Author |
Topic |
perque
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 28/09/2009 |
|
perque
Average Member
Serbia
724 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 15/03/2012 : 21:59:58
|
quote: Originally posted by perque
Maskota igara bez granica Jugoslavija 90
Ima li negde da se vide igre bez granica iz 80-ih... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 16/03/2012 : 00:17:55
|
quote: Originally posted by Risar_69
Sečam se ovih igara bez granica, kao jučer :)
http://www.youtube.com/watch?v=pDoMu-Oa-ts&feature
Znas da bi zaplakao sada...Jebem ti sunce...Minja Subota ,moj komsija na poslu,vidi ga jebote...Pre mesec dana kada je bio onaj veliki sneg ,izasao on ispred zgrade i cisti sneg sa kola ,zatrpao mu skroz..Ja mu pridjem i pomognem..Dam mu neku bolju lopatu od njegove...Gledam coveka DEDA teski jebote...Au jebem ti sta je zivot... |
Edited by - radulovic marko on 16/03/2012 00:18:33 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 16/03/2012 : 00:20:59
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Znas da bi zaplakao sada...Jebem ti sunce...Minja Subota ,moj komsija na poslu,vidi ga jebote...Pre mesec dana kada je bio onaj veliki sneg ,izasao on ispred zgrade i cisti sneg sa kola ,zatrpao mu skroz..Ja mu pridjem i pomognem..Dam mu neku bolju lopatu od njegove...Gledam coveka DEDA teski jebote...Au jebem ti sta je zivot...
O tom kidanju snijega sam več pisao, kad smo bili deca igrali smo se vani, otac i tada drugovi iz istog bloka sakupili su se, dva tri puta mahnuli lopatama i sve je bilo skidano, a majka i druge žene donele su piče i jelo i zabavljalo se pred blokom u noč...danas...nema toga tu mislim, nema više takvih odnosa međju ljudima
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 16/03/2012 00:28:55 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47317 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/03/2012 : 01:54:23
|
Znas da bi zaplakao sada...Jebem ti sunce...Minja Subota ,moj komsija na poslu,vidi ga jebote...Pre mesec dana kada je bio onaj veliki sneg ,izasao on ispred zgrade i cisti sneg sa kola ,zatrpao mu skroz..Ja mu pridjem i pomognem..Dam mu neku bolju lopatu od njegove...Gledam coveka DEDA teski jebote...Au jebem ti sta je zivot...
O tom kidanju snijega sam več pisao, kad smo bili deca igrali smo se vani, otac i tada drugovi iz istog bloka sakupili su se, dva tri puta mahnuli lopatama i sve je bilo skidano, a majka i druge žene donele su piče i jelo i zabavljalo se pred blokom u noč...danas...nema toga tu mislim, nema više takvih odnosa međju ljudima
nema,ali računaj da je dosta tih ljudi bila prva generacija u gradu.+šta život nije toliko bia "brz" |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 16/03/2012 : 08:47:21
|
quote: Originally posted by lwood
nema,ali računaj da je dosta tih ljudi bila prva generacija u gradu.+šta život nije toliko bia "brz"
slazem se |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 16/03/2012 : 08:56:12
|
Da ti kazem moj prvi susret sa Minjom elem,u osnovnoj(celodnevna),treci razred(1987.oktobar,prvo polugodje),posle trceg casa,evo ti njega sa nasom razrednom...dovela ga kao da osmotri decicu,jer ce on tih dana gostovati u nasoj skoli( u tzv.Plavom holu...mestu za priredbe,polaganje pionirske zakletve itd. itd.) Mi svi ustanemo kad je o usao u ucionicu...svi i dalje stoijimo dok on prica..takav je red bio(jer je dosao na dva minuta)..ja baksuz,ne znam kako ali nisam ispljunuo zvaku(bio pre toga odmor,deca sta ces,a ovaj naglo upao sa razrednom)..ja je malo muljam,on primeti..pa kaze "a imate i prezivara ovde" Zavrsi on svoje,ode,a razredna me malo posalje u cosak i da mi zabranu da taj dan odem posle rucka(zato kazem celodnevna)sa ostalima na fudbal u dvoriste A sto je najgore,ja platio, al` mi ona zabrani da primam TIK TAK sledeca dva broja...to me je i najvise zabolelo Minja,sisoje ,gde si da te nadjem,da mi refundiras to mucenje tada Inace Minja je sjajan covek i za njega sve lepo!!!! |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 16/03/2012 : 09:23:43
|
Ma car je covek,penzionerski zivot ali je i dalje aktivan...Snimi po nesto kada ga zovu....Obelezio nam je detinstvo,veliko postovanje za njega i njegov rad.. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 16/03/2012 : 09:25:24
|
stolice i pepeljare ..nesto najruznije a sada budi nostalgiju ..
