forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Svasta pomalo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 56

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/03/2012 : 22:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Majko mila & sweet Mary, je li moguce!?

Amerikanka vec treci put rodila na 29. 2.

http://www.nydailynews.com/news/national/leap-day-babies-woman-birth-consecutive-leap-day-article-1.1031726

Are we gonna see the fourth time? Please, ladies and gentlemen, place your bets.

namještaljka

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/03/2012 : 23:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Ko se ne seča Louis de Funessa :)
https://www.youtube.com/watch?v=EyAtCCWnnaQ&feature

---

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/03/2012 : 14:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Sretan rodjendan CHUCK NORRIS-u

Edited by - Risar_69 on 10/03/2012 14:02:11
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 11/03/2012 : 11:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/03/2012 : 11:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Poli uvik ubere najjače stvari

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 12/03/2012 : 22:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Varaždin iz zraka 70-ih godina
http://www.evarazdin.hr/foto-kako-je-izgledao-varazdin-70-tih-iz-pticje-perspektive/

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/03/2012 : 22:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Samo za SF fanatike

http://www.24sata.hr/gadgeti/pogledajte-robotske-plesacice-oko-stange-i-robota-umjetnika-257571

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 15/03/2012 : 10:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Samo za SF fanatike

http://www.24sata.hr/gadgeti/pogledajte-robotske-plesacice-oko-stange-i-robota-umjetnika-257571

to bi moglo pod Otišli smo u... Inače imam jednu drugaricu(nije ono za parice :) ) koja pleše na štangi :) to je postalo veoma popularan sport kod djevojka, pa da se još malo bolje protegnu i pripreme na dobar izlet u krevet
Kaže mi da je to neka vrsta umjetnosti

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/03/2012 : 01:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Kako izgleda skok sa skijama
http://tvslo.si/predvajaj/skok-kranjca/ava2.131564824/

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/03/2012 : 22:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
danas primio legendarnu fotografiju:

Edited by - Risar_69 on 16/03/2012 22:29:37
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 17/03/2012 : 10:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Ovaj pogled s vrha je sjajan za brzo triježnjenje.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

petar.pan
Junior Member

328 Posts

Member since 31/05/2011

Posted - 17/03/2012 : 11:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send petar.pan a Private Message
jesu li to prvaci svijeta iz 70e?
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/03/2012 : 13:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by petar.pan

jesu li to prvaci svijeta iz 70e?

Jesu, jesu

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/03/2012 : 13:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by Risar_69

Ovaj pogled s vrha je sjajan za brzo triježnjenje.

Tako je kad se napiješ, poletiš, letiš, i brzo paadneš na tvrdna tla

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/03/2012 : 20:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Sweet mother of God!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2115297/Paul-Cadden-The-hyperrealist-artist-recreating-photographs-pencil.html?ICO=most_read_module

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2012 : 10:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qhm7-LEBznk

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 19/03/2012 10:33:03
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2012 : 10:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Kako bi izgledala rubrika Pitanja i Odgovori da muškarci uređuju Cosmopolitan.

P: Moj suprug želi probati seks u troje sa mnom i s mojom sestrom.
O: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi pa želi isprobati i najbolju poslije vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, dapače, obitelj će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako svejedno dvojite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja.

P: S mojim suprugom nikad nisam doživjela orgazam.
O: Ženski orgazam je mit ustoličen od strane militantnih feministkinja koje mrze muškarce. Kao takav, opasan je za obiteljsko zajedništvo. Nemojte ga nikad više spominjati svom suprugu i pokažite mu svoju ljubav s nekim lijepim, skupim poklonom i slasnim kuhanim zalogajom.

P: Moj suprug neprestano traži oralni seks.
O: Udovoljite mu. Sperma nije samo sjajnog ukusa, već ima i samo 10 kalorija u jednoj žličici. Hranjiva je, pomaže da očuvate figuru i daje izuzetan sjaj vašoj koži. Zanimljivo, ali to muškarac dobro zna. Njegova je ponuda za oralni seks potpuno nesebična. Dapače, oralni seks je za muškarca ekstremno bolan. On tako samo pokazuje koliko vas voli. Najbolje što možete učiniti je da mu zahvalite, kupite lijepi, skupi poklon i skuhate fini ručak.

