Author |
Topic  |
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 18/03/2012 : 22:19:18
|
quote: Originally posted by Colt
quote: Originally posted by masni
i dalje stojim da je partizan u padu.... Pokupili smo najtalentovanije momke sa ovih prostora a oni ne napreduju... Strasno me nervira bek cakarevic koji vec na 5 utakmica koje ja gledam masi dva bacanja za redom, A o milisavu necu da trosim reci...
Cakarevic nije bek vec nisko krilo. A i zbog suta ga definitivno nismo doveli...
da ga nismo doveli zbog skoka ili prodora u reket? Taj decko nema pojma ja sad imam 110 kila i nisam trenirao 15 godina ali necu promasiti dva bacanja za redom. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/03/2012 : 22:21:11
|
i dalje stojim da je partizan u padu.... Pokupili smo najtalentovanije momke sa ovih prostora a oni ne napreduju... Strasno me nervira bek cakarevic koji vec na 5 utakmica koje ja gledam masi dva bacanja za redom, A o milisavu necu da trosim reci...
Mene naprotiv odusevljava.Ne znam da li si obratio paznju ali Cakarevic kad je u igri Tomasa nema nigde.Mozda je dao par poena iz slobodnih bacanja kad ga je Cakar cuvao.Milutinovic mislim da nije ni jedan poen dao,ponovo najvise zaslugom Cakarevica.Strasan odbrambeni igrac i igrac zadatka.Drugo da on trosi 10 lopti a ne poentira,ovako on je tu iskljucivo zbog odbrane. E sad pogledati na drugoj strani Popovica koji takodje vazi za dobrog defanzivnog igraca.On i Covic su bukvalno ispizdili Jamesa i ovaj je opet dao 20 poena. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:22:40
|
quote: Originally posted by Colt
Cakarevic nije bek vec nisko krilo. A i zbog suta ga definitivno nismo doveli...
da ga nismo doveli zbog skoka ili prodora u reket? Taj decko nema pojma ja sad imam 110 kila i nisam trenirao 15 godina ali necu promasiti dva bacanja za redom.
Delimicno si u pravu,doveli smo ga zbog odbrane i skoka. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:26:10
|
Kakav crni Tomas i Milutinovic to su trecerazredni igraci... Kao i kk FMP - Zvezda - diva. Cakara su u evroligi prolazili kao kroz sir i najvise me nervira. Dosta mi je tih Specijalnih igraca koji samo igraju odbranu a u napadu ne postoje. Zivis ot te zute lopte valjda si u stanju ubaciti 1 od dva bacanja. Nema veceg specijalca za odbranu od Vese petrovica pa je covek davao tric i sa slobodnima nije imao problema. |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:28:20
|
Cakarevic u euroligi Statistika 14:41 min u igri :Prosek poena 2 : 30% suta za 2 : 20 % za 3: 100% za 1: 3,7 skoka: 1,3 asistencije : Izgubljene 1,5: S time da je od 10 utakmica 5 zavrsio sa negativnim indeksom poenima. A u proseku 2 u plusu |
Edited by - masni on 18/03/2012 22:34:09 |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:28:37
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Objasnio i Rasko pod kosem. 
Dobar je Rasule ,pouzdan za vreme koje provodi na parketu ..Ponekad ispali neki plotun bez rezona ali sasvim ok odradjuje njegovo.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 18/03/2012 22:29:32 |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 18/03/2012 : 22:30:57
|
Zahvaljujuci poslednjoj cetvrtini ispade da smo odigrali odlicnu utakmicu. A nismo. Veci deo meca je podsecao na nekakav basket u zatvorskom dvoristu, naravno iskusniji robijasi sa dozivotnom...sve vreme sam ocekivao da kamera zumira puskom naoruzanog cuvara, pod svodom dvorane, dok drzi na nisanu P. Popovica :) No dobro, mec bez rezultatskog znacaja. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:31:25
|
Kakav crni Tomas i Milutinovic to su trecerazredni igraci... Kao i kk FMP - Zvezda - diva. Cakara su u evroligi prolazili kao kroz sir i najvise me nervira. Dosta mi je tih Specijalnih igraca koji samo igraju odbranu a u napadu ne postoje. Zivis ot te zute lopte valjda si u stanju ubaciti 1 od dva bacanja. Nema veceg specijalca za odbranu od Vese petrovica pa je covek davao tric i sa slobodnima nije imao problema.
Eh sad pa Tomas je bio MVP italijanske lige a Milutinovic vazi za nekog najperspektivnijeg naseg igraca,to su im dva najbolja igraca koje ako zaustavis pobedio si.Nemozes porediti njegove igre u evroligi,covek tek stigao kod nas. Inace utakmica je ponovo dobijena suvom odbranom pa tek onda napadom.Zvezda Beograd 19/51 za dva,3/12 za tri,sakokovi 45-27 za nas. Slazem se da smo u malom padu forme ali to se tempira za zavrsnicu naseg plejofa. |
Edited by - okiboki on 18/03/2012 22:32:51 |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:33:28
|
Kakav crni Tomas i Milutinovic to su trecerazredni igraci... Kao i kk FMP - Zvezda - diva. Cakara su u evroligi prolazili kao kroz sir i najvise me nervira. Dosta mi je tih Specijalnih igraca koji samo igraju odbranu a u napadu ne postoje. Zivis ot te zute lopte valjda si u stanju ubaciti 1 od dva bacanja. Nema veceg specijalca za odbranu od Vese petrovica pa je covek davao tric i sa slobodnima nije imao problema.