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 16/03/2012 : 09:28:07
|
A Coca Cola je tada bila mnogo drugacija i imala neponovljivi ukus...Bar za mene.. |
Edited by - radulovic marko on 16/03/2012 09:28:41 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 16/03/2012 : 15:14:38
|
quote: Originally posted by kosmajac
Da ti kazem moj prvi susret sa Minjom elem,u osnovnoj(celodnevna),treci razred(1987.oktobar,prvo polugodje),posle trceg casa,evo ti njega sa nasom razrednom...dovela ga kao da osmotri decicu,jer ce on tih dana gostovati u nasoj skoli( u tzv.Plavom holu...mestu za priredbe,polaganje pionirske zakletve itd. itd.) Mi svi ustanemo kad je o usao u ucionicu...svi i dalje stoijimo dok on prica..takav je red bio(jer je dosao na dva minuta)..ja baksuz,ne znam kako ali nisam ispljunuo zvaku(bio pre toga odmor,deca sta ces,a ovaj naglo upao sa razrednom)..ja je malo muljam,on primeti..pa kaze "a imate i prezivara ovde" Zavrsi on svoje,ode,a razredna me malo posalje u cosak i da mi zabranu da taj dan odem posle rucka(zato kazem celodnevna)sa ostalima na fudbal u dvoriste A sto je najgore,ja platio, al` mi ona zabrani da primam TIK TAK sledeca dva broja...to me je i najvise zabolelo Minja,sisoje ,gde si da te nadjem,da mi refundiras to mucenje tada Inace Minja je sjajan covek i za njega sve lepo!!!!
Haha, neverovatno. Pre neki dan ga video, ima dva stana u zgradi gde mi živi devojka. Tako da ga ne bih baš previše žalio. Kosmajac, ako ti treba adresa za uhođenje i osvetu, javi se na pm. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 16/03/2012 : 16:55:51
|
quote: Originally posted by zorglub [
Haha, neverovatno. Pre neki dan ga video, ima dva stana u zgradi gde mi živi devojka. Tako da ga ne bih baš previše žalio. Kosmajac, ako ti treba adresa za uhođenje i osvetu, javi se na pm.
Druze u kojoj ti je ulici devojka ,Cara Lazara ?? |
|
|
perque
Average Member
Serbia
724 Posts
|
zorglub
Average Member
Serbia
529 Posts
Member since 02/09/2008 |
Posted - 16/03/2012 : 17:31:40
|
quote: Originally posted by zorglub [
Haha, neverovatno. Pre neki dan ga video, ima dva stana u zgradi gde mi živi devojka. Tako da ga ne bih baš previše žalio. Kosmajac, ako ti treba adresa za uhođenje i osvetu, javi se na pm.
Druze u kojoj ti je ulici devojka ,Cara Lazara ??
Ne, u Skender Begovoj na Dorćolu. Izgleda da je Minja pustio pipke po celom gradu. Koliko sam razumeo ne živi u toj zgradi, ali eto ima dva stana. |
Odjednom mi se život proširio.
Kupindo |
|
|
perque
Average Member
Serbia
724 Posts
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 16/03/2012 : 18:43:27
|
@Perkve Aaaaaaaah, toooo. Taj se ukus ne zaboravlja....! Hvala za tu lepu uspomenu
Ajme, Helloween... Zar je to vec tako matoro? A ko da je juce bilo - I Want Out i Dr. Stein.... |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 16/03/2012 : 21:29:22
|
quote: Originally posted by perque
@catclaw: Iz moje kolekcije....
lepa bocica da li ima neko prazne flase od 1 litre,staklene,od vino Zupe(mislim na ondasnje sokove)...to je bio ukus..pa jos u staklu..kao neka gospoda,jebo te |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 16/03/2012 : 22:45:11
|
Danas dobio jednu lepu fotografiju za uspomenu-svetski prvaci u košarci
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |