Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
Posted - 22/03/2012 : 08:22:35
|
Ja bih svirao to.. Sa ledja nasrnula Karleusa, bez ikakvog dodira sa loptom.. Kao konj... Penal kao suza cist.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
Posted - 22/03/2012 : 08:29:53
|
Uostalom, boli me dupe za penal.. Trebali smo 3 zicera da damo.. Jer se takve sanse ne promasuju... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 22/03/2012 : 09:08:51
|
Jbg, mogao je po meni Stojke bolje da reaguje. Plus, on je često pogubljen..
Za revanš, šansa svakako postoji. Samo da počnemo da dajemo golove  i valjda neće sad psihološki da padnu pred Kulu.. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 22/03/2012 : 09:18:07
|
quote: Originally posted by sawitch Jos nam nije sviran cist penal... No, nebitno..
quote: Originally posted by sawitch
Cekajte, nije bio penal? To nije penal?
Ja bih svirao to..Penal kao suza cist..
Uostalom, boli me dupe za penal..
        |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 22/03/2012 : 09:21:16
|
quote: Originally posted by Imrahil
Jbg, mogao je po meni Stojke bolje da reaguje. Plus, on je često pogubljen..
Za revanš, šansa svakako postoji. Samo da počnemo da dajemo golove  i valjda neće sad psihološki da padnu pred Kulu..
Naravno da postoji. Mada, strašno loše igrate poslednjih par utakmica. Ja se samo plašim da se ovi naši ne pogube kao u prvom poluvremenu, onda smo najebali i sve je moguće. Ko zna..
A šta, vama trebaju neke posebne pripreme pred gostovanje u Kuli??  |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 22/03/2012 : 09:28:20
|
Ja bih svirao to.. Sa ledja nasrnula Karleusa, bez ikakvog dodira sa loptom.. Kao konj... Penal kao suza cist..
Doci cu ti u snovima, kad noc proguta dan, pascu kao kaplja rosa, nezno na tvoj dlan 
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 22/03/2012 : 09:30:34
|
Cekajte, nije bio penal? To nije penal?
Jeste. Kao suza. A sad odoh da duvam u pistaljku na zeleznicku  |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 22/03/2012 : 09:49:06
|
quote: Originally posted by red cloud
quote: Originally posted by Cuvam starudije To bi ti verovatno voleo da se desi ne bi li ispao pametan, ali na tvoju zalost, ucicemo u finale kupa, ja sam u to ubedjen. A slazem se sa Sawicem da je kup skoro pa nebitno takmicenje, pogotovo ako ga recimo Vojvodina osvoji, totalno me nece boleti uvo. Meni je samo jamb ove sezone bitan.
Nisi svestan svoje nesvesti ja bi voleo da ispadnemo, da izgubimo?!   
Pa hajde sada reci da li smo lose igrali, da li Grant lose radi svoj posao ili zvezda nije mogla da predje centar i samo cistom srecom imaju ovakav rezultat??? |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 22/03/2012 : 10:21:33
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Ma ok to, ali u drugom se nije igralo ni 30 minuta, onako ni Sloboda nije odugovlacila. Drug mi je sa Severa poslao poruku da ga je sramota.
Ma kako da ne... Bas je juce bilo ikog na skeveru sramota  |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 22/03/2012 : 11:33:04
|
quote: Originally posted by Elderane84
Ma ok to, ali u drugom se nije igralo ni 30 minuta, onako ni Sloboda nije odugovlacila. Drug mi je sa Severa poslao poruku da ga je sramota.
Ma kako da ne... Bas je juce bilo ikog na skeveru sramota 
Ja pricam u toku utakmice, a nakon nje naravno da vas nije bolelo uvo sto niste prelazili centar, naravno da ste se radovali, pa poslednji put ste bili srecni kad ste stavili Putinovu kartu u muzej. |
 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 22/03/2012 : 12:17:53
|
quote: Originally posted by red cloud
Inace cestitke zvezdasima sa foruma, zasluzena pobeda, derbi koji je bio kao proslogodisnji u polufinalu kupa na JNA, vi ste tada igrali i stvarali sanse, a mi pobedili.
I tako, ja dodjoh do poslednjeg posta na ovom topicu, necu vise ovde postovati. Grobarijo sve najbolje u buducem periodu, ziveli. Red cloud.
Ne zajebavaj,jes da ovo vise nije nas Partizan,dok ne odu govna iz uprave i ovaj preva(G)rant ali to nije razlog.Ja zeljno ocekujem tvoju emisiju poredjenje |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 22/03/2012 : 12:25:03
|
Ne brini Lule jesam li ti rekao da iskuliras,sve cemo srediti
Dačić zvao Lukića i čestitao mu pobedu Da li su na pomolu bolji odnosi između Crvene zvezde i Partizana? U večeri posle pobede, u "Lounge baru", igrači, Uprava i navijači slavili uz novi hit: "Zbog tebe ostaviću sve".
