forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Vrh bogova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 22/01/2012 : 01:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Nisam pročitao Fotografa.
Htio sam ga nedavno kupiti, ali mi je malo skupo bilo i lova je otišla na druge stvari..

http://www.bookdepository.com/Photographer-Emmanuel-Guibert/9781596433755

11-12e doduše, na engleskom...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 25/02/2012 : 12:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
Napokon procitao ovo remek delo. Svaka cast na izboru, izuzetan strip.
Sve preporuke svima koji nisu procitali.
Jedva cekam nesto novo od Taniguchija.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 25/02/2012 : 22:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
welcome to the club

sangue navajo
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
524 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 02/03/2012 : 09:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
Moja prva manga. Posle svih komentara na ovom topiku i pročitanog preview-a, nisam oklevao da kupim "u cugu" svih 5 knjiga.

Strip je čisto remek delo. Gustiram ga polako i pored "želje" da ga što pre pročitam zbog maestralnog scenarija, jer su crteži planina naprosto neverovatni i uživam u svakom kadru, a znam da će mi na kraju biti žao što nema još :).

Preporučujem svima, uopšte nije relevantno da li volite mange ili ne.

Jedini problem je da sam posle pročitane dve knjige Vrha bogova počeo nesvesno da čitam stranice drugog stripa sa desna na levo :).
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
524 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 02/03/2012 : 10:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oko

Remek djelo.
Kao svojevrsni epilog, odlično mi je sjeo tekst "Riješen misterij Everesta star 75 godina" objavljen u dva dijela u časopisu Hrvatski planinar,pa ako koga zanima evo linkova:
http://www.plsavez.hr/hp-arhiva/199911.pdf
http://www.plsavez.hr/hp-arhiva/200001.pdf

Hvala za linkove, baš su pravi epilog!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 02/03/2012 : 16:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripadzija

Jedini problem je da sam posle pročitane dve knjige Vrha bogova počeo nesvesno da čitam stranice drugog stripa sa desna na levo :).

Heh, da sam dobio kunu svaki put kada mi se ovo dogodilo...

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/03/2012 : 22:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by oko

Remek djelo.
Kao svojevrsni epilog, odlično mi je sjeo tekst "Riješen misterij Everesta star 75 godina" objavljen u dva dijela u časopisu Hrvatski planinar,pa ako koga zanima evo linkova:
http://www.plsavez.hr/hp-arhiva/199911.pdf
http://www.plsavez.hr/hp-arhiva/200001.pdf

Hvala za linkove, baš su pravi epilog!

evo, upravo pročitao i ovu detaljnu analizu
sada se osjećam kao da poznam everest, kao da sam bio tamo
morat ću se popet na neko brdo, barem na sljeme po jugozapadnoj padini

inače, ovaj strip je remek djelo, pravi biser, dođe mi da bacim sve što mi čeka na čitanje i krenem ispočetka

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 16/03/2012 : 15:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam narucio prve dvije knjige Vrha bogova(na osnovu postova u ovom topicu), ocekivanja su prilicno velika, nadam se da se necu razocarati ;)
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/03/2012 : 18:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Vec si se zajebo. Trebao si svih 5, jer ces sada zeljno ocekivati sljedece 3. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/03/2012 : 18:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
slažem se sa salamom,
sto dalje citas to je bolje
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 16/03/2012 : 19:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Hahahahahah uzeo bih ja bio odmah svih 5, ali falilo je nesto ovih krznenih zivotinjica. Meh treba docekati sad iducu placu, pa uzeti te 3 knjige :(
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/03/2012 : 00:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Sve razumijem, zato ja nisam uzeo ovih 5 (hocu sve odjednom ali...).

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29664 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/03/2012 : 17:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Postoje trenutci kad čovjeku bude drago što je izdavač...
http://www.stripovi.com/magazin/za-one-koji-su-procitali-vrh-bogova/220/

Trouble will find me
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 17/03/2012 : 18:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ne kenjaj... takvih trenutaka je kod tebe mnogo... ovo zasluzuje posebnu paznju, ali si mu jebo kevu vise puta... samo guraj dalje i bice puno ovakvih trenutaka.... stay true...

sangue navajo
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
524 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 18/03/2012 : 10:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Markose, na neki način možeš da se prepoznaš u tom (fenomenalnom) tekstu, ali ne kao alpinista, već kao izdavač!