P: Moj suprug previše često provodi noći sa svojim muškim društvom.
O: To je posve normalno ponašanje i treba ga poticati. Muškarac je lovac i mora se dokazivati među drugim muškarcima. Daleko od bilo kakvog zadovoljstva, noć s dečkima je vrlo stresna i povratak kući je pravo olakšanje za vašeg partnera. Pogledajte samo kako je raznježen i sretan kad se vrati svom stabilnom domu. Najbolje što možete učiniti je da mu kupite lijepi, skupi poklon, skuhate mu fini ručak i ne spominjete taj oblik njegova ponašanja.

P: Moj suprug ne zna gdje se nalazi moj klitoris.
O: Vaš klitoris nije briga vašeg supruga. Ako se morate igrati s njim, činite to u svoje slobodno vrijeme. Da biste pomogli obiteljski proračun, možete se i snimiti kamerom dok to radite pa potom traku prodavati na buvljaku. Krivnju zbog sebičnosti ublažit će kupovina lijepog, skupog poklona i spremanje slasnog obroka za vašeg dragog.

P: Mog supruga ne zanima predigra.
O: Predigra je za muškarca vrlo bolna. To znači da ga ne volite dovoljno, jer zašto bi se inače morao toliko truditi da vas dovede u pravo raspoloženje. Napustite sve želje u tom području i iskupite se kupovinom skupog i lijepog poklona, te kuhanjem finog ručka.

P: Kako da znam kada sam spremna za seks?
O: Pitajte svog dečka, on će znati kada je pravi trenutak. Kada su ljubav i seks u pitanju, muškarci su puno odgovorniji, budući da nisu emotivno konfuzni kao žene. To je dokazana činjenica.

P: Trebam li se upustiti u seks na prvom izlasku s nekim?
O: Da. I prije, ako je moguće.

P: Sto se zapravo događa tijekom čina vođenja ljubavi?
O: To u potpunosti ovisi o muškarcu. Važno je da zapamtite da morate raditi ono što vam on kaže bez ikakvih zapitkivanja. Ponekad od vas može tražiti i stvari koje vam se isprva čine malo čudnima. Svejedno ih učinite.

P: Koliko bi dugo trebao trajati čin vođenja ljubavi?
O: Ne postoji prosječno vrijeme, ali sve iznad dvije minute je dobro. Ukoliko seks traje kraće od toga, vrlo vjerojatno vi požurujete svog muškarca. Nakon što je vaš partner završio s vođenjem ljubavi, dobit će prirodnu želju da vas naglo ostavi i ode sa svojim prijateljima igrati golf. Ili se posveti nekoj drugoj aktivnosti, kao na primjer odlasku do birtije s društvom u cilju konzumiranja velikih količina alkohola i pokretanja intimne diskusije s ekipom. Nemojte se osjećati izostavljenom dok ga nema, nađite si posla perući mu rublje, čisteći mu stan ili čak možete otići i kupiti mu skupi poklon. Vratit će se kad bude spreman.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/03/2012 : 11:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Kako bi izgledala rubrika Pitanja i Odgovori da muškarci uređuju Cosmopolitan.

P: Moj suprug želi probati seks u troje sa mnom i s mojom sestrom.
O: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi pa želi isprobati i najbolju poslije vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, dapače, obitelj će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako svejedno dvojite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja.

P: S mojim suprugom nikad nisam doživjela orgazam.
O: Ženski orgazam je mit ustoličen od strane militantnih feministkinja koje mrze muškarce. Kao takav, opasan je za obiteljsko zajedništvo. Nemojte ga nikad više spominjati svom suprugu i pokažite mu svoju ljubav s nekim lijepim, skupim poklonom i slasnim kuhanim zalogajom.

