Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/03/2012 : 14:36:39
|
Ja da sam trener ja bih ubacio danas Ninkovica, Aksentijevica, Stankovica, Markovica, Jojica... Imace dobru atmosferu, osetice derbi pa i ako puknu nece im se zameriti... Mada je to tesko.. 
Ako citas moje postove unazad nekoliko godina vezane za kup, uvek sam govorio da je to nebitno takmicenje... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 21/03/2012 : 14:40:51
|
ali kad igramo sa onima sa kojima danas igramo nikako ne mozes reci da je nebitno. I ne samo da je bitno za kup, bice bitno i za prvenstvo. Sa ovim trenerom danas nemamo sta da trazimo protiv njih, Plavi decko ce danas i zvanicno postati veliki trener. I to zahvaljucjuci onome koji i dan danas sedi u fotelji i za stolom na kome pise predsednik FK Partizan. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41223 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/03/2012 : 14:42:37
|
Ma daj.. Ove cemo mi proci 100%, ali i da kojim cudom ne prodjemo, nemam sekiracije.. meni je prvenstvo bitno.. Posto znam da u Evropi ne mozemo nista uraditi, fokusiram se iskljucivo na prvenstvo i na trece kolo kvalifikacija za LS... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/03/2012 : 14:50:04
|
quote: Originally posted by red cloud
Oki, sa debitantima mi ih 2007 pobedismo 4:2 na marakani posle 100 godina, tako da ovo nije prednost za nas vec za njih.
Ma pusti to pred taj derbi vec su prakticno uzeli titulu i usli potpuno opusteno,zato smo ih dobili. Veruj mi najveca prednost u ovim utakmicama je iskustvo,kakvi debitanti.Vecina debitanata potpuno izgori na derbiju osim kad je rec o extra kvalitetnoim igracima kakvih nemamo ni mi ni oni. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 21/03/2012 : 14:50:35
|
Svetsko trenersko ime, milion evra godisnje, nema opravdanja...
Prijavljena Grantova plata u poreskoj upravi je 27 415 evra mesecno,to jest 329 000 evra godisnje..Ne znam odakle se sire cifre od 1 milion evra.. |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/03/2012 : 14:52:13
|
quote: Originally posted by sawitch
Ma daj.. Ove cemo mi proci 100%, ali i da kojim cudom ne prodjemo, nemam sekiracije.. meni je prvenstvo bitno.. Posto znam da u Evropi ne mozemo nista uraditi, fokusiram se iskljucivo na prvenstvo i na trece kolo kvalifikacija za LS...
U pravu je Red Cloud ovaj kup je bitan i za prvenstvo.Ako ih prodjemo gotovo je.Bilo je tako i prosle godine.Ako nas prodju proglasice drzavni praznik,zvezdino prolece,kurac palac napalice se kao nenormalni i onda smo najebali. |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 21/03/2012 : 14:54:40
|
quote: Originally posted by okiboki
Oki, sa debitantima mi ih 2007 pobedismo 4:2 na marakani posle 100 godina, tako da ovo nije prednost za nas vec za njih.
Ma pusti to pred taj derbi vec su prakticno uzeli titulu i usli potpuno opusteno,zato smo ih dobili. Veruj mi najveca prednost u ovim utakmicama je iskustvo,kakvi debitanti.Vecina debitanata potpuno izgori na derbiju osim kad je rec o extra kvalitetnoim igracima kakvih nemamo ni mi ni oni.
Nisi u pravu, februarski derbi, titula nije bila resena. Hocu da kazem da nemaju kompleks. |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/03/2012 : 14:56:27
|
quote: Originally posted by sawitch
Ma daj.. Ove cemo mi proci 100%, ali i da kojim cudom ne prodjemo, nemam sekiracije.. meni je prvenstvo bitno.. Posto znam da u Evropi ne mozemo nista uraditi, fokusiram se iskljucivo na prvenstvo i na trece kolo kvalifikacija za LS...
