još nešto, prije čitanja nisam ubra da je mali spička vučnu, nego san mislija da je pokupija neke moči iz vučje utrobe, nekim fantasy momentom, sto mi je isto tako bilo privlačno...
... sorry, moram jos jedan komentar, pa neču više:) jeste vidlili na kapljici krvi odraz glave kauboja na vratima? Niste. Znam, to mogu samo najiskusniji:)
Eh,sada je dilema...pročitat Darkovu knjigu prije ili pričekat Igorov strip??Ako je sudit po prvih 30-tak strip tabli,Tomo će izrast u veliku barabu i bećarinu,ili griješim??
Svaka čast. Kada jednog dana budu pisali monografije o strip stvaralaštvu I. Kordeja, ovaj će se strip spominjati kao jedno od najzrelijih ostvarenja :)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
hm, skroz mi žao da naš mali junak nije barem jednoga od napadača stinom u glavu pogodija... Nadam se da u nastavku neče prominit svoju narav... s obzirom na 26. str.
UPM, mali ima sriće, prvo sexualno iskustvo oma nama saking dik šit. Mozda mrvicu preliberalno u smislu jebacine djece, ali ako je cilj Japan onda mozemo konstatirati, vrlo pozeljno, lol.
UPM, mali ima sriće, prvo sexualno iskustvo oma nama saking dik šit. Mozda mrvicu preliberalno u smislu jebacine djece, ali ako je cilj Japan onda mozemo konstatirati, vrlo pozeljno, lol.