P: Moj suprug neprestano traži oralni seks.
O: Udovoljite mu. Sperma nije samo sjajnog ukusa, već ima i samo 10 kalorija u jednoj žličici. Hranjiva je, pomaže da očuvate figuru i daje izuzetan sjaj vašoj koži. Zanimljivo, ali to muškarac dobro zna. Njegova je ponuda za oralni seks potpuno nesebična. Dapače, oralni seks je za muškarca ekstremno bolan. On tako samo pokazuje koliko vas voli. Najbolje što možete učiniti je da mu zahvalite, kupite lijepi, skupi poklon i skuhate fini ručak.

P: Moj suprug previše često provodi noći sa svojim muškim društvom.
O: To je posve normalno ponašanje i treba ga poticati. Muškarac je lovac i mora se dokazivati među drugim muškarcima. Daleko od bilo kakvog zadovoljstva, noć s dečkima je vrlo stresna i povratak kući je pravo olakšanje za vašeg partnera. Pogledajte samo kako je raznježen i sretan kad se vrati svom stabilnom domu. Najbolje što možete učiniti je da mu kupite lijepi, skupi poklon, skuhate mu fini ručak i ne spominjete taj oblik njegova ponašanja.

P: Moj suprug ne zna gdje se nalazi moj klitoris.
O: Vaš klitoris nije briga vašeg supruga. Ako se morate igrati s njim, činite to u svoje slobodno vrijeme. Da biste pomogli obiteljski proračun, možete se i snimiti kamerom dok to radite pa potom traku prodavati na buvljaku. Krivnju zbog sebičnosti ublažit će kupovina lijepog, skupog poklona i spremanje slasnog obroka za vašeg dragog.

P: Mog supruga ne zanima predigra.
O: Predigra je za muškarca vrlo bolna. To znači da ga ne volite dovoljno, jer zašto bi se inače morao toliko truditi da vas dovede u pravo raspoloženje. Napustite sve želje u tom području i iskupite se kupovinom skupog i lijepog poklona, te kuhanjem finog ručka.

P: Kako da znam kada sam spremna za seks?
O: Pitajte svog dečka, on će znati kada je pravi trenutak. Kada su ljubav i seks u pitanju, muškarci su puno odgovorniji, budući da nisu emotivno konfuzni kao žene. To je dokazana činjenica.

P: Trebam li se upustiti u seks na prvom izlasku s nekim?
O: Da. I prije, ako je moguće.

P: Sto se zapravo događa tijekom čina vođenja ljubavi?
O: To u potpunosti ovisi o muškarcu. Važno je da zapamtite da morate raditi ono što vam on kaže bez ikakvih zapitkivanja. Ponekad od vas može tražiti i stvari koje vam se isprva čine malo čudnima. Svejedno ih učinite.

P: Koliko bi dugo trebao trajati čin vođenja ljubavi?
O: Ne postoji prosječno vrijeme, ali sve iznad dvije minute je dobro. Ukoliko seks traje kraće od toga, vrlo vjerojatno vi požurujete svog muškarca. Nakon što je vaš partner završio s vođenjem ljubavi, dobit će prirodnu želju da vas naglo ostavi i ode sa svojim prijateljima igrati golf. Ili se posveti nekoj drugoj aktivnosti, kao na primjer odlasku do birtije s društvom u cilju konzumiranja velikih količina alkohola i pokretanja intimne diskusije s ekipom. Nemojte se osjećati izostavljenom dok ga nema, nađite si posla perući mu rublje, čisteći mu stan ili čak možete otići i kupiti mu skupi poklon. Vratit će se kad bude spreman.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/03/2012 : 20:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
OVAJ CITAT JE DOBAR:

Kad bijah mlad i slobodan i kad moja mašta nije poznavala granice, sanjao sam o tome da promijenim svijet. No postajah sve starijim i sve mudrijim i shvatih da se svijet ne želi promijeniti.

Pomalo suzih svoje domete i odlučih promijeniti samo svoju zemlju. Ali, i ona se činila postojanom. U svojim se starim danima, u jednom očajničkom pokušaju, namjerih promijeniti samo svoju obitelj, one meni najbliže. Ali jao, ni oni to ne prihvatiše.

