forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Daredevil 1-5
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 23/03/2012 : 15:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Crta? Imrahile, cujes li? Kako ces citati Derdevila, kad ga crta Miler, ciji DKSA nisi mogao da procitas ni do pola, jer ti je crtez bio ogavan?

Zrtva je to izvesna za tebe, da se opet mucis sa mrskim Milerom. :/

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9076 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 23/03/2012 : 16:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Crtež DKSA nema mnogo veze sa crtežom u Derdevilu.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/03/2012 : 16:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elesar
Pa eno, Snake ti lepo rece sta si govorio...i kakvu cenu trazio. Samim tim je jasno da ti je preskupo.

A glede sabiranja, prosvetli me. Samo primedba na osnovu uocavanja nekih stvari.

Nije mi preskupo (ne bih ga ni uzimao da jeste), prezadovoljan sam šta dobijem za te pare. Ali bih voleo da je skromnije izdanje i samim tim jeftinije, jer svaki dinar znači.

I nema potrebe za prosvetljavanjem..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/03/2012 : 16:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Crta? Imrahile, cujes li? Kako ces citati Derdevila, kad ga crta Miler, ciji DKSA nisi mogao da procitas ni do pola, jer ti je crtez bio ogavan?

Zrtva je to izvesna za tebe, da se opet mucis sa mrskim Milerom. :/

Jedan crtež nema veze s drugim
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 23/03/2012 : 16:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast na Daredevilima!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1049 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 23/03/2012 : 16:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
Nisam se baš načitao američkih heroja. Uzet ću 1.broj pa vidjeti kako mi paše.
Što se tiče cijene...danas je sve skupo,tako nam bar izgleda. Kad rečem npr,ćaći ili prijatelju da sam dao 180 kn za jedan strip, reču mi da sam lud totalno.
Kad rečem da sam dao 30,kažu bacanje novaca.
Tako da...kao šta rekoh sve je skupo danas.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 23/03/2012 : 16:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Mileru, kad uspeva da od ogavnog crteza dodje do onog koji ispunjava kriterijume. Nisam znao da je takav maestro, do ovog trenutka.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/03/2012 : 17:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka cast Mileru, kad uspeva da od ogavnog crteza dodje do onog koji ispunjava kriterijume. Nisam znao da je takav maestro, do ovog trenutka.

Ček, ako je dobar u jednom, onda treba da ga obožavam i ako krene da crta čiča gliše?

U DKSA mi je crtež ogavan, ovde mi je ok.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 23/03/2012 : 17:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Otkud ja znam sta ti treba da obozavas, izbor je tvoj. Ja samo ukazujem na izvesne nelogicnosti i mesta koja se ne uklapaju.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9076 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 23/03/2012 : 18:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad već ukazujemo na nelogičnosti - nelogično je da je uspeo da dođe od novog do starog. Obrnuto ide.

Evo kako to izgleda cb

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/03/2012 : 19:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Otkud ja znam sta ti treba da obozavas, izbor je tvoj. Ja samo ukazujem na izvesne nelogicnosti i mesta koja se ne uklapaju.

da znaš da je nelogično, ne mogu da verujem da je isti čovek crtao oba
Go to Top of Page

Elesar
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 14/03/2009

Posted - 23/03/2012 : 21:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Elesar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Pa eno, Snake ti lepo rece sta si govorio...i kakvu cenu trazio. Samim tim je jasno da ti je preskupo.

A glede sabiranja, prosvetli me. Samo primedba na osnovu uocavanja nekih stvari.

Nije mi preskupo (ne bih ga ni uzimao da jeste), prezadovoljan sam šta dobijem za te pare. Ali bih voleo da je skromnije izdanje i samim tim jeftinije, jer svaki dinar znači.

I nema potrebe za prosvetljavanjem..

Lepo je predoceno da je i originalna serija bila takva, te da ni skromnije izdanje ne bi (mnogo) smanjilo cene. Dovoljno je uporediti sa BD-om. Slazem se za dinar.

Po meni ima, jer mi zaista nije jasno ono za 2 i 2...

strenvvm et virtvte
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/03/2012 : 22:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lepo je predoceno da je i originalna serija bila takva, te da ni skromnije izdanje ne bi (mnogo) smanjilo cene. Dovoljno je uporediti sa BD-om. Slazem se za dinar.

Po meni ima, jer mi zaista nije jasno ono za 2 i 2...

Pa skroz bezveze ste uzeli snejk i ti da ga prozivate. Tako i dođe uvek kasnije do rasprava između raznih izdanja umesto da se priča o ovom što je predstavljeno sada. Njegov je takav stav i to je to. Ja nemam ništa ni protiv tvog ni njegovog, jednostavno ljudi različito sabiraju i množe.

Meni je isto ovo izdanje prilično povoljno kad se ima u vidu šta i koliko se dobije. Možda nekom drugom nije. Slična priča i za Konana kao i gomilu ostalih izdanja. Svaki izdavač ima neke svoje probleme.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 23/03/2012 : 22:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Sigurno bi makar malo smanjilo cenu, a i ne patim da izdanje mora biti apsolutno savršeno.
Drugi, mnogo bitniji razlog, je funkcionalnost ovog izdanja. Ne mogu da čitam sa uživanjem, a i osećam se ko da čitam enciklopediju, a ne strip.