 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/03/2012 : 15:00:16
|
Ma pusti to pred taj derbi vec su prakticno uzeli titulu i usli potpuno opusteno,zato smo ih dobili. Veruj mi najveca prednost u ovim utakmicama je iskustvo,kakvi debitanti.Vecina debitanata potpuno izgori na derbiju osim kad je rec o extra kvalitetnoim igracima kakvih nemamo ni mi ni oni.
Nisi u pravu, februarski derbi, titula nije bila resena. Hocu da kazem da nemaju kompleks.
Ma bila je,znas da je Smiljanic izjavljivao "neka Zvezda uzme titulu ako ih nije sramota".Bilo je sve reseno.Posle tog debija su nam bezali 6-7 bodova ili tako nesto,uglavnom znam da je bilo gotovo. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 21/03/2012 : 15:11:45
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Prijavljena Grantova plata u poreskoj upravi je 27 415 evra mesecno,to jest 329 000 evra godisnje..Ne znam odakle se sire cifre od 1 milion evra..
Ja koliko sam upucen, ostatak do 900.000 koliko ce mu iznositi plata, ce platiti neki sponzor iz Izraela, koji bi trebalo da dodje. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 21/03/2012 : 15:14:38
|
ali kad igramo sa onima sa kojima danas igramo nikako ne mozes reci da je nebitno. I ne samo da je bitno za kup, bice bitno i za prvenstvo. Sa ovim trenerom danas nemamo sta da trazimo protiv njih, Plavi decko ce danas i zvanicno postati veliki trener. I to zahvaljucjuci onome koji i dan danas sedi u fotelji i za stolom na kome pise predsednik FK Partizan.
To bi ti verovatno voleo da se desi ne bi li ispao pametan, ali na tvoju zalost, ucicemo u finale kupa, ja sam u to ubedjen. A slazem se sa Sawicem da je kup skoro pa nebitno takmicenje, pogotovo ako ga recimo Vojvodina osvoji, totalno me nece boleti uvo. Meni je samo jamb ove sezone bitan. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 21/03/2012 : 15:17:00
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Prijavljena Grantova plata u poreskoj upravi je 27 415 evra mesecno,to jest 329 000 evra godisnje..Ne znam odakle se sire cifre od 1 milion evra..
Ja koliko sam upucen, ostatak do 900.000 koliko ce mu iznositi plata, ce platiti neki sponzor iz Izraela, koji bi trebalo da dodje.
Ma kakvih 900 000 ,covek koji je do jaja sa Markom Vjetrovicem mi je rekao da mu je to plata i da je to,pusti te price od milion evra.. ...To je to cifra koja stoji i na to je prijava.A kaze mi da je u W.H. imao i manji ugovor te godine...Bila je klauzula da ima bonus ako ostanu u ligi.. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/03/2012 : 15:20:48
|
Ja koliko sam upucen, ostatak do 900.000 koliko ce mu iznositi plata, ce platiti neki sponzor iz Izraela, koji bi trebalo da dodje.
Ma kakvih 900 000 ,covek koji je do jaja sa Markom Vjetrovicem mi je rekao da mu je to plata i da je to,pusti te price od milion evra.. ...To je to cifra koja stoji i na to je prijava.A kaze mi da je u W.H. imao i manji ugovor te godine...Bila je klauzula da ima bonus ako ostanu u ligi..
To je mozda fiksno mada ni to ne verujem,verovatno se ne prijavljuje sve.I da jeste dodaj tu premije,pa ako osvoji titulu,kup,Evropa dodje se do cifre od oko milion evra.Ne budimo smesni ne bi taj dosao ovde za manje a sa tom cifrom ispada da ima manje od Stanojevica. @Starudije jel ti stvarno verujes u pricu o sponzoru iz Izraela i placanju Granta od njih?Glupost kao i sve drugo sto je Djura provalio. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 21/03/2012 : 15:24:17
|
Ma kakvih 900 000 ,covek koji je do jaja sa Markom Vjetrovicem mi je rekao da mu je to plata i da je to,pusti te price od milion evra.. ...To je to cifra koja stoji i na to je prijava.A kaze mi da je u W.H. imao i manji ugovor te godine...Bila je klauzula da ima bonus ako ostanu u ligi..
