forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by masni

i dalje stojim da je partizan u padu.... Pokupili smo najtalentovanije momke sa ovih prostora a oni ne napreduju... Strasno me nervira bek cakarevic koji vec na 5 utakmica koje ja gledam masi dva bacanja za redom, A o milisavu necu da trosim reci...

Cakarevic nije bek vec nisko krilo. A i zbog suta ga definitivno nismo doveli...

da ga nismo doveli zbog skoka ili prodora u reket? Taj decko nema pojma ja sad imam 110 kila i nisam trenirao 15 godina ali necu promasiti dva bacanja za redom.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

i dalje stojim da je partizan u padu.... Pokupili smo najtalentovanije momke sa ovih prostora a oni ne napreduju... Strasno me nervira bek cakarevic koji vec na 5 utakmica koje ja gledam masi dva bacanja za redom, A o milisavu necu da trosim reci...

Mene naprotiv odusevljava.Ne znam da li si obratio paznju ali Cakarevic kad je u igri Tomasa nema nigde.Mozda je dao par poena iz slobodnih bacanja kad ga je Cakar cuvao.Milutinovic mislim da nije ni jedan poen dao,ponovo najvise zaslugom Cakarevica.Strasan odbrambeni igrac i igrac zadatka.Drugo da on trosi 10 lopti a ne poentira,ovako on je tu iskljucivo zbog odbrane.
E sad pogledati na drugoj strani Popovica koji takodje vazi za dobrog defanzivnog igraca.On i Covic su bukvalno ispizdili Jamesa i ovaj je opet dao 20 poena.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Colt

quote:

Cakarevic nije bek vec nisko krilo. A i zbog suta ga definitivno nismo doveli...

da ga nismo doveli zbog skoka ili prodora u reket? Taj decko nema pojma ja sad imam 110 kila i nisam trenirao 15 godina ali necu promasiti dva bacanja za redom.

Delimicno si u pravu,doveli smo ga zbog odbrane i skoka.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 22:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Inace D. James veceras objasnio ......

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/03/2012 : 22:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Objasnio i Rasko pod kosem.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Kakav crni Tomas i Milutinovic to su trecerazredni igraci... Kao i kk FMP - Zvezda - diva. Cakara su u evroligi prolazili kao kroz sir i najvise me nervira. Dosta mi je tih Specijalnih igraca koji samo igraju odbranu a u napadu ne postoje. Zivis ot te zute lopte valjda si u stanju ubaciti 1 od dva bacanja. Nema veceg specijalca za odbranu od Vese petrovica pa je covek davao tric i sa slobodnima nije imao problema.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Cakarevic u euroligi Statistika
14:41 min u igri :Prosek poena 2 : 30% suta za 2 : 20 % za 3: 100% za 1: 3,7 skoka: 1,3 asistencije : Izgubljene 1,5:
S time da je od 10 utakmica 5 zavrsio sa negativnim indeksom poenima. A u proseku 2 u plusu

Edited by - masni on 18/03/2012 22:34:09
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 22:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Objasnio i Rasko pod kosem.

Dobar je Rasule ,pouzdan za vreme koje provodi na parketu ..Ponekad ispali neki plotun bez rezona ali sasvim ok odradjuje njegovo..

Edited by - radulovic marko on 18/03/2012 22:29:32
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujuci poslednjoj cetvrtini ispade da smo odigrali odlicnu utakmicu. A nismo. Veci deo meca je podsecao na nekakav basket u zatvorskom dvoristu, naravno iskusniji robijasi sa dozivotnom...sve vreme sam ocekivao da kamera zumira puskom naoruzanog cuvara, pod svodom dvorane, dok drzi na nisanu P. Popovica :)
No dobro, mec bez rezultatskog znacaja.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav crni Tomas i Milutinovic to su trecerazredni igraci... Kao i kk FMP - Zvezda - diva. Cakara su u evroligi prolazili kao kroz sir i najvise me nervira. Dosta mi je tih Specijalnih igraca koji samo igraju odbranu a u napadu ne postoje. Zivis ot te zute lopte valjda si u stanju ubaciti 1 od dva bacanja. Nema veceg specijalca za odbranu od Vese petrovica pa je covek davao tric i sa slobodnima nije imao problema.

Eh sad pa Tomas je bio MVP italijanske lige a Milutinovic vazi za nekog najperspektivnijeg naseg igraca,to su im dva najbolja igraca koje ako zaustavis pobedio si.Nemozes porediti njegove igre u evroligi,covek tek stigao kod nas.
Inace utakmica je ponovo dobijena suvom odbranom pa tek onda napadom.Zvezda Beograd 19/51 za dva,3/12 za tri,sakokovi 45-27 za nas.
Slazem se da smo u malom padu forme ali to se tempira za zavrsnicu naseg plejofa.

