forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 18:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Pravi alibi za -30
Mada je za onog naseg magistar kosarke.

Realno Pesic je za mnoge magistar kosarke.Po meni jedini bolji od njega su Ivkovic i Obradovic ali to ne znaci nista.I prethodna dva puta ga je Vlada pobedio a ovaj zadnji put na cistu taktiku.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 18:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja sam isto izgubio poverenje u Jovanovica totalno.. Nadam se da cu pogresiti na kraju sezone..

Zbog cega?Sta nije ostvario od trazenog osim Zlatoroga?Do sad sve ide po planu.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 18:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Pravi alibi za -30

Realno Pesic je za mnoge magistar kosarke.Po meni jedini bolji od njega su Ivkovic i Obradovic ali to ne znaci nista.I prethodna dva puta ga je Vlada pobedio a ovaj zadnji put na cistu taktiku.

A kralja kosarke Duleta si zaboravio.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 18:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ne bude da samo mracim pa evo koja pohvala na racun FK-a.
Juce smo odigrali starno odlicno,mozda i najbolje u zadnjih ko zna koliko.Svi igraci su bili na nivou.Igra sa Edvardom i Dijarom je pun pogodak plus dva ofanzivna beka koji znaju da centriraju je pogodak broj dva za ovu nasu bunker ligu.Doduse Jagodina je igrala dosta otvoreno,pitanje je kako bi prosli da nije Sale dao gol u prvom minutu.Sale me odusevio,pokazao je da moze da pokaze jos stosta.Dijara se cini mi se sa ova dva gola izjednacio sa Kaludjerovicem na prvom mestu najboljih strelaca srpske lige.Jedino sto treba drugacije je Tomic umesto Babovica i to je to.
No da ne bude preuranjeno videcemo u sredu kako cemo proci.Realno smo bolji,iskusniji,pola zvezdinog tima ce prvi put igrati derbi a kod nas novajlija nema.Da je Stanoje na klupi tipovao bih keca kao vrata.Ovako ne znam.Realno zabole me za kup neka uzmu ovi u ovim okolnostima bih bio zadovoljan samo sa titulom.

Meni je dovoljno sto je ostavio Miljkovica na klupi, decko je dno dna, u Pazaru ga pretrci lik i primimo gol, protiv Slobode nijedan dobar centarsut od 10 pokusaja nije imao, protiv OFK ga lik nadskoci i da nam gol kao da ga nije ni bilo, skocio decko radi reda. Jedino me brine uzasna forma Vukica, ali tu je Sale koji igra kao mladic.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 18:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pravi alibi za -30

A kralja kosarke Duleta si zaboravio.

Dule je Dule,njega ne bi stavljao uoste sa ovom buranijom
Bez zezanja Pesic je od tih igraca izvukao 150% i da su igrali od pocetka tako sad bi imali euro kup sigurno.A da i da nema malog Covica koji mora da igra

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 18:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Juce smo odigrali starno odlicno,mozda i najbolje u zadnjih ko zna koliko.Svi igraci su bili na nivou.Igra sa Edvardom i Dijarom je pun pogodak plus dva ofanzivna beka koji znaju da centriraju je pogodak broj dva za ovu nasu bunker ligu.Doduse Jagodina je igrala dosta otvoreno,pitanje je kako bi prosli da nije Sale dao gol u prvom minutu.Sale me odusevio,pokazao je da moze da pokaze jos stosta.Dijara se cini mi se sa ova dva gola izjednacio sa Kaludjerovicem na prvom mestu najboljih strelaca srpske lige.Jedino sto treba drugacije je Tomic umesto Babovica i to je to.
No da ne bude preuranjeno videcemo u sredu kako cemo proci.Realno smo bolji,iskusniji,pola zvezdinog tima ce prvi put igrati derbi a kod nas novajlija nema.Da je Stanoje na klupi tipovao bih keca kao vrata.Ovako ne znam.Realno zabole me za kup neka uzmu ovi u ovim okolnostima bih bio zadovoljan samo sa titulom.

Meni je dovoljno sto je ostavio Miljkovica na klupi, decko je dno dna, u Pazaru ga pretrci lik i primimo gol, protiv Slobode nijedan dobar centarsut od 10 pokusaja nije imao, protiv OFK ga lik nadskoci i da nam gol kao da ga nije ni bilo, skocio decko radi reda. Jedino me brine uzasna forma Vukica, ali tu je Sale koji igra kao mladic.

A oni penali zbog kojih smo ispali u Evropi
Igrace Miljkon na derbiju glavu dajem.Videces.Boze hoce li nam bog pomoci pa tog neko da kupi.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 18:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Igrace Miljkon na derbiju glavu dajem.Videces.Boze hoce li nam bog pomoci pa tog neko da kupi.

