumaši) imaju isti okus ko i vi. Tako češ dobiti odgovor da li ste stvarno odabrali najboljeg, odnosno na kojem mijestu se je našao ovaj kojeg ste vi odabrali. možda bude zanimljivih rezultata....
Postoji mogucnost da se produzi termin jer nece svi iz "komisije" biti tu 15-og ali nije jos sigurno... Mozda do 20-og ili 25-og.. Ali javicu cim saznam... Stiglo je u medjuvremenu jos par lepih grbova...
Konkurs je zavrsen! U svastari cu ili danas ili sutra otvoriti topic gde cu okaciti slike svih pristiglih grbova.. A pobednicki cete saznati za koji dan.. Da prethodno cujem vasa misljenja..
Bice mi onda ruzno da ubacujem na cetvrtoj strani grbove... Onako sam mislio da sve slozim lepo u 2-3 posta.. Ali ako je problem nema veze... Ti odlucujes//