Sada, dok ležim na svojoj samrtničkoj postelji, odjednom shvatih: da sam samo najprije promijenio sebe, svojim bih primjerom promijenio svoju obitelj.
Oni bi mi svojim nadahnućem i ohrabrenjem dali snage kojom bih mogao poboljšati svoju zemlju i, tko zna, možda bih tada mogao promijeniti svijet.

uklesano na grobu anglikanskog biskupa u Westminsterskoj opatiji 1100. godine

Edited by - Risar_69 on 19/03/2012 20:53:17
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 29/03/2012 : 19:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Auuu, taj je stvarno imao sreču...Kakav loto i loterija, ovo se zove sreča...
http://www.youtube.com/watch?v=ctXnForjMgw
http://www.youtube.com/watch?v=32TVJOREOds&feature

-

Edited by - Risar_69 on 29/03/2012 19:27:04
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 03/04/2012 : 15:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message

http://www.feelnumb.com/2009/03/28/robert-plant-in-speedos/

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/04/2012 : 15:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Di je sad vronski :DDD

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 11/04/2012 : 00:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Kako bi žene bile obučene po modi ala Alan Ford
http://www.behance.net/gallery/Alan-Ford-Fashion/1007933

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 11/04/2012 : 08:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Razlika Coca-Cola : Voda

WATER or COKE - Can you believe this....?
Not even about the sugar!

WATER
#1. 75% of Americans are chronically dehydrated. (also applies to half the world population)
#2. In 37% of Americans, the thirst mechanism is so weak that it is mistaken for hunger.
#3. Even MILD dehydration will slow down one's metabolism as 3%.
#4. One glass of water will shut down midnight hunger pangs for almost 100% of the dieters studied in a University of Washington study.
#5. Lack of water, the #1 trigger of daytime fatigue.
#6. Preliminary research indicates that 8-10 glasses of water a day could significantly ease back and joint pain for up to 80% of sufferers.
#7. A mere 2% drop in body water can trigger fuzzy short-term memory, trouble with basic math, and difficulty focusing on the computer screen or on a printed page.
#8. Drinking 5 glasses of water daily decreases the risk of colon cancer by 45%, plus it can slash the risk of breast cancer by 79% and one is 50% less likely to develop bladder cancer. Are you drinking the amount of water you should drink every day?

COKE
#1. In many states the highway patrol carries two gallons of Coke in the trunk to remove blood from the highway after a car accident.
#2. You can put a T-bone steak in a bowl of Coke and it will be gone in two days.
#3. To clean a toilet: Pour a can of Coca-Cola into the toilet bowl and let the 'real thing' sit for one hour, then flush clean. The citric acid in Coke removes stains from vitreous china.
#4. To remove rust spots from chrome car bumpers: Rub the bumper with a rumpled-up piece of Reynolds Wrap aluminum foil dipped in Coca-Cola.
#5. To clean corrosion from car battery terminals: Pour a can of Coca-Cola over the terminals to bubble away the corrosion. Apply a cloth soaked in Coca-Cola to the rusted bolt for several minutes.
#7. To bake a moist ham: Empty a can of Coca-Cola into the baking pan, wrap the ham in aluminum foil, and bake. Thirty minutes before ham is finished, remove the foil, allowing the drippings to mix with the Coke for a sumptuous brown gravy.
#8. To remove grease from clothes: Empty a can of Coke into the load of greasy clothes, add detergent, and run through a regular cycle. The Coca-Cola will help loosen grease stains. It will also clean road haze from your windshield.

FOR YOUR INFORMATION:
#1. The active ingredient in Coke is phosphoric acid. It will dissolve a nail in about four days. Phosphoric acid also leaches
calcium from bones and is a major contributor to the rising increase of osteoporosis.
#2. To carry Coca-Cola syrup! (the concentrate) the commercial trucks must use a hazardous Material place cards reserved for highly corrosive materials.
#3. The distributors of Coke have been using it to clean engines of the trucks for about 20 years!

So the question is, would you like a glass of water? or Coke?
Od: Rick Rockwell

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/04/2012 : 08:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Sreća pa ne volim Colu. Draži mi je Sprite.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page
Page: of 56 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000