forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1214

teller
Advanced Member

Slovenia
19604 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/03/2012 : 08:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Čestitka koloristu - pravi majstor!
Ne bi rekao da je Nuccio jedina opcija za naslovnice nakon Ferrija, em on to ne bi stigao (?), em je Torricelli više od njega zaslužio da ih crta, pa u ekipi je već 26 godina, a u tom vremenu je stvarno jako napredovao, navijam za njega! Nuccio je svakako i po meni opcija broj 2, treći ne postoji.

ajde, može i Toricelli,.. valjda če Bonelli kad donese odluku pitat i tellera i velku 031...rrazočarali bi me da to urade na
"svoju ruku".

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/03/2012 : 09:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Ne bi rekao da je Nuccio jedina opcija za naslovnice nakon Ferrija, em on to ne bi stigao (?), em je Torricelli više od njega zaslužio da ih crta, pa u ekipi je već 26 godina, a u tom vremenu je stvarno jako napredovao, navijam za njega! Nuccio je svakako i po meni opcija broj 2, treći ne postoji.

ajde, može i Toricelli,.. valjda če Bonelli kad donese odluku pitat i tellera i velku 031...rrazočarali bi me da to urade na
"svoju ruku".

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/03/2012 : 09:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

broj 7

http://shrani.si/f/1p/5i/4ev20HBN/7-1.jpg
http://shrani.si/f/1s/Pm/2VEqKach/7-2.jpg

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 11:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

quote:

"svoju ruku".

Neeee, ne, ne, ne, ne, ne
ne opet o crtacima naslovnica

http://www.youtube.com/watch?v=13Rs1XqZyBo&feature=related

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/03/2012 : 13:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
moramo o tome, pa neće Ferri još 100 godina živit.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/03/2012 : 13:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

moramo o tome, pa neće Ferri još 100 godina živit.

Pa da...

Koga biste vi da naslijedi Ferrija? Ja bih lupio ove novake neka se rotiraju da svaki odradi po par naslovnica - Prisco, Pesce, Nuccio, Verni, Sedioli. Toricellija bih ja da se više angažira na redovnom serijalu, neka pusti ove druge na naslovnice.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 14:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nuccio, iako nije najbolji medju njima, parira Ferriju (mladjih dana) po kadriranju i docaravanju atmosfere. Dovoljno je videti njegovu alternativnu naslovnicu za "Plenilunio" na prosloj strani.
Verni i Sedioli nikako, Pesce jos manje!

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2012 : 14:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Jedine moguće zamjene: -Nuccio
-Toricceli
- Della Monica

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/03/2012 : 14:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Može li itko zamislit kako bi izgedali godišnji sastanci trapera da ih ne crta Ferri. Sva čarolija tih sastanaka nestane kad ih crta neko drugi. Iako ih je netko sasvim dobro bio nacrtao u jednom almanahu sa onim razbojnicima na rijeci.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 14:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Malo off subject, pa se vratite na ganc-novu temu o naslovnicama, treba mi mala pomoc

Ima vec dosta vremena kako sam poceo sebi da popunjavam policu svojim licnim nazovimo "Odabranim pricama" kao sto to rade Attila i Acestroke, samo sto ja to radim sa italijanskim scanovima (mnogo je veci smek to citati u originalu). Za sada sve tece sjajnom brzinom (isprintam 5 epizoda mesecno) pa sam u planiranim buducim epizodama malo zapeo. Ideja je bila da odradim sebi najbolje epizode koje su do danas izasle (sto klasike sto novije), epizode koje nisu medju najboljima ali su za kolekciju neophodne (Zbog nestalog istrazivaca isprintao sam i Aljasku i Razbojnike, te Otocku skupinu) i, kad mi je nestalo epizoda koje sam mogao da se setim, krenuo sam svrljati po najvise ocenjenim u reckama i naleteo sam na Mocvaru robijasa http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-lu-148-151-mocvara-robijasa/805/

Kako vidim po komentarima (koji uvek variraju) izgleda da bi vredelo da je imam kod sebe, ali me je nesto zagolicalo. U zanimljivostima pise 'Na žalost, izlaskom 3. broja ove epizode dogodio se jedan veliki blam od strane Ferrija za nas fanove. Treba li objasniti? Vidjeti naslovnu.(by npetros2@htnet-dsl)'
Nisam uspeo da ukapiram o kakvom blamu se radi. Verovatno bih morao da je procitam, ali ne zelim kada cu je kroz mesec-dva isprintati. Moze li me neko prosvetliti?

Koga zanima, ovo je spisak epizoda koje cu odraditi. Za sada sam iskopirao prvih 26
http://i39.tinypic.com/1iluee.jpg

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 29/03/2012 14:44:53
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 29/03/2012 : 14:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

U zanimljivostima pise 'Na žalost, izlaskom 3. broja ove epizode dogodio se jedan veliki blam od strane Ferrija za nas fanove. Treba li objasniti? Vidjeti naslovnu.(by npetros2@htnet-dsl)'
Nisam uspeo da ukapiram o kakvom blamu se radi. Verovatno bih morao da je procitam, ali ne zelim kada cu je kroz mesec-dva isprintati. Moze li me neko prosvetliti?