Edited by - okiboki on 18/03/2012 22:32:51
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bese nas njegova bacanja kostala plasmana u Top 16 onomad?

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 22:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

Zahvaljujuci poslednjoj cetvrtini ispade da smo odigrali odlicnu utakmicu. A nismo. Veci deo meca je podsecao na nekakav basket u zatvorskom dvoristu, naravno iskusniji robijasi sa dozivotnom...sve vreme sam ocekivao da kamera zumira puskom naoruzanog cuvara, pod svodom dvorane, dok drzi na nisanu P. Popovica :)

Protiv Zvezde u poslednjih 15 godina ,obicno odluci jedna cetvrtina...Svaki derbi DEJA VU ..

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
ne secam se toga , ali se secam da je Zvezdi redovno trice ubacivao.
Cakareva statistika u aba ligi http://www.stat.co.rs/partizan/ser/sum_player.php
Ispod prosecan igrac

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/03/2012 : 22:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Cakarevicu fale muda. Ne uzima suteve, ne ide na prodor.
Odbranu zavrsava, skok zavrsava...u napadu ga nema, ali proradice i to. Kakav je bio na pocetku sezone, sada je ok.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 18/03/2012 : 22:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Vlade odlazi! Realno ovakvu zvezdu dobiti ispod 45 razlike je sramota.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Vlade odlazi! Realno ovakvu zvezdu dobiti ispod 45 razlike je sramota.

Starudije odlazi!
Realno ovakav post napisati ispod temperature 45 je sramota.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 22:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Danas sam nesto depresivan,jedva cekam konferenciju za stampu i velikog Svetislava...Da malo zivnem...

Edited by - radulovic marko on 18/03/2012 22:50:57
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/03/2012 : 22:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Danas sam nesto depresivan,jedva cekam konferenciju za stampu i velikog Svetislava...Da malo zivnem...

Meni je utisak utakmice Pesicev tajm aut.Desetak razlike za nas i on urla na igrace :"Sta je bre ovo?Oni daju kos mi odmah skidamo gace".Navika Svetislave,navikaLik je majke mi

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/03/2012 : 23:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Meni je utisak utakmice Pesicev tajm aut.Desetak razlike za nas i on urla na igrace :"Sta je bre ovo?Oni daju kos mi odmah skidamo gace".Navika Svetislave,navikaLik je majke mi

Ma on je ful trener nema sta,ima znanje i autoritet ...Samo je ovako smesan i njegove izjave su ludilo...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/03/2012 : 02:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Ma on je ful trener nema sta,ima znanje i autoritet ...Samo je ovako smesan i njegove izjave su ludilo...

Evo cuvenog tajmauta
http://www.youtube.com/watch?v=UqP_ucJXE60
Jebote iskidao sam se zivGore glava necu da vidim dole glava.Kakav je to nacin,oni dadu kos vi skidate gace
Koji kralj jebote

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 19/03/2012 : 02:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Svetislave, Svetislave, dodji nam do klupe ........!

Edited by - Cuvam starudije on 19/03/2012 02:09:01
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 19/03/2012 : 07:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Idi bre u tri lepe, isplakah!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 19/03/2012 : 07:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bese nas njegova bacanja kostala plasmana u Top 16 onomad?

onomad...2002...davno to bese...ali bio je jedan od najborbenijih igraca koji je igrao u PArtizanu...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 19/03/2012 : 07:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Emisija "Poredjenje" na nasem omiljenom topicu svakog ponedeljka u prepodnevnim satima.

Sezona 2011/2012 jesen protivnik OFK Beograd

Amater Stanojevic
JNA 3:0 prvenstvo (pobeda)
Karaburma 2:0 kup (pobeda)

Sezona 2011/2012 prolece protivnik OFK Beograd

Svetsko trenersko ime
Karaburma 2:1 prvenstvo (pobeda)

Sezona 2011/2012 jesen protivnik Jagodina

Amater Stanojevic
Jagodina 1:0 prvenstvo (pobeda)

Sezona 2011/2012 prolece protivnik Jagodina

Svetsko trenersko ime
Beograd 4:0 prvenstvo (pobeda)

Nastavice se...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/03/2012 : 19:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:371348-Partizan-bolji-nego-2011-mesto-u-Evroligi-vec-obezbedjeno

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.38 seconds. Snitz Forums 2000