forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 19:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Jesam bio dosta negativan (i previse) prema Caponeovom uratku, verovatno zato sto sam pred sobom imao tu epizodu i "Hagotovu moc" jednu pored druge. Kada procitas jednu, a odmah zatim i drugu odbojnosti ne moze da fali. Mislim, ako si ukapirao, citava ta moja recka je u stilu "umesto tako, mogao je ovako". Moj stav u njoj je pretezno subjektivan, ali mislim da sam opravdao svako moje vidjenje.
Kod Hagota mi ne smeta to sto nije "nakaradna spodoba". Sto se mene tice mogao je ladno nekog humanoida ali od kojeg ce da ti se ledi krv u zilama (npr.kao Wendigo), a ne...ono! Onome gayu sam bukvalno umirao od smeha.

Tvoja recenzija je sasvim u redu. Malčice() mi idu na živce svi oni komentari ispod. Mislim, ukupna ocjena čitatelja 40%, pa to je gore i od "Krvavog pisma", "Željeznog narednika" i sličnih katastrofa.
A priča sama po sebi je dosta solidna osim plavokosog transvestita, okej, to treba popljuvat, nemam ništa protiv, ali to je samo dio.
Ferrijev crtež je nenadjebiv (desetka ko kuća), genijalne scene u onom gradiću, pa onda putovanje morem do dvorca, uglavnom Ferri rastura. Zbog Ferrija mi je najviše žao loših ocjena.

Pa...i ja sam ferriju dao desetku. I primio u vugla drvlje i kamenje

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/03/2012 : 19:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Kad nabavim priču dat ću svoje viđenje, ali Ferriju sampo zbog godina treba dati dobru ocjenu.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 16/03/2012 : 19:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

Jesam bio dosta negativan (i previse) prema Caponeovom uratku, verovatno zato sto sam pred sobom imao tu epizodu i "Hagotovu moc" jednu pored druge. Kada procitas jednu, a odmah zatim i drugu odbojnosti ne moze da fali. Mislim, ako si ukapirao, citava ta moja recka je u stilu "umesto tako, mogao je ovako". Moj stav u njoj je pretezno subjektivan, ali mislim da sam opravdao svako moje vidjenje.
Kod Hagota mi ne smeta to sto nije "nakaradna spodoba". Sto se mene tice mogao je ladno nekog humanoida ali od kojeg ce da ti se ledi krv u zilama (npr.kao Wendigo), a ne...ono! Onome gayu sam bukvalno umirao od smeha.

Tvoja recenzija je sasvim u redu. Malčice() mi idu na živce svi oni komentari ispod. Mislim, ukupna ocjena čitatelja 40%, pa to je gore i od "Krvavog pisma", "Željeznog narednika" i sličnih katastrofa.
A priča sama po sebi je dosta solidna osim plavokosog transvestita, okej, to treba popljuvat, nemam ništa protiv, ali to je samo dio.
Ferrijev crtež je nenadjebiv (desetka ko kuća), genijalne scene u onom gradiću, pa onda putovanje morem do dvorca, uglavnom Ferri rastura. Zbog Ferrija mi je najviše žao loših ocjena.

Solar, slazem se s tobom u potpunosti, pogotovo po pitanju Ferrijevog crteza.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 16/03/2012 : 19:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 19:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
a ko se ne slaze?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 16/03/2012 : 19:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 19:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
offtopic
solar, zanima me je li tvoje ime inspirisano Generacijom Tesla ili...?

i skidaj taj osmeh sa lica

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 16/03/2012 : 19:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ma kakvi. Prije sedam, osam godina, kada sam se prijavio na forum, trebao je izaći novi album U2-a pa su se pojavile neke glasine da bi mogući naziv bio "solar", kad sam to vidio, pomislio sam "vidiš ovo bi bio dobar nick na forumu"!

ps.
Što je to "Generacija Tesla"?

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 16/03/2012 : 19:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Par genijalnih slika iz "Gospodara tame"...

Stiven (ili ono što je ostalo od njega)

Edited by - solar on 16/03/2012 20:00:16
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/03/2012 : 20:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Zabranjen pristup onima koji daju manje od 11 Ferriju.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 20:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Mogao je i Markos da ubaci novo pravilo
"Ko kaze nesto protiv Ferrija ima da dobije trajni ban"

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/03/2012 : 20:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
10 pravila za ovaj podforum:
1) SBE je izdavač tvoj jedini, nema drugih uz njega.
2) Ne izustuj imena Zagora ako želiš dugo i zdravo živjeti na Zemlji.
3) Sjeti se da drugi izdavač nisu ni do koljena SBE.
4) Poštuj Texa i Dylana ako ne želiš wester-horror osvetu.
5) Ne pokušavaj biti pametniji od stričeka Martina.
6) Ne kradi Mister Nou gorivo iz aviona jer ga nema.
7) Ne možeš pojesti više od Chica.
8) Ne reci da kod Nathana postoji samo jedan univerzum.
9) Ne poželi djevojke ovih junaka jer ćeš smoćiti strip i upropastiti ga.
10) Ne nadaj se da će LU ubrzati ritam.
Tko se ovog ne pridržava neka se čuva Patka i mene.