Ništa posebno, mislim da je na jednoj od naslonica Zagor u kanuu s jednom ženskom, a u samom stripu Čiko je u tom kanuu sa ženskom, a Zagor je na nekom mjestu udaljenom kilometrima od njih dvoje.
Kao što rekoh, ništa posebno.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 29/03/2012 : 14:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je Ferri na naslovnici nacrtao Ritu kako vesla sa Zagorom kanu a u stripu se to nije desilo ili nesto slicno... Davno je bilo price oko toga pa se i zaboravilo...

EDIT: Pretekao me Solar, uglavnom to je to...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!

Edited by - kandraks on 29/03/2012 14:58:07
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/03/2012 : 15:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Verovatno bih morao da je procitam, ali ne zelim kada cu je kroz mesec-dva isprintati. Moze li me neko prosvetliti?

Au, ti si jedan od onih koji od silnih papirnih reprinata koji kruže okolo, skida i printa stripove? Ne znam, nisam to očekivao od tebe...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/03/2012 : 15:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar
Ništa posebno, mislim da je na jednoj od naslonica Zagor u kanuu s jednom ženskom, a u samom stripu Čiko je u tom kanuu sa ženskom, a Zagor je na nekom mjestu udaljenom kilometrima od njih dvoje.

Baš ništa posebno, kojim se stvarima zamaraju neki...
Naslovnice su ionako nacrtane s općenitim motivima za cijelu priču, pa to što je Rita sa zagorom u kanuu i nije neka greška/blam. Barem po meni.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 15:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Verovatno bih morao da je procitam, ali ne zelim kada cu je kroz mesec-dva isprintati. Moze li me neko prosvetliti?

Au, ti si jedan od onih koji od silnih papirnih reprinata koji kruže okolo, skida i printa stripove? Ne znam, nisam to očekivao od tebe...

Molim? Pitaj to devojke koje rade na kioscima kod Poste, Pozorista, Hanistu i kod caffe bara Citadela (Banja Luka)
Ovo su sve epizode koje sam propustio dok nisam poceo opet citati stripove ili koje ne mogu nabaviti (osim Dobar i los) ili koje ne mogu docekati da izadju.

Hvala na info. Nisam znao da je ta informacija rezultat trazenja dlake u jajetu

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 15:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ja ipak glasam za Toricellija, jer mi njegov crtež ima jasnoću, kompaktnost i dinamičnost.

A Esposito Bros., kad su već počeli raditi na redovnoj seriji?

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 15:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Poceli su raditi na Zagoru sa epizodom Okrutni Hawak (http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-vec-49-50-okrutni-hawak/1451/) i mislim da su crtali jos samo u "Potrazi za Zagorom" (http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-sr-536-537-u-potrazi-za-zagorom/1292/)

EDIT: Pardon, nisam odmah ukapirao pitanje.
Ne znam kakvi bi bili u naslovnicama. Trebalo bi videti njihove ilustracije

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 29/03/2012 15:34:36
Go to Top of Page

jimy1968
New Member

USA
124 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 29/03/2012 : 16:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jimy1968 a Private Message  Reply with Quote
za crtanje Zagora najbolji je Verni ali morace malo vise da se trudi oko atmosfere
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2012 : 16:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

U zanimljivostima pise 'Na žalost, izlaskom 3. broja ove epizode dogodio se jedan veliki blam od strane Ferrija za nas fanove. Treba li objasniti? Vidjeti naslovnu.(by npetros2@htnet-dsl)'

Slična stvar se dogodila i u Huronima, po meni stvarno zanemariva pojedinost.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 16:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ferri
Zagor medju ukrasima sa groteksnim likovima na krovu Milanske katedrale

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 29/03/2012 16:35:49
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2012 : 16:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nova vest, ljudi

Donna venuta dall'Irlanda
tj. Žena koja je došla iz Irske,
najvljena epizoda o Zagorovoj majci će biti ustvari Gigant br.3
koji će nacrtati Gallieno Ferri

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 29/03/2012 16:47:52
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/03/2012 : 16:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Espositovci bi bili idealni za naslovnice, oni meni imaju taj neki stil američkog zlatnog/srebrnog doba stripa. Pojedini kadrovi su kao sjajne ilustracije, vidi se to u Mystereovim gigantima.

Zapravo, ne znam kako su uopće završili na Zagoru, valjda nema toliko posla na Mystereu ko prije...

Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 29/03/2012 : 18:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Cini mi se da je Solar (ili dzoni) vec pricao o tome da su oni sami izrazili zelju da crtaju Zagora i da pored redovnih Martinovih tabli nacrtaju mjeseno i pet tabli Zagora...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/03/2012 : 18:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
DeeCay
Zapravo, ne znam kako su uopće završili na Zagoru...

Pa i mi napaćene duše da se obradujemo sa dobrim crtačima
Još kada bi ovi (svima znani - da ih ne pominjem ponovo) amateri uzeli žešću pauzu... eh...

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/03/2012 : 18:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ako malo produžim spisak onih koje bi volio vidjeti na naslovnicama, uz Nuccio i Torricellija, to bi mogli biti Della Monica i Esposito Bros... Možda Bisi...
Go to Top of Page
Page: of 1214 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.59 seconds. Snitz Forums 2000