U moru očekivanih imena, na displeju mobilnog telefona predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića pojavilo se i jedno neočekivano.
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, osvedočeni simpatizer crno-belih, pozvao je prvog čoveka najvećeg rivala i čestitao mu na pobedi u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije.
Ovaj Dačićev, pre svega, sportski gest, mogao bi da bude nagoveštaj boljih odnosa dva najveća srpska kluba, koja već nekoliko sezona komuniciraju isključivo optužujući jedni druge za nečasne radnje.
U trenutku poziva, Lukić je bio domaćin zanimljive večere u "Lounge baru" na zapadnoj tribini. Tu se orila pesma severa, a prisutni su bili članovi Uprave Crvene zvezde, nekolicina viđenih i uticajnih navijača, veterana kluba i fudbalera, na čelu sa trenerom Robertom Prosinečkim.
Slavilo se i pevalo, a najveći hit bila je pesma: "Zbog tebe ostaviću sve".
Slavlje crveno-belih počelo je još na atletskoj stazi gde je nekolicina igrača ostala bez najvećeg dela sportske opreme, a nastavilo se u svlačionici odakle su se orile navijačke pesme, poput one: "Zvezda mi je sve..."
Nakon pola sata, Prosinečki je poveo igrače na počinak ili možda nije! Sve i da su crveno-beli dobili slobodno veče da proslave pobedu nad najvećim rivalom, trening im je u četvrtak u 16 časova, a za vikend već naredna utakmica u kojoj Zvezda mora da pobedi.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 22/03/2012 : 12:46:33
|
Evo da napisem nesto hladne glave.Jedna recenica je dovoljna.Mi smo juce sami sebe pobedili.Nije nas pobedila Zvezda,ni Prosinecki ni niko drugi,mi sami sebe.I dalje tvrdim da imamo bolju ekipu od Zvezde sto se juce i videlo.U poslednje vreme nikad nisu bili toliko nadigrani da nisu mogli loptu da prenesu.Bukvalno smo primili dva glupa gola iz dve greske nase odbrane.Jebiga pisu se golovi i to je jedino bitno.Treba probati u revansu sa dva spica,obavezno Eduom i Diarom ili Markovicem i sa Volovim i Aksentom i na sve ili nista.Ako nas krene mozemo im dati 3-4 komada,ako ne gubimo opet ali nije ni bitno. Ono sto je bitno da se fokusiraju na prvenstvo i da pobedjuju tu,kup je manje bitan.Moraju da se izdignu i da uzmu petu uzastopnu. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 22/03/2012 : 12:59:11
|
Red Cloud se valjda iznervirao nekim pisanjem ovde. Nisam hteo ni ja da dolazim koliko se ovde pljuvalo ranije, ali ipak odustah od toga. Valjda će i on.
Šta je Kasalica uradio?
Zatim, prestanije da kukate sa 3 minuta nadoknade, nekim penalom i sličnim glupostima. Užasno je jadno. Imali smo sjajne prilike, bili bolji veći deo meča, ali su oni uradili ono što mi nismo znali, a to je da damo gol.
Elem, trebao je Grant od početka sa 2 napadača, ne znam koji mu je đavo bio sa ovom taktikom.. U revanšu napadački i hrabro od početka, pa šta bude. |
Edited by - Imrahil on 22/03/2012 13:00:11 |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 22/03/2012 : 13:07:23
|
Ja prvi ne zelim penale u derbijima niti sudijsku pomoc, ali 3 minuta nadoknade su blago receno za smeh, pa duze je trajao prekid kod iskljucenja, da ne pominjem lezanje i valjanje po terenu i izmene. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts
Posted - 22/03/2012 : 13:08:58
|
Kasalica je hteo da iznudi crveni Markovica i bacio se ispred njega kao konj... Ono je bilo smesno... |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 22/03/2012 : 13:14:35
|
Kasalica je hteo da iznudi crveni Markovica i bacio se ispred njega kao konj... Ono je bilo smesno...
Da, sećam se, smejurija   |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts
Posted - 22/03/2012 : 13:16:15
|
Ja prvi ne zelim penale u derbijima niti sudijsku pomoc, ali 3 minuta nadoknade su blago receno za smeh, pa duze je trajao prekid kod iskljucenja, da ne pominjem lezanje i valjanje po terenu i izmene.
Slažem se da je trebalo više, ali kad tako spominješ, ispada ko da kukamo. Trebalo je, nije, kraj priče. |
 |
|
Topic  |
|