Za objašnjenje, izvrćeš moje reči, pa kapiram da postoji razlog za to. I neka stanemo ovde, nemam želju za raspravom.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7929 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 24/03/2012 : 00:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ovo kupujem 100%!
cena izdanja ne moze biti manja,nikako.
kome smeta nek cita skenove,jebe mi se.godinama smo u besparici a za sva poskupljenja(goriva,jajca,kurca i palca) krivi su izdavaci stripova!
munem i cukam u nedogled do iznemoglosti.
ko oce manju cenu neka stampa sam sebi izdanje.the and.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 24/03/2012 : 00:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Chico a Private Message  Reply with Quote
Predobro izgleda :) nadam se da ću skupiti para da kupim svih 5 knjiga :D
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1706 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 24/03/2012 : 11:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ovo kupujem 100%!
cena izdanja ne moze biti manja,nikako.
kome smeta nek cita skenove,jebe mi se.godinama smo u besparici a za sva poskupljenja(goriva,jajca,kurca i palca) krivi su izdavaci stripova!
munem i cukam u nedogled do iznemoglosti.
ko oce manju cenu neka stampa sam sebi izdanje.the and.

Ili nek čeka izdanje Belog puta

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/03/2012 : 11:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Samo jedno: držao sam u rukama i listao svih 5 knjiga (kupnja će uskoro sukcesivno doći na red), i apsolutno vrijede svake kune svojih cijena! Izvrsno!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/03/2012 : 15:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Jbg, jest' cijena povelika (120 eura za 5 komada), ali ja kupujem 2,3,4 (ona ostala 2 imam orig.). Američka izdanja jesu jeftinija, ali opet je lakše i opuštenije čitati na 'našim' jezicima (naravno, ako je prevod dobar).
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 24/03/2012 : 16:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Pa skroz bezveze ste uzeli snejk i ti da ga prozivate.

Naravno, nisi u pravu.
Kao sto rekoh, cudim se da ovde nije upucena zamerka na cenu makar u klasicnom Imrahil stilu "a sto nije mek uvez, da bude jeftinije" pogotovo sto postoji (ne mnogo istina) jeftinija alternativa u vidu engleskog izdanja. Dok na DW forumu za neka izdanja, bogami i vecinu, prvi komentar bude zasto nije slabija oprema, povez, korice da bi bilo jeftinije.

Ne secam se da sam tamo skoro video komentar "skupo je, ali uzecu nekako :)" .

I opet, uopste ne ulazim u politiku Fibrinih cena niti me to interesuje, samo sam primetio rusenje sablona u postovima, to je sve.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 24/03/2012 : 17:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Bitno da razliku u crtežu nisi primetio
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4483 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 24/03/2012 : 17:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
DD 1 = 0,93 kune po stranici
DD 2 = 0,56 kn po stranici
DD 3 = 0,56 kn po stranici
DD 4 = 0,53 kn po stranici
DD 5 = 0,80 kn po stranici

Znači u prosjeku 0,67 kn po stranici. Dok je recimo zadnji Nathan gigant od Libellusa 0,58 kuna. Istina da je malo veći ali je i crno bijeli stoga mi se cijena Daredevila koji šiba u boji čini čisto ok.
Imam već lovu za jedinicu i jedva čekam da kupim i počnem čitat :))) Samo se nadam se da ću ih sakupiti do kraja godine.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 24/03/2012 : 18:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
U ovo doba recesije i neimastine sve je to nazalost preskupo. Ne zbog same cijene stripa, vec zbog jadne tj. nikakve kupovne moci gradjana. Ostao sam paf kad sam dobio racun za struju ovaj mjesec, jbn 700 kn + 300 kn razlike. Znaci ode tisuca kuna samo na struju, a gdje su ostale rezije, hrana, kredit, itd.....

Odavno su stripovi postali luksuz, ponavljam ne nuzno zbog njihove cijene, vec zbog rupe u nasim dzepovima :(.

Evo ja bih zaista zelio dati priliku ovome junaku, u vjerojatno vrhunski odradjenom izdanju Fibre. Medjutim kad tih tisucu kuna pretvorim u neke druge stvari ........
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/03/2012 : 18:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Cijena je ok, druga stvar je što su u igri 5 knjiga pa samim time ako kupuješ sve u kompletu, nakupi se.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 24/03/2012 : 19:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Imrahile, samo da ne pricas kojestarije - tog Derdevila Milerovog sam citao jos u maju prosle godine. Kao i vecinu drugih Milerovih stvari, uostalom.

I kao sto rekoh, Milerov je crtez za mene svuda prepoznatljiv, i u 300 i u DKR/DKSA i u Derdevilu i smatram da je cisto proseravanje reci da je DKSA necitljiv zbog crteza a onda uzeti Milerovog Derdevila.

Sad, kad sam odgovorio na to tvoju opasku (za razliku od tebe, koji za sada na moje postove ovde ostavljas samo smajlije i comebackove poput ovog poslednjeg, a nikako nesto sto bi delovalo kao odgovor), mogu da se vratim razmisljanju o tome zasto je Imrahil oberucke prihvatio DD uprkos jeftinijoj alternativi bez reci, sto se za moje bivstvovanje po nekim forumima sa drugim stripovima nije desavalo...

Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000