Znači onaj uvod, kad se Miha pita šta mu sve to treba i posle 15 sati shvata da bi sve to ponovio za onaj trenutak na vrhu.
Onako, zapitaš se... Šta će ti toliko neprospavanih noći uz ekran monitora dok kontrolišeš pripremu za štampu, balansiranje sa novcem, pregovori sa izdavačima, vođenje ovog sajta, beskonačne rasprave (i često gubljenje živaca :)) na ovom forumu... i onda... neko napiše onakav tekst... I shvatiš da bi sve to ponovio! :)

Edited by - stripadzija on 18/03/2012 12:19:24
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 18/03/2012 : 11:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Vrh Bogova je jedan od najboljih stripova sto sam procitao u zadnjih 5 ili 10 godina (najmanje) sigurno...ne mogu se sjetiti sad stripa da me tako uvukao u pricu kao da je film ili san; stvarno velika preporuka
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29664 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2012 : 11:58:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Markose, na neki način možeš da se prepoznaš u tom (fenomenalnom) tekstu, ali ne kao alpinista, već kao izdavač!

Znači onaj uvod, kad se Miha pita šta mu sve to treba i posle 15 sati shvata bi sve to ponovio za onaj trenutak na vrhu.
Onako, zapitaš se... Šta će ti toliko neprospavanih noći uz ekran monitora dok kontrolišeš pripremu za štampu, balansiranje sa novcem, pregovori sa izdavačima, vođenje ovog sajta, beskonačne rasprave (i često gubljenje živaca :)) na ovom forumu... i onda... neko napiše onakav tekst... I shvatiš da bi sve to ponovio! :)

Da, točno to.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8223 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/03/2012 : 12:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
prekrasan tekst o jednom savršenom stripu
pa,
možda i najboljem kojeg sam ikada čitao

nego, je li to tekst mihe s foruma?

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29664 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2012 : 12:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koliko ja znam, nije. Ako sam dobro shvatio Acu, Miha ne sudjeluje na strip forumima, ali ga je toliko oduševio strip da je "morao" to staviti na papir.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27574 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/03/2012 : 13:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možda i na tisuće.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 29/03/2012 : 00:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
JAAAOOOO....
Otprilike je na mene ovakav utisak ostavio Vrh bogova.
Definitivno jedan od stripova koji me iznenadio na izrazito pozitivan način.Kupio sam ga na isključivo osnovu preporuka ,svih pet u kompletu.Privju nisam ni pročitao.Progutao sam ga u tri dana i ako sam se dosad bojao visina,sad tek vidim da je moj strah itekako opravdan,jer u pojedinim trenucima stripa sam imao osjećaj da doslovno visim s jebehne stijene...
Umjetničko djelo,ukratko.

p.s.Broj četiri mi je naopako otisnut,korice su o.k.,a unutra obrnuto,jel ima još takvih primjeraka?
Prijatelj mi kupio ,pa nije primjetio...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29664 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/03/2012 : 07:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nema, vjerojatno slučajna greška prilikom uveza, slobodno zamijeni!
Drago mi je da ti se svidio!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 29/03/2012 : 11:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
Alo Care,kako misliš ,zamijeni?
Što,ja mogu otići tamo gdje sam kupio i zamijeniti strip?
Ni ne znam gdje mi je račun od stripova,treba li?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29664 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/03/2012 : 12:10:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, otiđi gdje si ga kupio i dat će ti drugi. Račun je poželjan, mada nije nužno neophodan.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 29/03/2012 : 12:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Alo Care,kako misliš ,zamijeni?
Što,ja mogu otići tamo gdje sam kupio i zamijeniti strip?
Ni ne znam gdje mi je račun od stripova,treba li?

Svaki kolekcionar će ti reći da ne zamijeniš. Pošto imaš jedinsven primjerak vrijedit će puno u budučnosti .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000