To je mozda fiksno mada ni to ne verujem,verovatno se ne prijavljuje sve.I da jeste dodaj tu premije,pa ako osvoji titulu,kup,Evropa dodje se do cifre od oko milion evra.Ne budimo smesni ne bi taj dosao ovde za manje a sa tom cifrom ispada da ima manje od Stanojevica. @Starudije jel ti stvarno verujes u pricu o sponzoru iz Izraela i placanju Granta od njih?Glupost kao i sve drugo sto je Djura provalio.
Nije to Djura izjavio, vec je meni rekao prijatelj koji se pominjao kao njegov buduci savetnik. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/03/2012 : 15:31:52
|
To je mozda fiksno mada ni to ne verujem,verovatno se ne prijavljuje sve.I da jeste dodaj tu premije,pa ako osvoji titulu,kup,Evropa dodje se do cifre od oko milion evra.Ne budimo smesni ne bi taj dosao ovde za manje a sa tom cifrom ispada da ima manje od Stanojevica. @Starudije jel ti stvarno verujes u pricu o sponzoru iz Izraela i placanju Granta od njih?Glupost kao i sve drugo sto je Djura provalio.
Nije to Djura izjavio, vec je meni rekao prijatelj koji se pominjao kao njegov buduci savetnik.
To je mozda tebi neko rekao ali je uprava to pricala kad je Grant bio doveden.Ma svejedno od toga nema nista. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 21/03/2012 : 15:32:52
|
Lako mozes da proveris u poreskoj upravi preko nekog advokata ,ako zelis da pokrenes neki postupak..Tu nema mmnogo lazi i prevare ..
To sto se ne prijavljuje bas me zanima sta je??Ko je lud da daje SUV kes bez razloga i bez papira zbog avrama ili bilo koga ,kad je vec u strukturama i moze da radi sta hoce ..Nema nikakve logike ...
Premije za kup i prvenstvo ne mogu preci 100 000 evra,za ligu sampiona jos toliko ,ali to je sve pitanje da li ce se ostvariti...
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:371458-Grant-U-Partizanu-nisam-zbog-novca-vec-ideje [/quote] |
Edited by - radulovic marko on 21/03/2012 15:33:48 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/03/2012 : 16:14:57
|
Lako mozes da proveris u poreskoj upravi preko nekog advokata ,ako zelis da pokrenes neki postupak..Tu nema mmnogo lazi i prevare ..
To sto se ne prijavljuje bas me zanima sta je??Ko je lud da daje SUV kes bez razloga i bez papira zbog avrama ili bilo koga ,kad je vec u strukturama i moze da radi sta hoce ..Nema nikakve logike ...
Premije za kup i prvenstvo ne mogu preci 100 000 evra,za ligu sampiona jos toliko ,ali to je sve pitanje da li ce se ostvariti...
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:371458-Grant-U-Partizanu-nisam-zbog-novca-vec-ideje
[/quote]Ja znam da Djura nije demantovao da je plata 900K evra a pogotovo nije rekao kolika je.Mozda si ti i u pravu ali onda se zna gde ide ostatak od tih 900 hiljada.I to je moguce objave 900 plate 400 a 500 gurnu sebi u dzepove. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/03/2012 : 19:50:01
|
Dadose nam gol na nase oruzje.Cekali,cekali i doccekali gresku.Sad cemo da srljamo i dace nam jos jedan iz kontre. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26073 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/03/2012 : 19:52:11
|
Dadose nam gol na nase oruzje.Cekali,cekali i doccekali gresku.Sad cemo da srljamo i dace nam jos jedan iz kontre.

Solidna utakmica, to je glavno. A mislim da će biti nerešeno. Sad samo čekam da neko spomene penal... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Topic  |
|