Bese nas njegova bacanja kostala plasmana u Top 16 onomad? |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:34:23
|
quote: Originally posted by morrison
Zahvaljujuci poslednjoj cetvrtini ispade da smo odigrali odlicnu utakmicu. A nismo. Veci deo meca je podsecao na nekakav basket u zatvorskom dvoristu, naravno iskusniji robijasi sa dozivotnom...sve vreme sam ocekivao da kamera zumira puskom naoruzanog cuvara, pod svodom dvorane, dok drzi na nisanu P. Popovica :) No dobro, mec bez rezultatskog znacaja.
Protiv Zvezde u poslednjih 15 godina ,obicno odluci jedna cetvrtina ...Svaki derbi DEJA VU .. |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:47:20
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Vlade odlazi! Realno ovakvu zvezdu dobiti ispod 45 razlike je sramota. 
Starudije odlazi! Realno ovakav post napisati ispod temperature 45 je sramota.  |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:50:39
|
Danas sam nesto depresivan,jedva cekam konferenciju za stampu i velikog Svetislava...Da malo zivnem... |
Edited by - radulovic marko on 18/03/2012 22:50:57 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 18/03/2012 : 22:59:35
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Danas sam nesto depresivan,jedva cekam konferenciju za stampu i velikog Svetislava...Da malo zivnem...
Meni je utisak utakmice Pesicev tajm aut.Desetak razlike za nas i on urla na igrace :"Sta je bre ovo?Oni daju kos mi odmah skidamo gace".Navika Svetislave,navika Lik je majke mi |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 18/03/2012 : 23:38:15
|
quote: Originally posted by okiboki
Danas sam nesto depresivan,jedva cekam konferenciju za stampu i velikog Svetislava...Da malo zivnem...
Meni je utisak utakmice Pesicev tajm aut.Desetak razlike za nas i on urla na igrace :"Sta je bre ovo?Oni daju kos mi odmah skidamo gace".Navika Svetislave,navika Lik je majke mi
Ma on je ful trener nema sta,ima znanje i autoritet ...Samo je ovako smesan i njegove izjave su ludilo... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 19/03/2012 : 02:01:28
|
quote: Originally posted by okiboki
Meni je utisak utakmice Pesicev tajm aut.Desetak razlike za nas i on urla na igrace :"Sta je bre ovo?Oni daju kos mi odmah skidamo gace".Navika Svetislave,navika Lik je majke mi
Ma on je ful trener nema sta,ima znanje i autoritet ...Samo je ovako smesan i njegove izjave su ludilo...
Evo cuvenog tajmauta http://www.youtube.com/watch?v=UqP_ucJXE60 Jebote iskidao sam se ziv  Gore glava necu da vidim dole glava.Kakav je to nacin,oni dadu kos vi skidate gace   Koji kralj jebote   |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 19/03/2012 : 07:39:56
|
Zahvaljujuci poslednjoj cetvrtini ispade da smo odigrali odlicnu utakmicu. A nismo. Veci deo meca je podsecao na nekakav basket u zatvorskom dvoristu, naravno iskusniji robijasi sa dozivotnom...sve vreme sam ocekivao da kamera zumira puskom naoruzanog cuvara, pod svodom dvorane, dok drzi na nisanu P. Popovica :) No dobro, mec bez rezultatskog znacaja.
Idi bre u tri lepe, isplakah!      |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 19/03/2012 : 07:42:10
|
Bese nas njegova bacanja kostala plasmana u Top 16 onomad?
onomad...2002...davno to bese...ali bio je jedan od najborbenijih igraca koji je igrao u PArtizanu... |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 19/03/2012 : 07:50:02
|
Emisija "Poredjenje" na nasem omiljenom topicu svakog ponedeljka u prepodnevnim satima.
Sezona 2011/2012 jesen protivnik OFK Beograd
Amater Stanojevic  JNA 3:0 prvenstvo (pobeda) Karaburma 2:0 kup (pobeda)
Sezona 2011/2012 prolece protivnik OFK Beograd
Svetsko trenersko ime  Karaburma 2:1 prvenstvo (pobeda)
Sezona 2011/2012 jesen protivnik Jagodina
Amater Stanojevic  Jagodina 1:0 prvenstvo (pobeda)
Sezona 2011/2012 prolece protivnik Jagodina
Svetsko trenersko ime  Beograd 4:0 prvenstvo (pobeda)
Nastavice se...
|
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
|
Topic  |