Ma tesko, realno da nam ponude i 200.000 treba da udaramo nogama u dupe.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/03/2012 : 18:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zbog cega??? Pa zato sto nisam video da smo odigrali zglavnu utakmicu od pocetka sezone.. Jesmo protiv Zagreba prvu.. I to je to... Mucim se gledajuci utakmice..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 18:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma tesko, realno da nam ponude i 200.000 treba da udaramo nogama u dupe.

Kad smo prodali Jovancica za milionce prodacemo i Miljkona.Namontirace neki You tube snimak i uvalicemo ga nekim azijatima

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 18:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Zbog cega??? Pa zato sto nisam video da smo odigrali zglavnu utakmicu od pocetka sezone.. Jesmo protiv Zagreba prvu.. I to je to... Mucim se gledajuci utakmice..

Ih sad.Pa ne treba ocekivati da dobijes Cedevitu 20 razlike.Nece niko da nam se naguzi,svi igraju i ekipe u aba ligi su sasvim solidne.Sve sto smo trebali dobili smo osim Zlatoroga,usli u f4 aba lige,osvojili kup i obezbedii bodove za euroligu sledece godine.Sve ide po planu,samo opusteno.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 18:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ma o kosarci ne treba pricati, ja stojim iza toga da samo propadamo od kad je Vlade dosao, nemamo igraca kog mozemo da prodamo.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 18:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma o kosarci ne treba pricati, ja stojim iza toga da samo propadamo od kad je Vlade dosao, nemamo igraca kog mozemo da prodamo.

Jesmo prodali Veselog i obezbedili se za godinu dana?Sad ces reci on je Duletov izum.Pa tako ce biti za godinu dve opet ces imati igrace za prodaju koji ce biti Vladin izum.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 19:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jesmo prodali Veselog i obezbedili se za godinu dana?Sad ces reci on je Duletov izum.Pa tako ce biti za godinu dve opet ces imati igrace za prodaju koji ce biti Vladin izum.

tesko jer su svi gori nego sto su bili kad su dosli kod njega...
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 20:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

tesko jer su svi gori nego sto su bili kad su dosli kod njega...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 21:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
VL (polufinale): Veliki preokret Partizana protiv Zvezde
http://www.sportal.rs/news.php?news=70489

Dva od dva

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 21:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

VL (polufinale): Veliki preokret Partizana protiv Zvezde
http://www.sportal.rs/news.php?news=70489

Dva od dva

Bice tri od tri ,odlepice se i cao ,nekih 12-16 razlike kraj..

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 21:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Glupi Vlade, umesto da lagano privede utakmicu protiv ocajne zvezde sa 20-30 razlike, ovi nasi jure po terenu zajedno sa njima kao deca u skolskom.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Bravo momci,bravo Vlade!

3 od 3

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/03/2012 : 22:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Gole su lutke s naslovnih strana
Jos jedna pobeda Partizana

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/03/2012 : 22:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je Stanoje na klupi tipovao bih keca kao vrata.Ovako ne znam.Realno zabole me za kup neka uzmu ovi u ovim okolnostima bih bio zadovoljan samo sa titulom.

Prva se igra na Marakani.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Bice tri od tri ,odlepice se i cao ,nekih 12-16 razlike kraj..

Kao sto rekoh na poluvremenu....Onaj Sava Lesic ,ja ne mogu da verujem da je njega cak i Dule Vujosevic drzao...Kakav panj ,upropastio ih je...

Edited by - radulovic marko on 18/03/2012 22:16:25
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
i dalje stojim da je partizan u padu.... Pokupili smo najtalentovanije momke sa ovih prostora a oni ne napreduju... Strasno me nervira bek cakarevic koji vec na 5 utakmica koje ja gledam masi dva bacanja za redom, A o milisavu necu da trosim reci...

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:

Da je Stanoje na klupi tipovao bih keca kao vrata.Ovako ne znam.Realno zabole me za kup neka uzmu ovi u ovim okolnostima bih bio zadovoljan samo sa titulom.

Prva se igra na Marakani.

...a posto nije tipujem dvojku
Da u pravu si,verujem da su svi skontali sta sam mislio.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/03/2012 : 22:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni

i dalje stojim da je partizan u padu.... Pokupili smo najtalentovanije momke sa ovih prostora a oni ne napreduju... Strasno me nervira bek cakarevic koji vec na 5 utakmica koje ja gledam masi dva bacanja za redom, A o milisavu necu da trosim reci...

Cakarevic nije bek vec nisko krilo. A i zbog suta ga definitivno nismo doveli...
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/03/2012 : 22:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masni

Cakarevic je krilo...no, nebitno. Cinjenica je da mu fale muda. Par puta osteje sam i vraca Macvanu koji mora da sutira preko igraca.
Za Milosavljevica se slazem. Vidis ga kad trci i vodi loptu (pogrbljeno) da to nije to. Kao da ima kretanje centra kad vodi loptu.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000