Edited by - bjelolasica on 16/03/2012 21:25:28
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/03/2012 : 21:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

10 pravila za ovaj podforum:
1) SBE je izdavač tvoj jedini, nema drugih uz njega.
2) Ne izustuj imena Zagora ako želiš dugo i zdravo živjeti na Zemlji.
3) Sjeti se da drugi izdavač nisu ni do koljena SBE.
4) Poštuj Texa i Dylana ako ne želiš wester-horror osvetu.
5) Ne pokušavaj biti pametniji od stričeka Martina.
6) Ne kradi Mister Nou gorivo iz aviona jer ga nema.
7) Ne možeš pojesti više od Chica.
8) Ne reci da kod Nathana postoji samo jedan univerzum.
9) Ne poželi djevojke ovih junaka jer ćeš smoćiti strip i upropastiti ga.
10) Ne nadaj se da će LU ubrzati ritam.

quote:
Tko se ovog ne pridržava neka se čuva Patka i mene.

burazzzzzzzzzzzz

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/03/2012 : 23:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj kad se vec ceni bacio sam pogled na ostale spiskove:
od regularnih SD svi su recenzirani

epizode koje cekaju na neciju inspiraciju, ili preko kojih se ne moze doci do postojece recenzije su:

Zlatna Serija:

ZG ZS 264 Skrovište šakala
ZG ZS 366 Došljaci sa Aljaske
ZG ZS 672 Velika protuva (rezervisem)
ZG ZS 733 Zagor Poglavica žute kose (timber bil)
ZG ZS 740 Veliki čarobnjak
ZG ZS 745 Ratnici Manomeji
ZG ZS 788 Veribedovo oružje
ZG ZS 791 Rečna patrola
ZG ZS 809 Zagorov zakon
ZG ZS 925/926 Lov na čoveka/ Klanac bele smrti
ZG ZS 973 Ugašarov ultimatum
ZG ZS 982 Pleme drvenih lica

Ludens
ZG LU 194 Paklena horda
ZG LU 196 Krv Mohawka

Veseli Cetvrtak (ne racunajuci ove dve epizode od Ludensa)

ZG VEC 53 Plezent Point (Zagor protiv Mortimera)

EDIT:
Chico specijalci
7 Chico na otoku s blagom
8. Chico story
9. Cico konkvistador
16 Chico razbojnik
17. Chico vojnik
20 Chico tajni agent
22 Chico istraživač
23. Chico kauboj
25. Chico pionir
27. Chico and company

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/03/2012 : 23:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote

[/quote]

[/quote]

Meni je željezni narednik jako jako dobra epizoda pogotovo bitka oko utvrde
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/03/2012 : 23:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zabranjen pristup onima koji daju manje od 11 Ferriju.

Ove gore table su za 15
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/03/2012 : 23:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ne nadaj se da će LU ubrzati ritam
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 17/03/2012 : 02:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Meni su i ove table odlicne...

Ferri je Ferri...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/03/2012 : 07:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ferri je fenomenalan i dalje...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19831 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/03/2012 : 08:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

[/quote]

Meni je željezni narednik jako jako dobra epizoda pogotovo bitka oko utvrde
[/quote]
Meni također

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/03/2012 : 09:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
I meni su se epizode iz tog perioda dobre. Kratke su, ali se nije išlo na pisanje nekakve dubokoumne tematike pa je sve u svemu bolje nego neke epizode koje su duže, a zeznuli su ih.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/03/2012 : 11:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Pa kad netko kaže da je Ferri star, da više ne zna i ne može crtati, da mu ruka drhti i koješta drugo. Pa kad prednost daje Chiarolli, braći Cassaro i ne znam kome. Ovo je pravi (da ne kažem i jedini) Zagor!!!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/03/2012 : 12:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi se u recenziju sage Konkvistadori/Sedam gradova Cibole/Tajna Anasaza (pod "Zanimljivosti") mogao ubaciti podatak da je strip djelomično inspiriran filmom Mackenna's Gold.

http://www.imdb.com/title/tt0064615/

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/03/2012 : 13:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ne mogu se opovrgnuti. Nas dragi bjelolasica je u pravu, kao sto sam napisao u komentaru. Samo je bio prestrog prema nekim stvarima koje su u zagiju ceste a to je smestanje maltene celog sveta unutar granica Darkwooda. Ovakva epizoda bi bila i vise nego losa da je napisana danas, ali onda su bili totalno drugaciji kriterijumi.

Pa iskreno dragi naš Patku ova mi je priča uz sljedeću i Gospodara vremena najlošiji ako računamo bonelli format.

bjelolasica, nadam se da si uvažio dzonijeve komentare na recku... Možda i ne bi bilo loše da obratiš malo pažnju na neke činjenice koje jesu činjenice, a ne nagađanja.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 17/03/2012 13:20:52
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 17/03/2012 : 13:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

quote:
Ne mogu se opovrgnuti. Nas dragi bjelolasica je u pravu, kao sto sam napisao u komentaru. Samo je bio prestrog prema nekim stvarima koje su u zagiju ceste a to je smestanje maltene celog sveta unutar granica Darkwooda. Ovakva epizoda bi bila i vise nego losa da je napisana danas, ali onda su bili totalno drugaciji kriterijumi.

Pa iskreno dragi naš Patku ova mi je priča uz sljedeću i Gospodara vremena najlošiji ako računamo bonelli format.

bjelolasica, nadam se da si uvažio dzonijeve komentare na recku... Možda i ne bi bilo loše da obratiš malo pažnju na neke činjenice koje jesu činjenice, a ne nagađanja.

Ja uvijek uvažavam sve kometare i konstruktivne kritike.

Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.56 seconds. Snitz Forums 2000